[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Και γω με το s3 ακόμα περιμένω από τη samsung τη jellybean!! Ευτυχώς που out of the box είναι αστέρια τα galaxy γιατί αν περιμέναμε από την ελληνική αντιπροσωπεία να μας τη δώσει έγκαιρα καλά Χριστούγεννα!
Επιβεβαιώνω ότι και με την 4.0.4 μια χαρά ρολάρει το s2

Re: Samsung Galaxy S II

ως νέοσ κάτοχος sii έχω άλλη μία ερώτηση. γιατί απενεργοποιείται το ράδιο από μόνο του στα τέσσερα λεπτά περίπου που ακούω? μετά πρέπει να πατήσω πάλι το "on". έχω τσεκάρει την επιλογή απενεργοποίησης στο " ανενεργό". οπότε τι συμβαίνει?

ως νέοσ κάτοχος sii έχω άλλη μία ερώτηση. γιατί απενεργοποιείται το ράδιο από μόνο του στα τέσσερα λεπτά περίπου που ακούω? μετά πρέπει να πατήσω πάλι το "on". έχω τσεκάρει την επιλογή απενεργοποίησης στο " ανενεργό". οπότε τι συμβαίνει?
Την πρώτη επιλογή "Αναπαραγωγή στο παρασκήνιο" την έχεις τσεκαρισμένη?
Επίσης, μήπως έχεις βάλει κάποια εφαρμογή ελέγχου των εφαρμογών που εκτελούνται ώστε να σου κλείνει εφαρμογές όταν "δείχνουν" ανενεργές?

το παρασκηνιο δεν το έχω τσεκαρισμένο. θα το τσεκάρω και θα το δοκιμάσω. για το άλλο δεν έχω προσθέσει κάτι τέτοιο.

Καλημερα σε ολους. Πριν 3 εβδομαδες αγορασα απο πλαισιο το galaxy II S. Ολα πολυ καλα εγινε και το update σε 4.0.3 και τρεχει σφαιρα. Εχω ενα θεματακι ομως με το gps. Εχω βαλει το igo 8. Αλλες φορες κλειδωνε σε μισο λεπτο και σε πορεια, αλλα και σταματημενος. Αλλες φορες ηθελε 3-4 λεπτα. Χτες εκανα διαδρομη μεταμορφωση- κεντρο και αυτο τιποτα. Το απογευμα βγηκα στον μπαλκονι και κλειδωσε σε λιγοτερο απο λεπτο. Εχω βαλει και το gps test και ολα δουλευουν μια χαρα. Παιζει κατι με τους igo? Υπαρχει καλυτερο προγραμμα να κλειδωνει με το κιητο? Γενικα μπορει να προτεινει καποιος ενα αξιοπιστο προγγραμα gps για το συγκεκριμενο τηλεφωνο?

Υπάρχουν πολλά καλά gps προγράμματα. Εγώ προσωπικά με Navigon κλειδώνει πάντα αμέσως και έχει έγκαιρες οδηγίες καθ'οδόν.

Φιλε υπαρχει καποιο link να το κατεβασω δωρεαν, η θα πρεπει να το πληρωσω απο το market?

Κι εγώ φίλε μου με το ΝDrive χτικιάζω.Όποτε θέλει κλειδώνει.Από 10 λεπτά το λιγότερο έως ποτέ το περισσότερο.
Άλλα παιδιά που το έχουν γράφουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Στα γράφω για να μην πας και αγοράσεις άλλο πρόγραμμα και έχεις τα ίδια.

Κατεβάστε και το Sygic που έχει 7 μέρες νομίζω δοκιμαστική λειτουργία. Σε μένα λοκάρει ταχύτατα (με βοήθεια από κινητή και wifi βέβαια).

Μέχρι πρόσφατα είχα χρησιμοποιήσει για GPS μόνο το Destinator για ταξίδια στην Ευρώπη χωρίς πρόβλημα. Τώρα χρησιμοποίησα το Sygic για διαδρομή από Καλαμάτα (Ελλάδα) στο Ιάσιο (Ρουμανία). Παιδιά το πρόγραμμα είναι ΠΟΛΥ καλό, δεν το περίμενα. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο σε Android αλλά αυτό τουλάχιστον το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Καλημερα σε ολους,

πρωτα απο ολα θελω να ευχαριστησω για την βοηθεια σας τις προηγουμενες ημερες με τις ερωτησεις που ειχα.

Τωρα παμε λιγο να σας κανω μια αναφορα πολυ μικρη για το NOTE 2.

Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, βεβαια η samsung περα απο την ποιοτητα και την καλη δουλεια που εχει κανει στο συγκεκριμενο μοντελο, υστερει ακομα στο software γιατι εβαλε το χερακι της στο jelly bean.

Περα απο αυτο, ειναι πολυ βολικο και πολυ ευκολο στη χρηση. Μετα απο μια εβδομαδα configuration και ακομα λιγες μερες testing τα παει παρα πολυ καλα.

Με την μπαταρια εχει ενα θεμα το οποιο κραταει ακριβως 24 ωρες (συμπεριλαμβανομενου και το βραδινο υπνο μας).

Παλι θα πω οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν ειναι για ολους.

Ειναι μονο για ανθρωπους που το χρειαζονται πραγματικα και ταξιδευουν θελουν να εχουν ιντερνετ σε μεγαλη οθονη και ολες τους τις σημειωσεις και ραντεβου.

Βεβαια αυτα τα κανεις και με το S3 αλλα για μενα επαιξε ρολο και η μνημη που ειναι 2 GB εδω στο Note 2 και η μεγαλυτερη οθονη.

Αυτα.

Καλημερα σε ολους. Εβαλα πριν 5 μερες μια νεα version του igo myway. Δουλευει πολυ καλα και κλειδωνει το gps πολυ γρηγορα σε σχεση με την προηγουμενη. Το θεμα ειναι ομως το εξης. Οταν με παιρνουν τηλεφωνο κοβει το gps. Με λιγα λογια παω στα τυφλα οσο μιλαω. Οταν τερματιζω την κληση γυριζει κανονικα το gps. Φιλος που εχει την ιδια version του igo myway στο κινητο του (Samsung Galaxy Ace με Android v2.3 Gingerbread ) οταν μιλαει το gps τρεχει κανονικα και η κληση περναει στο ακουστικο. Μηπως ειναι bug του Ice Cream Sandwich 4.0.3??????

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

εχω ολες τις επαφες μου στο outlook 2010.
δεν μπορω ομως να τις κανω export σε cvs για να τις ανεβασω στο gmail μου.
πως γινεται το ολο θεμα,ωστε να μεταφερω τις επαφες μου απο το outlook στο samsung galaxy II?

εχω ολες τις επαφες μου στο outlook 2010.
δεν μπορω ομως να τις κανω export σε cvs για να τις ανεβασω στο gmail μου.

Γιατί όχι; Εγώ αυτό έκανα. Όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει άλλη λύση.

Μια απ τα ίδια, ποτέ δεν κατάλαβα πως δουλεύει αυτό το Kies, με το καλώδιο είμαι σίγουρος και πιο γρήγορος.

Δεν είναι κάτι το δύσκολο. Ίσως κάπου σας σκαλώνει κάποια λεπτομέρεια.

Αν δεν υπάρχει στο τηλέφωνο κατεβάζετε από το Play το Kies AIR. Μόλις εγκατασταθεί το ανοίγετε και πατάτε "έναρξη". Θα βρει το ασύρματο δίκτυο του χώρου σας. Θα σας δώσει μία διεύθυνση να βάλετε στον φυλλομετρητή σας, κάτι της μορφής 192.168.1.6:8080, το βάζετε στον υπολογιστή και μόλις πατήσετε enter αμέσως το κινητό θα σας βγάλει έναν 4ψήφιο κωδικό. Τον βάζετε στον υπολογιστή και είστε έτοιμοι! Φυσικά με το καλώδιο έχεις και κάποιες παραπάνω δυνατότητες και φορτίζεις κιόλας αλλά και το ασύρματο είναι καλό να υπάρχει για κάποια ανάγκη σε υπολογιστή χωρίς την ύπαρξη καλωδίου.

Δεν είναι κάτι το δύσκολο. Ίσως κάπου σας σκαλώνει κάποια λεπτομέρεια.

Αν δεν υπάρχει στο τηλέφωνο κατεβάζετε από το Play το Kies AIR. Μόλις εγκατασταθεί το ανοίγετε και πατάτε "έναρξη". Θα βρει το ασύρματο δίκτυο του χώρου σας. Θα σας δώσει μία διεύθυνση να βάλετε στον φυλλομετρητή σας, κάτι της μορφής 192.168.1.6:8080, το βάζετε στον υπολογιστή και μόλις πατήσετε enter αμέσως το κινητό θα σας βγάλει έναν 4ψήφιο κωδικό. Τον βάζετε στον υπολογιστή και είστε έτοιμοι! Φυσικά με το καλώδιο έχεις και κάποιες παραπάνω δυνατότητες και φορτίζεις κιόλας αλλά και το ασύρματο είναι καλό να υπάρχει για κάποια ανάγκη σε υπολογιστή χωρίς την ύπαρξη καλωδίου.

αυτο δεν το επιασα..
που ακριβως περναω την ip που μου δινει το kies στο τηλεφωνο?