[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

ΟΚ! Τη βρήκα την απάντηση εδώ http://nexusfaq.wordpress.com/tag/160-χαρακτήρες/
αλλά χρειάστηκε να κλείσω/ξανανοίξω το τηλέφωνο για να 'καταλάβει' την αλλαγή και να δουλέψει!
Ουφ!
Κάτι άλλο που προσέχω πάλι, ώρες ώρες ξεκινάει με μικρά γράμματα το καινούργιο μήνυμα ή μετά από τελεία...

Θέμα ρυθμίσεων...

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Εκτός του nDrive που δεν δούλεψε ποτέ,από εχθές δεν ανοίγει και το Market.

Αν θυμάμαι καλά μιλάμε και στην πλοήγηση σε άλλο θέμα έτσι; Λοιπόν είναι περίεργα αυτά που μου λες, δεν ανοίγει και το market, μήπως έχεις κλειστό τον συγχρονισμό με τον google λογαριασμό; Επίσης έχε υπόψιν σου ότι κατά κάποιον τρόπο το κινητό αναγνωρίζει μάλλον τη sim, αλλιώς δεν εξηγείται ότι όταν το βάζω σε λειτουργία πτήσης μου κάνει κι εμένα κουφά και δεν ανοίγει το NDRIVE. Για τσέκαρέ τα αυτά και ξαναπές μου.

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τι να τσεκάρω βρε συ?Αν αναγνωρίζει τη sim?
Φυσικά και την αναγνωρίζει,διαφορετικά δεν θα είχα σήμα και δεν θα μπορούσα να κάνω κλήσεις.

Τι να τσεκάρω βρε συ?Αν αναγνωρίζει τη sim?
Φυσικά και την αναγνωρίζει,διαφορετικά δεν θα είχα σήμα και δεν θα μπορούσα να κάνω κλήσεις.

Τι να σου πω, δεν είμαι κι επιστήμονας ούτε το κατέχω 100% το θέμα, σε ρωτάω για να παίρνω πληροφορίες μπας και σε βοηθήσω όσο μπορώ γιατί δεν βλέπω άλλους να απαντάνε που σίγουρα θα χουν πιο πολλές γνώσεις από μένα. Για πες μου, το μάρκετ συνεχίζει να μην ανοίγει; Επίσης δεν μου απάντησες αν έχεις ανοιχτό τον αυτόματο συγχρονισμό. Μήπως έχεις ρουτάρει το κινητό;

Πριν λίγο που άνοιξα το market, νόμισα προς στιγμής ότι άνοιξα άλλο πρόγραμμα.

Εχει αναβαθμιστεί πλήρως. Νέο interface.

Αυτό σ εμένα έχει γίνει εδώ και δύο εβδομάδες, εννοείτε με την μαύρο-πράσινη οθόνη έτσι;

Γιίνονται τα κουφά.
Το market σέρνεται στην κυριολεξία.
Μπαίνω με wifi από 2 κινητά.
To Galaxy S της συζύγου και το S2 που είναι το δικό μου.
Από το S εμφανίζει το παλιό interface και από το S2 το νέο.
Και στις 2 περιπτώσεις πάντως,σέρνεται.
Υποψιάζομαι μήπως έχει να κάνει με το Connex του ΟΤΕ.

Τάσο,αν θυμάμαι καλά είχες γράψει παλαιότερα ότι σε εκνευρίζει-όπως κι εμένα-το να μην μπορείς να απενεργοποιήσεις το Lock της οθόνης.
Aν δεν την έχεις βρει ήδη,υπάρχει στο μάρκετ η εφαρμογή No Lock η οποία με το πάτημα ενός κουμπιού,απενεργοποιεί το κλείδωμα/ξεκλείδωμα της οθόνης.

Γιίνονται τα κουφά.
Το market σέρνεται στην κυριολεξία.
Μπαίνω με wifi από 2 κινητά.
To Galaxy S της συζύγου και το S2 που είναι το δικό μου.
Από το S εμφανίζει το παλιό interface και από το S2 το νέο.
Και στις 2 περιπτώσεις πάντως,σέρνεται.
Υποψιάζομαι μήπως έχει να κάνει με το Connex του ΟΤΕ.

