Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on
Παιδιά αγόρασα το NDRIVE με 29.99 ευρώ, και σήμερα το ξέσκισα κυριολεκτικά, έχω λοιπόν να πω, χωρίς βέβαια να έχω δοκιμάσει άλλα πλην κάτι trial 9 περίπου ημερών, ότι δύσκολα θα το αποχωριστώ. Εκτός απ την ακρίβειά του, το interface του είναι φοβερό, με μεγάλα γράμματα η κάτω μπάρα ο δρόμος που κινείσαι, η πάνω μπάρα ο δρόμος που είναι επόμενος να στρίψεις, μεγάλο βέλος με ακρίβεια στα μέτρα της αλλαγής, lane assist, πινακίδες εθνικών οδών, σήμανση ηχητική και φωτό σε υπέρβαση ορίου ταχύτητας, δύο μικρά πινακιδάκια που τα αλλάζεις επι τόπου με πληροφορίες για ταχύτητα, χρόνο άφιξης, απόσταση άφιξης, ακόμα κι όταν έσβησα την οθόνη λόγω θερμοκρασίας, (δεν έχει a/c το αυτοκίνητο της δουλιάς) η ηχητική πλοήγηση ήταν παιχνιδάκι, τι να πω κι οι ρυθμίσεις του επαρκέστατες, προσωπική άποψη πάρα πολύ καλό και με τέρμα στο 0% η φωτεινότητα στο κινητό η ορατότητα του χάρτη που φορούσα και γυαλιά ήταν άριστη, μπράβο τους από μένα, άξιζε τα λεφτά του. Μόνο μια απορία ρε παιδιά, αν έχω δύο κινητά android στον ίδιο λογαριασμό, μπορώ να το περάσω και στο δεύτερο; Επίσης αν αλλάξω στο μέλλον συσκευή τι γίνεται γενικά με τις εφαρμογές που είναι αγορασμένες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.