[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Σημερα βγηκε update για το viber και διορθωνει το προβλημα

Ευχαριστω που το έγραψες. Την κατέβασα και το έλυσε. Τερμα πια ο τερμινειτορ από το κινητό μου. Αν και είχε πλακα μερικες μέρες τώρα. Και όντως όπως έγραψες τρώει μπαταρια αρκετή.

Re: Samsung Galaxy S II

Η 4.0.4 σ´εμένα τουλάχισττον έλυσε ολοκληρωτικά το πρόβλημα με την μπαταρία.Τρομερή διαφορά αφού με την προηγούμενη έκδοση η μπαταρία κραταγε το πολύ 4-5 ώρες ενώ τωρα κραταει σχεδόν όλη την ημερα.
Τα εικονίδια μετα την αναβάθμιση εξακολουθούν και ειναι 4 και περιέχουν και τις επαφές.

Η 4.0.4 σας "ήρθε" μέσω δικτύου κινητής ; γιατί σε εμένα που είμαι Cosmote αλλά η σύνδεση είναι μόνο WiFi (χωρίς πακέτο data) δεν έχω καμμία ειδοποίηση, όπως επίσης και μέσω KIES. Τώρα έχω την 4.0.3.

Η 4.0.4 σ´εμένα τουλάχισττον έλυσε ολοκληρωτικά το πρόβλημα με την μπαταρία.Τρομερή διαφορά αφού με την προηγούμενη έκδοση η μπαταρία κραταγε το πολύ 4-5 ώρες ενώ τωρα κραταει σχεδόν όλη την ημερα.
Τα εικονίδια μετα την αναβάθμιση εξακολουθούν και ειναι 4 και περιέχουν και τις επαφές.

Μπορείς να περάσεις δύο screenshots του κινητού για να καταλάβω τι εννοείς στην τελευταία σειρά;

Μπορείς να περάσεις δύο screenshots του κινητού για να καταλάβω τι εννοείς στην τελευταία σειρά;
Εννοεί μάλλον ότι από την κάτω σειρά "έφυγαν" οι επαφές :

Screenshot_2012_10_08_01_10_33.png

Μέχρι την 4.03 κάτω είχε 4 συντομεύσεις και όχι τρεις. Το κινητό είναι γερμανικό και η 4.0.4 ήρθε ΟΤΑ.

To ίδιο λέμε.Εμένα όχι μόνο δεν έφυγαν,αλλά επανήλθαν και στο dialer που είχαν εξαφανιστεί με την προηγούμενη αναβάθμιση.

To ίδιο λέμε.Εμένα όχι μόνο δεν έφυγαν,αλλά επανήλθαν και στο dialer που είχαν εξαφανιστεί με την προηγούμενη αναβάθμιση.
Εμένα είναι μόνο στο dialer. Περιμένω μήπως επανέλθουν με την 4.1. Με βόλευε όταν ήταν στην κάτω σειρά. Αν και όλα συνήθεια είναι.

Εμένα είναι μόνο στο dialer. Περιμένω μήπως επανέλθουν με την 4.1. Με βόλευε όταν ήταν στην κάτω σειρά. Αν και όλα συνήθεια είναι.

Τελικά οι επαφές μπορούν να προστεθούν στην κατω σειρά. Μπαίνεις εφαρμογές και μετα επεξεργασία και μπορείς να κατεβάσεις συντόμευση στην κατω γραμμή της αρχικής οθόνης. Η ειρωνεία είναι ότι δέχεται αρχικά και άλλες εφαρμογές αλλα μόλις κλείσεις την απορρίπτει και κρατάει μονό τις 4.

εδώ είμαστε.. τώρα έβγαλα τη θήκη , έβαλα το καλώδιο και μόλις έβαλα το usb στο pc άνοιξε το εικονίδιο διαλόγου και όχι το Kies. βλέπω κανονικά τις φωτό και βίντεο. και να φανταστείς έχω επιλέξει στο kies να ανοίγει αυτόματα. τι να πώ? είανι τώρα τυχαίο ´η θα το ξανακάνει?

Kαι ακόμα μία ερώτηση. πως κάνω λήψη απο samsung apps? είμαι στο σπίτι με wi fi. μήπως θέλει σύνδεση κανονικά?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II

Οχι δεν χρειαζεται 3g για να κανεις ληψηεφαρμογων.Πρεπει αν θυμαμαι καλα να κανεις εγγραφη.

Ακριβώς. Θέλει η νέο λογαριασμό gmail ή χρήση κάποιου υπάρχοντος. Την πρώτη φορά μόνο φυσικά.

