[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Σου είπα ότι ειμαι ο πλέον άσχετος με την ενημέρωση των επαφών μέσω Outlook.Πάντα όταν άλλαζα τηλέφωνο πήγαινα σε εναν Γερμανό κρατωντας την παλια και την νεα συσκευη,εδινα 15 ευρω και μου μετέφεραν τις επαφες :(

Βρηκα κάποια πραγματα από το myphone.

" Πριν από λίγες ώρες το πήρα στα χέρια μου,πρώτη συσκευή με android και ψάχνομαι λίγο.
Με το kies και τον mtp driver έχω ένα θέμα,μου το βγάζει σφάλμα και δεν μπορώ να συνδέσω την συσκευή με το πισι για να πάρω τις επαφές μου από το outlook. Έχουμε καμία λύση;

πηγαινε ρυθμισεις/εφαρμογες/αναπτυξη και τικαρε το usb debugging...θα εισαι οκ μετα "

άλλο:
Μήπως ξέρει κανεις αν γίνεται συγχρονισμός με outlook?

http://www.android-sync.com/

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Offtopic, αλλά το ότι πριν 2 χρόνια πέρασα όλα μου τα contacts στο Gmail ήταν πραγματικά κίνηση ματ. Είναι απίστευτη ευκολία. Αλλάζεις συσκευές και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα.. Δεν ανησυχείς μήπως χάσεις στοιχεία.. Κάνεις edit σε μεγάλη οθόνη με μεγάλο πληκτρολόγιο.. κτλ κτλ..

Μπορεί να είναι λίγο μανούρα, αλλά κάνεις απόσβεση τον χρόνο που χρειάζεται σε χρόνο dt.

Προσωπικά μου φαίνεται πλέον αδιανόητο το να κρατάω τα contacts μου οπουδήποτε αλλού.

ΥΓ. Αυτή τη στιγμή έχω 740 contacts.. τα οποία μανατζάρω άνετα χάρη στο Gmail.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Offtopic, αλλά το ότι πριν 2 χρόνια πέρασα όλα μου τα contacts στο Gmail ήταν πραγματικά κίνηση ματ. Είναι απίστευτη ευκολία. Αλλάζεις συσκευές και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα.. Δεν ανησυχείς μήπως χάσεις στοιχεία.. Κάνεις edit σε μεγάλη οθόνη με μεγάλο πληκτρολόγιο.. κτλ κτλ..

Μπορεί να είναι λίγο μανούρα, αλλά κάνεις απόσβεση τον χρόνο που χρειάζεται σε χρόνο dt.

Προσωπικά μου φαίνεται πλέον αδιανόητο το να κρατάω τα contacts μου οπουδήποτε αλλού.

Με άλλα λόγια έχεις καταργήσει το outlook; Οτι αλλαγές θες στα contacts τις κάνεις στο gmail πλέον;

άλλο:
Μήπως ξέρει κανεις αν γίνεται συγχρονισμός με outlook?

http://www.android-sync.com/

ωραία κατάντια.... να πληρώνουμε για να συγχρονίσουμε τις επαφές μας.....

ο στηβ είναι αγγελούδι μπρος σ´αυτά....

μου φαίνεται οι androidάδες έχουν βρει νέα πελατάκια για αφαίμαξη...

Κοιτα να δεις.Εγω στο θεμα της μεταφοράς των επαφών,δεν ημουν πελατάκι ούτε του Στηβ,ουτε του Γκουγκλ ουτε του Νοκια και δεν ξερω κι εγω ποιανου αλλου.
Λογω ασχετοσύνης,ήμουν πελατάκι του Γερμανού.
Γιάννη μου,απλό έως απλούστατο είναι.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

+1000

Τρομερή ευκολία !

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Με άλλα λόγια έχεις καταργήσει το outlook; Οτι αλλαγές θες στα contacts τις κάνεις στο gmail πλέον;

Έχω καταργήσει πλήρως το Outlook.

Έχει άλλη χάρη να κάνεις αλλαγές στα contacts στο Gmail και να τις βλέπεις να περνάνε στο κινητό σου over the air και σχεδόν ακαριαία.. Είναι μαγεία.. :D

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

+1 Οχι μονο contacts, αλλα και calendar (και email σε imap mode).
Και στο iphone, καθολου μανουρα δεν ειναι η διαδικασια, γινεται σε χρονο dt!

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Δηλαδη δεν χρησιμοποιει κανενας σας outlook;

Εγώ το χρησημοποιώ αλλά έχω blackberry ! :BDGBGDB55:

Οταν αλλάξω κινητό το Σεπτέμβρη μαλλον θα τις περάσω και εγώ στο Gmail...

Όχι ! -bye-

Κ εγώ στο mac χρησιμοποιώ το ενσωματωμένο Address Book.

Πάντως δεν μου αρέσει η ιδέα να έχω σε κάποιον server στον πλανήτη Γη, όλες τις επαφές μου, τις σημειώσεις μου, το ημερολόγιό μου κτλ.....:grandpa:

Όχι ! -bye-

Κ εγώ στο mac χρησιμοποιώ το ενσωματωμένο Address Book.

Πάντως δεν μου αρέσει η ιδέα να έχω σε κάποιον server στον πλανήτη Γη, όλες τις επαφές μου, τις σημειώσεις μου, το ημερολόγιό μου κτλ.....:grandpa:

σαφως κι εγω δεν το γουσταρω αυτο.

Τελικα γινεται ή δεν γινεται συγχρονισμος με outlook ΣΚΕΤΑ;

Τάσο, σίγουρα κάπως θα γίνεται....δεν γίνεται να μην γίνεται...δυστυχώς δεν ξέρω από android για να σε βοηθήσω...

υγ: ξέχασα !! Καλορίζικο το εργαλείο κιόλας !!

Τασο δεν καταλαβες: Φυσικα και χρησιμοποιω outlook, το οποιο συγχρονιζεται αυτοματα με το google calendar και contacts! Στο mac γινονται ολα αυτοματα, στα windows για τα contacts χρειαζεται ενα third party application για τον αυτοματο συγχρονισμο. Ουσιαστικα προκειται για εναν exchange server.
Μονο στην αρχη θα κανεις export ενα αρχειο cvs νομιζω απο το outlook που θα εχει ολες τις επαφες σου και θα το κανεις import στο gmail. Μετα θα συγχονιζονται αυτοματα οπου εχεις gmail ( smartphone, ipad, mac, pc κλπ).

Ευχαριστώ Μιχάλη.

Ναι γίνεται, αλλά με 20 δολλαριάκια με πρόγραμμα εγκατεστημένο στο pc που να συγχρονίζει το outlook.....καλό; :rifle:

Πάντως μετά από 15 ώρες επαφής μου με το Android , αν μου λεγατε περιέγραψέ μου με μια λέξη τι είδες θα έλεγα: ΑΝΑΡΧΙΑ

Ναι μου αρέσει που βλέπω το τηλέφωνο σαν να έχω καρφώσει εξωτερικό σκληρό. Ναι υπάρχουν πολλές επιλογές. Πάρα πολλές επιλογές. ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ρυθμίσεις , αλλά ποιά είναι η μεγάλη διαφορά; είναι σκόρπιες σε αμέτρητα sub-menu αραδιασμένες παντού και σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να είσαι πολύ ψιλιασμένος για να τις βρεις. Πως; ή με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη (πράγμα που δεν υφίσταται σε iPhone) είτε με το touch πλήκτρο το menu.

Είναι η ικανοποίηση που νιώθουν οι κομπιουτεράδες που εξιτάρονται όταν βρίσκουν μια κρυμμένη επιλογή κάτω από 10 sub menu.....

