[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

To gmail είναι το λιγότερο.

Αλλά μην παραπλανείτε και λέτε ότι δεν θέλει διάβασμα. Φίλος μου με το Galaxy S έχει κάνει διατριβή στα φόρουμ με τους developers που μπαινοβγάζει εκδόσεις firmware για σταθερότητα, ταχύτητα κλπ. ειδικά για το kies που θεωρείται επίσης χτικιό . Ξαναλέω δεν έχω προσωπική άποψη αλλά δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά του φίλου μου ούτε είναι apple μουτζαχεντίν για να θάψει το android.

Αλλά μην παραπλανείτε και λέτε ότι δεν θέλει διάβασμα. Φίλος μου με το Galaxy S έχει κάνει διατριβή στα φόρουμ με τους developers που μπαινοβγάζει εκδόσεις firmware για σταθερότητα, ταχύτητα κλπ. ειδικά για το kies που θεωρείται επίσης χτικιό . Ξαναλέω δεν έχω προσωπική άποψη αλλά δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά του φίλου μου ούτε είναι apple μουτζαχεντίν για να θάψει το android.

Καλα αμα ψάχνεσαι πάντα έτσι έιναι. Ο Bro απο τοτε που πήρε το SII μονο τεμενάδες κάνει.... μονο apps βαζει και τίποτα άλλο.... Τους τελευταίους 2 μήνες είχε ησυχάσει με το robοcop 2g που του δάνεισα (αφου το diamond 2 που ειχε το σπάσε γιατι του κόλλησε...) Μεσα σε 2 μηνες δηλαδη πηγε απο WM6.5 σε Iphone Και καπάκι σε android χωρις να εχει απολυτως καμμια προυπηρεσία....

Εάν είσαι τρελαμένος και θαμώνας του XDA-developers, όχι απλώς θα μπαινοβγάζεις Rom, αλλά δεν θα έχεις τελειωμό.
Εδώ μιλάμε βγάζουνε nightly builds.
Είναι όμως αναγκαίο ή απαραίτητο να το κάνεις? Ούτε στο ελάχιστο. Αυτό που θα κερδίσεις είναι λίγο παραπάνω μπαταρία, εάν θέλεις να περάσεις το gui της HTC σε άλλο android και πάει λέγοντας.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βάζεις άλλη rom εκτός εάν θέλεις να εκμεταλλευτείς κάτι όπως στην περίπτωση του Nook Color που από απλό ebook reader γίνεται full tablet.

Ενώ έχεις πολλούς λόγους να αμφισβητήσεις τα λεγόμενα των ΜΗ φίλων σου από το φόρουμ...
Τάσο μου δεν είμαστε μέτοχοι στην Samsung Ελλάς για να παραπλανούμε κανέναν.
Ο φίλος σου με το Galaxy S έχει κάνει διατριβή γιατί προφανώς ψάχνεται και είναι γνωστό ότι όποιος ψάχνει,βρίσκει.Όρεξη να´χεις και από "ευρήματα" να φαν κι οι κότες.
Αλλο όμως να ψάχνεις να βρεις πως θα κερδίσεις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου στο άνοιγμα μιας εφαρμογής και άλλο να θες σεμινάριο για το πως θα περάσεις ένα mp3 στο τηλέφωνο.

Δεν είναι θέμα φίλων και μη φίλων. Είναι ότι στο θέμα της χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών, έχω γίνει πάρα πολύ επιφυλακτικός διότι η εμπειρία μου έχει δείξει απειρες φορές ότι αυτό που θεωρεί κάποιος "έλα μωρέ σιγά" αποδεικνύεται στην πράξη το ανάποδο και το αντίστροφο βέβαια.

Και πλέον δεν το κρύβω ότι μόνο με προσωπική χρήση μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Για μένα, επαναλαμβάνω. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να παίζω με 600άρια και μετά να τα σκοτώνω και να λένε στην υγειά του κοροϊδου.....

Διότι σε τέτοιες εποχές μόνο άρρωστοι και καυ........οι δίνουν τέτοια ποσά ειδικά για τηλέφωνα και τα λάθη πληρώνονται χοντρά.

Ε τότε άσε τα πειράματα. Παρε το αναμενόμενο 5άρι....

αλλα μη παραπονιέσαι μετα που θα ειναι μια απο τα ιδια... (ελπιζω να μην ειναι παντως)

Για πες μετά από τόσες μέρες χρήσης πως πάει με την μπαταρία;

λέμε για χρήση όμως. Οχι standby όλη μέρα.

