[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Οντως λαθος ερωτηση!!!:operator:
Ηθελα να σε ρωτησω, με ποιον τροπο το αγορασες.
Με paypal ή με gοοgle checkout.
Αλλα μιλαω για το "dont panic" οχι για το "ndrive"
To "dont panic" ηταν αδυνατο να το αγορασω με google checkout......ολο μου εβγαζε οτι ηταν λαθος ο λογαριασμο και ετσι.το αγορασα με paypal.

Εχω μια προπληρωμένη της VISA την οποία την είχα πάρει για τις ανάγκες του PS3 και πλέον έχει επεκταθεί και για online αγορές. Το πρόβλημα αυτό που λες δεν το χω αντιμετωπίσει καθώς έχω αγοράσει κι άλλες εφαρμογές στο android market κι ουδέποτε αντιμετώπισα αυτό που αναφέρεις. Βέβαια τις αγορές τις κάνω για το κινητό απ τον υπολογιστή, ακόμα και τις δωρεάν εφαρμογές από κει τις κατεβάζω, πατάω εγκατάσταση κι όταν ανοίξω το wi fi στο κινητό κατεβαίνουν αυτόματα.

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Μια βοήθεια ρε παιδιά.Πριν χάσω το προηγούμενο και κάνοντας αναβάθμιση,το Kies με ειχε ρωτήσει αν θέλω να σώσω τις επαφές.
Που στο @!#$!@$ μπορεί να εχουν σωθεί.Κοιτάω μεσα στο kies και δεν υπάρχουν πουθενά.
Καμιά ιδέα?

Δεν πρόλαβα το edit.
Συμβαίνει το εξής κουφό.
Βρήκα το σωσμένο αρχείο το οποίο εμφανίζεται μέσα απο τα windows.όταν ακολουθώ την ίδια διαδρομή όμως μέσα από το Kies,το αρχείο δείχνει κενό.
Καμιά βοήθεια?

Δυστυχως δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το Kies και δεν νομιζω να το εχει χρησιμοποιησει κανεις για back up.
Βλεπεις υπάρχει το titanium στην μεση ;)

Δυστυχως δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το Kies και δεν νομιζω να το εχει χρησιμοποιησει κανεις για back up.
Βλεπεις υπάρχει το titanium στην μεση ;)
Και μετά πως περνάς τις επαφές στο τηλέφωνο?

εγω τις εχω κανει synch με το outlook οπως επισης εχει το kies μια επιλογη για extract των επαφων σε αρχειο vcb.(η καπως ετσι ειναι η καταληξη του αρχειου) και το εχω αυτο το αρχειο μεταφερει στην καρτα μνημης και μπορω να τις φορτωσω τις επαφες και απο εκει.
και βεβαια μην ξεχναμε σο synch με το λογαριασμο μας στην google (που εγω αποφευγω για προσωπικους λογους)

Το Sync me google πάντως είναι το καλύτερο sync που μπορει να υπάρξει. εδω και 1+ χρόνο δεν εχω ασχοληθει ΠΟΤΕ με συγχρονισμό μεταξυ 3 συσκευών και 3 PC, ολα επικαιρωμένα μόνιμα μεταξύ τους χωρις να ασχοληθώ ποτέ...

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το Sync me google πάντως είναι το καλύτερο sync που μπορει να υπάρξει. εδω και 1+ χρόνο δεν εχω ασχοληθει ΠΟΤΕ με συγχρονισμό μεταξυ 3 συσκευών και 3 PC, ολα επικαιρωμένα μόνιμα μεταξύ τους χωρις να ασχοληθώ ποτέ...

+1000

Μια βοήθεια ρε παιδιά.Πριν χάσω το προηγούμενο και κάνοντας αναβάθμιση,το Kies με ειχε ρωτήσει αν θέλω να σώσω τις επαφές.
Που στο @!#$!@$ μπορεί να εχουν σωθεί.Κοιτάω μεσα στο kies και δεν υπάρχουν πουθενά.
Καμιά ιδέα?

Δυστυχώς ποτέ δεν κατάφερα να το δουλέψω με το Kies, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει, ελπίζω να μας διαφωτίσει κάποιος...

Και μετά πως περνάς τις επαφές στο τηλέφωνο?

Συγχρονίζοντας gmail με το κινητό, αφού έχεις κάνει λογαριασμό όλες οι επαφές σου είναι εκεί, καλό είναι όταν περνάς επαφές ή κάθε Κυριακή όπως κάνω εγώ, κάνω συγχρονισμό, επίσης κάνω εξαγωγή στη κάρτα sd κι από κει back up και σε ένα εξωτερικό σκληρό, ποτέ δεν ξέρεις...

οκ,παιδια,όλ´αυτά είναι γνωστά.Με ταυτή τη @#@@#$ που μου έτυχε,μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ένα θεματάκι με τη διάρκεια της μπαταρίας στο νέο μου λευκό/Gay S2.
Tο φόρτισα για πρώτη φορά μόλις το παρέλαβα και χωρίς να το ανοίξω για κανενα 2ωρο.Το άνοιξα εχθές το μεσημέρι στις 2 και μέχρι τώρα,δλδ 36 σχεδόν ώρες μετά,δεν έχει κλείσει!!!

Καμιά ιδέα?
Τι εννοεις Σωκρατη, τις κοιτας μεσα στο Kies????
Μεσα στο προγραμμα???
Γιατι εκει δεν τις εχει.
Σε μενα μου ανοιξε στο documents and settings ενα φακελο Samsung και μεσα εκει ενα αλλο kies και μεσα εκει ενα αλλο Pims και μεσα εκει κρατα τις επαφες.

Last edited:

Εχω μια προπληρωμένη της VISA την οποία την είχα πάρει για τις ανάγκες του PS3 και πλέον έχει επεκταθεί και για online αγορές. Το πρόβλημα αυτό που λες δεν το χω αντιμετωπίσει καθώς έχω αγοράσει κι άλλες εφαρμογές στο android market κι ουδέποτε αντιμετώπισα αυτό που αναφέρεις. Βέβαια τις αγορές τις κάνω για το κινητό απ τον υπολογιστή, ακόμα και τις δωρεάν εφαρμογές από κει τις κατεβάζω, πατάω εγκατάσταση κι όταν ανοίξω το wi fi στο κινητό κατεβαίνουν αυτόματα.

Και γω δεν εχω προβλημα με τις αλλες αγορες απο το market παρα μονο με το dontpanic.
Τες παντων, το θεματακι ειναι το εξης:
Οι εταιρειες κραταν το serial number του τηλεφωνου γιατι μπλοκαρουν μετα το 7ημερο τους χαρτες, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με ποιον λογαριασμο και απο ποιο wifi μπαινεις.
Εκτος αν υπαρχει κανενα αλλο κολπο που δεν μπορω να εξηγησω.
Και δεν ξερω αν αυτο ειναι σωστο ή οχι.
Δηλ ψιλοκοροιδευουν τον κοσμο, λεγοντας οτι μπορει να το βαλεις μεχρι και σε πεντε συσκευες.

Και γω δεν εχω προβλημα με τις αλλες αγορες απο το market παρα μονο με το dontpanic.
Τες παντων, το θεματακι ειναι το εξης:
Οι εταιρειες κραταν το serial number του τηλεφωνου γιατι μπλοκαρουν μετα το 7ημερο τους χαρτες, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με ποιον λογαριασμο και απο ποιο wifi μπαινεις.
Εκτος αν υπαρχει κανενα αλλο κολπο που δεν μπορω να εξηγησω.
Και δεν ξερω αν αυτο ειναι σωστο ή οχι.
Δηλ ψιλοκοροιδευουν τον κοσμο, λεγοντας οτι μπορει να το βαλεις μεχρι και σε πεντε συσκευες.

