[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Συγνώμη που μπαίνω ¨σφηνα¨ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ,αν αγοράσω το s2
απο το εξωτερικό ,θα έχω κάποιο πρόβλημα να το χρησιμοποιήσω Ελλάδα
πχ.ελληνικο μενού ή κάτι άλλο που γνωρίζετε ;

Ευχαριστω.

Κανένα πρόβλημα...

Το τηλεφωνο συνονοματε το χρησιμοποιω μονο το ΣΚ.
Τις υπολοιπες μερες εχω ενα ....κανονικο!!!
Δεν εχω καταλαβει αν χαλαει ή οχι μπαταρια,αλλα απορω γιατι να ειναι το εικονιδιο παντα στην πανω μπαρα.
Αν το καναν σε ολα τα προγραμματα αυτο, φανταζεσαι τι θα γινοταν????
Το sygic οταν κλεινει εξαφανιζει το εικονιδιο του.
Αυτοι οι χαμενοι, τι κολπο σκαρφιστικαν να μας σπασουν τα @ρχιδι@????

Το εικονίδιο πρέπει να είναι εκεί, γιατί κάνει monitor τις εφαρμογές που τρέχουν και τις κλείνει αν το έχεις προγραμματίσει. Αν όχι τις κλείνει οταν το επιλέγεις εσύ....

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το εικονίδιο πρέπει να είναι εκεί, γιατί κάνει monitor τις εφαρμογές που τρέχουν και τις κλείνει αν το έχεις προγραμματίσει. Αν όχι τις κλείνει οταν το επιλέγεις εσύ....
Αιμιλιε μαλλον για λαθος εικονιδιο μιλαμε.
Φανταζομε οτι εννοεις τον εικονιδιο του task killer.
Εγω εννοω το εικονιδιο του προγραμματος gps "dont panic"
Αυτος ο διαολος, ειναι συνεχεια ανοικτος και το κανει απο τοτε που του εκανα αναβαθμιση στο λογισμικο του.
Πριν, οταν εκλεινες το προγραμμα ,εκλεινε και αυτο!!

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Μιχάλη, άνοιξε την εφαρμογή και δες στο κάτω μέρος, πρέπει να έχει μια μπάρα με εικονίδια, κι ένα είναι σαν μια πόρτα μ' ένα βέλος, είναι αυτό που κλείνει την εφαρμογή.
Αν δεν εμφανίζεται, μες πρώτα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, εκεί το δείχνει.

Μιχάλη, άνοιξε την εφαρμογή και δες στο κάτω μέρος, πρέπει να έχει μια μπάρα με εικονίδια, κι ένα είναι σαν μια πόρτα μ' ένα βέλος, είναι αυτό που κλείνει την εφαρμογή.
Αν δεν εμφανίζεται, μες πρώτα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, εκεί το δείχνει.
Μπραβο βρε Στεργιε.
Απο κει κλεινει τωρα, τελειως.
Οταν δουλευει πατας το δεξι ακριανο συμβολο που ειναι σαν δυο παραθυρακια,σε βαζει στο μενου και εκει εχει αυτο το συμβολο ,που οταν το πατησεις σου λεει εξοδο.
Χιλια ευχαριστω ρε φιλε μου!!!!!:music-smiley-005:

Κι η πλάκα είναι ότι δεν το έχω ακόμα το don't panic, δούλεψα απλώς δυο μέρες την trial... :jester:
Ούτε το S2 έχω... :p

μια βοηθεια σε εναn ασχετο
Πως περναμε τις επαφες απο το iphone στο galaxy?
και κατι αλλοα,το iphone 4 που εχω εχει μικρη καρτα sim, πως μπαινει στο samsung? πρεπει να αγορασω αλλη sim?

Α. Πως περναμε τις επαφες απο το iphone στο galaxy?
Β. και κατι αλλοα,το iphone 4 που εχω εχει μικρη καρτα sim, πως μπαινει στο samsung? πρεπει να αγορασω αλλη sim?

Α. Τρεις τρόποι μου έρχονται σε πρώτη φάση

1. Αν έχεις PC, μπορείς να συγχρονίσεις (μεταφέρεις) τις επαφές του iphone με κάποιο πρόγραμμα όπως Windows contacts ή Outlook μέσω της εφαρμογής iTunes της Apple και στη συνέχεια με το πρόγραμμα KIES της Samsung να μεταφέρεις από το Windows contacts ή το Outlook τις επαφές στο Galaxy.

2. Να φτιάξεις (αν δεν έχεις) ένα GMail Account και να μεταφέρεις τις επαφές του iphone στα contacts του GMail, στη συνέχεια θα ορίσεις τον ίδιο GMail λογαριασμό στο Galaxy και έτσι θα ενημερωθούν οι επαφές στο Samsung (με αυτό το τρόπο βέβαια αν και είναι ο ποιό εύχρηστος δημοσιεύεις τις επαφές στην Google... με ότι μπορεί να σημαίνει για τον καθένα κάτι τέτοιο).

3. Αν δεν θές να μπλέξεις με τίποτα απο τα παραπάνω πάς στη "γαλάζια" αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας και με κόστος 5 ευρώ σου κάνουν την μεταφορά σε ελάχιστα λεπτά.

Β. μετατροπή μικρής κάρτας SIM σε κανονική

Στην ίδια αλυσίδα αλλά και σε άλλα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας θα ζητήσεις ένα μετατροπέα που να κάνει την μικρή κάρτα SIM σε κανονική.

