[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Πάντως και με το προηγούμενο Samsung που το είχα βάλει δίπλα στο 3Gs , μου φαίνονταν ξεπλυμένα του iPhone στην πρώτη εντύπωση.

Οταν μπήκα όμως σε sites φωτογραφιών και στο ένα και στο άλλο, στο Samsung το κίτρινο του iPhone ήταν πράσινο φωσφορούχο, και το δέρμα των ανθρώπων ήταν καραπορτοκαλί τούμπανο. Μετά από αυτό τα θεώρησα αφύσικα τα χρώματα του Samsung. Δεν χρειάζεται να σου πει κάποιος πως είναι το ανθρώπινο δέρμα. Πάντως καραπορτοκαλί τούμπανο αποκλείεται να είναι.

Πάντως και με το προηγούμενο Samsung που το είχα βάλει δίπλα στο 3Gs , μου φαίνονταν ξεπλυμένα του iPhone στην πρώτη εντύπωση.

Οταν μπήκα όμως σε sites φωτογραφιών και στο ένα και στο άλλο, στο Samsung το κίτρινο του iPhone ήταν πράσινο φωσφορούχο, και το δέρμα των ανθρώπων ήταν καραπορτοκαλί τούμπανο. Μετά από αυτό τα θεώρησα αφύσικα τα χρώματα του Samsung. Δεν χρειάζεται να σου πει κάποιος πως είναι το ανθρώπινο δέρμα. Πάντως καραπορτοκαλί τούμπανο αποκλείεται να είναι.

χαχαχα,
αφού σε τρώει βρε!!!
Μου θυμίζεις τη διαφήμιση του Seat Ibiza που του αλλουνού δεν του αρέσει γιατί η ζώνη του τσαλακώνει το πουκάμισο ή γιατί οι πιτσιλιστίρες πετάνε πολύ νερό.
Πάρτο και γίνε πάλι άνθρωπος.Πήγανε και σε μπλέξανε με τα iphonia και καθόσουν στα γεράματα να μάθεις τις παραξενιές του Στηβ.:violent-smiley-030:

Απάντηση: Samsung Galaxy S2: Έρχεται και ταράζει τα νερά...

Ωχ... μην μας λες τέτοια, πατέντες εν έτη 2011 για να γράψουμε ελληνικά;

αυτά τα κάναμε το 2007 με το iPhone....

πάλι ;;;; ελεος.

Τάσο όπως ειδες και στο άλλο thread,έχει Ελληνικά,αλλά και να μην είχε,ένα απλό downloading απο το market κανεις και καθάρισες.

Πάρτο και γίνε πάλι άνθρωπος.Πήγανε και σε μπλέξανε με τα iphonia και καθόσουν στα γεράματα να μάθεις τις παραξενιές του Στηβ.:violent-smiley-030:

εντάξει όμως, το 2007 ούτε στον ύπνο τους δεν είχαν δει οι άλλες εταιρείες τέτοιο τηλέφωνο..... το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια τις έμαθα τις παραξενιές του στηβ.
Και μου ρχεται κάπως βαρέως να ξαναρχίσω να μαθαίνω νέα κόλπα. Διότι μην μου πείτε ότι και το Samsung δεν θέλει τα κόλπα του.....

Ελαχιστα τα κολπα του, μονο να το στησεις στο gmail ολο και τέλος.
Ολα τα εργαλεια τα έχεις απο μαμά δε λειπει τίποτα απολύτως τo market ετοιμο για τα free πρόσθετα τι άλλο θές?? Xmm ok ισως σου λειψουν καποιες welll polished apps αλλα θα βρεις αντιστοιχα πραγματα κι απο εδώ, δεν ειναι λόγος αυτός. Μονο αν θες να αγοράζεις εφαρμογές δε ξέρω ακόμα τι παιζει με root ωστε να μπορεις να ανοιξεις ξένα market

Πέρασα τον Opera πριν λίγο, και εχω μηνει άφωνος με την ταχύτητα, οι σελίδες γινονται ακαριαια rendered και αφου φορτωσει η σελίδα δεν παρατηρείς πουθενά lag scrollαροντας πανω κατω και με zoom in out. Δε ξερω αν φταιει το galaxy η ο Opera μαλλον ο συνδυασμος ειναι ιδανικός μιας και στο tab o opera πετάει....

Ωπα ..... ποιό gmail; κανένα gmail δεν έχω , ούτε θέλω.

no gmail no android Σχεδον ....
Ουτε εγω ειχα, αλλα πλεον i am quite happy about it.... τα εργαλεια της google ειναι πολλα, περα οτι πλεον ασχολουμαι εκει με τον κατάλογο κραταω και το ημερολογιο μου που συγχρονιζει με ολα σχεδον τα apps. Εχω βρει την υγεια μου ουτε oulook ουτε τιποτα... ολα web based και για μια ζωη. τελος οι αλλαγές....

