[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τι να σου πω!!!!
Εγω που ειμαι ασχετος , αυτο το μηνυμα στο στελνω απο το κινητο.
Ανοιγω την Οπερα και ολα τα αλλα τα κανει μονο του....βεβαια πριν γραψω παω κατω κατω και παταω ενα κουμπι που λεει να φαινεται ολο το site.
Μηπως αυτο δεν το κανεις???

Να ρωτησω και γω τωρα κατι
Εχει ενα φιλαρακι μου ενα s2 ασπρο καινουργιο και οταν τον παιρνω τηλεφωνο, ακουω την φωνη μου σαν ηχω.
Εχει σαλταρει και αυτος, γιατι ολοι του αναφερουν αυτο το προβλημα!!!!!
Ξερει κανεις τιποτα, να το φιαξει ο χριστιανος πριν το σουταρει απο την ζοχαδα του (ειναι οντως εξαιρετικα εκνευριστικο)
Υποψην οτι λαι αυτος ακουει την φωνη του σαν ηχω!!!!!!!
Το κουφο ειναι οτι οταν βαζει τα ακουστικα το προβλημα δεν υπαρχει.

Τι να σου πω!!!!
Εγω που ειμαι ασχετος , αυτο το μηνυμα στο στελνω απο το κινητο.
Ανοιγω την Οπερα και ολα τα αλλα τα κανει μονο του....βεβαια πριν γραψω παω κατω κατω και παταω ενα κουμπι που λεει να φαινεται ολο το site.
Μηπως αυτο δεν το κανεις???

Εχει ενα φιλαρακι μου ενα s2 ασπρο καινουργιο και οταν τον παιρνω τηλεφωνο, ακουω την φωνη μου σαν ηχω.
Ξερει κανεις τιποτα, να το φιαξει ο χριστιανος πριν το σουταρει απο την ζοχαδα του (ειναι οντως εξαιρετικα εκνευριστικο)

Ναι εγώ δεν επιλέγω full site που λέει γιατί έτσι θα πρέπει να ζουμάρω κάτι που είναι εκνευριστικό. Οσο για το πρόβλημα του φίλου σου δεν κατέχω δυστυχώς.

Μα νομιζω οτι το tapatalk δεν το υποστηριζει το δικο μας site.
Μηπως κανω λαθος???

Βρε λεβεντες μου ,ξερει κανεις για το προβλημα που περιγραφω παραπανω????

Μα νομιζω οτι το tapatalk δεν το υποστηριζει το δικο μας site.
Μηπως κανω λαθος???

Βρε λεβεντες μου ,ξερει κανεις για το προβλημα που περιγραφω παραπανω????

Υποστιριζεται τέλεια

Πω πω....δικιο εχετε παιδες!!!
Τον πρωτο καιρο δεν υποστηριζοταν και εμεινα εκει!!
Τωρα μολις που το γραψατε,μπηκα και ειναι ολα οκ.
Το tapatalk το κατεβασα απο το Samsung app.
Υπαρχει κατι καλυτερο ή ολα ιδια ειναι????

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Να πεις στο φιλο σου να βγαλει την θηκη που του εχει βαλει.
Αν θελει να κρατησει την ιδια θηκη τοτε θα πρεπει σε καθε κληση που κανει να απενεργοποιει το noise reduction (ειναι στις επιλογες οταν γινεται η κληση)
Αν ειναι root μπορει να το απενεργοποιησει μόνιμα

Πω πω.... τι ατομα εχουμε εδω μεσα ωρε παληκαρια:award:
Φιλε εισαι ασύλληπτος...αυτο ηταν!!!!
Κερναμε μπυρες:ernaehrung004:....εγω γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα οταν του τηλεφωνουσα και αυτος ,γιατι του ειχα σπασει εγω τα νευρα να αλλαξει τηλεφωνο (του ελεγα ποτι φταει το παρδαλο χρωμα που ειχε διαλεξει)

Να εισαι καλα.....χιλια ευχαριστω:worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Να πεις στο φιλο σου να βγαλει την θηκη που του εχει βαλει.
Αν θελει να κρατησει την ιδια θηκη τοτε θα πρεπει σε καθε κληση που κανει να απενεργοποιει το noise reduction (ειναι στις επιλογες οταν γινεται η κληση)
Αν ειναι root μπορει να το απενεργοποιησει μόνιμα

