έλα κι εσύ....... ακολουθεί τον μεγάλο διδάξα στηβ..... αν τα έβαζε όλα τώρα στο S3 τι θα βάλει; κλεφτες θα γίνουν;
Υ.Γ. πάντως 99% πάλι αντάπτορα θα χρησιμοποιήσεις και με micro-hdmi.
Tασο ευχαριστω για τις οδηγιες (αυτο εκανα)ή φτιάξτο κατευθείαν από τo pc.
επειδή αρχίζει και ανοίγει η "όρεξη" παρήγγειλα ένα τέτοιο http://www.amazon.co.uk/TeckNet-Dua...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1309761404&sr=8-1
διότι δεν την βγάζουμε καθαρή την μέρα με τίποτα....το απόγευμα τετέλεσθαι .
ποιανού σήματος; του wifi ή του τηλεφώνου;
Επειδή τρώγομαι να αλλαξω το HD2 αλλα δεν εχω ιδεα απο Android δυο τρεις ερωτήσεις ...
Στο Hd2 χρησιμοποιώ ως βασικο πλοηγό το Destinator και κατα δεύτερο igo.
Εδω και τρια χρονια εχω αρκετες τοποθεσίες αποθηκευμένες και θα θελα να ξερω αν μπορω να βαλω επισης destinator στο Galaxy ωστε να σωσω τις αποθηκευμένες τοποθεσίες.
Επίσης καποιες εντυπώσεις απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει σε ανοικτή ακροαση καθως με εξυπηρετητή η ανοιχτη ακροαση οταν οδηγω.
Εγω δεν εχω στείλει ποτέ και από καμία συσκευή.
Μπορει να εχει σταματήσει η εξέλιξη του αλλα εξ αρχης ειχε τους καλύτερους χαρτες για την χωρα μας( και σημερα εαν του βαλεις τον τελευταιο παλι αξιοπιστο θα ειναι).
Αυτο για μενα που γυριζω με το αυτοκίνητο Θεσσαλια, Ηπειρο, Μακεδονια ειναι πολυ σημαντικό.
Ακομα ομως πιο σημαντικό ειναι οι περιπου 200 αποθηκευμένες τοποθεσίες που εχω και που σε καμια περίπτωση δεν θα ηθελα να χασω .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.