Φτιαξε ενα εικονικο απλα θα σου χρειαστει.:SFGSFGSF:

Last edited:

no gmail no android Σχεδον ....
Ουτε εγω ειχα, αλλα πλεον i am quite happy about it.... τα εργαλεια της google ειναι πολλα, περα οτι πλεον ασχολουμαι εκει με τον κατάλογο κραταω και το ημερολογιο μου που συγχρονιζει με ολα σχεδον τα apps. Εχω βρει την υγεια μου ουτε oulook ουτε τιποτα... ολα web based και για μια ζωη. τελος οι αλλαγές....

Φτιαξε ενα εικονικο απλα θα σου χρειαστει.:SFGSFGSF:

είσαι κι εσύ συνεφάκιας βλέπω.......
σόρυ, αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε το PC μου.

άρα μην κοροιδεύουμε τον στηβ... ο ένας το λέει iTunes ο άλλος gmail.

είσαι κι εσύ συνεφάκιας βλέπω.......
σόρυ, αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε το PC μου.

άρα μην κοροιδεύουμε τον στηβ... ο ένας το λέει iTunes ο άλλος gmail.

Μα δεν ειναι υποχρεωτικό να περάσεις τίποτα εκει μέσα!!!!! το φτιαχνεις επειδη χρειάζεται αλλα μη το χρησιμοποιείς!!! καμμια σχεση με itunes... μα καμμία...

Εμενα με βολευει το σύννεφο και το εχω γυρίσει εκει, καποια στιγμή ολα εκει πανω θα είναι και εμεις θα εχουμε τερματικά απλα....

Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Δηλ. για μας του Macαδες, δε γινεται να συγχρονισουμε ενα Android κινητο με το address book μας, ical, safari browser (ή firefox) για τα bookmarks μας κλπ που εχουμε ηδη στο mac μας?

Φαντάζομαι παίζει μουσικά αρχεία AAC ε;

τα έχω κάνει όλα τα audio CD μου import σε AAC με το iTunes για καλύτερη ποιότητα.

Δηλ. για μας του Macαδες, δε γινεται να συγχρονισουμε ενα Android κινητο με το address book μας, ical, safari browser (ή firefox) για τα bookmarks μας κλπ που εχουμε ηδη στο mac μας?

Για το SII δεν ξερω να σου πω αλλα τουλαχιστον στα HTC android phones υπαρχει αντιστοιχο λογισμικο που το εγκαθιστας στον υπολογιστη και απο εκει κανεις sync τα παντα

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Φαντάζομαι παίζει μουσικά αρχεία AAC ε;

τα έχω κάνει όλα τα audio CD μου import σε AAC με το iTunes για καλύτερη ποιότητα.

Το aac υποστηρίζεται εγγενώς από το android και τα παίζει out of the box χωρίς άλλη εφαρμογή με hardware decoding.

Ωραία.
Το αντίστοιχο iTunes για android ποιό είναι; Το λεω για την εμφάνιση των εξώφυλλων. Από που τραβάει στοιχεία για τα τραγούδια το android;
Ωραίο το drag 'n drop για την αντιγραφή, αλλά δεν θέλω να χάσω το layout της μουσικής με τα floating εξώφυλλά όπως στο iOS.

Αν το folder του cd που περνάς έχει μέσα artwork το βλέπει επιτόπου η default εφαρμογή. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι θα υπάρχει εφαρμογή στο market που να κατεβάζει από το κινητό εξώφυλλα.
Αν θέλεις ντε και καλά βιβλιοθήκη με cd και να τα περνάς μέσα εύκολα κλπ ξέρω σίγουρα ότι το winamp υποστηρίζει μεταφορά δίσκων όπως τους έχεις στο library του winamp.
Επίσης υπάρχουν προγράμματα σαν το doubletwist που μπορούν να εισάγουν στο pc σου ή στο mac σου το library από το itunes και φυσικά μετά να μπορείς να περνάς ότι θες στο android τηλέφωνό σου.

Τάσο,ειλικρινά σου μιλάω ότι δεν θέλει καθόλου μα καθόλου διάβασμα και να είσαι σίγουρος ότι αν ήθελε έστω και το 1/100 από το iphone,δεν θα πούλαγε.
Oσο για το itunes του Android,απλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και θα ήταν μεγάλη κουταμάρα να βάλει ένας άλλος κατασκευαστής ένα χτικιό στη συσκευή του.

Υ.Γ.
Αν βαριέσαι να φτιάξεις ένα λογαριασμό στο gmail,στο φτιάχνω εγώ βρε... ;)