Σημερα βγηκε update για το viber και διορθωνει το προβλημα
Ευχαριστω που το έγραψες. Την κατέβασα και το έλυσε. Τερμα πια ο τερμινειτορ από το κινητό μου. Αν και είχε πλακα μερικες μέρες τώρα. Και όντως όπως έγραψες τρώει μπαταρια αρκετή.
Σημερα βγηκε update για το viber και διορθωνει το προβλημα
Η 4.0.4 σ´εμένα τουλάχισττον έλυσε ολοκληρωτικά το πρόβλημα με την μπαταρία.Τρομερή διαφορά αφού με την προηγούμενη έκδοση η μπαταρία κραταγε το πολύ 4-5 ώρες ενώ τωρα κραταει σχεδόν όλη την ημερα.
Τα εικονίδια μετα την αναβάθμιση εξακολουθούν και ειναι 4 και περιέχουν και τις επαφές.
Εννοεί μάλλον ότι από την κάτω σειρά "έφυγαν" οι επαφές :Μπορείς να περάσεις δύο screenshots του κινητού για να καταλάβω τι εννοείς στην τελευταία σειρά;
Εμένα είναι μόνο στο dialer. Περιμένω μήπως επανέλθουν με την 4.1. Με βόλευε όταν ήταν στην κάτω σειρά. Αν και όλα συνήθεια είναι.To ίδιο λέμε.Εμένα όχι μόνο δεν έφυγαν,αλλά επανήλθαν και στο dialer που είχαν εξαφανιστεί με την προηγούμενη αναβάθμιση.
Εμένα είναι μόνο στο dialer. Περιμένω μήπως επανέλθουν με την 4.1. Με βόλευε όταν ήταν στην κάτω σειρά. Αν και όλα συνήθεια είναι.
Οχι δεν χρειαζεται 3g για να κανεις ληψηεφαρμογων.Πρεπει αν θυμαμαι καλα να κανεις εγγραφη.
Οι διαφορές με το s3 καθαρά σε εμπειρία χρήσης είναι αρκετές. Μόνο η χορταστική οθόνη και το βελούδινο touch με το s3 με το gorilla glass 2 κάνουν μεγάλη διαφορά.Η υλοποίηση με το νέο touchwiz είναι πολύ καλύτερη από το s2. Επειδή όμως το s3 έχει ανεβασμένη αρκετά τιμή ακόμα γιατί δεν κοιτάς το galaxy nexus? Έχει κιαυτό οθονάρα και θα είσαι με pure android και ήδη σε jellybean.παιδες ασχετος με android αλλα με πολύ ορεξη για μάθηση
μου έγινε μια προσφορά για αλλαγή εταιρίας με 178 επιδότηση για οποιαδηποτε συσκευη και βλέπω πως το sΙΙ 16gb θα μου βγει 221
πως το βλέπετε;
Ξέρει κανεις αν αυτό που διάβασα οτι η Samsung "ξεκλείδωσε" το usb audio σε κάποια κινητά της, ισχύει και για το SII;
Οι διαφορές με το SIII είναι τόσο πολλές ωστε να δικαιολογουν την διαφορά τιμής; Αλλα τι ρωτάω αφου και με τα 221 "ματώνω"...
Σορυ αλλα δεν διαβασα ολο το νημα θα ξεκινήσω σιγα σιγα τωρα..
Edit: Δλδ το νεξους ειναι πιο καλό για τέτοια εφαρμογή;Οι διαφορές με το s3 καθαρά σε εμπειρία χρήσης είναι αρκετές. Μόνο η χορταστική οθόνη και το βελούδινο touch με το s3 με το gorilla glass 2 κάνουν μεγάλη διαφορά.Η υλοποίηση με το νέο touchwiz είναι πολύ καλύτερη από το s2. Επειδή όμως το s3 έχει ανεβασμένη αρκετά τιμή ακόμα γιατί δεν κοιτάς το galaxy nexus? Έχει κιαυτό οθονάρα και θα είσαι με pure android και ήδη σε jellybean.
