[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αυτή που πήρα εγώ τουλάχιστον, δουλεύει μια χαρά. Ψάξε τα μηνύματα παρα πίσω έχω και link από το μαγαζί .

Κι εγώ από το μαγαζί που πήρε και ο Τασος τη δική του πήρα τη δική μου και είναι εξαιρετική.

Αυτα που λενε στο xda με τα random access με εχουν μπερδεψει γι αυτο ρωτησα.

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει τελικά αξιόπιστη third party μπαταρία με με μεγαλύτερη χωρητικότητα, παρήγγειλα την νέα original 2000mah μπαταρία από Αυστραλία. Από τις φωτογραφίες που είδα στο xda, απλά θα χαθεί η κούρμπα που κάνει από την πίσω μεριά. Θα γίνει flat σε όλο το μήκος του τηλεφώνου, οπότε δεν θεωρώ ότι θα χοντρύνει τόσο πολύ.

Πάντως ένα 20% να κρατάει παραπάνω , κέρδος θα 'ναι.

http://www.techbuy.com.au/p/177325/MOBILE_PHONES_ACCESSORIES_-_BATTERIES/Samsung/EB-K1A2EBEGSTD.asp

Από το άλλο το μαγαζί από αγλλία το mobilefun.co.uk απάντησαν σε ένα email σε μέλος στο xda, ότι θα την έχουν Οκτώβριο!

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει τελικά αξιόπιστη third party μπαταρία με με μεγαλύτερη χωρητικότητα, παρήγγειλα την νέα original 2000mah μπαταρία από Αυστραλία. Από τις φωτογραφίες που είδα στο xda, απλά θα χαθεί η κούρμπα που κάνει από την πίσω μεριά. Θα γίνει flat σε όλο το μήκος του τηλεφώνου, οπότε δεν θεωρώ ότι θα χοντρύνει τόσο πολύ.

Πάντως ένα 20% να κρατάει παραπάνω , κέρδος θα 'ναι.

http://www.techbuy.com.au/p/177325/MOBILE_PHONES_ACCESSORIES_-_BATTERIES/Samsung/EB-K1A2EBEGSTD.asp

Από το άλλο το μαγαζί από αγλλία το mobilefun.co.uk απάντησαν σε ένα email σε μέλος στο xda, ότι θα την έχουν Οκτώβριο!

Μια απορία πάνω σ αυτά. Με μεγαλύτερη χωρητικότητα κι άρα διάρκεια ζωής, δεν θα μεγαλώσει και μάλιστα σε μεγαλύτερο ποσοστό κι η διάρκεια φόρτισης;

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Κάτι που είναι λίγο σπαστικό είναι ο μεγάλος χρόνος φόρτισης της standard μπαταρίας. Υπάρχει τρόπος / άλλος φορτιστής που μπορεί να τη φορτίζει πιο γρήγορα?

Κάτι που είναι λίγο σπαστικό είναι ο μεγάλος χρόνος φόρτισης της standard μπαταρίας. Υπάρχει τρόπος / άλλος φορτιστής που μπορεί να τη φορτίζει πιο γρήγορα?
Δεν αξιζει να φορτιζεις τις μπαταριες γρηγορα, γενικοτερα, γιατι αυτο μακροπροθεσμα μειωνει την χωρητικοτητα τους και την διαρκεια ζωής τους .... Οσο πιο αργά φορτίζει μια μπαταρία τόσο το καλύτερο !

Και μαλιστα, απο ο,τι μου εχουν πει αρκετοι γνωστοι μου που ασχολουνται επαγγελματικα με ηλεκτρονικες συσκευές, (τεχνικοι κλπ), ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τροπος φορτισης της μπαταριας ενος κινητού είναι απο μια θυρα USB υπολογιστη και οχι απο την πριζα ( πολυ σταθερη και φιλικη για την μπαταρια φορτιση στα μονο 12 v τασης του υπολογιστη ΧΩΡΙΣ να μεσολαβουν μετασχηματιστες απο 220v κλπ .... ) :a0210:

Και ο δεύτερος καλυτερος τροπος φορτισης ειναι να την φορτιζεις το βραδυ, με το κινητό ΕΝΤΕΛΩΣ κλειστο , ετσι ωστε το ρευμα να φορτιζει μονο την μπαταρια, και να ΜΗΝ λειτουργει η μπαταρια ως "buffer" ρευματος, μεταξυ της πριζας και της συσκευής .....