Οπως και στα windows έτσι κι εδώ, ισχύουν τα ίδια: πολύ μεγάλη χρήση του παρατεταμένου πατήματος και του touch πλήκτους κάτω αριστερά που φέρνει όλες τις αλλαγές.

Ξέρετε τι μου θυμίζει το android; να έχουν προσπαθήσει να παντρέψουν τα windows με το iOS. Προσωπικά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα πάλι windows βγήκε με μια προσθήκη την φάση με τα εικονίδια.

Αν ήμουν πωλητής σε καμιά περίπτωση δεν θα συνιστούσα android σε άνθρωπο μη εξοικιωμένο με κομπιούτερ.

Ενώ το iOS το παίζει και ο 10χρονος γιός μου. Εκεί πόνταρε ο στηβ και θα ποντάρει και ας μην έχει widgets κλπ.

Τασο δεν καταλαβες: Φυσικα και χρησιμοποιω outlook, το οποιο συγχρονιζεται αυτοματα με το google calendar και contacts! Στο mac γινονται ολα αυτοματα, στα windows για τα contacts χρειαζεται ενα third party application για τον αυτοματο συγχρονισμο. Ουσιαστικα προκειται για εναν exchange server.
Μονο στην αρχη θα κανεις export ενα αρχειο cvs νομιζω απο το outlook που θα εχει ολες τις επαφες σου και θα το κανεις import στο gmail. Μετα θα συγχονιζονται αυτοματα οπου εχεις gmail ( smartphone, ipad, mac, pc κλπ).

Ok το εκανα αυτο. Ολα ενταξει. ναι αλλα αν κανω μια αλλαγη στο outlook φυσικα δεν την καταλαβαινει τοgmail.

ενταξει και στην τελικη δεν θελω ουτε ιντερνετ ουτε gmail για τα contacts . Απαγορευεται;

Ευχαριστώ Μιχάλη.

Ναι γίνεται, αλλά με 20 δολλαριάκια με πρόγραμμα εγκατεστημένο στο pc που να συγχρονίζει το outlook.....καλό; :rifle:

Πάντως μετά από 15 ώρες επαφής μου με το Android , αν μου λεγατε περιέγραψέ μου με μια λέξη τι είδες θα έλεγα: ΑΝΑΡΧΙΑ

Ναι μου αρέσει που βλέπω το τηλέφωνο σαν να έχω καρφώσει εξωτερικό σκληρό. Ναι υπάρχουν πολλές επιλογές. Πάρα πολλές επιλογές. ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ρυθμίσεις , αλλά ποιά είναι η μεγάλη διαφορά; είναι σκόρπιες σε αμέτρητα sub-menu αραδιασμένες παντού και σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να είσαι πολύ ψιλιασμένος για να τις βρεις. Πως; ή με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη (πράγμα που δεν υφίσταται σε iPhone) είτε με το touch πλήκτρο το menu.

Είναι η ικανοποίηση που νιώθουν οι κομπιουτεράδες που εξιτάρονται όταν βρίσκουν μια κρυμμένη επιλογή κάτω από 10 sub menu.....

Οπως και στα windows έτσι κι εδώ, ισχύουν τα ίδια: πολύ μεγάλη χρήση του παρατεταμένου πατήματος και του touch πλήκτους κάτω αριστερά που φέρνει όλες τις αλλαγές.

Ξέρετε τι μου θυμίζει το android; να έχουν προσπαθήσει να παντρέψουν τα windows με το iOS. Προσωπικά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα πάλι windows βγήκε με μια προσθήκη την φάση με τα εικονίδια.

Αν ήμουν πωλητής σε καμιά περίπτωση δεν θα συνιστούσα android σε άνθρωπο μη εξοικιωμένο με κομπιούτερ.

Ενώ το iOS το παίζει και ο 10χρονος γιός μου. Εκεί πόνταρε ο στηβ και θα ποντάρει και ας μην έχει widgets κλπ.

Οταν τα λεγαμε, μας ελεγαν fanboys....

Last edited: