καλησπέρα και από εμένα , έναν ακόμη κάτοχο του sii. το τηλέφωνο είναι απλά υπέροχο σε όλα του.. έχω όμως ένα θεματάκι. κάποιε φορές πατώ το κεντρικό κουμπί για να ξεκλειδώσω οθόνη και να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο και αυτό δεν ανταποκρίνεται.
δηλαδή δεν ανάβει η οθόνη και κολλάει εντελώς. και αν εκείνη τη στιγμή καλέσω τον αριθμό μου δείχνει ότι καλώ και δεν απαντάω. φυσικά μόλις ανοίξω το καπάκι και βγάλω και ξαναβάλω τη μπαταρία όλα οκ. τι λέτε?
ναι εχω την 4.0.3. κάνω ενημέρωση λογισμικού αλλά μου λέει δεν έχει διαθέσιμη κάποια. τι πρέπει να κάνω?
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851
ακολουθησε τις οδηγιες με προσοχη και αναβαθμισε στην 4.0.4.
στο δικο μου εχω βαλει του cosmote.υπαρχει και της vodafone,οπως βεβαια και αλλων χωρων.
μην το φοβασαι.ολα τα firmware που βλεπεις ειναι επισημα και οχι πειραγμενα.
σε καθε περιπτωση παρε ενα backup,γιατι θα κανεις factory reset,πριν και μετα την διαδικασια.
οταν και εφοσον ερθει και επισημα η 4.1,για να την κανεις μεσω kies,
θα πρεπει να γυρισεις παλι στο "μαμα" firmware που ηταν το τηλεφωνο.
διαφορετικα θα την περασεις με τον ιδιο τροπο που περασες και την 4.0.4.
κανε μια εγγραφη στο myphone και οτι αποριες εχεις θα βοηθησουν τα παιδια να τις λυσεις.
με τον παραπάνω τρόπο δεν μπορεί από την 4.0.3 να περάσει κατευθείαν την 4.1.2 της ισπανίας?
εγώ έχω το S3 και πήρα πριν μια βδομάδα για την κοπέλα μου το s2 (λόγω μικρότερου μεγέθους). Είναι με την 4.0.3 και όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις δεν μου βγάζει καμία ενημέρωση διαθέσιμη (EUR unbranded με cosmote).
Αν με την 4.1.2 το s2 γίνει "σχεδόν" s3 όπως διαβάζω, τουλάχιστον σε interface, widgets και λοιπά καλούδια αλλά και σε smoothnes και διάρκεια μπαταρίας, αξίζει νομίζω να πάει μια ώρα αρχύτερα. Αν ισχύει αυτό που λες για beta testing τότε κάθομαι στα αυγά μου.
κι όμως και σε μένα και σε φίλο μου , είχαμε σήμερα sleep of death
με το προγραμματάκι αυτό φορτωμένο κανονικά. μάλιστα στο δικό του αφού έβγαλε τη μπαταρία και την ξανάβαλε έδειχνε ότι αποφορτίστηκε κατά 40%.
Και εγώ από ανάλογο forum το βρήκα γιατί μου έσπαγε τα νεύρα...
Μην νομίζεις ότι το σκέφτηκα μόνος μου. :smile:
Το θέμα είναι ότι μετά την εγκατάσταση (εδώ και δύο εβδομάδες) δεν είχα άλλο.
Τυχαίο;
το σ/κ αναβάθμισα το s2 στην ισπανική 4.1.2 μέσω odin.
Η διαδικασία είναι αστεία εύκολη (ακολουθώντας τις οδηγίες από το myphone) και κρατάει ελάχιστα λεπτά. Πριν και μετά το update συνίσταται το factory reset, οπότε μετά το upgrade αρχίζουν και κατεβαίνουν μόνα τους όλα τα apps που έχει ο ιδιοκτήτης στο google play account του.
Γενικά οι εντυπώσεις από το s2 με jb είναι εξαιρετικές. Το κινητό είναι πλέον μια μικρογραφία του s3. Το Interface καταπληκτικό. SoD δεν έχω δει ως τώρα, ελπίζω και να μην δούμε ποτέ.
Συνιστώ στην ομήγυρη να μην περιμένει (γίνεται λόγος για άφιξη της 4.1.2 στην ελλάδα κατά απρίλη μεριά) και να βάλει το ισπανικό jb άμεσα.
Γεια σας. Ξερει κανεις πως μπορω να μεγαλωσω την φωτογραφια που δειχνει οταν με καλουν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.