[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

Είναι το λεγόμενο Sleep of death...
Προς το παρόν κατεβάζεις το Load monitor και σταματάει να σου το κάνει.
Υποθέτω ότι θα διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση.

Re: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Jelly Bean

καλησπέρα και από εμένα , έναν ακόμη κάτοχο του sii. το τηλέφωνο είναι απλά υπέροχο σε όλα του.. έχω όμως ένα θεματάκι. κάποιε φορές πατώ το κεντρικό κουμπί για να ξεκλειδώσω οθόνη και να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο και αυτό δεν ανταποκρίνεται.
δηλαδή δεν ανάβει η οθόνη και κολλάει εντελώς. και αν εκείνη τη στιγμή καλέσω τον αριθμό μου δείχνει ότι καλώ και δεν απαντάω. φυσικά μόλις ανοίξω το καπάκι και βγάλω και ξαναβάλω τη μπαταρία όλα οκ. τι λέτε?

αυτο ειναι bug(αρα..)της 4.0.3 που σιγουρα φορας και εχεις 2 επιλογες.
περνας 4.0.4(η διαδικασια ειναι απλη) ή περιμενεις να ερθει η 4.1 που ηδη εχει κυκλοφορησει,αλλα περιμενουμε την Ελληνικη.
γενικοτερα η 4.0.3 εχει αρκετα προβληματα,με πρωτο και καλυτερο αυτο που αναφερεις..

ναι εχω την 4.0.3. κάνω ενημέρωση λογισμικού αλλά μου λέει δεν έχει διαθέσιμη κάποια. τι πρέπει να κάνω?

ναι εχω την 4.0.3. κάνω ενημέρωση λογισμικού αλλά μου λέει δεν έχει διαθέσιμη κάποια. τι πρέπει να κάνω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851
ακολουθησε τις οδηγιες με προσοχη και αναβαθμισε στην 4.0.4.
στο δικο μου εχω βαλει του cosmote.υπαρχει και της vodafone,οπως βεβαια και αλλων χωρων.
μην το φοβασαι.ολα τα firmware που βλεπεις ειναι επισημα και οχι πειραγμενα.
σε καθε περιπτωση παρε ενα backup,γιατι θα κανεις factory reset,πριν και μετα την διαδικασια.
οταν και εφοσον ερθει και επισημα η 4.1,για να την κανεις μεσω kies,
θα πρεπει να γυρισεις παλι στο "μαμα" firmware που ηταν το τηλεφωνο.
διαφορετικα θα την περασεις με τον ιδιο τροπο που περασες και την 4.0.4.
κανε μια εγγραφη στο myphone και οτι αποριες εχεις θα βοηθησουν τα παιδια να τις λυσεις.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851
ακολουθησε τις οδηγιες με προσοχη και αναβαθμισε στην 4.0.4.
στο δικο μου εχω βαλει του cosmote.υπαρχει και της vodafone,οπως βεβαια και αλλων χωρων.
μην το φοβασαι.ολα τα firmware που βλεπεις ειναι επισημα και οχι πειραγμενα.
σε καθε περιπτωση παρε ενα backup,γιατι θα κανεις factory reset,πριν και μετα την διαδικασια.
οταν και εφοσον ερθει και επισημα η 4.1,για να την κανεις μεσω kies,
θα πρεπει να γυρισεις παλι στο "μαμα" firmware που ηταν το τηλεφωνο.
διαφορετικα θα την περασεις με τον ιδιο τροπο που περασες και την 4.0.4.
κανε μια εγγραφη στο myphone και οτι αποριες εχεις θα βοηθησουν τα παιδια να τις λυσεις.

με τον παραπάνω τρόπο δεν μπορεί από την 4.0.3 να περάσει κατευθείαν την 4.1.2 της ισπανίας?

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

με τον παραπάνω τρόπο δεν μπορεί από την 4.0.3 να περάσει κατευθείαν την 4.1.2 της ισπανίας?

