[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Σωστο. Επιλεγεις το Τηλεφωνο απο το Home screen και πηγαινεις στο πληκτρολογιο. Μετα πατας το Menu του S2 (κατω αριστερα soft touch πληκτρο της συσκευης) και ιδου, σου δινει επιλογη για διαμορφωση ταχειας κλησης.

Bluetooth driver !

Εχει συνδέσει κανένας το τηλέφωνο με laptop μέσω Bluetooth;

Το βρίσκει, κάνουν pairing με κωδικό κανονικά και όταν πάει να βάλει τον driver γιόκ.
Και δεν υπάρχει πουθενά αυτός ο Bluetooth peripheral device driver.
Μιλάω για Windows 7 - 64bit. Και φυσικά έχω βάλει το Kies που υποτίθεται εγκαθιστά κάποιους drivers.

Τι κουλό είναι αυτό; Για κάντε μια δοκιμή κι εσείς να συνδέσετε το τηλέφωνο με bluetooth.

Και δεν είμαι ο μόνος που "ανακάλυψα" το πρόβλημα:
http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2/335958-bluetooth-cannot-connect-w-computer.html

Last edited:
Re: Bluetooth driver !

Εχει συνδέσει κανένας το τηλέφωνο με laptop μέσω Bluetooth;

Το βρίσκει, κάνουν pairing με κωδικό κανονικά και όταν πάει να βάλει τον driver γιόκ.
Και δεν υπάρχει πουθενά αυτός ο Bluetooth peripheral device driver.
Μιλάω για Windows 7 - 64bit. Και φυσικά έχω βάλει το Kies που υποτίθεται εγκαθιστά κάποιους drivers.

Τι κουλό είναι αυτό; Για κάντε μια δοκιμή κι εσείς να συνδέσετε το τηλέφωνο με bluetooth.

Και δεν είμαι ο μόνος που "ανακάλυψα" το πρόβλημα:
http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2/335958-bluetooth-cannot-connect-w-computer.html

Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά, καταρχήν δεν χρειάζεται το kies για αυτή τη σύνδεση, μήπως δεν έχεις κάνει ορατή τη συσκευή απ το μενού; Εγώ πάντως έχω κάνει αμφίδρομες αποστολές και λήψεις κι όλα λειτουργούν άψογα, για ψάξτο λίγο...

Απάντηση: Re: Bluetooth driver !

Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά, καταρχήν δεν χρειάζεται το kies για αυτή τη σύνδεση, μήπως δεν έχεις κάνει ορατή τη συσκευή απ το μενού; Εγώ πάντως έχω κάνει αμφίδρομες αποστολές και λήψεις κι όλα λειτουργούν άψογα, για ψάξτο λίγο...

To εψαξα και πρέπει να βάλεις χεράτα τον bluetooth peripheral device driver από την λίστα των windows και να επιλέξεις τον Windows mobile based driver .
Επειδή ούτε αυτός υπήρχε μέσα στα windows , τον κατέβασα από εδώ και όλα ΟΚ. Ασχέτως που λέει για vista κάνει και στα Win 7:
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3182

Για πάμε παρακάτω. Εντάξει για μεταφορές αρχείων.

Για tethering μπορεί να κάνει το samsung μέσω σύνδεσης bluetooth με το laptop;

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Χλωμό το βλέπω να υποστηρίζει tethering μεσω bluetooth.

και απόδειξη είναι ότι βγάζει μιά έξτρα επιλογή στο iphone που δεν την βγάζει στο samsung

Attachments

• iphone.jpg
    iphone.jpg
    51.5 KB · Views: 26
  • samsung.jpg
    samsung.jpg
    48.1 KB · Views: 23

Ερωτηση
Αυτη η κάρτα μνημης, εφοσον ειναι Class 4, γιατι γράφει στα χαρακτηριστικα κατω στην οθονη;
Λογικα 4Mb/s δεν θα έπρεπε να γραφει σε read και σε write;

Tags
Class: Class 4
Read Speed: 20MB/s
Write Speed: 9MB/s

http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/MyMemory/MyMemory-32GB-Micro-SD-(SDHC)-Card---Class-4

Re: Απάντηση: Re: Bluetooth driver !

To εψαξα και πρέπει να βάλεις χεράτα τον bluetooth peripheral device driver από την λίστα των windows και να επιλέξεις τον Windows mobile based driver .
Επειδή ούτε αυτός υπήρχε μέσα στα windows , τον κατέβασα από εδώ και όλα ΟΚ. Ασχέτως που λέει για vista κάνει και στα Win 7:
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3182

Για πάμε παρακάτω. Εντάξει για μεταφορές αρχείων.

Για tethering μπορεί να κάνει το samsung μέσω σύνδεσης bluetooth με το laptop;

Δεν ξέρω γιατί το έκανες τόσο πολύπλοκο, δεν έκανα τίποτα απ όλα αυτά που λες, και στο δικό μου αλλά και στης γυναίκας μου (5700 mini), πάω στο εικονίδιο του bluetooth στην περιοχή ειδοποιήσεων και πατάω απ τις επιλογές λήψη αρχείων, μου βγάζει αυτόματα το εικονίδιο του κινητού ή της γυναίκας μου αν είναι κι αυτό ενεργοποιημένο και στέλνω απ το κινητό, για αποστολή πάω στο αρχείο που θέλω να στείλω και με δεξί κλικ, αποστολή μέσω bluetooth, μου βγάζει πάλι την οθόνη με τα δύο κινητά και στέλνω, έτσι απλά. Μήπως δεν έχεις την διαδικασία που έχει στο κινητό, (δημιουργία ζεύγους); Είναι κάτι σαν αξιόπιστη συσκευή για ανταλλαγή αρχείων, στις ρυθμίσεις bluetooth, κάτω κάτω γράφει συσκευές bluetooth κι εμένα για παράδειγμα γράφει δύο, της γυναίκας μου και Κώστας pc, είναι μόνιμα αποθηκευμένα εκεί ακόμα κι αν είναι απενεργοποιημένο, για κοίταξέ το.

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το έχω ρωτήσει κι εγώ αυτό και μου έχουν πει ότι γίνεται. Αλλά δεν ξέρω πως, περιμένω να μου ρθει η κάρτα. Θα το κάνω κι εγώ αυτό.

Γίνεται απ το μενού της κάμερας, στις ρυθμίσεις κάτω κάτω, πρέπει να την ανοίξεις δηλαδή.

η διαθεσιμ μνημη του κινητου απο οτι ειδα δεν ειναι 16GB, σωστα?

11,50 και 1,87 στην εσωτερικη. συνολο ουτε 14...

ετσι ειναι σε ολους?

ετσι ειναι σε ολους?

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

ετσι ειναι σε ολους?

Ναι. Σου θυμίζω ότι 16GB ονομαστικά είναι στην πράξη διαθέσιμα 14.5 περίπου. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Τηλέφωνο, στικάκι κλπ.
π.χ. τα 100GB είναι 93 πραγματικά.
Αν βάλεις και το λειτουργικό...

Παιδιά αγόρασα το NDRIVE με 29.99 ευρώ, και σήμερα το ξέσκισα κυριολεκτικά, έχω λοιπόν να πω, χωρίς βέβαια να έχω δοκιμάσει άλλα πλην κάτι trial 9 περίπου ημερών, ότι δύσκολα θα το αποχωριστώ. Εκτός απ την ακρίβειά του, το interface του είναι φοβερό, με μεγάλα γράμματα η κάτω μπάρα ο δρόμος που κινείσαι, η πάνω μπάρα ο δρόμος που είναι επόμενος να στρίψεις, μεγάλο βέλος με ακρίβεια στα μέτρα της αλλαγής, lane assist, πινακίδες εθνικών οδών, σήμανση ηχητική και φωτό σε υπέρβαση ορίου ταχύτητας, δύο μικρά πινακιδάκια που τα αλλάζεις επι τόπου με πληροφορίες για ταχύτητα, χρόνο άφιξης, απόσταση άφιξης, ακόμα κι όταν έσβησα την οθόνη λόγω θερμοκρασίας, (δεν έχει a/c το αυτοκίνητο της δουλιάς) η ηχητική πλοήγηση ήταν παιχνιδάκι, τι να πω κι οι ρυθμίσεις του επαρκέστατες, προσωπική άποψη πάρα πολύ καλό και με τέρμα στο 0% η φωτεινότητα στο κινητό η ορατότητα του χάρτη που φορούσα και γυαλιά ήταν άριστη, μπράβο τους από μένα, άξιζε τα λεφτά του. Μόνο μια απορία ρε παιδιά, αν έχω δύο κινητά android στον ίδιο λογαριασμό, μπορώ να το περάσω και στο δεύτερο; Επίσης αν αλλάξω στο μέλλον συσκευή τι γίνεται γενικά με τις εφαρμογές που είναι αγορασμένες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

Σημαντική λεπτομέρεια: Το στίγμα σου στην οθόνη (το βελάκι) ακολουθούσε ΑΚΡΙΒΩΣ την πραγματικότητα;
Το λέω γιατί πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο, εσύ να στρίβεις και το βελάκι στην οθόνη να είναι 100 μέτρα πίσω ή μπροστά.

Επίσης εδώ στα σχόλια διαβάζω θέματα με το ελληνικό πληκτρολόγιο και τις ελληνικές ονομασίες. Οντως είναι θέμα ρύθμισης ή υπάρχει πρόβλημα;
https://market.android.com/details?id=com.ndrive.androidgreece&feature=search_result

Last edited:

Για το θεμα του "root" τι γνωμη εχετε? ειναι απαραιτητο? τι διαφορεσ εχει?

στην ουσια που μας οφελει? καταργει την εγγυηση?

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Σημαντική λεπτομέρεια: Το στίγμα σου στην οθόνη (το βελάκι) ακολουθούσε ΑΚΡΙΒΩΣ την πραγματικότητα;
Το λέω γιατί πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο, εσύ να στρίβεις και το βελάκι στην οθόνη να είναι 100 μέτρα πίσω ή μπροστά.

Επίσης εδώ στα σχόλια διαβάζω θέματα με το ελληνικό πληκτρολόγιο και τις ελληνικές ονομασίες. Οντως είναι θέμα ρύθμισης ή υπάρχει πρόβλημα;
https://market.android.com/details?id=com.ndrive.androidgreece&feature=search_result

Το στίγμα το έχασε μια φορά μόνο που ήμουνα κάτω από γέφυρα. Θέμα με το πληκτρολόγιο και τις ονομασίες δεν υπάρχει, είναι όλα κανονικά στα ελληνικά, έχει και λατινικά, είναι θέμα επιλογών αλλά δεν είναι στις ρυθμίσεις, είναι στο μενού "σχετικά". Εκεί επιλέγεις αν θες τoν ελληνικό ελληνικό, ή τον ελληνικό λατινικό χάρτη. Σήμερα το ξέσκισα πάλι και με έβγαλε ασπροπρόσωπο για την επιλογή μου, θα ανεβάσω και φωτό για του λόγου το αληθές, είναι πολύ βολικό, μέχρι κι εκεί που το ξεγέλαγα και διάλεγα άλλο δρόμο για το σπίτι μου μιας και ξέρω τις πατέντες και σε 5 δευτερόλεπτα υπολόγιζε άλλη διαδρομή και με πήγαινε απ την πατέντα, δεν χανόταν, ούτε βελάκι που λες 100 μέτρα πίσω, αυτό γίνεται μόνο αν χαθεί το στίγμα του GPS.

