[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

μεγάλη βλακεία της samsung που έβαλε adaptor... lg, motorola, htc χρησιμοποιούν micro-hdmi

images

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

έλα κι εσύ....... ακολουθεί τον μεγάλο διδάξα στηβ..... αν τα έβαζε όλα τώρα στο S3 τι θα βάλει; κλεφτες θα γίνουν; ;)

Υ.Γ. πάντως 99% πάλι αντάπτορα θα χρησιμοποιήσεις και με micro-hdmi.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

έλα κι εσύ....... ακολουθεί τον μεγάλο διδάξα στηβ..... αν τα έβαζε όλα τώρα στο S3 τι θα βάλει; κλεφτες θα γίνουν; ;)

Υ.Γ. πάντως 99% πάλι αντάπτορα θα χρησιμοποιήσεις και με micro-hdmi.

μπααα... καλωδιάκι micro-hdmi -> hdmi με 5 ;)

τώρα που το ξαναβλέπω, πανάκριβο τα 5 , με 2 απο ebay...

Last edited:

ή φτιάξτο κατευθείαν από τo pc.
Tασο ευχαριστω για τις οδηγιες (αυτο εκανα)
Ενεργοποιησα και τον σταθεροποιητη γιατι δεν εβγαινε ακουνητη φωτο παρα μονο αν εκανα ασκησεις αυτοσυγκεντρωσης!!!!Δουλευει το κολπο?????

Σωκρατη παίρνω πισω την πρωτη ευχαριστια:flipout:
Ευχαριστω για την δημιουργια φακελου-bye-

Αν σας πω τι τραβηξα για να φιαξω τις επαφες ,θα γελατε πεντε μερες.(αυτα τα διαολια ειναι τελικα για τους νεους!!!)

Πως καταφεραν ρε παιδια να μου περασουν τις επαφες στον Γερμανο και να ειναι στην θεση του λογαριασμου google??????

επειδή αρχίζει και ανοίγει η "όρεξη" παρήγγειλα ένα τέτοιο http://www.amazon.co.uk/TeckNet-Dua...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1309761404&sr=8-1
διότι δεν την βγάζουμε καθαρή την μέρα με τίποτα....το απόγευμα τετέλεσθαι .

Το ξεζουμίζεις βλέπω.... είδες τι σου κάνει η μεγάλη οθόνη ε?? μαγνήτης,,,

Τα live wallpapers σκίζουν πολύ την μπαταρία ή είναι ιδέα μου; :chinscratch:

από την εμπειρία σας ποιά πράγματα σκίζουν την μπαταρία;

εντάξει το GPS είναι γνωστό γι αυτό και είναι πάντα κλειστό. 'Αλλα;

Μπορειτε να τσεκαρετε κατι please? ! Σταθειτε σε ενα σημειο με οριακη ενδειξη wifi.Αφηστε το τηλεφωνο απο τα χερια σας η καλυτερα ,το χερι σας να μην ακουμπαει την αριστερη πλευρα της συσκευης.Σε εμενα,μολις απελευθερωνω την αριστερη πλευρα,αμεσως η ενδειξη του σηματος μεγαλωνει.

Επειδή τρώγομαι να αλλαξω το HD2 αλλα δεν εχω ιδεα απο Android δυο τρεις ερωτήσεις ...
Στο Hd2 χρησιμοποιώ ως βασικο πλοηγό το Destinator και κατα δεύτερο igo.
Εδω και τρια χρονια εχω αρκετες τοποθεσίες αποθηκευμένες και θα θελα να ξερω αν μπορω να βαλω επισης destinator στο Galaxy ωστε να σωσω τις αποθηκευμένες τοποθεσίες.
Επίσης καποιες εντυπώσεις απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει σε ανοικτή ακροαση καθως με εξυπηρετητή η ανοιχτη ακροαση οταν οδηγω.

Επειδή τρώγομαι να αλλαξω το HD2 αλλα δεν εχω ιδεα απο Android δυο τρεις ερωτήσεις ...
Στο Hd2 χρησιμοποιώ ως βασικο πλοηγό το Destinator και κατα δεύτερο igo.
Εδω και τρια χρονια εχω αρκετες τοποθεσίες αποθηκευμένες και θα θελα να ξερω αν μπορω να βαλω επισης destinator στο Galaxy ωστε να σωσω τις αποθηκευμένες τοποθεσίες.
Επίσης καποιες εντυπώσεις απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει σε ανοικτή ακροαση καθως με εξυπηρετητή η ανοιχτη ακροαση οταν οδηγω.

Πολύ θαρραλέο σε κόβω Ανδρέα για παντρεμένο!!!
Άκου ανοιχτή ακρόαση!!!

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Μεχρι στιγμης ολοι λενε μακρυα απο Destinator!!!!!

Βρε παληκαρια,
Για δωστε ενα χερακι....ειναι αδυνατον να παρω και να στειλω mms.
Ολες (υποτιθεται) οι ρυθμισεις οκ, απο Vodafon μαλιστα

Εσας ολα οκ????

Μπορει να εχει σταματήσει η εξέλιξη του αλλα εξ αρχης ειχε τους καλύτερους χαρτες για την χωρα μας( και σημερα εαν του βαλεις τον τελευταιο παλι αξιοπιστο θα ειναι).
Αυτο για μενα που γυριζω με το αυτοκίνητο Θεσσαλια, Ηπειρο, Μακεδονια ειναι πολυ σημαντικό.
Ακομα ομως πιο σημαντικό ειναι οι περιπου 200 αποθηκευμένες τοποθεσίες που εχω και που σε καμια περίπτωση δεν θα ηθελα να χασω .

Εγω δεν εχω στείλει ποτέ και από καμία συσκευή.

Μια φορα ρε φιλε το χρειαστηκα και ...τζιφος!!
Κατι πλακακια ηθελα να στειλω φωτο για το εξοχικο....με κοροιδευε ο μαστορας για το παλιοκινητο που εχω και δεν μπορει να στειλει μια φωτο!!!-bye-

Μπορει να εχει σταματήσει η εξέλιξη του αλλα εξ αρχης ειχε τους καλύτερους χαρτες για την χωρα μας( και σημερα εαν του βαλεις τον τελευταιο παλι αξιοπιστο θα ειναι).
Αυτο για μενα που γυριζω με το αυτοκίνητο Θεσσαλια, Ηπειρο, Μακεδονια ειναι πολυ σημαντικό.
Ακομα ομως πιο σημαντικό ειναι οι περιπου 200 αποθηκευμένες τοποθεσίες που εχω και που σε καμια περίπτωση δεν θα ηθελα να χασω .

Αντρεα μην το λες εμενα για το mls γιατι τετοιο εχω και γω και πιστευω οτι ειναι το καλυτερο.
Αλλα ειναι το κανονικο T&D.
Στο navimania δεν το συστηνουν με τιποτα για adroid συσκευες.
Οποτε εχε το στο νου σου-bye-