γιατι να μπλεκει ρε Θοδωρα με ισπανικες?
ασε που απ`οτι διαβαζω,η ισπανικη ειναι κατι σαν μπετα και ακομη διορθωνουν.
εαν ξεκινησει διαδικασια για 4.1,το κινητο αλλαζει ριζικα πολλα πραγματα και θα μπερδευτει ο ανθρωπος εαν του κατσει κατι στραβα.
ας περασει την 4.0.4 που παει καλα και οταν βγει η επισημη Ελληνικη,την περναει και τελειωνει.γνωμη μου παντα..

Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

εγώ έχω το S3 και πήρα πριν μια βδομάδα για την κοπέλα μου το s2 (λόγω μικρότερου μεγέθους). Είναι με την 4.0.3 και όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις δεν μου βγάζει καμία ενημέρωση διαθέσιμη (EUR unbranded με cosmote).
Αν με την 4.1.2 το s2 γίνει "σχεδόν" s3 όπως διαβάζω, τουλάχιστον σε interface, widgets και λοιπά καλούδια αλλά και σε smoothnes και διάρκεια μπαταρίας, αξίζει νομίζω να πάει μια ώρα αρχύτερα. Αν ισχύει αυτό που λες για beta testing τότε κάθομαι στα αυγά μου.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

εγώ έχω το S3 και πήρα πριν μια βδομάδα για την κοπέλα μου το s2 (λόγω μικρότερου μεγέθους). Είναι με την 4.0.3 και όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις δεν μου βγάζει καμία ενημέρωση διαθέσιμη (EUR unbranded με cosmote).
Αν με την 4.1.2 το s2 γίνει "σχεδόν" s3 όπως διαβάζω, τουλάχιστον σε interface, widgets και λοιπά καλούδια αλλά και σε smoothnes και διάρκεια μπαταρίας, αξίζει νομίζω να πάει μια ώρα αρχύτερα. Αν ισχύει αυτό που λες για beta testing τότε κάθομαι στα αυγά μου.

επισημως μεσω kies,δεν θα σου βγαλει ακομα ενημερωση.
οντως θα παρει πολλα καλα του s3,αλλα ειμαι της γνωμης,να περιμενουμε λιγο,μεχρι να βγει για περισσοτερες χωρες και να δοκιμαστει.
εαν εχεις τα γνωστα θεματακια με την 4.0.3,πας μεσω odin στην 4.0.4,η οποια στρωνει κατα πολυ το τηλεφωνο.

το προγραμματάκι load monitor απλά το κάνω εγκατάσταση και το αφήνω εκεί? ή πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον. γιατί είχα πάλι sleep of death..

Απλά το κάνεις εγκατάσταση.
Κάνει και κάποια πράγματα αν έχεις root access στο τηλέφωνο, αλλά δεν έχει σημασία. Από μόνο του δεν αφήνει το SII να πέσει σε sleep of death...

κι όμως και σε μένα και σε φίλο μου , είχαμε σήμερα sleep of death με το προγραμματάκι αυτό φορτωμένο κανονικά. μάλιστα στο δικό του αφού έβγαλε τη μπαταρία και την ξανάβαλε έδειχνε ότι αποφορτίστηκε κατά 40%.

κι όμως και σε μένα και σε φίλο μου , είχαμε σήμερα sleep of death
με το προγραμματάκι αυτό φορτωμένο κανονικά. μάλιστα στο δικό του αφού έβγαλε τη μπαταρία και την ξανάβαλε έδειχνε ότι αποφορτίστηκε κατά 40%.

δεν ξερω κατα ποσο εχει δικιο ο φιλος Tzimisce,αλλα απ`οσο εχω διαβασει δεν υπαρχει γιατρεια για το sleep of death.
ειναι κουσουρι της 4.0.3. και ειναι τρομερα κουραστικο..
κανε μια κινηση και αναβαθμισε σε 4.0.4 και θα ηρεμησει το κεφαλι σου.
απο κει και περα θα αναμενεις απλα την επισημη 4.1,αλλα μεχρι τοτε θα δουλευει απροβληματιστα το τηλεφωνο.

Και εγώ από ανάλογο forum το βρήκα γιατί μου έσπαγε τα νεύρα...
Μην νομίζεις ότι το σκέφτηκα μόνος μου. :smile:
Το θέμα είναι ότι μετά την εγκατάσταση (εδώ και δύο εβδομάδες) δεν είχα άλλο.
Τυχαίο;

Και εγώ από ανάλογο forum το βρήκα γιατί μου έσπαγε τα νεύρα...
Μην νομίζεις ότι το σκέφτηκα μόνος μου. :smile:
Το θέμα είναι ότι μετά την εγκατάσταση (εδώ και δύο εβδομάδες) δεν είχα άλλο.
Τυχαίο;

δεν το εχω δει να αναφερεται καπου.
καλο παντως που επιασε στο δικο σου.

Εγώ βέβαια έχω την 4.04, με την οποία είχα και πάλι το ίδιο πρόβλημα...

Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

το σ/κ αναβάθμισα το s2 στην ισπανική 4.1.2 μέσω odin.
Η διαδικασία είναι αστεία εύκολη (ακολουθώντας τις οδηγίες από το myphone) και κρατάει ελάχιστα λεπτά. Πριν και μετά το update συνίσταται το factory reset, οπότε μετά το upgrade αρχίζουν και κατεβαίνουν μόνα τους όλα τα apps που έχει ο ιδιοκτήτης στο google play account του.
Γενικά οι εντυπώσεις από το s2 με jb είναι εξαιρετικές. Το κινητό είναι πλέον μια μικρογραφία του s3. Το Interface καταπληκτικό. SoD δεν έχω δει ως τώρα, ελπίζω και να μην δούμε ποτέ.
Συνιστώ στην ομήγυρη να μην περιμένει (γίνεται λόγος για άφιξη της 4.1.2 στην ελλάδα κατά απρίλη μεριά) και να βάλει το ισπανικό jb άμεσα.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

το σ/κ αναβάθμισα το s2 στην ισπανική 4.1.2 μέσω odin.
Η διαδικασία είναι αστεία εύκολη (ακολουθώντας τις οδηγίες από το myphone) και κρατάει ελάχιστα λεπτά. Πριν και μετά το update συνίσταται το factory reset, οπότε μετά το upgrade αρχίζουν και κατεβαίνουν μόνα τους όλα τα apps που έχει ο ιδιοκτήτης στο google play account του.
Γενικά οι εντυπώσεις από το s2 με jb είναι εξαιρετικές. Το κινητό είναι πλέον μια μικρογραφία του s3. Το Interface καταπληκτικό. SoD δεν έχω δει ως τώρα, ελπίζω και να μην δούμε ποτέ.
Συνιστώ στην ομήγυρη να μην περιμένει (γίνεται λόγος για άφιξη της 4.1.2 στην ελλάδα κατά απρίλη μεριά) και να βάλει το ισπανικό jb άμεσα.

το διαβασα και εγω Θοδωρα.οντως το τηλεφωνο αλλαζει εντελως.
εγω παντως περιμενω μεχρι να ερθει η Ελληνικη.
η 4.0.4 παει καλα και δεν καιγομαι να αλλαξω αμεσα.

Re: Samsung Galaxy S II

Γεια σας. Ξερει κανεις πως μπορω να μεγαλωσω την φωτογραφια που δειχνει οταν με καλουν?

Γεια σας. Ξερει κανεις πως μπορω να μεγαλωσω την φωτογραφια που δειχνει οταν με καλουν?

Ψάξε στο play το full screen caller id το οποίο γεμίζει την οθόνη με την φώτο που έχεις κάνει αντιστοίχιση.

ΣΟΣ, μόλις ανακάλυψα ότι δεν ανοίγει το κινητό, το έβαλα να φορτίσει και μου βγάζει εικονίδιο με την μπαταρία άδεια κι ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό, ξέρει κανείς τι παίζει; Βοηθήστε γιατί με έπιασε κρύος ιδρώτας παίδες.

Υ.Γ. μετά από 4 λεπτά ξεκίνησε να φορτίζει, όμως το είχα ανοικτό πριν περίπου μία ώρα κι η μπαταρία ήταν στο 85%, πως γίνεται ξαφνικά να έχει αδειάσει εντελώς;

Last edited: