[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

ΣΟΣ, μόλις ανακάλυψα ότι δεν ανοίγει το κινητό, το έβαλα να φορτίσει και μου βγάζει εικονίδιο με την μπαταρία άδεια κι ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό, ξέρει κανείς τι παίζει; Βοηθήστε γιατί με έπιασε κρύος ιδρώτας παίδες.

Υ.Γ. μετά από 4 λεπτά ξεκίνησε να φορτίζει, όμως το είχα ανοικτό πριν περίπου μία ώρα κι η μπαταρία ήταν στο 85%, πως γίνεται ξαφνικά να έχει αδειάσει εντελώς;

καποια εφαρμογη σου ρουφηξε την μπαταρια.
βεβαια εχει να κανει και με τα θεματακια που βγαζει η 4.0.3(που φανταζομαι οτι εχεις).

καποια εφαρμογη σου ρουφηξε την μπαταρια.
βεβαια εχει να κανει και με τα θεματακια που βγαζει η 4.0.3(που φανταζομαι οτι εχεις).

Το αυτό, συν την πιθανότητα η μπαταρία να είναι στα τελευταία της? Το έχεις καιρό το κινητό? Αν είναι πάνω από 1.5-2 χρόνια (η μπαταρία γράφει και ημερομηνία επάνω της) και έχει πολλές φορτίσεις ίσως είναι στα τελευταία της. Αν βέβαια δεν είναι κάποια εφαρμογή που την ρουφάει όπως είπε ο Δημήτρης.Π.

Το κίτρινο θαυμαστικό μην σε ανησυχεί. Το βγάζει πάντα στην αρχή μιας φόρτισης όταν η μπαταρία είναι πάρα πολύ άδεια. Όπως είδες φεύγει μετά από λίγη ώρα. Εγκατέστησες τις τελευταίες μέρες τίποτα νέες εφαρμογές? Και αν ναι, ποιες αν θυμάσαι?

Πρώτα απ όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όχι δεν έχω εγκαταστήσει καινούρια εφαρμογή εδώ κι ένα μήνα, επίσης είμαι ακόμα με την gingerbread. Το κινητό κλείνει 1,5 χρόνο, πρώτη φορά το κάνει αυτό, ίσως όμως να φταίει κι η θήκη γιατί το κλεισα βιαστικά στο αυτοκίνητο ενώ ήταν ανοιχτό και μπορεί να πατήθηκε κάποια εφαρμογή, συνήθως το κλείνω από το διακόπτη ώστε να μην πάθω κάτι τέτοιο. Πάντως τώρα φορτίζει και θα το παρακολουθήσω, ξέρετε αλήθεια ποιο το κόστος καινούριας μπαταρίας;

Πρώτα απ όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όχι δεν έχω εγκαταστήσει καινούρια εφαρμογή εδώ κι ένα μήνα, επίσης είμαι ακόμα με την gingerbread. Το κινητό κλείνει 1,5 χρόνο, πρώτη φορά το κάνει αυτό, ίσως όμως να φταίει κι η θήκη γιατί το κλεισα βιαστικά στο αυτοκίνητο ενώ ήταν ανοιχτό και μπορεί να πατήθηκε κάποια εφαρμογή, συνήθως το κλείνω από το διακόπτη ώστε να μην πάθω κάτι τέτοιο. Πάντως τώρα φορτίζει και θα το παρακολουθήσω, ξέρετε αλήθεια ποιο το κόστος καινούριας μπαταρίας;

βεβαιωσου οτι ειναι θεμα μπαταριας και βλεπεις.
υπολογισε για γνησια 1650mah κανα 15αρι
ή 2000mah κανα 25αρι.

Γνήσια αλλά σε σακουλάκι, όχι μπλίστερ, 16 ευρώ περίπου: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=50841.

Εντιτ: ήλθον δεύτερος.

εγω παντως flaski,θα του προτεινα καταρχην να αναβαθμισει,ανεξαιρετως το τι θα γινει με την μπαταρια.
ξερω οτι ο Κωστης δεν ειναι των αναβαθμισεων,αλλα πιστευω οτι ηρθε ο καιρος να απολαυσει καλυτερα το τηλεφωνο του..

εγω παντως flaski,θα του προτεινα καταρχην να αναβαθμισει,ανεξαιρετως το τι θα γινει με την μπαταρια.
ξερω οτι ο Κωστης δεν ειναι των αναβαθμισεων,αλλα πιστευω οτι ηρθε ο καιρος να απολαυσει καλυτερα το τηλεφωνο του..

