[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Καλά οχι και τόσο διάβασμα, ποιο εύκολο και απο το να κάνεις jailbrake στο μήλο είναι :P κοίταξες αυτό που προτείνει ο φίλος για το Myphonedotgr?

Παιδιά αξίζουν τον κόπο οι πειραγμένες ρομ. Η cyanogen mod είναι πολύ κλασσική και παίζει για πολλά κινητά. Είναι πολύ περίεργο το βράδυ να τρώει μπαταρία πάντως. Απενεργοποιείς Blutooth, gps, wifi όσο κοιμάσαι Τάσο? Κάπου 5% πρέπει να σου τρώει όσο κοιμάσαι. Βασικά το προφίλ χρονισμού πρέπει να είναι έτσι φτιαγμένο που όταν δεν κάνει τίποτα το τηλέφωνο να τρέχει κάπου στα 250-300 MHz μέγιστο ώστε να μην τρώει μπαταρία, αλλά να μπορεί να λάβει μηνύματα/κλήσεις.

Απενεργοποιείς Blutooth, gps, wifi όσο κοιμάσαι Τάσο?

το gps είναι πάντα απενεργοποιημένο. Τα άλλα ανοικτά.
Κάτι τρώει cpu . Δεν είναι λογικό να πέφτει 20% το βράδυ, χωρίς να κάνει κιχ το τηλέφωνο ούτε κλήσεις ούτε τίποτα.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

το gps είναι πάντα απενεργοποιημένο. Τα άλλα ανοικτά.
Κάτι τρώει cpu . Δεν είναι λογικό να πέφτει 20% το βράδυ, χωρίς να κάνει κιχ το τηλέφωνο ούτε κλήσεις ούτε τίποτα.

Κι όμως, bluetooth, wi fi τρώνε μπαταρία όπως κι ο συγχρονισμός του λογαριασμού, εγώ τα έχω πάντα κλειστά, μόνο όταν τα χρειάζομαι τα ανοίγω και πάλι κάθε βράδυ τη θέλει τη φόρτισή του και φυσικά το κλείνω για να γίνει αυτό, ξεκουράζεται και το κινητό τρόπον τινά.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Βοηθηστε το αοματο αδερφιααααα!!!
Θα σας κουρασω λιγο αλλα..... "τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα "!!!!!!!
Εχω ενα S1 της δουλειας και ενα s2 για μενα με διαφορετικα νουμερα.
Οταν πηρα το s1 ανοιξα ενα λογαριασμο στο google και οταν πηρα το s2 ανοιξα εναν αλλο.
1)Το μαρκετ αναγνωριζει ΜΟΝΟ αυτο το λογαριασμο που ανοιξα για καθε τηλεφωνο???
2)αν του προσθεσω και αλλο λογαριασμο (που ηδη εχω κανει και το δεχεται) πως ειναι δυνατον να οριζω εγω με ποιον θα μπαινει ???

Ρωταω γιατι αγορασα το "dontpanic" και τους εστειλα ενα mail αν μπορω να το χρησιμοποιω σε δυο συσκευες ταυτοχρονα.
Μου απαντησαν το εξης:

Hi Michael,

You can use Don't Panic on more than one device, but your other device must use the same Google ID in order for the map license to be transferred. Otherwise, you'll need to buy another map license.

Thanks for your support!

Kindest regards,

Joe

Αυτο τωρα, τι σημαινει πρακτικα ρε παληκαρια μου?????
Μπορειτε να μου πειτε εσεις τι θα κανατε???

Δοκιμαζω το tapatalk που καταβασα απο το market της Samsung.
Πλακα εχει τελικα....και ειναι απειρως πιο γρηγορο αππ ρα να μπαινεις απο την Οπερα....ατσα μαγκιες ο ασχετος!!!!

Μιχάλη αν αλλάξεις το Google ID στη συσκευή κανονικά πρέπει να το αναγνωρίσει η επόμενη. Στο market αν το φορτώσεις θα δεις κάτω κάτω εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες με τη συσκευή σου αλλά δεν είναι εγκατεστημένες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θεωρητικά αφού το συγκεκριμένο λογισμικό δένει την άδεια χρήσης σου με το google id, σε όποιο κινητό και αν βάλεις αυτό τον google account θα παίζει το λογισμικό πλοήγησης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Κι όμως, bluetooth, wi fi τρώνε μπαταρία όπως κι ο συγχρονισμός του λογαριασμού, εγώ τα έχω πάντα κλειστά, μόνο όταν τα χρειάζομαι τα ανοίγω και πάλι κάθε βράδυ τη θέλει τη φόρτισή του και φυσικά το κλείνω για να γίνει αυτό, ξεκουράζεται και το κινητό τρόπον τινά.

καλά αν σας πω τι έγινε σήμερα....
τρώει μπαταρία το wifi ε;;;;

Λοιπόν στις 10 το βράδυ κλείνω το wifi με μπαταρία 60% . ΟΚ;

Στις 8 το πρωί ακούω γκλιν-γκλιν....λέω δεν μπορεί!
κι όμως η μπαταρία ήταν στο 15% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μόνη κίνηση του τηλεφώνου ήταν να λάβει 5 sms . Δεν το ακούμπησα καθόλου. Δεν νομίζω τα sms να έφαγαν την μπαταρία και η οθόνη που ανοίγει για 30 δευτερόλεπτα.

Πιθανολογώ κάτι συνδέεται στο internet και χρησιμοποίησε 3G σύνδεση. Υποψιάζομαι τις αηδίες τα social hub της samsung. Θα τα ξηλώσω όλα στο νέο rom που θα βάλω.

Πάντως κάτι γίνεται σίγουρα. Το να κάθομαι να κλείνω όλες τις συνδέσεις το θεωρώ κατάντια έχοντας και την έννοια αυτή.

Last edited:

Βαλε το "my data manager" να δεις ποια εφαρμογη ειναι.
Μεχρι στιγμης το παραπανω προγραμμα ειναι το πιο αξιοπιστο που εχω βρει.
3g dog και droidstats μου εδειχνα αλλα αντι αλλων.

Εμενα παντως την 1 μερα μου την βγαζει ανετα.
Το μονο που εχω κανει ειναι να κλεισω το Fast Dormancy μιας και δεν το υποστηριζει η vodafone και διαβασα οτι καταναλωνει μπαταρια αν δεν το υποστηριζει ο παροχος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

καλά αν σας πω τι έγινε σήμερα....
τρώει μπαταρία το wifi ε;;;;

Λοιπόν στις 10 το βράδυ κλείνω το wifi με μπαταρία 60% . ΟΚ;

Στις 8 το πρωί ακούω γκλιν-γκλιν....λέω δεν μπορεί!
κι όμως η μπαταρία ήταν στο 15% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μόνη κίνηση του τηλεφώνου ήταν να λάβει 5 sms . Δεν το ακούμπησα καθόλου. Δεν νομίζω τα sms να έφαγαν την μπαταρία και η οθόνη που ανοίγει για 30 δευτερόλεπτα.

Πιθανολογώ κάτι συνδέεται στο internet και χρησιμοποίησε 3G σύνδεση. Υποψιάζομαι τις αηδίες τα social hub της samsung. Θα τα ξηλώσω όλα στο νέο rom που θα βάλω.

Πάντως κάτι γίνεται σίγουρα. Το να κάθομαι να κλείνω όλες τις συνδέσεις το θεωρώ κατάντια έχοντας και την έννοια αυτή.

Μήπως έχεις και το πακέτο δεδομένων ανοιχτό; Task manager έχεις βάλει; Πάντως και μένα με όλα κλειστά και να το αφήσω το βράδυ ανοιχτό, μέχρι το πρωί έχει πέσει 20% πιο κάτω η μπαταρία περίπου.

Βοηθηστε το αοματο αδερφιααααα!!!
Θα σας κουρασω λιγο αλλα..... "τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα "!!!!!!!
Εχω ενα S1 της δουλειας και ενα s2 για μενα με διαφορετικα νουμερα.
Οταν πηρα το s1 ανοιξα ενα λογαριασμο στο google και οταν πηρα το s2 ανοιξα εναν αλλο.
1)Το μαρκετ αναγνωριζει ΜΟΝΟ αυτο το λογαριασμο που ανοιξα για καθε τηλεφωνο???
2)αν του προσθεσω και αλλο λογαριασμο (που ηδη εχω κανει και το δεχεται) πως ειναι δυνατον να οριζω εγω με ποιον θα μπαινει ???

Ρωταω γιατι αγορασα το "dontpanic" και τους εστειλα ενα mail αν μπορω να το χρησιμοποιω σε δυο συσκευες ταυτοχρονα.
Μου απαντησαν το εξης:

Hi Michael,

You can use Don't Panic on more than one device, but your other device must use the same Google ID in order for the map license to be transferred. Otherwise, you'll need to buy another map license.