Κάθε μιαμιση μερα στην πρίζα απ οτι μου ειχε πει με μέτρια χρήση. Θα το επαληθεύσω και θα επανέλθω.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Ενώ έχεις πολλούς λόγους να αμφισβητήσεις τα λεγόμενα των ΜΗ φίλων σου από το φόρουμ...
Τάσο μου δεν είμαστε μέτοχοι στην Samsung Ελλάς για να παραπλανούμε κανέναν.
Ο φίλος σου με το Galaxy S έχει κάνει διατριβή γιατί προφανώς ψάχνεται και είναι γνωστό ότι όποιος ψάχνει,βρίσκει.Όρεξη να´χεις και από "ευρήματα" να φαν κι οι κότες.
Αλλο όμως να ψάχνεις να βρεις πως θα κερδίσεις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου στο άνοιγμα μιας εφαρμογής και άλλο να θες σεμινάριο για το πως θα περάσεις ένα mp3 στο τηλέφωνο.

Αυτο και μονο αποδυκνυει οτι καποιοι ειτε δεν γωριζουν απλα πραγματα , ειτε αν γνωριζουν δυσκολευονται λογω συνηθειας.

Εγω χρησιμοποιω iphone απο την αρχη , iphone 2G kai ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, ποσο μαλλον να περασω Mp3.

Ισως βοηθαει και το γεγονος οτι εδω και χρονια χρησιμοποιω , εκτος των windows-pc και Mac.

Οσοι εχουν μπει στη λογικη του Mac , ειναι τουλαχιστον αστειο να περασεις contacts-mp3 - φωτο , ebooks κλπ.

Oσοι εχουν μονο PC , σιγουρα δεν μπορουν να απολαυσουν την ευχρηστεια του iphone μεσω itunes...

So....get a Mac!-bye-

Αντε πάλι πάμε από την αρχή.....

Αλλο είναι το θέμα Γιάννη.

Οτι με όλα τα άλλα τηλέφωνα ΔΕΝ χρειάζεται αυτό το ρημάδι τo iTunes.

Θα σου πω ένα παράδειγμα μικρό (και αληθινό): είμαι στο γραφείο τώρα και θέλω να περάσω ένα Mp3 στο iPhone. Εννοείται ότι το τηλέφωνο είναι συγχρονισμένο με το iTunes στο σπίτι. Θα μου τα κάνει ή δεν θα μου τα κάνει κ....ς αν πάω να το συγχρονίσω με το iTunes της δουλειάς; ή πρέπει να αρχίσω τις πατέντες και να μεταφέρω libraries στα itunes; Γιατί να μου στερεί αυτή την ελευθερία; π.χ. είμαι σπίτι σου ρε παιδί μου και θέλω να μου δώσεις φωτογραφίες/μουσική.

Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Τασο, γι αυτο δεν ειναι για ολους... ποτε δεν ειπαμε αυτο.

Αν θες να κανεις οτι κανεις και με τα αλλα, παρε απλα ενα Android με τα καλα και τα κακα του.
Αυτο που θες εσυ, δεν προκειται να το κανεις ελευθερα , γιατι υπαρχει το itunes store, που στην ουσια αποτρεπει τη πειρατεια... εστω κι αν δε μας αρεσει.

Εγω απλα, εχω παντα ενα στικακι, παιρνω οτι θελω απο σενα και μετα το κανω sync σπιτι μου.

Τάσο, σου έχω πει ότι τα Android κινητά βλέπουν κανονικά τα file shares που έχεις στους υπολογιστές σου και στα storage? Και απλά αντιγράφεις όποια αρχεία θέλεις, όπου θέλεις; Και όλα αυτά over Wi Fi φυσικά.. :D

Αυτο γινεται και στο iphone, αν θελεις, χωρις itunes φυσικα.
Απλα, εκει χανεις μερος της χρηστικοτητας του iphone και των ενσωματωμενων προγραμματων του.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Τάσο, σου έχω πει ότι τα Android κινητά βλέπουν κανονικά τα file shares που έχεις στους υπολογιστές σου και στα storage? Και απλά αντιγράφεις όποια αρχεία θέλεις, όπου θέλεις; Και όλα αυτά over Wi Fi φυσικά.. :D

