[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αγαπητοί μια ερώτηση αναφορικά με τα Ελληνικά στα SMS. Ενώ όταν γράφω αγγλικά επιτρέπει να γράψει κανείς κεφαλαία ή πεζά, στα Ελληνικά μου βγάζει μόνο κεφαλαία. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω με ποια ρύθμιση θα έχω Ελληνικά πεζά. Καμιά ιδέα?

Αυτό που λες δεν ισχύει, εγώ επιλέγω ό,τι θέλω ανάλογα με τις περιστάσεις, βασικά με το βελάκι αριστερά που επιλέγει τα κεφαλαία, αν το κρατήσεις για 3 δεπτερόλεπτα πατημένο μένουν μόνιμα κεφαλαία, το ίδιο και με τα μικρά.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Με ξενίζουν λίγο τα γραφικά του. Σίγουρα είναι θέμα συνήθειας.

Προσωπικά παραμένω πιστός στο Navigon από το iPhone ακόμα, αν και στην android έκδοση δεν είναι τόσο clear τα γράμματα των δρόμων στον χάρτη. Είναι ψιλοθολά.

Εννοείται ότι είναι θέμα συνήθειας, πάντα. Ομως εμένα απ όλα τα trial και φωτό που έβλεπα μ άρεσαν αυτά, είναι καθαρά θέμα γούστου, πάντως σ αυτό όπως βλέπεις τα γράμματα είναι ξυράφι.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Γιατι θες πεζα στα sms;; θες ανα 70 χαρακτηρες να σου χρεωνει αλλο μηνυμα;

Εγώ πάντως είτε έχω πεζά είτε κεφαλαία στα Ελληνικά 70 χαρακτηρες μου βγάζει το Sensation.... Μόνο στα Αγγλικα 160

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αγόρασα κι εγώ το nDrive και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα έλεγα ότι ο χάρτης του ειναι ενημερωμένος αφού δεν εμφανιζει την τράπεζα που εργάζομαι.

Προβλημα με το nDrive.Το κατεβασα χθες βραδυ.Ανοιξε χωρις προβλημα,εκανα οτι ρυθμισεις ηθελα,ομως σημερα το πρωι,παταω πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης ,δειχνει να τρεχει,αλλα μετα απο λιγο η οθονη του χαρτη και γενικα σε οποια οθονη του vdrive να ειμαι κλεινει.Στο μονο που ελπιζω ειναι στο οτι δεν βλεπω ακομα τη χρεωση στην καρτα μου...

Το Sygic δεν σας αρεσει;

Το δοκίμασα, 9 μέρες trial, απλά θέμα γούστου μ άρεσε τρομερά το interface του NDRIVE, κυρίως στην εν λόγω συσκευή ταίριαξε καλύτερα απ οτιδήποτε άλλο, επίσης να πω ότι το κατέβασα και στη συσκευή της γυναίκας μου δωρεάν καθότι έχω βάλει κι εκεί το λογαριασμό μου, να ξέρετε πως μπορείτε αγορασμένες και μη εφαρμογές να τις βάλετε σ όσες συσκευές έχετε τον ίδιο λογαριασμό. Στην παρακάτω φωτό ενημέρωση οπτική κι ηχητική ν ανάψω φώτα λόγω εισόδου σε τούνελ, μάλιστα μου έγραψε και το τούνελ απλά δεν το πρόλαβε το screen capture.
picture.php

Last edited:

O Dolphin HD γιατί κόβει ότι site ξεκινάει από ad. ? δηλαδή τα διαφημιστικά;

π.χ. αν πάτε να μπείτε στο ebay.co.uk σας πάει στο mobile ebay. Αν πάτε στο classic site σας πετάει έξω λόγω του ότι φορτώνει κάτι σε ad.

Στον Opera δουλεύει ΟΚ.

π.χ. αν πάτε να μπείτε στο ebay.co.uk σας πάει στο mobile ebay. Αν πάτε στο classic site σας πετάει έξω λόγω του ότι φορτώνει κάτι σε ad.

Στον Opera δουλεύει ΟΚ.

Δεν έχω κατεβάσει κανέναν απ τους δύο αυτούς browser, ποιος πιστεύεις είναι καλύτερος για τη συσκευή;

Στον Opera δουλεύει ΟΚ.

Πηγαινε ρυθμισεις -> ρυθμισεις dolphin -> user agent και δηλωσε desktop.

Ετσι δεν θα μπαινεις στα sites σε mobile μορφη.

καθαρισε και το cache μηπως εχεις κρατησει καποια sites.

Last edited:

Πηγαινε ρυθμισεις -> ρυθμισεις dolphin -> user agent και δηλωσε desktop.

Ετσι δεν θα μπαινεις στα sites σε mobile μορφη.

καθαρισε και το cache μηπως εχεις κρατησει καποια sites.

Πάντως εξακολουθεί να κόβει τα ads ακόμα και μέσα στην σελίδα να είναι βγάζει στο κουτάκι Web page not available . Τι κουλό είναι αυτό από έναν από τους κορυφαίους browsers για android;

έχει καμιά κρυμμένη ρύθμιση;

ξαναλέω, δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλους browsers.