παιδες ασχετος με android αλλα με πολύ ορεξη για μάθηση
μου έγινε μια προσφορά για αλλαγή εταιρίας με 178 επιδότηση για οποιαδηποτε συσκευη και βλέπω πως το sΙΙ 16gb θα μου βγει 221
πως το βλέπετε;

Ξέρει κανεις αν αυτό που διάβασα οτι η Samsung "ξεκλείδωσε" το usb audio σε κάποια κινητά της, ισχύει και για το SII;

Οι διαφορές με το SIII είναι τόσο πολλές ωστε να δικαιολογουν την διαφορά τιμής; Αλλα τι ρωτάω αφου και με τα 221 "ματώνω"...

Σορυ αλλα δεν διαβασα ολο το νημα θα ξεκινήσω σιγα σιγα τωρα..

μου έγινε μια προσφορά για αλλαγή εταιρίας με 178 επιδότηση για οποιαδηποτε συσκευη και βλέπω πως το sΙΙ 16gb θα μου βγει 221
πως το βλέπετε;

Ξέρει κανεις αν αυτό που διάβασα οτι η Samsung "ξεκλείδωσε" το usb audio σε κάποια κινητά της, ισχύει και για το SII;

Οι διαφορές με το SIII είναι τόσο πολλές ωστε να δικαιολογουν την διαφορά τιμής; Αλλα τι ρωτάω αφου και με τα 221 "ματώνω"...

Οι διαφορές με το s3 καθαρά σε εμπειρία χρήσης είναι αρκετές. Μόνο η χορταστική οθόνη και το βελούδινο touch με το s3 με το gorilla glass 2 κάνουν μεγάλη διαφορά.Η υλοποίηση με το νέο touchwiz είναι πολύ καλύτερη από το s2. Επειδή όμως το s3 έχει ανεβασμένη αρκετά τιμή ακόμα γιατί δεν κοιτάς το galaxy nexus? Έχει κιαυτό οθονάρα και θα είσαι με pure android και ήδη σε jellybean.

Οι διαφορές με το s3 καθαρά σε εμπειρία χρήσης είναι αρκετές. Μόνο η χορταστική οθόνη και το βελούδινο touch με το s3 με το gorilla glass 2 κάνουν μεγάλη διαφορά.Η υλοποίηση με το νέο touchwiz είναι πολύ καλύτερη από το s2. Επειδή όμως το s3 έχει ανεβασμένη αρκετά τιμή ακόμα γιατί δεν κοιτάς το galaxy nexus? Έχει κιαυτό οθονάρα και θα είσαι με pure android και ήδη σε jellybean.
Edit: Δλδ το νεξους ειναι πιο καλό για τέτοια εφαρμογή;
απο οτι βλέπω στο πλαισιο ειναι κ πιο φτηνο...
πρέπει υποχρεωτικά να πάρω απο πλαισιο ή βονταφον

Last edited:

Το S3 δείχνει συνολικά καλύτερο αλλά χρεώνεσαι το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος.
Για το Nexus συμφωνώ στην οθόνη. Από τα specs και την ανάλυση δείχνει πολύ δυνατότερο. Σε δίπλα δίπλα σύγκριση όμως Nexus -S2 δεν φαίνεται τόσο μεγάλη διαφορά στο μάτι. Οπότε +1 για την οθόνη στο Nexus. Από εκεί και έπειτα όμως στο Nexus εγκλωβίζεσαι στα 16 γίγα (13.5 περίπου διαθέσιμα) χωρίς θύρα micro-sd και σε σαφώς υποδεέστερη φωτογραφική (έστω κινητού). Σε κανά μήνα θα πάρει και το S2 τη 4.1 οπότε εξαλείφεται και το προβάδισμα στο λειτουργικό που έχει σήμερα το Nexus. Δύσκολη επιλογή βέβαια συνολικά. Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας μας. Έχω το S2 και πρότεινα σε φίλο (άσχετο με κινητά. Με Νοκια s40 είχε ξεμείνει) το Nexus όπου και πήραμε μαζί και του το έστησα εγώ. Περίμενα ότι θα "ζήλευα" την οθόνη και θα πουλούσα το S2 να πάρω και εγώ Nexus. Δεν συνέβη όμως αυτό. Ο γέροντας S2 βαστάει γερά ακόμη σε όλα του και δεν τον αποχωρίζομαι. Ίσως του χρόνου που θα κάνει το SIII 300 ευρώ θα το ξανασκεφτώ.

Δύο ριβιού αναλυτικά για τα κινητά από έναν τύπο που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια την κρίση του.

http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s2-en.shtml

http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-nexus-rev-en.shtml

ομολογώ πως το sII μαλλον μου αρέσει πιο πολύ έτσι όπως το βλέπω ... θα πάω να τα δω κ live εννοείται!

