[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

LOL

Λάθος thread, στο SIII αναφέρομαι!

:p
Και εγώ απορούσα. Το S2 είναι θεωρώ "κανονικό" τηλέφωνο. Το S3 νομίζω ότι ελαφρώς έχει ξεπεράσει τα όρια της παντόφλας-φέρυ μποτ.

Για το smoothness θα διαφωνήσω. Σε σύγκριση s2 με 4 δεν βλέπω καμία διαφορά. Να μην σου πω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μου φαίνεται καλύτερο το android. Με 4.χ.χ μιλάω. Με 2.χ.χ δεν θυμάμαι αλλά και πάλι δεν είχα θέμα ποτέ. Ούτε λειτουργικό, ούτε αισθητικό. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν είναι όμορφα και δεν παρκάρουν έξω από μπαράκια-μπουζούκια. :D

Καλησπέρα παιδιά. Περήφανος χρήστης του SII εδώ και 7 μήνες...Είστε όλοι τυχεροί βλέπω,πήρατε κανονικά την 4.0.4...Εγώ ακόμα περιμένω και δεν ξέρω για πόσο ακόμα πρέπει να περιμένω! Το Kies στον κόσμο του...μου γράφει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό PDA:LP7/PHONE:LPS/CSC:LPH(COA) . Ενημερωτικά,το κινητό είναι αγορασμένο από το birdphone και μου είχε πει ότι δεν είναι ελληνικό.Το κινητό είναι με τον ARMv7 cpu (αν παίζει κάποιο ρόλο που έχει καθυστερήσει η αναβάθμιση).

Επίσης μπήκα στο www.sammobile.com/firmware/ και ψάχνω τα διαθέσιμα firmware όταν βάζω σκέτο Greece στο search μου βγάζει την 4.0.3 σαν τελευταία έκδοση. Ωστόσο αν πατήσω Greece[Cosmote] μου βγάζει την 4.0.4 (διαθέσιμη από τον Αύγουστο) ενώ με την Greece[Vodafone] 4.0.3...

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται; Για ποιο λόγο δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση ούτε over the air ούτε μέσω Kies; Μπορώ να περάσω βέβαια της Cosmote χειροκίνητα,αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν μου έχει έρθει ακόμα επίσημα...

Καλησπέρα παιδιά. Περήφανος χρήστης του SII εδώ και 7 μήνες...Είστε όλοι τυχεροί βλέπω,πήρατε κανονικά την 4.0.4...Εγώ ακόμα περιμένω και δεν ξέρω για πόσο ακόμα πρέπει να περιμένω! Το Kies στον κόσμο του...μου γράφει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό PDA:LP7/PHONE:LPS/CSC:LPH(COA) . Ενημερωτικά,το κινητό είναι αγορασμένο από το birdphone και μου είχε πει ότι δεν είναι ελληνικό.Το κινητό είναι με τον ARMv7 cpu (αν παίζει κάποιο ρόλο που έχει καθυστερήσει η αναβάθμιση).

Επίσης μπήκα στο www.sammobile.com/firmware/ και ψάχνω τα διαθέσιμα firmware όταν βάζω σκέτο Greece στο search μου βγάζει την 4.0.3 σαν τελευταία έκδοση. Ωστόσο αν πατήσω Greece[Cosmote] μου βγάζει την 4.0.4 (διαθέσιμη από τον Αύγουστο) ενώ με την Greece[Vodafone] 4.0.3...

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται; Για ποιο λόγο δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση ούτε over the air ούτε μέσω Kies; Μπορώ να περάσω βέβαια της Cosmote χειροκίνητα,αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν μου έχει έρθει ακόμα επίσημα...

επισημα απο την samsung,τελευταια ειναι η 4.0.3(αυτη φοραω κι`εγω).
στο sammobile υπαρχουν αυτες που δινουν οι παροχοι.ουσιαστικα επισημο-ανεπισημο.
θα πας να κανεις μια εγγραφη στο Myphone.gr και εκει τα παιδια θα σε κατατοπισουν.
παντως-εαν δεν βιαζεσαι-απο μερα σε μερα,δινει επισημα η samsung την 4.1.

Καλημερα σε ολους. Εχω για θηκη κινητου την παρακατω http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-I...io-Case-908-Blue-Galaxy-S-II-DST-908-BLUE.htm . Παρατηρω οτι μπλοκαρει αρκετα το σημα του κινητου. Χωρις την θηκη το σημα ειναι καμπανα ενω με αυτην παλευει στις 2 με 3 γραμμες max. Εχει να προτεινει κανεις θηκη και να προστατευει, αλλα και να μην δημιουργει το παραπανω θεμα.

Καλημερα σε ολους. Εχω για θηκη κινητου την παρακατω http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-I...io-Case-908-Blue-Galaxy-S-II-DST-908-BLUE.htm . Παρατηρω οτι μπλοκαρει αρκετα το σημα του κινητου. Χωρις την θηκη το σημα ειναι καμπανα ενω με αυτην παλευει στις 2 με 3 γραμμες max. Εχει να προτεινει κανεις θηκη και να προστατευει, αλλα και να μην δημιουργει το παραπανω θεμα.

εχω αυτη και δεν μου παρουσιαζει κανενα θεμα με το σημα και δενει και αψογα στο τηλεφωνο.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-I...ilicon-903-Black-Galaxy-SII-DST-903-BLACK.htm

Αναβαθμιση ακουω, αναβαθμιση δεν βλεπω!!!! Ολοι λενε πως εχει ετοιμη την J.B η samsung και οτι απο μερα σε μερα θα την δωσει. Ξερει κανεις κατι περισοτερο?

Αναβαθμιση ακουω, αναβαθμιση δεν βλεπω!!!! Ολοι λενε πως εχει ετοιμη την J.B η samsung και οτι απο μερα σε μερα θα την δωσει. Ξερει κανεις κατι περισοτερο?

μαλλον θα μας πανε για τον Γεναρη.
οχι τιποτε αλλο,αλλα αυτη η 4.0.3 εχει αρκετα θεματακια και πρεπει να αλλαχτει το συντομοτερο..

μαλλον θα μας πανε για τον Γεναρη.
οχι τιποτε αλλο,αλλα αυτη η 4.0.3 εχει αρκετα θεματακια και πρεπει να αλλαχτει το συντομοτερο..
Δεν είσαι κοσμοτε ή βονταφον? Σε αυτές έχει ψιλοέρθει η 4.0.4 η οποία όντως είναι εξαιρετική και γενικά και σε σχέση με 4.0.3.

Δεν είσαι κοσμοτε ή βονταφον? Σε αυτές έχει ψιλοέρθει η 4.0.4 η οποία όντως είναι εξαιρετική και γενικά και σε σχέση με 4.0.3.

cosmote ειμαι,αλλα η συσκευη ειναι ασχετα αγορασμενη.
ειδα οτι υπαρχει η 4.0.4 για cosmote,αλλα δεν το πειραζω γιατι ερχεται συντομα επισημη 4.1(?).
ασε που το ψιλο-φοβαμαι,γιατι περνωντας την 4.0.4 δεν ξερω τι διαδικασια θελει μετα για να δει το kies την official 4.1..

cosmote ειμαι,αλλα η συσκευη ειναι ασχετα αγορασμενη.
ειδα οτι υπαρχει η 4.0.4 για cosmote,αλλα δεν το πειραζω γιατι ερχεται συντομα επισημη 4.1(?).
ασε που το ψιλο-φοβαμαι,γιατι περνωντας την 4.0.4 δεν ξερω τι διαδικασια θελει μετα για να δει το kies την official 4.1..
Και μένα δεν είναι από κοσμοτέ. Από Γερμανία είναι (ομίλουσε άπταιστα την γερμανική όταν το άνοιξα, καλά που θυμόμουνα ότι το σπράχεν ή κάτι τέτοιο είναι η γλώσσα) και χωρίς να κάνω τίποτα κάποια μέρα μου λέει από μόνο του αναβάθμιση. Πήγαινε ρυθμίσεις->πληροφορίες (το τελευταίο)->ενημέρωση λογισμικού (το πρώτο) και τσέκαρε. Μερικές φορές πρέπει να το προκαλέσεις. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πάντως. Αν είναι και το δικό σου από Γερμανία και το συνδέεις με Kies δεν σου βλέπει 4.0.4? Έχουν βγάλει 2-3 αναβαθμίσεις σε 4.0.4 στην Γερμανία.

Εγω παντως ειμαι στην vodafone και την συσκευη την εχω αγορασει απο το πλαισιο χωρις συνδεση. Αυτη την στιγμη εχω την 4.0.3 και οταν κανω και οταν κανω ελεγχο για ενημερωση λεει πως δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη. Αρα λοιπον περιμενω τι?

Εγω παντως ειμαι στην vodafone και την συσκευη την εχω αγορασει απο το πλαισιο χωρις συνδεση. Αυτη την στιγμη εχω την 4.0.3 και οταν κανω και οταν κανω ελεγχο για ενημερωση λεει πως δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη. Αρα λοιπον περιμενω τι?
H vodafone άρχισε να την δίνει πολύ πιο αργά από την κοσμοτε και δεν την έχουν πάρει όλοι ακόμη. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο "μοιράζεται". Εγώ χωρίς να κάνω κάτι ξαφνικά μου έβγαλε μόνο του αναβάθμιση ΟΤΑ. Υποθέτω ότι θέλει λίγο υπομονή εκ μέρους σου. Λογικά μέσα στον χρόνο αρχές επόμενου θα έρθει και η επίσημη 4.1.1 (ή 2, δεν ξέρω) οπότε δεν είσαι μακριά. Αν πάντως δεν έχεις πολλά προβλήματα με την 4.0.3 μην άγχεσαι (σε μένα είχε θέμα με κατανάλωση μπαταρίας που έστρωσε με την 4.0.4. Σε άλλους κολλάει ΒΤ ή WIFI, εξαρτάται) γιατί καμιά φορά οι αναβαθμίσεις φέρνουν και νέα κουσούρια. Αν και η 4.0.4 θεωρείται (και από μένα) από τις καλύτερες που έχουν βγει.

Και μένα δεν είναι από κοσμοτέ. Από Γερμανία είναι (ομίλουσε άπταιστα την γερμανική όταν το άνοιξα, καλά που θυμόμουνα ότι το σπράχεν ή κάτι τέτοιο είναι η γλώσσα) και χωρίς να κάνω τίποτα κάποια μέρα μου λέει από μόνο του αναβάθμιση. Πήγαινε ρυθμίσεις->πληροφορίες (το τελευταίο)->ενημέρωση λογισμικού (το πρώτο) και τσέκαρε. Μερικές φορές πρέπει να το προκαλέσεις. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πάντως. Αν είναι και το δικό σου από Γερμανία και το συνδέεις με Kies δεν σου βλέπει 4.0.4? Έχουν βγάλει 2-3 αναβαθμίσεις σε 4.0.4 στην Γερμανία.

Ελληνικη συσκευη ειναι και στο update,δεν μου βγαζει ενημερωση.
μπορω να την περασω εκτος kies,αλλα δεν θελω να μπλεξω.
λιγες ημερες εμειναν μεχρι την 4.1...

λοιπον παιδια χαιρετω την κοινοτητα .το κινητο το εχω κανα μηνα.απλα ερωτευσιμο.καθως εψαχνα θηκη και βρηκα τελικα την για εμενα ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΩΝ http://www.lelong.com.my/case-mate-...ature-flip-black-101792466-2012-10-Sale-P.htm απο καποιο ελληνικο μαγαζι γι αυτο και δινω λινκ ασχετο μην νομιζετε οτι το κα;νω για διαφημιση αναρωτηθηκα μετα αποι συζητηση με τον ιδιοκτητη τα εξης.επειδη ολο και περισσοτερο φθινουν τα αξεσουαρ για το κινητο μας λογω του s3 και ακομη περισσοτερο οταν βγει το s4 θα ηθελα να με διαφωτισετε τι να προμηθευτω γιατι σε λιγο θα ειναι πανακριβα και θα πρεπει να τα παραγγειλουμε και εγω δεν ξερω απο που ευχαριστω

λοιπον παιδια χαιρετω την κοινοτητα .το κινητο το εχω κανα μηνα.απλα ερωτευσιμο.καθως εψαχνα θηκη και βρηκα τελικα την για εμενα ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΩΝ http://www.lelong.com.my/case-mate-...ature-flip-black-101792466-2012-10-Sale-P.htm απο καποιο ελληνικο μαγαζι γι αυτο και δινω λινκ ασχετο μην νομιζετε οτι το κα;νω για διαφημιση αναρωτηθηκα μετα αποι συζητηση με τον ιδιοκτητη τα εξης.επειδη ολο και περισσοτερο φθινουν τα αξεσουαρ για το κινητο μας λογω του s3 και ακομη περισσοτερο οταν βγει το s4 θα ηθελα να με διαφωτισετε τι να προμηθευτω γιατι σε λιγο θα ειναι πανακριβα και θα πρεπει να τα παραγγειλουμε και εγω δεν ξερω απο που ευχαριστω
Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Για 1-2 χρόνια ακόμη οι τιμές δεν πρόκειται να εκτιναχθούν. Εφόσον το προσέχεις και δεν πάθει κάτι η οθόνη (η οποία πηγαίνει όλη μαζί, οθόνη-digitizer-γυαλί και έχει κόστος 180 ευρώ περίπου. Όλο το μπροστινό κομμάτι, μεταλλικό πλαίσιο-σετ οθόνης με 220 περίπου) τα υπόλοιπα που μπορείς να αλλάξεις εύκολα τα βρίσκεις στο ebay σε πολύ καλές τιμές ακόμη και τα γνήσια. Σήμερα μπορείς να βρεις και σε ελληνικά μαγαζιά την γνήσια μπαταρία με 15-17 ευρώ και το πίσω καπάκι με 10 ευρώ περίπου.

Καλησπερα σε ολους. Παιδια εχει μαθει κανεις ποτε επιτελους θα αναβαθμισει η SAMSUNG το Galaxy 2s? Ακουω και διαβαζω χιλια πραγματα. Ξερει κανεις κατι συγκεκριμενο?

Καλησπερα σε ολους. Παιδια εχει μαθει κανεις ποτε επιτελους θα αναβαθμισει η SAMSUNG το Galaxy 2s? Ακουω και διαβαζω χιλια πραγματα. Ξερει κανεις κατι συγκεκριμενο?

εαν μιλας για την 4.1,η samsung επισημα,εχει ανακοινωσει για Γεναρη.
τωρα βεβαια το ζητουμενο ειναι το ποτε θα ερθει Ελλαδα.οι γνωστες παντως της καταστασης,
μιλανε για Ελληνικη 4.1 προς το καλοκαιρακι..

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Jelly Bean

Αν και έχουν περάσει κοντά στα δύο χρόνια από την στιγμή που η συσκευή έφτασε στα ράφια των καταστημάτων, η
Samsung δεν δείχνει να θέλει να την... ξεχάσει. Μιλάμε φυσικά για το Galaxy S2, το smartphone που συνέχισε την
εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του Galaxy S, κάνοντας ακόμη πιο «σταθερές» τις βάσεις της Samsung στο οικοσύστημα
του Android. Και φαίνεται πως δεν θέλει να το ξεχάσει μιας και πριν από μόλις λίγες ώρες ξεκίνησε η αναβάθμιση του
σε Android 4.1.2 Jelly Bean, το σημαντικότερο ίσως update που έχει δεχθεί έως σήμερα το smartphone αυτό.​

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι χρήστες της συσκευής (της international έκδοσης) στην Ισπανία λαμβάνουν
το προαναφερθέν update, είτε μέσω OTA είτε μέσω του Kies, με τις υπόλοιπες χώρες να αναμένεται πως θα ακολουθήσουν
μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες. Η αναβάθμιση θα φέρει μια σειρά αλλαγών και βελτιώσεων στο Galaxy S2, με πιο
ορατό το TouchWiz Nature UX, το οποίο θα κάνει το περιβάλλον εργασίας του S2 να μοιάζει με αυτό του νεότερου S3.

Παράλληλα, οι χρήστες θα ανακαλύψουν βελτιωμένη απόδοση της μπαταρίας αλλά και καλύτερη σταθερότητα του OS,
τις cloud υπηρεσίες της Samsung, ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά στην κάμερα, ανανεωμένη lockscreen, νέα features
όπως τα Direct Call, Smart Stay και Pop-up Play, widgets από το S3, δύο διαφορετικές λειτουργίες για την home screen
και αναβαθμισμένη notification bar, μαζί φυσικά με το Google Now. Οι αλλαγές αυτές είναι μόνο μερικές από αυτές που
προσφέρει το πακέτο και, όπως μπορεί να δει κανείς, δεν είναι λίγες.

Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μέσω Samsung KIES ή OTA, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε αν είναι διαθέσιμη για το δικό
σας S2, να μας ενημερώσετε όταν γίνει αυτό και να μας πείτε τα σχόλια σας γύρω από τις νέες προσθήκες και αλλαγές!

105261358916874full.jpg

[via]

Re: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Jelly Bean

καλησπέρα και από εμένα , έναν ακόμη κάτοχο του sii. το τηλέφωνο είναι απλά υπέροχο σε όλα του.. έχω όμως ένα θεματάκι. κάποιε φορές πατώ το κεντρικό κουμπί για να ξεκλειδώσω οθόνη και να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο και αυτό δεν ανταποκρίνεται.
δηλαδή δεν ανάβει η οθόνη και κολλάει εντελώς. και αν εκείνη τη στιγμή καλέσω τον αριθμό μου δείχνει ότι καλώ και δεν απαντάω. φυσικά μόλις ανοίξω το καπάκι και βγάλω και ξαναβάλω τη μπαταρία όλα οκ. τι λέτε?