Μάλλον, εγώ με hol μπαίνω με το s2 και το s mini της γυναίκας μου σε 3 δεύτερα με το ίδιο interface, το καινούριο όπως σου είπα και πιο πάνω το οποίο άλλαξε εδώ και δύο ή τρεις βδομάδες.

Τάσο,αν θυμάμαι καλά είχες γράψει παλαιότερα ότι σε εκνευρίζει-όπως κι εμένα-το να μην μπορείς να απενεργοποιήσεις το Lock της οθόνης.
Aν δεν την έχεις βρει ήδη,υπάρχει στο μάρκετ η εφαρμογή No Lock η οποία με το πάτημα ενός κουμπιού,απενεργοποιεί το κλείδωμα/ξεκλείδωμα της οθόνης.

Υπάρχει και το battery indicator pro το οποίο αγόρασα με 0,70 αν θυμάμαι καλά γιατί η δωρεάν έκδοση μου άρεσε και το αναβάθμισα καθώς μου έδωσε το ξεκλείδωμα της οθόνης, χρόνους φόρτισης κι αποφόρτισης, χρόνους ελαφράς, βαριάς, συνεχής χρήσης, alarm που τα ορίζω εγώ όπως π.χ. μου χτυπάει όταν φορτίζει πλήρως, όταν φτάνει στο 20%, όταν φτάνει 48 βαθμούς η θερμοκρασία της μπαταρίας, επιλογή χρώματος σε διάφορα ποσοστά φόρτισης, κι άλλα πολλά, πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Υπάρχει και το battery indicator pro το οποίο αγόρασα με 0,70 αν θυμάμαι καλά γιατί η δωρεάν έκδοση μου άρεσε και το αναβάθμισα καθώς μου έδωσε το ξεκλείδωμα της οθόνης, χρόνους φόρτισης κι αποφόρτισης, χρόνους ελαφράς, βαριάς, συνεχής χρήσης, alarm που τα ορίζω εγώ όπως π.χ. μου χτυπάει όταν φορτίζει πλήρως, όταν φτάνει στο 20%, όταν φτάνει 48 βαθμούς η θερμοκρασία της μπαταρίας, επιλογή χρώματος σε διάφορα ποσοστά φόρτισης, κι άλλα πολλά, πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

Αυτό πήγα να αγοράσω,αλλά δεν κατέβαινε από το market βγάζοντάς μου μήνυμα ότι έχει πρόβλημα ο λογαριασμός μου στο Google και τελικά ψάχνοντας,βρήκα το No Lock.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Έχετε ενημέρωση για το εάν θα υπάρξουν οι εκδόσεις 2.3.4 και 2.3.5 για το S2 και τι αλλαγές / βελτιώσεις έχουν σε σύγκριση με το 2.3.3?

Το νέο μάρκετ είναι πολύ βαρύ...δεν ξέρω, αλλά δεν μου αρέσει. Το λιτό προηγούμενο νομίζω ήταν πιο λειτουργικό...το καινούργιο φρου φρου και αρώματα...

χμμμμμμ συμφωνώ .

π.χ. πήγα να κάνω ενημερώσεις χθες σε κάτι δικές μου εφαρμογές και κόλλησε στο loading ......
μετά σε άλλη στιγμή τις έκανε αμέσως.

χμμμμμμ συμφωνώ .

π.χ. πήγα να κάνω ενημερώσεις χθες σε κάτι δικές μου εφαρμογές και κόλλησε στο loading ......
μετά σε άλλη στιγμή τις έκανε αμέσως.

Αυτό ναι, το χω παρατηρήσει, απ το καινούριο μάρκετ και μετά, συνέχεια κολλάει στις ενημερώσεις.

Αυτό ναι, το χω παρατηρήσει, απ το καινούριο μάρκετ και μετά, συνέχεια κολλάει στις ενημερώσεις.

το market από που μπορώ να το βρώ να το βάλω στο nexus s μου γιατί δεν μου εχει βγει σαν αυτοματο update?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

το market από που μπορώ να το βρώ να το βάλω στο nexus s μου γιατί δεν μου εχει βγει σαν αυτοματο update?

το μαρκετ υπαρχει σε ολα τα ανδροιδ και θα το βρεις εκει που ειναι χυμα ολα τα προγραμματα. (κεντρικο εικονιδιο)