[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Επιλεκτικά το κάνει με ορισμένα router, έχω το ίδιο πρόβλημα με το defy. Σε ορισμένα router (ευτυχως λίγα) κάνει συνεχείς αποσυνδέσεις. Κάποιοι το διόρθωσαν γυρίζοντας σε n, είναι λαχείο.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να διορθωθει με καποια αναβαθμιση?

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να διορθωθει με καποια αναβαθμιση?

Άγνωστο. Στο defy πάντως από 2.1 σε 2.2 (official) δεν............
Βέβαια είναι άλλη συσκευή οπότε κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος.

Πάντως εμένα το S2 του αδελφού μου δε παρουσιάζει θέματα με το wifi.

Το πήραμε απ' εξω όμως όχι από εδώ. Μήπως κάποια παρτίδα που έφτασε στα μέρη μας έχει θέμα? το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι έξω????

σκεφτομαι να το γυρισω πισω στη vodafone για service και αν ειναι για αντικατασταση.
το εχω root βεβαια, πρεπει να του βαλω την original rom?
(το προβλημα το ειχα και πριν το κανω root)

Ωπα μόνο root ή του έχεις περάσει και άλλη rom?
Μονό του το root απλά κάνεις unroot και είσαι οκ
Λογικά θα πρέπει να περάσεις την original εάν έχεις όντως περάσει άλλη rom

και root και αλλη rom
σε αυτη την περιπτωση τι κανω?
πως το επιστρεφω σε αυτους?

απλα πέρασε την original rom.
Kαλο θα ήταν να ρωτήσεις από εκεί που την κατέβασες την διαδικασία για την επαναφορά.
Λογικά μετά θα είσαι unroot Οποτε ΟΚ

Ηθελα να σε ρωτήσω, πως πέρασες το mkv σε FAT32;
Φαντάζομαι ήταν 720p, αλλά και πάλι ήταν κάτω από 4GB;

Το πέρασα στην μνήμη του κινητου (16gb) και οχι σε καποια εξωτερικη καρτα.
Επισης παιζω πλεον με τον vplayer

αν κανω factory dasta reset θα επανελθει στην original rom?

οχι φιλε μου δεν θα επανελθει,οπως φλασαρες την rom που εχει τωρα, με την ιδια διαδικασια θα φλασαρεις και την original....

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το πέρασα στην μνήμη του κινητου (16gb) και οχι σε καποια εξωτερικη καρτα.
Επισης παιζω πλεον με τον vplayer

τι μεγεθος ειχε το αρχειο?γιατι και η εσωτερικη μνημη αν δεν απατομαι ειναι και αυτη φορμαρισμενη σε fat32 οποτε αρχεια πανω απο 4gb δεν δεχετε....

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το εξής πρόβλημα; Εχω βγάλει κάποιες φωτό απ το κινητό αυτό, μου τις δείχνει όμως μόνο στην εφαρμογή συλλογή σαν φωτό από κάμερα, εγώ όμως θέλω να την μετακινήσω στα δικά μου αρχεία είτε στη μνήμη του τηλεφώνου είτε στην κάρτα, δεν μου δίνει όμως καθόλου αυτή την επιλογή κι επανέρχεται το πρόβλημα με την αντιγραφή, που μου την αντιγράφει σε κάποιο πρόχειρο αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ώστε να κάνω μετακίνηση σε άλλο φάκελο τη φωτό ώστε να την κατηγοριοποιήσω. Εχει κάποιος υπόψιν του τι πρέπει να κάνω; Το θεωρώ βλακεία να πρέπει να στείλω τη φωτό στον υπολογιστή και ξανά μεταφορά στο κινητό ώστε να την κάνω ό,τι θέλω, δεν μπορεί, πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος, αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει, ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το εξής πρόβλημα; Εχω βγάλει κάποιες φωτό απ το κινητό αυτό, μου τις δείχνει όμως μόνο στην εφαρμογή συλλογή σαν φωτό από κάμερα, εγώ όμως θέλω να την μετακινήσω στα δικά μου αρχεία είτε στη μνήμη του τηλεφώνου είτε στην κάρτα, δεν μου δίνει όμως καθόλου αυτή την επιλογή κι επανέρχεται το πρόβλημα με την αντιγραφή, που μου την αντιγράφει σε κάποιο πρόχειρο αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ώστε να κάνω μετακίνηση σε άλλο φάκελο τη φωτό ώστε να την κατηγοριοποιήσω. Εχει κάποιος υπόψιν του τι πρέπει να κάνω; Το θεωρώ βλακεία να πρέπει να στείλω τη φωτό στον υπολογιστή και ξανά μεταφορά στο κινητό ώστε να την κάνω ό,τι θέλω, δεν μπορεί, πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος, αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει, ευχαριστώ.

Λοιπόν θα κολλήσεις ένα χαρτάκι πάνω στο τηλέφωνο όπως έκανα κι εγώ στις αρχές, που να λέει: "Να μην ξεχνάω το παρατεταμένο πάτημα". Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ότι και το δεξί κλικ στο pc.

Αν θυμάσαι αυτό, μαζί με το κάτω αριστερά touch κουμπί, λύνεις όλα σου τα προβλήματα σε όλα τα apps.

Εν προκειμένω, ανοίγεις το file manager, πατάς παρατεταμένο και έχει ένα σωρό επιλογές μεταξύ των οποίων μετακίνηση. Επιλέγεις, πας στο folder που θες, και μετακίνηση εδώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

http://www.db.ripe.net/whois?searchtext=212.152.85.32&searchSubmit=search

Information related to '212.152.64.0/18AS15617'

route: 212.152.64.0/18
descr: WIND HELLAS IP BLOCK
origin: AS15617
mnt-by: WINDHELLAS-MNT
source: RIPE # Filtered

Τί είναι το XBL?
http://www.spamhaus.org/xbl/

Γενικά blocked το ΙΡ σε δίαφορες λίστες?
http://www.dnsbl.info/dnsbl-database-check.php

Ανάλογα με το περιστατικό, χρειάζεται λίγος χρόνος να προλάβει ο πάροχος να αφαιρέσει τα IP από όποια black lists. Λίγη υπομονή.

Λοιπόν, ακολούθησα το link στο spamhaus με την blocked IP μου, και την έκανα unblocked και μετά από λίγο έπαιξε μια χαρά.

Αυτή την στιγμή που γράφω πάω να στείλω ένα email και ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. Πάλι είναι block. Η ΙΔΙΑ IP (212........ 32)

Αυτή την δουλειά θα κάνουμε; τι σκηνικά είναι αυτά;

Λογικά αυτή την IP (212...........) μου την έχει δώσει η Wind ή ο Otenet που εχω το email account;

Η Wind πιστεύω, αφού αυτός είναι ο ISP μου υποτίθεται όταν μπαίνω στο internet από το τηλέφωνο.

Last edited:

Στο ripe γράφει ξεκάθαρα σε ποιον πάροχο ‛αντιστοιχεί’ το IP range:
route: 212.152.64.0/18
descr: WIND HELLAS IP BLOCK
origin: AS15617
mnt-by: WINDHELLAS-MNT
source: RIPE # Filtered

Κάποιος λόγος υπάρχει που γίνεται Back list. Κάποιος σπαμάρει.

Τάσο, σκέψου επίσης να ανοίξεις ένα gmail account. Να προσθέσεις και τις άλλες διευθύνσεις αποστολέα (δηλαδή να μπορείς να στέλνεις ως [email protected], [email protected] ).
Με αυτό τον τρόπο ανεξαρτητοποιείστε ακόμα περισσότερο.

οταν κάνω unblock το IP με πάει σ' αυτή την σελίδα που μου εξηγεί γιατί έγινε block και πως μπορώ να το αποφύγω.

Επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει για να πάρω την Wind να τους το εξηγήσω να τους πω τι να κάνουν; (αν μπορούν να κάνουν αυτοί τίποτα).

attachment.php

Attachments

• SC20110728-104111.jpeg
    SC20110728-104111.jpeg
    278.1 KB · Views: 76

Τάσο, σκέψου επίσης να ανοίξεις ένα gmail account. Να προσθέσεις και τις άλλες διευθύνσεις αποστολέα (δηλαδή να μπορείς να στέλνεις ως [email protected], [email protected] ).
Με αυτό τον τρόπο ανεξαρτητοποιείστε ακόμα περισσότερο.

Αν και δεν πολυκατάλαβα αυτό που λες, έχω ανοίξει gmail, αναγκαστικά λόγω android. Αλλά δεν το χρησιμοποιώ ούτε θέλω να το χρησιμοποιώ. Γενικώς απεχθάνομαι οτιδήποτε web (σύννεφα κλπ).

Είμαι traditional. :grinning-smiley-043

Ανοίγεις ένα file manager (ο Αstro είναι free και πολύ καλός) και πας στο /mnt/sdcard/DCIM/camera. Εκεί η παίρνεις με copy/paste ότι θέλεις ή απλά παίρνεις όλο τον φάκελο camera kai toν κάνεις ότι θέλεις.

Τάσο, δοκίμασε να παραπονεθείς στο [email protected] ή και [email protected] ή και στα e-mail που παρατίθενται από το ripe (λογικά πρέπει να υπάρχουν και να απαντάνε τα mailbox αυτά)
Κανονικά το Unblock είναι ενέργεια που κάνει ο πάροχος (αυτός που του έχουν ανατεθεί και διαθέτει τα IP ranges). Αλλα είναι αγώνας δρόμου πάντα, δεν είναι εύκολο.

Δες εδώ το πώς μπορείς να στέλνεις e-mail μέσω gmail, αλλά στο <from:> να γράφει άλλη διεύθυνση αποστολέα.

Ένα θες πες μας εάν χρησιμοποιείς authentication και encryption όταν πάς να στείλεις μέσω οτενετ.