Εντάξει κι αυτό το κάνω με το istorage , και τα δικτυακά folders βλέπω και όλα. Το καλό είναι ότι επειδή ασχολείται όλος ο πλανήτης με αυτό έχουν βγάλει προγραμματάκια για τα πάντα. είμαι σίγουρος ότι θα βρεις την άκρη με κάποιο τρόπο. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Εξακολουθούν να με ενοχλούν μικρά απλά καθημερινά πραγματάκια όπως το παράδειγμα που έδωσα παραπάνω. Τι θα πει συγχρονισμός με το συγκεκριμένο itunes και αν κάνω το τραγικό λάθος να το συνδέσω με άλλο iTunes να μου το σβήσει όλο; με ποιό δικαίωμα θα μου σβήσει όλα τα δεδομένα από το τηλέφωνό μου; για να μην αναφέρω τις ανεκδιήγητες βλακείες με τα authorized 5 computers κλπ Αυτά με πειράζουν. Ασχετα που το κάνουμε γαργάρα όλοι* εις το όνομα του smooth, floating κλπ

* λέγοντας όλοι εννοώ ΟΛΟΥΣ. Και τους μουτζαχεντίν. Με τίποτα δεν πιστεύω ότι κατά βάθος τους αρέσει αυτό το "κλείδωμα".

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

* λέγοντας όλοι εννοώ ΟΛΟΥΣ. Και τους μουτζαχεντίν. Με τίποτα δεν πιστεύω ότι κατά βάθος τους αρέσει αυτό το "κλείδωμα".

Εντάξει το 80% δε καταλάβαινουν/χρειαζονται αυτα που λες γι αυτο και οι πωλήσεις σε συνδυασμο με τα άλλα καλά, fancy κτλ κτλ.

PS
Πάντως οσο αφορά το smooth που λές πρεπει να παιξεις και με wp7.... ειναι μεν σε επιπεδο OS iphone 2007 αλλα το GUI ειναι πραγματικο innovation σε βαθμο που θα το λατρέψεις η θα το μισήσεις. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΔΕ ΚΟΜΠΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. -bye-

Mας ενοχλει Τασο, απλα βαζεις απο τη μια τα υπερ, απο την αλλη τα κατα και αποφασιζεις.
Για μενα που δουλευω Mac ,η συνεργασια (με τις οποιες παραξενιες) ειναι αψογη και προς το παρον δεν την αλλαζω.

Δεν ειμαστε κολλημενοι, τωρα υπαρχουν πολυ καλες λυσεις για ολους και μπορεις να διαλεξεις.

PS
Πάντως οσο αφορά το smooth που λές πρεπει να παιξεις και με wp7.... ειναι μεν σε επιπεδο OS iphone 2007 αλλα το GUI ειναι πραγματικο innovation σε βαθμο που θα το λατρέψεις η θα το μισήσεις. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΔΕ ΚΟΜΠΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Εγώ το GUI των wp7 το βρήκα εντελώς αδιάφορο.. boring του κερατά.. για πολλούς ύπνους..

Εγώ το GUI των wp7 το βρήκα εντελώς αδιάφορο.. boring του κερατά.. για πολλούς ύπνους..

Μια από τα ίδια.
Και επίσης άργησε πολύ...πάρα πολύ.
Έπρεπε να είχε βγει στην αγορά το λιγότερο 1 με 2 χρόνια νωρίτερα και επίσης θα έπρεπε όλες οι διορθώσεις που περιλαμβάνονταν στο πρώτο τωρινό μεγάλο update να είχαν γίνει εξαρχής.
Με αυτά δεν υποστηρίζω προφανώς ότι το android ήταν το σούπερ λειτουργικό από τη μέρα που βγήκε.

Και καταλήγοντας...η τελευταία έρευνα που έγινε στα διάφορα markets των λειτουργικών δείχνει πως ελάχιστοι χρήστες android πληρώνουν για να κατεβάσουν εφαρμογές, παρά χρησιμοποιούν τις διαθέσιμες δωρεάν. Στα μηλαράκια ακόμη ο κόσμος πληρώνει.

Στα android, μπορείτε να έχετε σε ένα folder 300 φωτογραφίες (κυριολεκτικά) και να τις σκρολάρεις νεράκι χωρίς το παραμικρό κόμπιασμα; Και σε thumbnail και σε full screen. Μιλάω για το Galaxy SII που έχει διπύρηνο και υποτίθεται είναι turbo.

Είναι κάτι που δεν μπορείς να το τσεκάρεις σε μαγαζιά μιάς και στα μαγαζιά όλες οι συσκευές είναι άδειες.