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα πως μπορεί να παίξει ρόλο μια θήκη, τι στο καλό θήκη ήταν αυτή;

Παιζει, γιατί καποιοι κατασκευαστες δεν υπολογισαν το δευτερο μικροφωνο, ετσι το σκεπαζουν με τις μουφα θηκες και δημιουργουν προβλημα

Παιζει, γιατί καποιοι κατασκευαστες δεν υπολογισαν το δευτερο μικροφωνο, ετσι το σκεπαζουν με τις μουφα θηκες και δημιουργουν προβλημα
Ποιό δεύτερο μικρόφωνο; Με έχεις πιάσει εντελώς αδιάβαστο, έχω χάσει κάποιο επεισόδιο;

Ποιό δεύτερο μικρόφωνο; Με έχεις πιάσει εντελώς αδιάβαστο, έχω χάσει κάποιο επεισόδιο;

αυτό που έχει κάπου στο πίσω μέρος για την ακύρωση εξωτερικών θορύβων κατά την κλήση

αυτό που έχει κάπου στο πίσω μέρος για την ακύρωση εξωτερικών θορύβων κατά την κλήση
Μιλάμε για το ίδιο τηλέφωνο; Που το χει αυτό και πως ενεργοποιείται-αποενεργεοποιείται; Εχω αυτή τη θήκη υπάρχει περίπτωση να χω πρόβλημα; Πάντως δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανείς.

Μιλάμε για το ίδιο τηλέφωνο; Που το χει αυτό και πως ενεργοποιείται-αποενεργεοποιείται; Εχω αυτή τη θήκη υπάρχει περίπτωση να χω πρόβλημα; Πάντως δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανείς.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1119667
http://mybroadband.co.za/vb/showthread.php/374594-Samsung-Galaxy-S2-Echo-in-voice-calling? ποστ #10

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Χαχαχα
Να σαι καλα φιλε μου.
Γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαει ο ενας τον αλλον.

Εγω χρησιμοποιω μια θηκη οπου το πανω και κατω μερος του τηλεφωνου ειναι ακαλυπτο, οποτε δεν ειχα προβλημα με το echo.
Προφανως το πρόβλημα υπάρχει σε θηκες οπου καλυπτουν ολο το τηλεφωνο.
Οποτε ή μενεις με την θηκη που έχει ή απενεργοποιεις το Noise reduction που όμως κανει καλη δουλεια, γιατί απομονωνει τους γυρω θορυβους με αποτελεσμα να ακουγεται η φωνη σου και μονο.

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Χαχαχα
Να σαι καλα φιλε μου.
Γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαει ο ενας τον αλλον.

Εγω χρησιμοποιω μια θηκη οπου το πανω και κατω μερος του τηλεφωνου ειναι ακαλυπτο, οποτε δεν ειχα προβλημα με το echo.
Προφανως το πρόβλημα υπάρχει σε θηκες οπου καλυπτουν ολο το τηλεφωνο.
Οποτε ή μενεις με την θηκη που έχει ή απενεργοποιεις το Noise reduction που όμως κανει καλη δουλεια, γιατί απομονωνει τους γυρω θορυβους με αποτελεσμα να ακουγεται η φωνη σου και μονο.

Αν και δεν έχω πρόβλημα γιατί η θήκη μου δεν καλύπτει όλο το τηλέφωνο, εντούτοις δεν ξέρω που είναι αυτή η ρύθμιση που αναφέρεις Noise Reduction, μπορείς να με βοηθήσεις;

Καθως είσαι σε κληση, πατα το κουμπί κατω αριστερά το touch.. Εχει επιλογή noise reduction off.. Και δοκιμάσε μετα πως σε ακούνε

Eχετε βρει καμμια καλη ics rom επισημη η και μη?Καλη εννοω σταθερη και χωρις να αδειαζει την μπαταρια.
Φρου φρου και αρωματα δεν με νοιαζουν καθολου.

Φιλαρακια η θηκη τελικα ειναι λαχειο.
Θα προσπαθησω να τραβηξω foto και τις δυο που εχει και εχουν προβλημα, και την δικη μου που δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα.
Ετσι ρε παιδι μου......για να ξερουμε τι να ΜΗΝ αγορασουμε!!!