[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Επειδή τρώγομαι να αλλαξω το HD2 αλλα δεν εχω ιδεα απο Android δυο τρεις ερωτήσεις ...
Στο Hd2 χρησιμοποιώ ως βασικο πλοηγό το Destinator και κατα δεύτερο igo.
Εδω και τρια χρονια εχω αρκετες τοποθεσίες αποθηκευμένες και θα θελα να ξερω αν μπορω να βαλω επισης destinator στο Galaxy ωστε να σωσω τις αποθηκευμένες τοποθεσίες.
Επίσης καποιες εντυπώσεις απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει σε ανοικτή ακροαση καθως με εξυπηρετητή η ανοιχτη ακροαση οταν οδηγω.

Πριν το δώσεις, δοκίμασε να περάσεις Windows Mobile 7

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Μπορειτε να τσεκαρετε κατι please? ! Σταθειτε σε ενα σημειο με οριακη ενδειξη wifi.Αφηστε το τηλεφωνο απο τα χερια σας η καλυτερα ,το χερι σας να μην ακουμπαει την αριστερη πλευρα της συσκευης.Σε εμενα,μολις απελευθερωνω την αριστερη πλευρα,αμεσως η ενδειξη του σηματος μεγαλωνει.

Σωκράτη ισχύει! :bang:
καλά μιλάμε αυτοί οι κορεάτες ακόμα και σ' αυτό αντέγραψαν το iPhone;;;; :flipout::flipout:

Δε νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα, αυτό είναι κάτι φυσιολογικό το θέμα είναι όταν είσαι εντός εμβέλειας wifi να μη το κάνει....

Στα 5 μέτρα είναι το access point και πέφτει ξεκάθαρα μία γραμμή αστραπιαία το σήμα στο WiFi.
Αν είσαι εντός εμβέλειας ναι εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αν είσαι όμως οριακά, εννοείται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλα τα τηλέφωνα, αλλά πολύ της μόδας βλέπω να γίνεται το θέμα των κεραιών γενικώς.
Θα δίνουν και μανταλάκια σε λίγο με τα τηλέφωνα για να τα πιάνουμε.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Δεν είναι τις μόδας... Απλά ξαφνικά ανακάλυψαν όλοι με αφορμή το iPhone 4 ότι εάν ταπωσεις με το χέρι σου μια κεραία ως δια μαγείας πέφτει το σήμα! Υπομονή... Στην επόμενη μορφή της ανθρωπότητας που ίσως είμαστε α υλοι ίσως δεν έχουμε τέτοια προβληματα! :p

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Σωκράτη ισχύει! :bang:
Επιβεβαιωνω :smash:
Και για να στο κανω ακομα πιο δυσκολο,βαλε το κινητο να κοιταει προς το ρουτερ.....3 γραμμες σημα.....προσανατολισετο αντιθετα.....1,5 γραμμη:bigcry:

Ασε μεγαλη πικρα τελικα το wifi
Πιανω του πανω σπιτιου με 3 γραμμες και ΔΕΝ πιανω του σπιτιου μου στο αλλο δωματιο:rifle:

Ρε παληκαρια με τα mms εσεις ,τελικα,ολα καλα????

Πάντως μια ζωή κινητά δεν θυμάμαι τέτοια σκηνικά.
Τώρα που τα κάνουν πιό εξελιγμένα αποκτησαν "ασθένειες".

Έκανα μια δοκιμή "εντός" εμβέλειας, τι το αγκάλιασα τι όχι, δεν άλλαξε κάτι, ούτε το σήμα συγκινήθηκε.....

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Μεχρι στιγμης ολοι λενε μακρυα απο Destinator!!!!!

Βρε παληκαρια,
Για δωστε ενα χερακι....ειναι αδυνατον να παρω και να στειλω mms.
Ολες (υποτιθεται) οι ρυθμισεις οκ, απο Vodafon μαλιστα

Εσας ολα οκ????

Τωρα που το λες, δοκίμασα και δεν στέλνει. Ο διακομιστής δεν αποκρίνεται λέει. Τα έχω όλα σωστά σύμφωνα και με αυτό:
http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html

Επίσης παρατήρησα ότι μόλις πάει να στείλει mms, εξαφανίζεται ακαριαία το σύμβολο 3G ή H αναλόγως ότι έχει.
Τι φταίει άραγε;

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Έκανα μια δοκιμή "εντός" εμβέλειας, τι το αγκάλιασα τι όχι, δεν άλλαξε κάτι, ούτε το σήμα συγκινήθηκε.....
Πιθανα να εχει να κανει με το ρουτερ και οχι με το κινητο
Ειχα Tomson και επιανε οριακα (το κομπιουτερ για το κινητο δεν το συζητω καν) στο δωματιο της κορης μου.
Νομιζα οτι ειναι χαλασμενο και μου εφερε ο ΟΤΕ ενα Hawuei.
ΔΕΝ επιανε καν στο παραπανω δωματιο
Κατοπιν συμβουλων-οδηγιων φιλων και ειδικων ,κατεληξα οτι:
1) τα κυματα δεν εχουν ...μπεσα:flipout:
2) τα ρουτερ εχουν αυστηρες οδηγιες να εκπεμπουν συγκεκριμενη ισχυ , οποτε ΟΤΙ και να κανουμε, στις οριακεςκαταστασεις, απλα θα ριχνουμε τζαμπα τον οβολο μας!!

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τωρα που το λες, δοκίμασα και δεν στέλνει. Ο διακομιστής δεν αποκρίνεται λέει. Τα έχω όλα σωστά σύμφωνα και με αυτό:
http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html

Τι φταίει άραγε;
Ελα ντε????
Το ταπεινο Samsung B2100 στελνει και παιρνει τα παντα και η ναυαρχιδα με αφησε χωρις....πλακακια:flipout:

Λοιπόν δούλεψε ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα.

αυτό που δεν δουλεύει είναι η αναφορά παράδοσης παρόλο που το έχω τσεκαρισμένο στα settings.

Επίσης κάτι περίεργο: ενώ στέλνω φωτογραφία με mms αυτό μου το δείχνει ότι έστειλε video (έχει το σήμα το Play) που αν το πατήσω μου δείχνει την φωτογραφία σαν video με διάρκεια 5 δευτερόλεπτα.

Τι διαστροφές είναι αυτές;

Εστειλα mms σε wind και δούλεψε και η αναφορά παράδοσης (έχω Wind).

Σε Vodafone που έστειλα , δεν μου ήρθε αναφορά.

κάτι παίζει με τις εταιρίες μάλλον. Όσο αφορά την φωτογραφία που παίζει σαν video αυτό μου γίνεται σχεδόν πάντα με πολλές και διαφορετικές συσκευές εδώ και χρόνια.
Βέβαια δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα MMS..... προτιμώ να στείλω email...

Μερικοί ρούτερ πάντως έχουν στα μενού τους ρυθμιζόμενη ένταση εκπομπής. Το default είναι σχεδόν πάντα το low. Όχι ότι όταν το πας τέρμα υπάρχει τρομακτική βελτίωση, αλλά μια βελτίωση την βλέπεις.