Το S3 δείχνει συνολικά καλύτερο αλλά χρεώνεσαι το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος.
Για το Nexus συμφωνώ στην οθόνη. Από τα specs και την ανάλυση δείχνει πολύ δυνατότερο. Σε δίπλα δίπλα σύγκριση όμως Nexus -S2 δεν φαίνεται τόσο μεγάλη διαφορά στο μάτι. Οπότε +1 για την οθόνη στο Nexus. Από εκεί και έπειτα όμως στο Nexus εγκλωβίζεσαι στα 16 γίγα (13.5 περίπου διαθέσιμα) χωρίς θύρα micro-sd και σε σαφώς υποδεέστερη φωτογραφική (έστω κινητού). Σε κανά μήνα θα πάρει και το S2 τη 4.1 οπότε εξαλείφεται και το προβάδισμα στο λειτουργικό που έχει σήμερα το Nexus. Δύσκολη επιλογή βέβαια συνολικά. Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας μας. Έχω το S2 και πρότεινα σε φίλο (άσχετο με κινητά. Με Νοκια s40 είχε ξεμείνει) το Nexus όπου και πήραμε μαζί και του το έστησα εγώ. Περίμενα ότι θα "ζήλευα" την οθόνη και θα πουλούσα το S2 να πάρω και εγώ Nexus. Δεν συνέβη όμως αυτό. Ο γέροντας S2 βαστάει γερά ακόμη σε όλα του και δεν τον αποχωρίζομαι. Ίσως του χρόνου που θα κάνει το SIII 300 ευρώ θα το ξανασκεφτώ.

Δύο ριβιού αναλυτικά για τα κινητά από έναν τύπο που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια την κρίση του.

http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s2-en.shtml

http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-nexus-rev-en.shtml
Εννοείται ότι είναι θέμα γούστου και τα 2 είναι εξαιρετικά κινητά. Το s2 το είχα και γω και το αγάπησα στην καθημερινή χρήση.Δε θα το αποχωριζόμουν για άλλο κινητό εκτός από το s3 . Από κει και πέρα είναι θέμα προτεραιοτήτων το καλύτερο είναι να τα δει από κοντά και τα 2 κινητά και να επιλέξει .
Ας μην ξεχνάμε ότι το s2 υπερέχει μακράν σε μπαταρία με την official extended , έχει το πρώτο gorilla class που για να σπάσει μόνο αν το ρίξεις σε βράχο :cool: μου είχε πέσει άπειρες φορές από ύψος και δεν έπαθε τίποτα.
Έχει τη micro sd που είπες που είναι βασικό, έχει ραδιόφωνο που το nexus δεν έχει και ένα κλικ πιο πάνω σε στο hardware . Το usb on the go επίσης πολύ χρήσιμο σε συνδυασμό με μία micro sd 32gb έχεις 40κάτι gb διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή με έχει βολέψει.
Απλά επειδή θα δώσει ένα μεγάλο ποσό δε χάνει και τίποτα να εξετάσει και τις εναλλακτικές. Σαν τελική πρόταση πάντως και ολοκληρωμένη και γω s2 θα πρότεινα μιας και δε μου είχε βγάλει κανένα πρόβλημα κ είναι νομίζω το πιο ολοκληρωμένο κινητό της γενιάς του.
Το έχει η κοπέλα μου τώρα και πάει σφαίρα δε μασάει.

Το s3 πάντως δεν προβληματίζει στο χέρι μάλλον επειδή είναι καμπυλωτό και έχει μικρότερο πλαίσιο

πως το βλέπετε;

Απότι βλέπω στο παρακάτω βιντεάκι εξηγεί πως συνδέεται το s2 με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μέσω usb άρα λογικά γίνεται. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ο ίδιος οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ο ήχος που βγάζει το s2 καθαρά σαν player για το οποίο δε λένε και τα καλύτερα λόγια
http://www.anandtech.com/show/4686/samsung-galaxy-s-2-international-review-the-best-redefined/13
Ενώ το πρώτο galaxy s είχε wolfson τσιπάκι όπως και το s3 ,στο s2 έβαλαν κάποιο yamaha μάλλον άγνωστο τσιπάκι .
Το nexus φοράει ένα TI για το οποίο δεν έχω άποψη
http://www.anandtech.com/show/5310/samsung-galaxy-nexus-ice-cream-sandwich-review/13

Γενικά πάντως λένε ότι και τα 2 είναι κατώτερα σε ποιότητα ήχου από τα s και s3 . Τώρα αυτό μάλλον στο αμάξι δε θα γίνεται αντιληπτό αν η αναπαραγωγή είναι από mp3 οπότε μάλλον ψύλλους στα άχυρα ψάχνουμε!!Αν πάλι προορίζεται για ποιοτική αναπαραγωγή flac θα είναι εμφανής η διαφορά.

Last edited: