[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Για όποιον έχει πρόβλημα στις κλήσεις(δεν τον ακούνε) ή δεν ακούει εκείνος καλά,στο παρακάτω λινκ μπορεί να αυξήσει μεσα από το secret menu και τις 2 εντάσεις(μικρόφωνο και ηχείο).

http://droidtricks.blogspot.com/2011/09/how-to-increase-or-boost-low-microphone.html

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Χαχαχα

Εγω χρησιμοποιω μια θηκη οπου το πανω και κατω μερος του τηλεφωνου ειναι ακαλυπτο, οποτε δεν ειχα προβλημα με το echo.
Προφανως το πρόβλημα υπάρχει σε θηκες οπου καλυπτουν ολο το τηλεφωνο.
.

Καλα, δεν γινονται αυτα λεμεεεεεεεε!!!:HTEHETH63:
Και η θηκη του φιλαρακου ειναι ακριβως ετσι.....ολο το πανω μερος ειναι ανοιχτο και ομως το προβλημα υπαρχει!!
Στο δικο μου, που σε αυτα τα σημεια εχει τρυπες, δεν τρεχει τιποτα.
Θα σαλταρουμε με αυτες τις μηχανες του διαβολου:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Εγώ παιδιά είτε ενεργοποιώ το NR είτε όχι, η γυναίκα μου που το δοκίμασα μαζί της δεν άκουσε την παραμικρή διαφορά, το ίδιο καλά σ ακούω μου λέει οπότε...

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

τον περιβαλλοντα ηχο απομονωνει.
Αν δεν ειχες αλλους ηχους τριγυρω δεν θα καταλαβεις διαφορα

Παιδία δεν φταίνε οι θήκες για το echo. Eίναι προβληματικό ένα κομμάτι του harware το οποίο κάνει την λειτουργία του noise reduction να μη δουλεύει σωστά. Τη λύση δίνει η απενεργοποίηση του noise reduction, η αλλαγή θήκης κτλ Αλλά πρόκειται για αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι μόνιμη λύση. Για μόνιμη λύση η μόνη επιλογή είναι το service.

2 ερωτήσεις (εάν έχουν απαντηθεί / συζητηθεί πρόσφατα, θα ήθελα να με παραπέμψετε στο σχετικό thread εάν είναι δυνατόν):

1. Πότε έρχεται το ICS για το Galaxy SII στην Ελλάδα? (άκουσα κάτι για τέλος Απριλίου)
2. Γιά anti-glare και anti-fingerprint πρστατευτική ζελατίνα τι επιλογές υπάρχουν και από ποιό κατάστημα? (έχω μία της PURO αλλά σκέφτομαι να την αλλάξω)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επιτέλους από σήμερα το πρωί η αναμενόμενη ICS μέσω Kies για το SII. Το κινητό πετάει στην κυριολεξία.:Banane0:

Εγώ με το που άνοιξα το wifi άρχισε να κατεβάζει...
Βέβαια το έχει πιάσει η βλακεία και ενεργοποιεί μόνο του τα πακέτα δεδομένων και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Και εγω απο kies.Ολα καλα ...
Δεν αλλαξαν πολλα παντως εμφανισιακα απο την 2.3.4.Θα μπορουσαν να ειχαλ αλλαξει το touchwiz και να το εκαναν πιο ομορφο αφου το ics το επιτρεπει.Η stock ics του nexus s ηταν πολυ καλυτερη.

SOS. Ενώ έκανα την αναβάθμιση μέσω Kies σε κάποια στιγμή το Kies μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει τη συσκευή ενώ στο SII έχει μύνημα Downloading Do not turn off target. Από εκεί και πέρα δεν γίνεται τίποτα. Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι πρέπει να κάνω? Εάν κλείσω και ανοίξω τι SII υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του?

Εντάξει είναι. Απλά μου κόστισε 5' από τον αγώνα Real - Bayern και αρκετό βρισίδι. Το Kies πάντως είναι απίστευτη πατάτα. Όσο και αν μου αρέσει το Galaxy SII πρέπει να παραδεχθώ ότι η Apple παρέχει ένα πιο σταθερό περιβάλλον λειτουργίας. Τώρα το Kies αναγνωρίζει κανονικά τη συσκευή αλλά όταν ξεκινάει η διαδικασία αναβάθμισης λέει πάνω αριστερά "συνδέστε τη συσκευή". Αυτό δεν εμποδίζει την εξέλιξη της αναβάθμισης και τη λήψη του σχετικού αρχείου. Όταν όμως φθάνει στο τελικό στάδιο του να το κατεβάσει στο κινητό, το Kies λέει ότι δεν το αναγνωρίζει (στο κινητό αναφέρει το ανωτέρω Downloading Do not turn off target) και ότι πρέπει να το κλείσω βγάζοντας τη μπαταρία και ξαναξεκινώντας. Το 2.3.4 είναι εκεί, το SII λειτουργεί, ξαναξεκινάω τη διαδικασία και πάλι το ίδιο ως ανωτέρω. Κάποιος που να αντιμετώπισε το ίδιο?

Δοκίμασες χωρίς kies?
Απλά να το συνδέσεις σε κάποιο wifi;
Εγώ έτσι έκανα αναβάθμιση... Πρακτικά την έκανε μόνο του δηλαδή.

O web browser ειναι κλασεις ανωτερος,οπως και η αποκριση του κινητου με εξοικονομηση ενεργειας.
Χωρις να εχω δοκιμασει πολλα,νομιζω οτι η αυτονομια ειναι μαλλον χειροτερη απο την gingerbread.

Αρα απαγορευτικο για μενα!!!!
Παντως οταν το συνεδεσα στο Kies εδειξε οτι δεν υπηρχε καμμια νεα εκδοση,ενω με το που εβαλα πανω το s2 αμεσως βρηκε καινουργιο,το οποιο μαλιστα αυτη την στιγμη αναβαθμιζω!!!!