[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Συναδελφος αγορασε το sensation.
Πολυ πιο αργο σε αποκριση απο το 3gs που εχω και δεν ηταν πολυ πισω σε οτι ειχε να κανει με την αισθηση του scrolling/zooming.
Απο εξοπλισμο βεβαια ειναι αστακος.
Δεν ξερω αν τα ιδια ισχυουν και για το galaxy 2.

Σας αρέσει το sensation? σπορτιφ λίγο η σχεδίαση αλλα προσωπικά είναι πολυ μακριά απο αυτο που θέλω...

Btw. Πήρα Πειν μερικές μέρες το Optimus 2x και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Βρήκα την 4αρα οθόνη να είναι η χρυσή τομή μεταξύ των 3.5 (iPhone) και 4.3 (gs2). Το hdmi out του δίνει ρέστα! 1080p video ΝΕΡΆΚΙ! Το tegra2 που φοράει κάνει τρομερή δουλεια.

Συναδελφος αγορασε το sensation.
Πολυ πιο αργο σε αποκριση απο το 3gs που εχω και δεν ηταν πολυ πισω σε οτι ειχε να κανει με την αισθηση του scrolling/zooming.
Απο εξοπλισμο βεβαια ειναι αστακος.
Δεν ξερω αν τα ιδια ισχυουν και για το galaxy 2.

ιΙσως έχει να κάνει με τη νέα έκδοση του Sense. Πιστεύω ότι με κανα update θα τρέχει νεράκι.....

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Πήρα Πειν μερικές μέρες το Optimus 2x και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Βρήκα την 4αρα οθόνη να είναι η χρυσή τομή μεταξύ των 3.5 (iPhone) και 4.3 (gs2). Το hdmi out του δίνει ρέστα! 1080p video ΝΕΡΆΚΙ! Το tegra2 που φοράει κάνει τρομερή δουλεια.

Αν είχε amoled οθονη θα ηταν και για μενα η επιλογη μου.
Είμαι μεταξύ το υσυγκεκριμενου και του galaxy II.
Τα HTC ποτε δεν μ αρεσαν εμφανισιακά και απο hardware (φωτογραφικη, βιντεο) τα θερώ πολυ πίσω απο την Samsung

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Για 1080p video καλό θα ήταν μια >class4!

Δυστυχώς δεν βλέπω microSD κάρτα ΕΠΩΝΥΜΗ σε class 6 σε 32GB. Μόνο κάτι noname βλέπω στο ebay που λένε class 6 αλλά πολύ φοβάμαι ότι στην ουσια είναι για claματα......

ΜΑΚΡΥΑ!!!!!

βασικά δεν χρειάζεται τόσο γρήγορη κάρτα, αφού κανένα android τηλέφωνο δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την ταχύτητα (ακόμα και τα διπύρηνα δεν δίνουν πάνω απο 5-6mb/sec)

αν παρόλα αυτα θες κάτι γρήγορο, κοίτα κ Ελλάδα μεριά...

http://www.skroutz.gr/s/337431/Kingston-SD-32GB-Ultimate-100X-Class-10.html

Last edited:
Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το μακρυά το λες επειδή θα είναι fake;

Το link που μου δωσες είναι για κανονικού μεγέθους, όχι για microSD

Οι microSD Kingston έχουν πάνω από 100 ευρώ.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το μακρυά το λες επειδή θα είναι fake;

Το link που μου δωσες είναι για κανονικού μεγέθους, όχι για microSD

Οι microSD Kingston έχουν πάνω από 100 ευρώ.

χμμ...όντως...

88 αυτή...

http://www.auto-view.gr/sd-card-usb/133-kingston-sdch-32gb-micro-secure-digital-class-10.html

ναι το λέω γιατι το ebay είναι ΓΕΜΑΤΟ απο fake SD κάρτες και εγώ δεν θα το ρίσκαρα...

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

βασικά δεν χρειάζεται τόσο γρήγορη κάρτα, αφού κανένα android τηλέφωνο δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την ταχύτητα (ακόμα και τα διπύρηνα δεν δίνουν πάνω απο 5-6mb/sec)

Ναι, αλλά όταν θα βγάζεις την κάρτα και θα την βάζεις στο pc για να μεταφέρεις video και φωτογραφίες, εκεί δεν θες να είναι γρήγορη η κάρτα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

ναι το λέω γιατι το ebay είναι ΓΕΜΑΤΟ απο fake SD κάρτες και εγώ δεν θα το ρίσκαρα...