Παρακάτω έβαλα 3 φωτό, στην 1η φαίνεται η ειδοποίηση του ορίου ταχύτητας κι ότι το ξεπέρασα, είναι οπτικό κι ακουστικό, η κάτω μπάρα μου δείχνει σε ποιο δρόμο κινούμαι κι η πάνω σε συνδυασμό με τα μέτρα που απομένουν, που θα μπω, στη δεύτερη φαίνονται οι πινακίδες όπως φαίνονταν και στο δρόμο! και η τονισμένη ότι εκεί πρέπει να μπω κι έχω 40 μέτρα για να το κάνω, κάτι σαν lane assist, παρόμοιο και στην 3η φωτό το lave assist, θα είδατε γράφει κάτω άγνωστος δρόμος, το κάνει όταν είμαι πάνω σε γέφυρα, επίσης αν πατήσω αυτή τη μπάρα, την κάτω μου δίνει την επιλογή να σιγάσω τη φωνή, επίσης μπορώ και κλείνω την οθόνη κι έχω μόνο ακουστική πλοήγηση, καλή είναι αλλά καλύτερα να κοιτάς τη μπλε χαρακτηριστική λωρίδα, το κάνω μόνο όταν έχω για παράδειγμα 9km ευθείας οδού. Επίσης θα είδατε δύο μικρά μαύρα εικονιδιάκια κάτω αριστερά, αυτά όπως ξαναείπα σε πιο πάνω ποστ, έχουν 4 πληροφορίες το καθένα και τις αλλάζεις επιτόπου, έχει χρόνο άφιξης, ώρα άφιξης, απόσταση άφιξης, χιλιόμετρα ανά ώρα, και όρια ταχύτητας, τελικά είναι 5. Παιδιά προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος, τονίζω για τα 29 ευρώ, όποιος θέλει να ρωτήσει ελεύθερα, ακόμα κι εγώ το ανακαλύπτω, πάντως και στο συγκεκριμένο κινητό ταιριάζει γάντι, οι μαύρες μπάρες με το κοντράστ της συγκεκριμένης οθόνης τσακίζουν!!!! Α ξέχασα να πω, στην πρώτη φωτό που βλέπετε κομένο το Λεωφόρος Κηφισού είναι γιατί όταν είναι μεγάλη η λέξη περνάει σαν τρέιλερ όλη η λέξη κι εγώ εκεί το έπιασα με το screen capture.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• SC20110817-174216.jpg
    SC20110817-174216.jpg
    49.3 KB · Views: 115
  • SC20110817-174603.jpg
    SC20110817-174603.jpg
    64.6 KB · Views: 115
  • SC20110817-174611.jpg
    SC20110817-174611.jpg
    58.1 KB · Views: 115

To ελληνικό πληκτρολόγιο για το NDRIVE φωτό παρακάτω. Παιδιά ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν πουλήσω το κινητό να πάρω άλλο, τι γίνεται με τις αγορασμένες εφαρμογές; Πρέπει να τις σβήσω απ το κινητό και να τις συγχρονίσω με το καινούριο; Αν τη σβήσω καταλάθος την εφαρμογή, ή μου το κλέψουν τι γίνεται; Επίσης έχω και το samsung mini σαν δεύτερη συσκευή, θα μπορούσα να το περνούσα κι εκεί το NDRIVE η πρέπει πάλι να το πληρώσω, αφού έχω κι εκεί τον ίδιο λογαριασμό; Συγγνώμη για τις αφελείς ερωτήσεις, αλλά πρωτάρης γαρ....

attachment.php

Attachments

• SC20110817-192905.jpeg
    SC20110817-192905.jpeg
    136.8 KB · Views: 113

Με ξενίζουν λίγο τα γραφικά του. Σίγουρα είναι θέμα συνήθειας.

Προσωπικά παραμένω πιστός στο Navigon από το iPhone ακόμα, αν και στην android έκδοση δεν είναι τόσο clear τα γράμματα των δρόμων στον χάρτη. Είναι ψιλοθολά.

Αγαπητοί μια ερώτηση αναφορικά με τα Ελληνικά στα SMS. Ενώ όταν γράφω αγγλικά επιτρέπει να γράψει κανείς κεφαλαία ή πεζά, στα Ελληνικά μου βγάζει μόνο κεφαλαία. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω με ποια ρύθμιση θα έχω Ελληνικά πεζά. Καμιά ιδέα?