Ευχαριστω
Δεν μπορουσα να περασω τις επαφες απο το itunes στο google mail
Τελικα το εκανα με ενα προγραμματακι (contacts sync)
Το 5ευρω το εδωσα για το ανταπτορακι τελικα

Παιδιά μια βοήθεια γιατί από χθες κάτι δεν πάει καλά. Οταν άνοιγα το android market (google play τώρα), πατώντας το μενού μου έβγαζε διάφορες επιλογές απ τις οποίες μία ήταν "οι εφαρμογές μου" που έχω κατεβάσει κι όταν πάταγα αυτή την επιλογή μου έδειχνε πόσες έχω κατεβάσει κι αν κάποιες ήθελαν ενημέρωση. Από χθες όμως μου δείχνει μόνο τη λέξη εγκατεστημένες κι από κάτω λευκή σελίδα, σκρολάρω δεξιά κι εκεί δείχνει "όλες", μου τις δείχνει εκεί αλλά δεν δείχνει τον αριθμό ούτε αν κάποια θέλει ενημέρωση. Ξέρετε κάτι γι αυτό; Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Επίσης κάτι το οποίο δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, πριν το διαπιστώσω αυτό είχα ανοίξει το "samsung apps" κι είχε μια ενημέρωση εκεί την οποία την πέρασα, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Για βοηθήστε παιδιά κι ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μόλις έφτιαξε, μάλλον πρόβλημα σέρβερ της google πρέπει να ήταν, να δούμε πότε θα τελειώσουν αυτοί οι πειραματισμοί.

Πως περναμε τις επαφες απο το iphone στο galaxy?
και κατι αλλοα,το iphone 4 που εχω εχει μικρη καρτα sim, πως μπαινει στο samsung? πρεπει να αγορασω αλλη sim?

Ευχαριστω
Δεν μπορουσα να περασω τις επαφες απο το itunes στο google mail
Τελικα το εκανα με ενα προγραμματακι (contacts sync)
Το 5ευρω το εδωσα για το ανταπτορακι τελικα
σε εμένα είχε στη συσκευασία αντάπτορα σε περίπτωση που έχεις μικρή κάρτα.

Ερώτηση προς κατόχους:

Κατά διαστήματα μου κάνει η συσκευή επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα. Σας έχει συμβεί καθόλου αυτό;

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Πιθανον να φταιει καποια εφαρμογη που εγκατεστησες.
Αν μπορεις να θυμηθεις απο ποτε στο εκανε και τι εγκατεστησες σε αυτο το διαστημα, αφαιρεσε την

Μου το έβγαζε το πρόβλημα από την αρχή σχεδον. Καποιες φορές το βγάζω από την τσεπη και μου εμφανίζει την οθόνη να βάλω τον κωδικό εισόδου (εκανε επανεκκίνηση μόνο του). Αλλες φορές όταν χαμηλώνω την ένταση στο τέρμα (π.χ. για σινεμα) και μετα μολις παω να δυναμωσω την ενταση, κολάει, κάνει επανεκκίνηση το γραφικό περιβάλλον (διχως να ζηταει κωδικο εισόδου), μετα το περιβάλλον δεν ανταποκρινεται σωστα και πρεπει μετά να ξανακάνω επανεκκίνηση μονος μου. Δε μου το κάνει ανησυχητικά συχνά, αλλά όταν γίνεται αυτό είναι εκνευριστικό. Ισως να δοκίμαζα να απεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές για ένα διάστημα για να δω πως παει.

Μου το έβγαζε το πρόβλημα από την αρχή σχεδον. Καποιες φορές το βγάζω από την τσεπη και μου εμφανίζει την οθόνη να βάλω τον κωδικό εισόδου (εκανε επανεκκίνηση μόνο του). Αλλες φορές όταν χαμηλώνω την ένταση στο τέρμα (π.χ. για σινεμα) και μετα μολις παω να δυναμωσω την ενταση, κολάει, κάνει επανεκκίνηση το γραφικό περιβάλλον (διχως να ζηταει κωδικο εισόδου), μετα το περιβάλλον δεν ανταποκρινεται σωστα και πρεπει μετά να ξανακάνω επανεκκίνηση μονος μου. Δε μου το κάνει ανησυχητικά συχνά, αλλά όταν γίνεται αυτό είναι εκνευριστικό. Ισως να δοκίμαζα να απεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές για ένα διάστημα για να δω πως παει.

Ποιά έκδοση android έχεις? Είσαι rooted ή το έχεις το τηλέφωνο όπως το αγόρασες?

Από εχθές άρχισε να μου κάνει τρελλά.Συγκεκριμένα έκλεισε μόνο του.Θεώρησα ότι τέλειωσε η μπαταρία.Το έβαλα στον φορτιστή αλλά δεν φόρτιζε.Το ανοίγω,βγάζω και ξαναβάζω την μπαταρία.Ανοίγει,αλλά δεν μπορούσε να διαβάσει την κάρτα μνήμης,μιας 32άρα 10class Lexar.
Μόλις έβγαλα την κάρτα,όλα δούλευαν ρολόι.Δηλαδή,ξεκίνησε να φορτίζει στον φορτιστή.
Δεν είναι κουφό να μην μπορεί να φορτίσει λόγω πιθανού προβλήματος στην κάρτα μνήμης?

Ερώτηση προς κατόχους:

Κατά διαστήματα μου κάνει η συσκευή επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα. Σας έχει συμβεί καθόλου αυτό;

Και μένα και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται....