[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Για όσους δεν θέλουν να χάσουν την οργάνωση της μουσικής τους και τα playlists που έχουν φτιάξει στο iTunes υπάρχει ένα προγραμματάκι το Tunesync που όπως λέει και το όνομά του διαβάζει ακριβώς τα playlists από το itunes και τα δείχνει στην οθόνη του τηλεφώνου. Τσεκάρετε όποιο(α) Playlists θέλετε και περνάνε στο τηλεφωνο. Βέβαια τρέχει και η αντίστοιχη εφαρμογή στο pc (tunesync) για να μπορέσει να "μιλήσει" το τηλέφωνο με το iTunes.

Το κακό είναι ότι για 19.2GB μουσικής έκανε 5 ώρες ακριβώς να τα περάσει στο τηλέφωνο στην external sdcard (class 10) του τηλεφώνου γιατί στην ουσία τα κάνει ατόφια copy.

Την ίδια τραγούδια 19.2GB τα πέρναγε το iphone σε μιάμιση ώρα .

Φαντάζομαι τό ίδιο θα συμβεί και σε φωτογραφίες.

Κακά τα ψέματα οτι και να λέμε σε τέτοια θέματα δεν πιάνεται ο στήβος. Από την άλλη βέβαια ανοίγεις τον file explorer στο τηλέφωνο , τα κάνεις copy, τα σβήνεις, τα δίνεις σε φίλους κ.ο.κ.

Διαλέγετε και παίρνετε. Εγώ διαλέγω το δεύτερο, διότι μιά φορά θα μεταφέρω όλη την μουσική μου. Μόνο την πρώτη φορά θα περιμένω. Μετά ένα-δύο άλμπουμ θα μπαινοβγαίνουν. Η φάση όμως να έχεις την μουσική σου μαζί σε μια καρτούλα microSD και να την κάνεις ότι θες είναι priceless.

και δεν πιστεύω με τίποτα ότι υπάρχει χρήστης που να μην το θέλει αυτό.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Δεν είναι τις μόδας... Απλά ξαφνικά ανακάλυψαν όλοι με αφορμή το iPhone 4 ότι εάν ταπωσεις με το χέρι σου μια κεραία ως δια μαγείας πέφτει το σήμα! Υπομονή... Στην επόμενη μορφή της ανθρωπότητας που ίσως είμαστε α υλοι ίσως δεν έχουμε τέτοια προβληματα! :p

Προσωπικά δεν ανακάλυψα τίποτα με αφορμή το iphone.Καθόμουν στο μπαλκόνι μου και παρατήρησα 2 φορές που χρειάστηκε να πιάσω το τηλέφωνο γιατί χτυπούσε,να σταματάει η επικοινωνία με τον ενισχυτή μου.Μόλις το άφηνα,το σήμα επανερχόταν και ο ενισχυτής έπαιζε κανονικά τα τραγούδια που του έστελνε το τηλέφωνο.

Με το προγραμμα iMediaShare,το κινητό γίνεται media player,αφού μέσω WiFi επικοινωνεί με τον π.χ av ενισχυτή ή όποια συσκευή είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο και στη συνέχεια να ακούς από το ηχοσύστημά σου τα ταγούδια αυτά.

Με το προγραμμα iMediaShare,το κινητό γίνεται media player,αφού μέσω WiFi επικοινωνεί με τον π.χ av ενισχυτή ή όποια συσκευή είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο και στη συνέχεια να ακούς από το ηχοσύστημά σου τα ταγούδια αυτά.

και με την ενσωματωμένη εφαρμογή allshare που έχει μια χαρά επικοινωνεί με το NAS μέσω DLNA. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν άπειρες λύσεις , αλλά όταν είσαι σπίτι.

Οταν είσαι στην παραλία;

υ.γ. μην μου πείτε για σύννεφα και πράσινα άλογα.....εκτός αν είστε τόσο LARGE και έχετε απεριόριστο data plan και τρώτε 3G για να ακούτε την ίδια σας την μουσική.

Τι εννοείς "όταν είστε στην παραλία"?
Σχετικά με το σήμα WiFi,κατέβασα την εφαρμογή opensignalmaps που μεταξύ άλλων μετράει και την ισχύ του σήματος..Mε το που ακουμπάω το τηλέφωνο,η ισχύς στο γράφημα κυριολεκτικά γκρεμίζεται.

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Προσωπικά δεν ανακάλυψα τίποτα με αφορμή το iphone.Καθόμουν στο μπαλκόνι μου και παρατήρησα 2 φορές που χρειάστηκε να πιάσω το τηλέφωνο γιατί χτυπούσε,να σταματάει η επικοινωνία με τον ενισχυτή μου.Μόλις το άφηνα,το σήμα επανερχόταν και ο ενισχυτής έπαιζε κανονικά τα τραγούδια που του έστελνε το τηλέφωνο.

μην το παίρνεις προσωπικά, δεν αναφέρομαι σε εσένα! παντού στο internet διαβάζω παρόμοια θέματα που όμως δεν ειναι κάτι το πρωτοφανές ή παράξενο!

Τι εννοείς "όταν είστε στην παραλία"?

Εννοώ όταν δεν είσαι σπίτι, δες θες να έχεις μαζί σου την μουσική; αρα δεν το γλυτώνεις το copy και την καρτούλα για να έχεις μαζί σου την μουσική.

By the way , δοκιμάστε το Poweramp για Music player. πολύ καλό. Με equalizer 10 περιοχών με presets, με ωραία γραφικά και με 3-4 ειδών widgets. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έχει τα γραφικά το ξεφύλλυσμα των εξωφυλλων αλλά iTunes που έχω συνηθίσει χρόνια σε ipod touch/iphone.

Εννοώ όταν δεν είσαι σπίτι, δες θες να έχεις μαζί σου την μουσική; αρα δεν το γλυτώνεις το copy και την καρτούλα για να έχεις μαζί σου την μουσική.

By the way , δοκιμάστε το Poweramp για Music player. πολύ καλό. Με equalizer 10 περιοχών με presets, με ωραία γραφικά και με 3-4 ειδών widgets. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έχει τα γραφικά το ξεφύλλυσμα των εξωφυλλων αλλά iTunes που έχω συνηθίσει χρόνια σε ipod touch/iphone.

Εγω πάλι απο τοτε που εβαλα στην ακρη το iphone ξεκίνησα να ακουω μουσικη απο τις φορητες συσκευές (κινητο και tab).....

Τελικά κόλωσα να πάρω από το ebay microSd και παρήγγειλα αυτή από δω:

http://www.exportprive.com/samsung-...s-samsung-mobile-32gb-transflash-p-16197.html

ήρθε σε μία εβδομάδα με EMS (express με tracking number) . Μαζί με τα μεταφορικά 73 ευρώ.

Την δοκίμασα ΜΕΣΑ στο τηλέφωνο έκανα copy από το PC στο τηλέφωνο ένα αρχείο περίπου 1GB και η ταχύτητα (write) κυμαινόταν συνέχεια μεταξύ 9.5-10Mb/sec !!!

Τελικά κόλωσα να πάρω από το ebay microSd και παρήγγειλα αυτή από δω:

http://www.exportprive.com/samsung-...s-samsung-mobile-32gb-transflash-p-16197.html

ήρθε σε μία εβδομάδα με EMS (express με tracking number) . Μαζί με τα μεταφορικά 73 ευρώ.

Την δοκίμασα ΜΕΣΑ στο τηλέφωνο έκανα copy από το PC στο τηλέφωνο ένα αρχείο περίπου 1GB και η ταχύτητα (write) κυμαινόταν συνέχεια μεταξύ 9.5-10Mb/sec !!!

Ισχύει αυτό?:
"A class 10 card has fast sequential reads and writes, but slow random reads and writes. Best for mobiles is still a class 4 card."
από εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1148812

Πως να το ξέρεις αυτό ; πως να τσεκάρεις το random reads and writes;

Πάντως για μένα επίσης παίζει σημαντικό ρόλο και η αξιοπιστία/μακροβιότητα π.χ. μη σου πει καμιά μέρα no card found . Αυτό φοβάμαι γενικώς με τις κάρτες.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

ξερει κανενας αν παιζει προβλημα με το internet wireless connection. ενω δειχνει να εχει σθνδεθει δεν μπορω με τιποτα να σερφαρω. οταν βγαζω το wireless σερφαρω κανονικα

MMS TEST

SII wind to WP7 voda-- αποστολή MMS ΟΚ έφτασε ως φώτο και με μικρή συμπίεση
WP7 voda to SII wind -- αποστολή MMS OK έφτασε ως video με δυνατότητα αποθ. ως jpg συμπίεση μεγάλη

Μόλις έκανα copy στην κάρτα ένα τηλεοπτικό επεισόδιο .mkv 720p με το εξωτερικό .srt και το έπαιξα με το moboplayer (free) http://www.moboplayer.com/moboplayer_en.html

Το έπαιξε ΑΕΡΑ !!! κουφάθηκα. Εννοώ και το ελληνικό .srt μαζί. Περιττό να σας πω πως φαίνεται το 720p στην οθόνη αυτή. Σαν 3D μιλάμε. Εδώ τα .avi δείχνουν μια χαρά.

επόμενη δοκιμή 1080p.

Μα γιατι??? πρέπει να έχεις ένα κάρο προγράμματα μετατροπής και να το φορτώσεις στο itunes για να το περάσεις μέσα και μετά για τους srt χμμμμ δε ξέρω τι γίνεται ίσως παίξουν αλλά πρέπει να βρεις τρόπο να τους βάλεις στο κινητό. ει ναι τόσο απλό! :P

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Στέλνει και παραπάνω, έχω παραλάβει κανονικά.