Το S3 δείχνει συνολικά καλύτερο αλλά χρεώνεσαι το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος.Οι διαφορές με το s3 καθαρά σε εμπειρία χρήσης είναι αρκετές. Μόνο η χορταστική οθόνη και το βελούδινο touch με το s3 με το gorilla glass 2 κάνουν μεγάλη διαφορά.Η υλοποίηση με το νέο touchwiz είναι πολύ καλύτερη από το s2. Επειδή όμως το s3 έχει ανεβασμένη αρκετά τιμή ακόμα γιατί δεν κοιτάς το galaxy nexus? Έχει κιαυτό οθονάρα και θα είσαι με pure android και ήδη σε jellybean.
Εννοείται ότι είναι θέμα γούστου και τα 2 είναι εξαιρετικά κινητά. Το s2 το είχα και γω και το αγάπησα στην καθημερινή χρήση.Δε θα το αποχωριζόμουν για άλλο κινητό εκτός από το s3 . Από κει και πέρα είναι θέμα προτεραιοτήτων το καλύτερο είναι να τα δει από κοντά και τα 2 κινητά και να επιλέξει .Το S3 δείχνει συνολικά καλύτερο αλλά χρεώνεσαι το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος.
Για το Nexus συμφωνώ στην οθόνη. Από τα specs και την ανάλυση δείχνει πολύ δυνατότερο. Σε δίπλα δίπλα σύγκριση όμως Nexus -S2 δεν φαίνεται τόσο μεγάλη διαφορά στο μάτι. Οπότε +1 για την οθόνη στο Nexus. Από εκεί και έπειτα όμως στο Nexus εγκλωβίζεσαι στα 16 γίγα (13.5 περίπου διαθέσιμα) χωρίς θύρα micro-sd και σε σαφώς υποδεέστερη φωτογραφική (έστω κινητού). Σε κανά μήνα θα πάρει και το S2 τη 4.1 οπότε εξαλείφεται και το προβάδισμα στο λειτουργικό που έχει σήμερα το Nexus. Δύσκολη επιλογή βέβαια συνολικά. Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας μας. Έχω το S2 και πρότεινα σε φίλο (άσχετο με κινητά. Με Νοκια s40 είχε ξεμείνει) το Nexus όπου και πήραμε μαζί και του το έστησα εγώ. Περίμενα ότι θα "ζήλευα" την οθόνη και θα πουλούσα το S2 να πάρω και εγώ Nexus. Δεν συνέβη όμως αυτό. Ο γέροντας S2 βαστάει γερά ακόμη σε όλα του και δεν τον αποχωρίζομαι. Ίσως του χρόνου που θα κάνει το SIII 300 ευρώ θα το ξανασκεφτώ.
Δύο ριβιού αναλυτικά για τα κινητά από έναν τύπο που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια την κρίση του.
http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s2-en.shtml
http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-nexus-rev-en.shtml
Απότι βλέπω στο παρακάτω βιντεάκι εξηγεί πως συνδέεται το s2 με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μέσω usb άρα λογικά γίνεται. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ο ίδιος οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου!παιδες ασχετος με android αλλα με πολύ ορεξη για μάθηση
μου έγινε μια προσφορά για αλλαγή εταιρίας με 178 επιδότηση για οποιαδηποτε συσκευη και βλέπω πως το sΙΙ 16gb θα μου βγει 221
πως το βλέπετε;
Ξέρει κανεις αν αυτό που διάβασα οτι η Samsung "ξεκλείδωσε" το usb audio σε κάποια κινητά της, ισχύει και για το SII;
Οι διαφορές με το SIII είναι τόσο πολλές ωστε να δικαιολογουν την διαφορά τιμής; Αλλα τι ρωτάω αφου και με τα 221 "ματώνω"...
Σορυ αλλα δεν διαβασα ολο το νημα θα ξεκινήσω σιγα σιγα τωρα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.