[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Η 4.04 που κυκλοφορεί (επίσημη αγγλική) διορθώνει κάποια μικρά bugs , είναι ελαφρώς πιο γρηγορη και με καλύτερη αυτονομία.
Συνίσταται!

Μου έβγαλε ένα μνμ σήμερα το πρωί ότι υπάρχει μία αναβάθμιση.Την έκανα και επιτέλους στο dial pad ξαναμπήκε το εικονίδιο των επαφών.

Παιδιά τον τελευταίο καιρό, όταν συνδέω τη συσκευή με USB στο λάπτοπ, αντί να βγάζει το κλασσικό παλιό πορτοκαλί εικονίδιο γράφει μόνο του "το ΜΤΡ συνδέθηκε" και βλέπω απ ευθείας την εξωτερική κάρτα και τη μνήμη της συσκευής και μπορώ να κάνω ανταλλαγή αρχείων κάτι που δεν το έκανε παλιά, συν ότι δεν ξέρω τι είναι αυτό το ΜΤΡ και πως στο καλό μπήκε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν είμαι για παράδειγμα σε ένα χώρο και δεν έχω πρίζα και βάλω το καλώδιο σύνδεσης USB σε ένα ξένο λάπτοπ, θα μπορεί κι αυτός να βλέπει τα αρχεία μου και να κάνει ό,τι θέλει; Πως μπήκε ή ενεργοποιήθηκε αυτό το ΜΤΡ και τι ακριβώς κάνει; Δεν το βρίσκω ούτε σαν εφαρμογή στη συσκευή, υπάρχει περίπτωση να είναι εφαρμογή του λάπτοπ μου; Πως μπορώ να μπω σε κάποιο μενού να δω τις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

Καμια απαντηση σ αυτο;

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τι rom εχεις περασμένη;
Μήπως εχεις απενεργοποίησει τον εντοπισμό σφαλμάτων;

Ετσι οπως τα λες, ναι κανονικα θα μπορει να δει τα αρχεια του τηλεφωνου σου

Για τσεκαρε και εδω
http://jaredleonmorgan.blogspot.gr/...5/samsung-galaxy-s2-ics-no-longer-mounts.html

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το τηλέφωνο είναι ακόμα σε εργοστασιακή κατάσταση, δεν έχω περάσει τίποτα από καινούρια αναβάθμιση, το είδα αυτό που έβαλες στο λινκ, θα το δοκιμάσω, σ ευχαριστώ.

Λογικα αναβαθμιστηκες στην 4.04 της cosmote...

Ναι,δυστυχώς όμως έχει προβλήματα.
Έχω επιλέξει να φαίνονται στην οθόνη με έναν άσπρο κύκλο τα αγγίγματα με το δάχτυλο.
Μετά την αναβάθμιση,ξαφικά αρχίζουν και αναβοσβύνουν 3-4 τέτοιοι κύκλοι στην οθόνη και ο μόνος τρόπος να λειτουργήσουν στη συνέχεια τα κουμπιά της συσκευής,είναι να βγάλω τη μπαταρία!
Δεύτερο-χωρίς να ξέρω αν αυτό είναι νεο φρούτο ή απλώς δεν το είχα παρατηρήσει,αριστερά από το ηχείο της συσκευής έχει δύο κουκίδες.Η αριστερή από δαύτες οταν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό,ανάβει κόκκινη.

Δοκιμασε και ενα reset μπας και ισιωσει...
Αυτο λογικα το εχεις ενεργοποιήσει απο τις επιλογές για προγραμματιστές?