το ξέρω την έχω πατήσει με compact flash Sandisk και με έκανε refund το paypal.
Πάντως δούλευε δεν είναι ότι δεν δούλευε. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν "έσκαγε" κάποια στιγμή.

To 4shared είναι το αντίστοιχο του installous;

Πρέπει να γίνει κάτι σαν jailbreak το τηλέφωνο για να δουλέψει το 4shared;

To 4shared είναι το αντίστοιχο του installous;

Πρέπει να γίνει κάτι σαν jailbreak το τηλέφωνο για να δουλέψει το 4shared;

Αν το πήρες,καλορίζικο.
Θεωρώ χαμένο κόπο το να σου πω να μην κάτσεις να το χακέψεις γιατί ξερω ότι τρωγεσαι.
Εγώ ότι χάκεψα στο παρελθόν,το μετάνοιωσα.
Άφησα το S2 έτσι όπως το πήρα και το χαίρομαι.Ούτε κολλήματα,ούτε διαβάσματα και ερωτήσεις σε forums.Κράτησα και 5-6 εφαρμογές από τις 20-25 που ειχα αρχικα κατεβάσει και επιτέλους,έχω ένα λειτουργικότατο και ταχύτατο τηλέφωνο.

Ναι το πήρα.
Σ' ευχαριστώ Σωκράτη.

Προς το παρόν μ' ενδιαφέρει να βάλω τα contacts από το outlook. Γίνεται μέσω Kies air αυτό; Πως; Εχω ανοίξει το Kies air, πάω στο τηλέφωνο επιλέγω menu - συγχρονισμός επαφών και δεν γίνεται τίποτα.

Εχω χαθεί λίγο στην φιλοσοφία του android. Αλλα σκηνικά.

Υ.Γ. Συνδέοντας το με καλώδιο στο PC, έβαγα πόρτα από τα Win7. Δεν βρήκε τον κατάλληλο driver. Είναι αυτά που φοβόμουν.....

Ναι το πήρα.
Σ' ευχαριστώ Σωκράτη.

Προς το παρόν μ' ενδιαφέρει να βάλω τα contacts από το outlook. Γίνεται μέσω Kies air αυτό; Πως; Εχω ανοίξει το Kies air, πάω στο τηλέφωνο επιλέγω menu - συγχρονισμός επαφών και δεν γίνεται τίποτα.

Εχω χαθεί λίγο στην φιλοσοφία του android. Αλλα σκηνικά.

Υ.Γ. Συνδέοντας το με καλώδιο στο PC, έβαγα πόρτα από τα Win7. Δεν βρήκε τον κατάλληλο driver. Είναι αυτά που φοβόμουν.....
Για τις επαφές είμαι ο πλέον άσχετος να σου πω.Πάντα μέσω του ΓΕΡΜΑΝΟΥ τις μεταφέρω από τηλέφωνο σε τηλέφωνο.
Για τη σύνδεση με τα Win7 τι να σου πω...Σε 2 laptop που εχω,συνδέθηκε αμέσως.

ΜΑΚΡΥΑ!!!!!

αν παρόλα αυτα θες κάτι γρήγορο, κοίτα κ Ελλάδα μεριά...

http://www.skroutz.gr/s/337431/Kingston-SD-32GB-Ultimate-100X-Class-10.html

Ενα site στο οποιο εχω βρεί κατά καιρους (και έχω αγοράσει βέβαια) καρτες μνήμης ειναι το

http://www.mymemory.co.uk

Πολύ ευχαριστημένος από τιμές (αλλά εννοείται οτι το ψάχνουμε) αλλά και απο χρονους παράδοσης (4-6 μέρες απο Αγγλια). Σημαντική και η δυνατότητα πληρωμής με Paypal

Μην μου πείτε ότι πρέπει υποχρεωτικά να ανεβάσω τα contacts μου από το outlook στο gmail και να συγχρονίσω το samsung με το gmail account μου;

Εγώ πάντως συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή για ανταλλαγή αρχείων μεσω WiFi.
Κατεβάζεις από το AppBrain το Software Data Cable(το κάνεις από το τηλέφωνο).
Κατεβάζεις από το υπολογιστή το Filezilla
Tρεχεις στο τηλέφωνο το Software Data Cable.εκει σου εμφανίζει μια διευθυνση τυπου ftp.189.160............
Ανοίγεις στον υπολογιστή το Filezilla και πάνω αριστερά έχει ένα κουτάκι που λεει Κομβος.Εκεί μεσα κοπιάρεις την διευθυνση ftp.189.160.............
και πατάς δεξια το κουτι "Γρηγορη συνδεση".