ΟΛΑ τα παραπανω, ισχύουν τόσο σε κινητά όσο και σε λαπτοπ και αναφερονται σε παρα πολλα site επισης, ως οι καλυτεροι τροποι για μακροχρονια φροντιδα και αξιοπιστη αποδοση των μπαταριων σας ! :ernaehrung004:

Last edited:

Να ρωτησω κατι ρε φιλαρακια...
1)Δουλευει σε σας το dolphin hd??
2) Επειδη σε μενα δεν..το εβγαλα και μετα οταν πηγα να το ψαξω στο μαρκετ να το ξαναεγκαταστησω ,δεν μπορω να το βρω πουθενα!
3)Ξερετε κανενα browser που να παιζει και τα βιντεακια?
Στον opera και στον firefox που δουλευω δεν παιζουν...μου λεει να χρησιμοποιησω την τελευταια βερσιον απο τον adobe ,πραγμα που ηδη εχω κανει.
Τι κανω λαθος,το φελεκι μου μεσα:furious3:

Μιας και μου εχει κινηση την περιεργια,ας κανω και μια αλλη ερωτηση....
Οταν το βαζω για φορτιση,μου βγαζει μηνυμα οτιεχει αποσυνδεθει η μπαταρια.
Του παταω οκ και μετα απο λιγο το ξαναβγαζει!!!
Το αγνοω και μετα απο λιγο φορτιζει κανονικα.
Ετσι κανει και σε σας????

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Να ρωτησω κατι ρε φιλαρακια...
1)Δουλευει σε σας το dolphin hd??
2) Επειδη σε μενα δεν..το εβγαλα και μετα οταν πηγα να το ψαξω στο μαρκετ να το ξαναεγκαταστησω ,δεν μπορω να το βρω πουθενα!
3)Ξερετε κανενα browser που να παιζει και τα βιντεακια?
Στον opera και στον firefox που δουλευω δεν παιζουν...μου λεει να χρησιμοποιησω την τελευταια βερσιον απο τον adobe ,πραγμα που ηδη εχω κανει.
Τι κανω λαθος,το φελεκι μου μεσα:furious3:

Σε μενα δουλευει μια χαρα παντως.
Και στο Market υπάρχει
https://market.android.com/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&feature=search_result
Οταν λες videakia τι εννοεις;
Αν εννοεις flash, παιζει κανονικα. Είτε με επιλογη να πατας και να στα εμφανιζει για να μην καταναλωνεις MB, είτε αμεσα.

Μιας και μου εχει κινηση την περιεργια,ας κανω και μια αλλη ερωτηση....
Οταν το βαζω για φορτιση,μου βγαζει μηνυμα οτιεχει αποσυνδεθει η μπαταρια.
Του παταω οκ και μετα απο λιγο το ξαναβγαζει!!!
Το αγνοω και μετα απο λιγο φορτιζει κανονικα.
Ετσι κανει και σε σας????

οχι, φορτιζει με την πρωτη, χωρις να εμφανιζει καποιο μυνημα.

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Σε μενα δουλευει μια χαρα παντως.
Και στο Market υπάρχει
https://market.android.com/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&feature=search_result
Οταν λες videakia τι εννοεις;
Αν εννοεις flash, παιζει κανονικα. Είτε με επιλογη να πατας και να στα εμφανιζει για να μην καταναλωνεις MB, είτε αμεσα.

Eννοω στο μαρκετ που εμφανιζει το τηλεφωνο.
Εκει δεν μου το βγαζει.
Αν το κατεβασω απο το κομπιουτερ, μετα πως το βαζω στο τηλεφωνο????

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αν το κατεβασω απο το κομπιουτερ, μετα πως το βαζω στο τηλεφωνο????

Μέσω computer δίνεις τον αριθμό τηλεφώνου σου και κατεβαίνει αυτόματα στο κινητό. Δεν χρειάζεται να συνδέσεις το τηλέφωνο στον υπολογιστή.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

ή το Go sms pro, επίσης δωρεάν στο market
160 ελληνικοί χαρακτήρες ακατέβατοι

Από τότε που έκανα το λάθος να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση, δεν είναι πια δυνατόν να γράψεις 160 χαρακτήρες...
Έχετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα? Καμια ιδέα?
Ευχαριστώ σας!

ΟΚ! Τη βρήκα την απάντηση εδώ http://nexusfaq.wordpress.com/tag/160-χαρακτήρες/
αλλά χρειάστηκε να κλείσω/ξανανοίξω το τηλέφωνο για να 'καταλάβει' την αλλαγή και να δουλέψει!
Ουφ!
Κάτι άλλο που προσέχω πάλι, ώρες ώρες ξεκινάει με μικρά γράμματα το καινούργιο μήνυμα ή μετά από τελεία...