[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τους έστειλα. Για να δούμε . Πάντως ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα έχει και φίλος μου με τον ίδιο συνδυασμό κινητό Wind + email Otenet.

Οι ρυθμίσεις του outgoing server του Otenet που έχω είναι αυτές.

O otenet προτείνει none στο security. Ετσι το χω και σπίτι. Υποτίθεται ότι το authentication γίνεται με το username/password.

Αν επιλέξω security SSL αλλάζει την θύρα σε 465. Δοκίμασα να στείλω email και δουλεύει μια χαρά.
ΝΑ το αφήσω με SSL λες;

Attachments

• otenet.jpeg
    otenet.jpeg
    118 KB · Views: 7
Last edited:

Τ
Αν επιλέξω security SSL αλλάζει την θύρα σε 465. Δοκίμασα να στείλω email και δουλεύει μια χαρά.

ωπα ΛΑΘΟΣ. Στέλνει μεν email, αλλά κόβει το forward μήνυμα, αν κάνεις προώθηση email.

Οπότε γυρνάμε στο 587.

Επέλεξα την άλλη επιλογή "SSL με αποδοχή πιστοποιητικού"
και ΔΕΝ κόβει το forward μήνυμα.

H θύρα παραμένει 465 .

Attachments

• SC20110728-124226.jpeg
    SC20110728-124226.jpeg
    104.3 KB · Views: 8
Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τους έστειλα. Για να δούμε . Πάντως ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα έχει και φίλος μου με τον ίδιο συνδυασμό κινητό Wind + email Otenet.

Οι ρυθμίσεις του outgoing server του Otenet που έχω είναι αυτές.

O otenet προτείνει none στο security. Ετσι το χω και σπίτι. Υποτίθεται ότι το authentication γίνεται με το username/password.

ΝΑ το αφήσω με SSL λες;

Δοκίμασε με max security settings … και δε ξέρω που ‛προτείνεται’ αυτό που λές… πιθανά για δοκιμή-εύκολη εντός δικτύου της. Αλλά ποτέ χωρίς encryption IMHO!

Δε ξέρω τι εννοείς ότι στέλνεις mail αλλά δεν κάνει forward. ‛η στέλνει ή δε στέλνει … για βοήθησε με λίγο να καταλάβω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Δε ξέρω τι εννοείς ότι στέλνεις mail αλλά δεν κάνει forward. ‛η στέλνει ή δε στέλνει … για βοήθησε με λίγο να καταλάβω.

Οταν κάνεις ένα email forward δεν έχει από κάτω και το υπόλοιπο email από αυτόν που στο στειλε; Ε αυτό το κόβει με σκέτο SSL και στέλνει μόνο το κείμενο το καινούργιο. Σαν να έχεις κάνει New email και όχι Forward.

Με την από κάτω επιλογή, στέλνει κανονικά το Forward κείμενο ΟΛΟ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Δοκίμασε με max security settings … και δε ξέρω που ‛προτείνεται’ αυτό που λές… πιθανά για δοκιμή-εύκολη εντός δικτύου της. Αλλά ποτέ χωρίς encryption IMHO!

Δες κάτω-κάτω. Τα αφήνεις ατσεκάριστα τα SSL.

http://www.otenet.gr/hd/HTML/mail/outlookxp/foit_outlookxp.htm

Απλά είναι άλλη η πόρτα στο PC (25) αντί για 587 που βάζει αυτόματα στο κινητό.

Edit: στο office 2010 όμως βλέπω προτείνει SSL (465) :chinscratch:
http://www.otenet.gr/hd/HTML/mail/windows_office2010.htm

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Case solved ?

Δεν το ξέρω. Προς το παρόν με την επιλογή SSL (με αποδοχή πιστοποιητικών) δουλεύει μια χαρά.

Θα πρέπει να περιμένω όμως μερικές μέρες να δω αν μπλοκαριστεί πάλι το IP.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τάσο,

Νατξ, δεν είναι το ‛προτεινόμενο’ , είναι απλά ένα guide που δε μπαίνει σε ‛περιττό κόπο’ να σου εξηγήσει τα περί κρυπτογράφησης. Και προφανώς ήταν γραμμένο σε μια πιο αθώα εποχή.
Αυτό με το forward, περισσότερο για θέμα στην εφαρμογή αποστολής e-mail (mail client) μου ακούγεται.

Εύχομαι με τις ρυθμίσεις στις οποίες κατάληξες να ξεπέρασες κάθε πρόβλημα :-)

Θυμήσου να μας κάνεις ένα Update όταν θεωρήσεις ότι το έχεις δοκιμάσει αρκετά :-)

Και γενικότερα όσοι χρησιμοποιείτε smtp από τον πάροχο, καλό είναι να προτιμάτε authenticated & encrypted mail, ειδικά όταν συνδέεστε απο απομακρυσμένα δίκτυα.

Καλησπερα σας.

ειμαι κι εγω απο σημερα κατοχος του S2.

αντε να δουμε τι θα δουμε...

εχει να μου καποιος κατι για αρχη?ή που θα πρεπε να προσεξω?

π.χ. GPS πιο προτεινετε να κατεβασω? ή εχει κατι μεσα?

ακομα δεν το εψαξα το κινητο,γιατι το φορτιζω,αλλα επειδη θα φυγω διακοπες κυριακη,το GPS με ενδιαφερει σε πρωτη φαση

Έρχεται σε λευκό χρώμα

Στην ιστοσελίδα της Clove UK έκανε την εμφάνισή της η προαναγγελία της έλευσης ενός λευκού Samsung Galaxy S II.

Η ημερομηνία διάθεσής του υπολογίζεται γύρω στις 15 Αυγούστου ενώ υπάρχει η δυνατότητα προ-παραγγελίας μέσω της ίδιας ιστοσελίδας.

Τα χαρακτηριστικά της λευκής συσκευής είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά του μαύρου Galaxy S II, δηλαδή επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.2Ghz, 8Mpx
Camera και οθόνη 4.3 ιντσών, ενώ η μόνη διαφορά θα είναι το χρώμα. Με την κυκλοφορία του λευκού χρώματος, η Samsung θέλει να δώσει
επιπλέον ώθηση στην πορεία του Galaxy S II, το οποίο έφτασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε 85 ημέρες και γιατί όχι να απειλήσει ακόμα
και το iPhone της Apple.

πηγή

(Send from iPhone)

Last edited:

π.χ. GPS πιο προτεινετε να κατεβασω? ή εχει κατι μεσα?

ακομα δεν το εψαξα το κινητο,γιατι το φορτιζω,αλλα επειδη θα φυγω διακοπες κυριακη,το GPS με ενδιαφερει σε πρωτη φαση

Καλοριζικο!
Δεν εχει μεσα κανενα gps,κατεβαζεις απο το μαρκετ
Μερικα (δεν ξερω ποια) εχουν δοκιμαστικη περιοδο 7-10 μερες
Δοκιμασε και μετα επελεξε

Εγω εβαλα το πιο φτηνο (sygic) και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

Έρχεται σε λευκό χρώμα

Στην ιστοσελίδα της Clove UK έκανε την εμφάνισή της η προαναγγελία της έλευσης ενός λευκού Samsung Galaxy S II. Η ημερομηνία διάθεσής του υπολογίζεται γύρω στις 15 Αυγούστου ενώ υπάρχει η δυνατότητα προ-παραγγελίας μέσω της ίδιας ιστοσελίδας.

Τα χαρακτηριστικά της λευκής συσκευής είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά του μαύρου Galaxy S II, δηλαδή επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.2Ghz, 8Mpx Camera και οθόνη 4.3 ιντσών, ενώ η μόνη διαφορά θα είναι το χρώμα. Με την κυκλοφορία του λευκού χρώματος, η Samsung θέλει να δώσει επιπλέον ώθηση στην πορεία του Galaxy S II, το οποίο έφτασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε 85 ημέρες και γιατί όχι να απειλήσει ακόμα και το iPhone της Apple.

πηγή

(Send from iPhone)

Καλά μιλάμε οι κορεάτες θα ξεχαστούν καμιά φορά και θα βάλουν για σήμα κανά μήλο. Αφού το έκαναν που το έκαναν clopyright ας έβαζαν και ένα hard button για mute.

Καλό και χρυσό το Android έχει μερικά ωραία κολπάκια αλλά έχει και κάτι κουφά που σου ανεβάζουν την ανδρεναλίνη...... σαν το παρακάτω:

εγώ ξέρω μια ζωή στα κινητά, στα windows γενικώς, όταν κάνεις mute είναι mute ΠΑΝΤΟΥ. Δεν βγαίνει κιχ. Ναι ή όχι;

αμ δε.

Αν κάνετε mute στο samsung στην ουσία κάνει Mute μόνο τις εισερχόμενες κλήσεις:
Απόδειξη 1: αν πάτε στις ρυθμίσεις του ήχου και παίξετε με το πλαϊνό volume θα δείτε ότι ανεβοκατεβαίνει μόνο η πρώτη μπάρα πάνω-πάνω που αφορά τον ήχο των εισερχομενων κλησεων.
Απόδειξη 2: αν έχετε κάνει mute το τηλέφωνο και ανοίξετε μια σελίδα που έχει π.χ. βιντεάκι youtube ο ήχος θα ακουστεί κανονικά.

Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Οταν λέμε mute εννοούμε mute.

Υπάρχει κανά κόλπο να γίνεται Mute το τηλέφωνο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ;
μην μου πείτε να πηγαίνετε σε κάθε μπάρα και να την μειώνετε......

Υ.Γ. μου κάνει εντύπωση πως δεν ενοχλεί κανένας σας αυτά τα πράγματα, τόσο πολύ σας έχει συνεπάρει το android;;;;;;

Attachments

• SC20110729-092907.jpeg
    SC20110729-092907.jpeg
    38.3 KB · Views: 13

Καλό και χρυσό το Android έχει μερικά ωραία κολπάκια αλλά έχει και κάτι κουφά που σου ανεβάζουν την ανδρεναλίνη...... σαν το παρακάτω:

εγώ ξέρω μια ζωή στα κινητά, στα windows γενικώς, όταν κάνεις mute είναι mute ΠΑΝΤΟΥ. Δεν βγαίνει κιχ. Ναι ή όχι;

αμ δε.

Αν κάνετε mute στο samsung στην ουσία κάνει Mute μόνο τις εισερχόμενες κλήσεις:
Απόδειξη 1: αν πάτε στις ρυθμίσεις του ήχου και παίξετε με το πλαϊνό volume θα δείτε ότι ανεβοκατεβαίνει μόνο η πρώτη μπάρα πάνω-πάνω που αφορά τον ήχο των εισερχομενων κλησεων.
Απόδειξη 2: αν έχετε κάνει mute το τηλέφωνο και ανοίξετε μια σελίδα που έχει π.χ. βιντεάκι youtube ο ήχος θα ακουστεί κανονικά.

Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Οταν λέμε mute εννοούμε mute.

Υπάρχει κανά κόλπο να γίνεται Mute το τηλέφωνο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ;
μην μου πείτε να πηγαίνετε σε κάθε μπάρα και να την μειώνετε......

Υ.Γ. μου κάνει εντύπωση πως δεν ενοχλεί κανένας σας αυτά τα πράγματα, τόσο πολύ σας έχει συνεπάρει το android;;;;;;

Ενοχλει εμενα αυτο οπως και πολλα αλλα.
Εχω ενα nexus S μετα το 4αρι και γενικα ειμαι ευχαριστημενος αν και σε αρκετα πραγματα ειναι εκνευριστικοτατο.

1)Εκτος απο τον ηχο που λες το δευτερο σπαστικο ειναι οταν χτυπαει το πρωι το ξυπνητηρι και ακουμπησεις κατα λαθος του πλαινο κουμπι του volume , το ξυπνητηρι δεν ξαναχτυπα!!
2)Η μπαταρια του κατεβαινει αστραπιαια χωρις να κανεις τιποτα με το κινητο.
3)Για να φορτισει ενω ειχα συνηθισει με το 4αρι σε μια ωρα να εχω 80% φορτισης με το nexus s περιμενω 4ωρο και βαλε.
4)Οπου εχει flash η σελιδα σερνεται και προτεινουν να βγαζουμε το flash για να πηγαινει πιο γρηγορα.
5) Θελει παντου ζοομ για να διαβασεις μια σελιδα.
6) Πολλα κουμπια και ολο κρυφα μενου.
7) Δεν εχει την ιδια smooth αισθηση που εχει το 4αρι σε μενου και πλοηγηση.
8) το Gps κανει πολυ ωρα να lockαρει.

Φυσικα τα πιο πανω θα εχουν λυθει με τα καινουργια διπυρηνα αλλα δεν παυει πριν 2-3 μηνες το nexus S να ηταν απο τα κορυφαια.

1) Δεν το έχω τσεκάρει στο samsung
2) κλείσε το locations. Πολλές εφαρμογές π.χ. καιρός κλπ συνέχεια επικοινωνούν για να δουν το στίγμα του τηλεφώνου.
3) Συμφωνώ. Τραγικά αργό το φόρτισμα. Και δεν μιλάω από usb από PC.
4)Δεν με έχει ενοχλήσει. Ακόμα και βαριές σελίδες π.χ. villagecinemas.gr μια χαρά τις κατεβάζει. Μάλλον λόγω διπήρυνου. Εγώ το έχω ανοικτό πάντως το flash σε όλους τους browsers.
5) Ναι γιατί από default σου δείχνει όλη την σελίδα. Οι σελίδες δεν έχουν φτιαχτεί για να τις βλέπεις σε 4.3". Γι αυτό υποτίθεται ότι υπάρχουν οι mobile εκδόσεις των σελίδων. Με double κλικ στο κείμενο έρχεται και κάθεται μια χαρά. Υπάρχει σε κάθε browser ρύθμιση για το πόσο zoom θες.
6) Το έχω πει από την πρώτη μέρα. Η χαρά του κομπιουτερά freak που έρχεται σε οργασμό όταν βρίσκει την κρυφή ρύθμιση κάτω από 10 υπομενού.
7) Αυτό τελικά είναι πατέντα μόνο της apple. Οπως και στα desktop. Αυτά τα γκατζετάκια τα ζουμάκια τα fluid μόνο η apple το καταφέρνει, δεν πα να βγουν και windows 17. Οσον αφορά την κίνηση και την πλοήγηση δεν με κουράζει. Πάει μαλλιοκούβαρα. Μάλλον κι αυτό λόγω διπήρυνου.
8) μπα δεν θα το λεγα. Δεν μου κανε άσχημο κλικ σε σχέση με το iPhone. Χρησιμοποιώ το navigon.

Last edited:

Έχετε 2 πολυ διαφορετικά τηλέφωνα ,τεχνολογικά, για να κάνετε συγκρίσεις :p

Σε σχέση με iOS αστο καλύτερα... Το android είναι πολυ βαρύ μπροστά του. Τόσο smooth'n'silk GUI ,δύσκολα θα δούμε σε androd, όχι λόγω του hardware αλλα λόγω τις σχεδίασης του λειτουργικου.

Last edited:

1) Δεν το έχω τσεκάρει στο samsung
2) κλείσε το locations. Πολλές εφαρμογές π.χ. καιρός κλπ συνέχεια επικοινωνούν για να δουν το στίγμα του τηλεφώνου.
3) Συμφωνώ. Τραγικά αργό το φόρτισμα. Και δεν μιλάω από usb από PC.
4)Δεν με έχει ενοχλήσει. Ακόμα και βαριές σελίδες π.χ. villagecinemas.gr μια χαρά τις κατεβάζει. Μάλλον λόγω διπήρυνου. Εγώ το έχω ανοικτό πάντως το flash σε όλους τους browsers.
5) Ναι γιατί από default σου δείχνει όλη την σελίδα. Οι σελίδες δεν έχουν φτιαχτεί για να τις βλέπεις σε 4.3". Γι αυτό υποτίθεται ότι υπάρχουν οι mobile εκδόσεις των σελίδων. Με double κλικ στο κείμενο έρχεται και κάθεται μια χαρά. Υπάρχει σε κάθε browser ρύθμιση για το πόσο zoom θες.
6) Το έχω πει από την πρώτη μέρα. Η χαρά του κομπιουτερά freak που έρχεται σε οργασμό όταν βρίσκει την κρυφή ρύθμιση κάτω από 10 υπομενού.
7) Αυτό τελικά είναι πατέντα μόνο της apple. Οπως και στα desktop. Αυτά τα γκατζετάκια τα ζουμάκια τα fluid μόνο η apple το καταφέρνει, δεν πα να βγουν και windows 17. Οσον αφορά την κίνηση και την πλοήγηση δεν με κουράζει. Πάει μαλλιοκούβαρα. Μάλλον κι αυτό λόγω διπήρυνου.
8) μπα δεν θα το λεγα. Δεν μου κανε άσχημο κλικ σε σχέση με το iPhone. Χρησιμοποιώ το navigon.

2) Thanks και μακαρι να ειναι αυτο γιατι με εχει κουρασει.
3) Φυσικα οχι απο usb. Εχει φτασει το φορτισμα να ανταγωνιζεται το ipad μου.
5) Περισσοτερο εννοω για την αναλυση της οθονης (κακοεμαθα με την ρετινα) αν και στο s2 δεν θα τιθεται τετοιο ζητημα.

Τα καλα που δεν εγραψα....
1) Δεν εχω αναγκη το itunes. :music-smiley-005:
2) Δωσε παρε αρχεια ευκολα και απροβληματιστα.
3) Tethering απο μαμα στο ipad ολα μια χαρα και ευκολα.

Τελος ,
πριν 1 χρονο απο iphone 3g πηγα σε htc android και μου ελειπε πολυ το iphone.
Φετος που εκανα το ιδιο μου λειπει λιγοτερο αλλα εξακολουθει να μου λειπει το ατιμο.
Αν ειχα και διπηρυνο σιγουρα θα ηταν ακομη καλυτερα τα πραγματα.

πριν 1 χρονο απο iphone 3g πηγα σε htc android και μου ελειπε πολυ το iphone.
Φετος που εκανα το ιδιο μου λειπει λιγοτερο αλλα εξακολουθει να μου λειπει το ατιμο.
Αν ειχα και διπηρυνο σιγουρα θα ηταν ακομη καλυτερα τα πραγματα.

Εγώ δεν είχα το 4, αλλά μπορώ να συγκρινω άμεσα την οθόνη με τα iPod touch 4gen. των παιδιών, που έχουν την ίδια οθόνη με το iPhone4.

Σου λέω ότι δεν μου κάνει καμία αίσθηση η retina.
1) Η διαφορά του μαύρου (contrast) είναι ΧΑΟΤΙΚΗ. Στο Samsung αν έχει η εφαρμογή μαύρο π.χ. στην αρχή των παιχνιδιών, νομίζεις ότι έχει κλείσει η οθόνη. Δεν ξεχωρίζει από το πλαίσιο. Και με κανονική φωτεινότητα, όχι μαϊμουδιές να κλείσεις τέρμα την φωτεινότητα.
2) Το 4.3" vs 3.5" επίσης είναι ΧΑΟΤΙΚΟ

Κανένας δεν λέει όχι σε μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά δεν ξέρω τι έχουν κάνει, σε καμιά περίπτωση δεν σου λείπει κι ας είναι μεγαλύτερη η οθόνη.

Σε αντίθεση, δεν μπορώ να δω πλέον την οθόνη του 3Gs με τίποτα στο θέμα της ανάλυσης, μου φαίνεται πιξελιασμένη κι ας είναι λιγότερες ίντσες σπό το samsung.