Μάλλον θα διαφωνήσω μαζί σου, δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, εκτός απ το κινητό της γυναίκας μου για να δοκιμάσουμε αν παίρνει και 3η συσκευή βάλαμε όταν πήρε κι η αδερφή μου κινητό με android, σαν κύριο λογαριασμό τον δικό μου, και μόλις δοκιμάσαμε να κατεβάσουμε το NDRIVE το έκανε για πλάκα, δηλ. έχει κι η αδερφή μου τώρα το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλοήγησης, άρα...

Μάλλον θα διαφωνήσω μαζί σου, δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, εκτός απ το κινητό της γυναίκας μου για να δοκιμάσουμε αν παίρνει και 3η συσκευή βάλαμε όταν πήρε κι η αδερφή μου κινητό με android, σαν κύριο λογαριασμό τον δικό μου, και μόλις δοκιμάσαμε να κατεβάσουμε το NDRIVE το έκανε για πλάκα, δηλ. έχει κι η αδερφή μου τώρα το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλοήγησης, άρα...
.....Μαλλον πρΕπει να κρατανε το s/n σε συνδυασμό με το αν εχεις κυριο λογαριασμο τον ιδιο,οποτε μαλλον θεωρουν οτι αλλαξες συσκευη ή κατι τετοιο και σου επιτρεπουν το δωρεαν κατεβασμα .
Στην δικη μου περιπτωση δηλωσα το s1 με ενα λογαριασμο google xxxx.
Το s2 με ενα αλλο ψψψψ.
Δινει δυνατοτητα το τηλεφωνο να προσθεσεις και αλλους λογαρισμους στο μαρκετ.
Εβαλα λοιπον στο s1 το λογαρισμο του s2 και προσπαθησα να κατεβασω τους χαρτες.
Ε λοιπον φιλε μου, ο διαολος καταλαβαινε οτι ειχε περασει η δοκιμαστικη περιοδος και δεν με αφηνε να κατεβασω τους χαρτες δωρεαν!!!
Για να μην το κουραζω....τους ξαναπληρωσα (ευτυχως κανουν 15 ευρω μονο) και τωρα εχω γνησιο και στα δυο τηλεφωνα!!!

Αυτα βεβαια ισχυουν για το dont panic.

.....Μαλλον πρΕπει να κρατανε το s/n σε συνδυασμό με το αν εχεις κυριο λογαριασμο τον ιδιο,οποτε μαλλον θεωρουν οτι αλλαξες συσκευη ή κατι τετοιο και σου επιτρεπουν το δωρεαν κατεβασμα .
Στην δικη μου περιπτωση δηλωσα το s1 με ενα λογαριασμο google xxxx.
Το s2 με ενα αλλο ψψψψ.
Δινει δυνατοτητα το τηλεφωνο να προσθεσεις και αλλους λογαρισμους στο μαρκετ.
Εβαλα λοιπον στο s1 το λογαρισμο του s2 και προσπαθησα να κατεβασω τους χαρτες.
Ε λοιπον φιλε μου, ο διαολος καταλαβαινε οτι ειχε περασει η δοκιμαστικη περιοδος και δεν με αφηνε να κατεβασω τους χαρτες δωρεαν!!!
Για να μην το κουραζω....τους ξαναπληρωσα (ευτυχως κανουν 15 ευρω μονο) και τωρα εχω γνησιο και στα δυο τηλεφωνα!!!

Αυτα βεβαια ισχυουν για το dont panic.

Σε περιοδικό γνωστό για θέματα υπολογιστών και κινητών, με θέμα το λειτουργικό android, τονίζει ξεκάθαρα ότι εφαρμογές επι πληρωμή μπορούν να μοιραστούν σε όσες συσκευές θες, αρκεί να έχουν τον ίδιο λογαριασμό ως κύριο, το τονίζει ως βασικό πλεονέκτημα του android market.