Thanks for your support!

Kindest regards,

Joe

Αυτο τωρα, τι σημαινει πρακτικα ρε παληκαρια μου?????
Μπορειτε να μου πειτε εσεις τι θα κανατε???

Αυτό έχω κάνει στη συσκευή της γυναίκας μου ώστε να έχει την πλοήγηση δωρεάν αλλά υπάρχει μια παγίδα. Πρέπει ο πρωτεύον λογαριασμός να είναι ο ίδιος και στις δύο συσκευές, δηλ. το googlemail μου είναι σαν κύριος λογαριασμός και στις δύο συσκευές κι έχω βάλει κι έναν δεύτερο στη συσκευή της γυναίκας μου με το δικό της googlemail αλλά δεν είναι ο κύριος. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να βρω πως αλλάζω τον κύριο σε δευτερεύον κι αντίστροφα, γιατί μάλλον αυτό πρέπει να κάνεις εσύ, ειδάλλως θα πρέπει να διαγράψεις το λογαριασμό στον κινητό σου και να βάλεις αυτόν που έχει και την πλοήγηση δηλ. σαν να αγόρασες τώρα το κινητό και πρέπει να το ενεργοποιήσεις για το market.

Τυχαια βρηκα οτι οταν εχεις το μαρκετ ανοιχτο και πατησεις το αριστερο εικονικο κουμπι σου βγαζει ενα μενου που λεει "λογαγιασμοι" και απο κει διαλεγεις ποιον θελεις.
Το θεμα ειναι βεβαια αν αυτον που διαλεγεις τον κανει πρωτευοντα η οχι!!!
Επισης ενα αλλο θεμα ειναι οτι στο μαρκετ το δικο τους ενω σου δινουν την δυνατοτητα να αγορασεις μεσω google account αυτο ειναι αδυνατον (τουλαχιστον σε εμενα)......γραφει συνεχεια οτι καποιο λαθος εχει και δεν ειναι δυνατη η αγορα.
Υποψιν οτι το τσεκαρισα με αγορα μιας αλλης εφαρμογης η οποια αγοραστικε κανονικοτατα.
Ετσι αναγκαστικα να το αγορασω μεσω paypal .....ισως εκει κατι τρεχει.
Εχετε καμμια αλλη ιδεα ρε παιδες?????

Αυτό έχω κάνει στη συσκευή της γυναίκας μου ώστε να έχει την πλοήγηση δωρεάν αλλά υπάρχει μια παγίδα. Πρέπει ο πρωτεύον λογαριασμός να είναι ο ίδιος και στις δύο συσκευές, δηλ. το googlemail μου είναι σαν κύριος λογαριασμός και στις δύο συσκευές κι έχω βάλει κι έναν δεύτερο στη συσκευή της γυναίκας μου με το δικό της googlemail αλλά δεν είναι ο κύριος. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να βρω πως αλλάζω τον κύριο σε δευτερεύον κι αντίστροφα, γιατί μάλλον αυτό πρέπει να κάνεις εσύ, ειδάλλως θα πρέπει να διαγράψεις το λογαριασμό στον κινητό σου και να βάλεις αυτόν που έχει και την πλοήγηση δηλ. σαν να αγόρασες τώρα το κινητό και πρέπει να το ενεργοποιήσεις για το market.

Απο που εχεις αγορασει το προγραμμα Κωνσταντινε???

Last edited:

Απ το market φυσικά, περίεργη ερώτηση εκτός αν δεν κατάλαβα καλά. Για το NDRIVE δεν ρωτάς;

Οντως λαθος ερωτηση!!!:operator:
Ηθελα να σε ρωτησω, με ποιον τροπο το αγορασες.
Με paypal ή με gοοgle checkout.
Αλλα μιλαω για το "dont panic" οχι για το "ndrive"
To "dont panic" ηταν αδυνατο να το αγορασω με google checkout......ολο μου εβγαζε οτι ηταν λαθος ο λογαριασμο και ετσι.το αγορασα με paypal.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αναφορικά με το θέμα της μπαταρίας, να πω ότι η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά με την νέα rom ΧWKJ1 καθώς και με την απενεργοποίηση του Live wallpaper.
Το αισθητά σε bold.

Από εκεί που το φόρτιζα στις 6 το απόγευμα, τώρα έχω 40-45% ακόμα μπαταρία.