Παιδιά έχετε περάσει όλοι την sandwitch στις συσκευές σας; Εγώ έχω μείνει ακόμα με την Gingerbread γιατί είμαι λίγο φοβιτσιάρης. Θα θελα όσοι την έχετε περάσει να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο. Εν τω μεταξύ τελευταία έχω κάτι μικροπροβληματάκια όπως εκεί που φορτίζει ανάβει μόνη της η οθόνη, κλείνει και ξανανάβει, επίσης μου χει κάνει δύο φορές το εξής: δείχνει ότι έχει φορτίσει 100% κι όταν το βγάζω απ τη φόρτιση μου δείχνει 97%. Θα θελα την άποψή σας να μείνω όπως είμαι ή να προχωρήσω σε αναβάθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

Παιδιά έχετε περάσει όλοι την sandwitch στις συσκευές σας; Εγώ έχω μείνει ακόμα με την Gingerbread γιατί είμαι λίγο φοβιτσιάρης. Θα θελα όσοι την έχετε περάσει να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο. Εν τω μεταξύ τελευταία έχω κάτι μικροπροβληματάκια όπως εκεί που φορτίζει ανάβει μόνη της η οθόνη, κλείνει και ξανανάβει, επίσης μου χει κάνει δύο φορές το εξής: δείχνει ότι έχει φορτίσει 100% κι όταν το βγάζω απ τη φόρτιση μου δείχνει 97%. Θα θελα την άποψή σας να μείνω όπως είμαι ή να προχωρήσω σε αναβάθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

Νομίζω μονό κέρδη θα έχεις. Εγώ τουλάχιστον είσαι σαφή βελτίωσή σε ταχύτητα και άλλες λεπτομέρειές.

Δυο ερωτήσεις προς ολους. Πρώτη φορά μου ήρθε οτα αναβάθμιση. Ήμουν 4.0.3 και μου ήρθε η 4.0.4 και την έκανα χωρίς να συνδεθώ με πισι. Ο κόκκινος αισθητήριας εμφανίστηκε και σε μένα αριστερά από το ηχείο. Οι επαφές πως γυρνάνε στις βασικες εφαρμογές? Τι εξυπνάδα ήταν αυτή να τις καταργήσουν και να αφήσουν μονό 3?

. Οι επαφές πως γυρνάνε στις βασικες εφαρμογές? Τι εξυπνάδα ήταν αυτή να τις καταργήσουν και να αφήσουν μονό 3?
Τι εννοείς μ αυτά; Μπορείς να το εξηγήσεις πιο λεπτομερώς;

Τι εννοείς μ αυτά; Μπορείς να το εξηγήσεις πιο λεπτομερώς;

Αν δεν έχω κανει εγώ κάποια βλακεία στην αρχική οθόνη είχε κατω τηλέφωνο, επαφές, μηνύματα,εφαρμογές. Αυτές μάλιστα οι 4 επιλογές δεν άλλαζαν με τίποτα. Ήθελε ρουτ. Μετα την αναβάθμιση έχω μείνει με τρεις συντομεύσεις εκεί. Τηλέφωνο,μηνύματα και εφαρμογές. Οι επαφές είναι ταμπ μέσα στο τηλέφωνο δλδ και όχι μονό του. Μετα την 4.0.4 έχετε όλοι 4 συντομεύσεις στο κατω μέρος της αρχικής οθόνης?
Με το κόκκινο ματι του τερμινειτορ διπλά από το ηχείο κάνατε τίποτα?

Με το κόκκινο ματι του τερμινειτορ διπλά από το ηχείο κάνατε τίποτα?

Αυτο ειπωθηκε οτι ειναι bug της τελευταιας εκδοσης του viber.

Αυτο ειπωθηκε οτι ειναι bug της τελευταιας εκδοσης του viber.

Το διάβασα που το γράψατε. Έχει άλλες επιπτώσεις πέραν τις αισθητικές? Αν έχω καταλάβει καλά είναι ο αισθητηρας εγγύτητας ο οποίος δουλεύει κανονικά όπως δείχνει μέχρι στιγμής.

Πιθανον να καταναλωνει και περισσοτερη μπαταρια.

Σημερα βγηκε update για το viber και διορθωνει το προβλημα