Συμφωνώ, αν φοράει την 4.0.3 τότε πρέπει να περάσει σε 4.0.4 που είναι εξαιρετική. Το θέμα είναι ότι πλέον σιγά σιγά έρχεται και η 4.1.χ οπότε μπορεί να του έρθει μια και καλή η τελευταία.

Συμφωνώ, αν φοράει την 4.0.3 τότε πρέπει να περάσει σε 4.0.4 που είναι εξαιρετική. Το θέμα είναι ότι πλέον σιγά σιγά έρχεται και η 4.1.χ οπότε μπορεί να του έρθει μια και καλή η τελευταία.

Το θέμα με το εικονίδιο των επαφών έχει λυθεί; Ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές της 4.0.4 μ αυτή που φοράω ακόμα εγώ;

Το θέμα με το εικονίδιο των επαφών έχει λυθεί; Ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές της 4.0.4 μ αυτή που φοράω ακόμα εγώ;
Εννοείς να σου βγάζει μεγάλη εικόνα όταν καλούν και όχι την πιξελιασμένη? νομίζω όχι. Υπάρχουν όμως κάποιες εφαρμογές που βγάζουν τεράστια. Δεν το έχω ψάξει όμως.
Η βασική αλλαγή της 4.0.4 είναι πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Επίσης είναι πολύ σταθερή. Την είχα για αρκετούς μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και με την 4.0.3 εκτός από μειωμένη διάρκεια μπαταρίας δεν είχα άλλα προβλήματα αλλά ήμουν από τους τυχερούς. Πολλοί έχουν αρκετά θέματα με την 4.0.3 (κολλήματα, επανεκκινήσεις κλπ). Είναι μάλλον από τις "κακές" εκδόσεις. Αν το συνδέσεις με το KIES δεν σου βγάζει ενημέρωση? Είσαι με 4.0.3 και σου λέει ότι είναι η τελευταία? Αν ναι, σε λίγο καιρό θα πάρεις την 4.1 κατευθείαν.

Το ειχα κατεβασει αυτο που λες αλλα δεν λειτουργουσεεν υπαρχει αλλος τροπος?

Το ειχα κατεβασει αυτο που λες αλλα δεν λειτουργουσεεν υπαρχει αλλος τροπος?

Μερικές από αυτές τις εφαρμογές δεν λειτουργούν καλά και πρέπει να δοκιμάσεις αρκετές. Και κάποιες δίνουν τις πλήρεις δυνατότητες μόνο στο επί πληρωμή.
Δοκίμασε να ξανά περάσεις τη φώτο που θέλεις στην επαφή μήπως την περάσει με καλύτερη ανάλυση γιατί το πρόβλημα δημιουργείται στον συγχρονισμό με το Gmail καθώς εκεί την "χαλαει". Δεν το έχω ψάξει δυστυχώς περισσότερο.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

το σ/κ αναβάθμισα το s2 στην ισπανική 4.1.2 μέσω odin.
Η διαδικασία είναι αστεία εύκολη (ακολουθώντας τις οδηγίες από το myphone) και κρατάει ελάχιστα λεπτά. Πριν και μετά το update συνίσταται το factory reset, οπότε μετά το upgrade αρχίζουν και κατεβαίνουν μόνα τους όλα τα apps που έχει ο ιδιοκτήτης στο google play account του.
Γενικά οι εντυπώσεις από το s2 με jb είναι εξαιρετικές. Το κινητό είναι πλέον μια μικρογραφία του s3. Το Interface καταπληκτικό. SoD δεν έχω δει ως τώρα, ελπίζω και να μην δούμε ποτέ.
Συνιστώ στην ομήγυρη να μην περιμένει (γίνεται λόγος για άφιξη της 4.1.2 στην ελλάδα κατά απρίλη μεριά) και να βάλει το ισπανικό jb άμεσα.

επειδη και εγω ενδιαφερομαι να αναβαθμισω το s2 επειδη δεν μου αρεσει οταν με παιρνουν τηλεφωνο και με παιρνουν να εχει αυτο το μικρο εικονιδιο! εχω την 4.0.3 τι λες να κανω?γιατι φοβαμαι κιολας μην μου κολλαει και τα σχετικα.. και ποια ειναι η διαφορα της ισπανικης εκδοσης με της ελληνικης???

στελνω το μεσημερι μηνυμα για ενεργ/ση του ιντερνετ στην κοσμοκαρτα(500mb με 5 ευρω).
μου στελνει ενα μηνυμα διαμορφωσης με κωδικο 1111 και το αποθηκευω κανονικα.
το μεσημερι μπηκα κανονικα ιντερνετ χωρις κανενα προβλημα.
πριν λιγο προσπαθησα να μπω,αλλα δεν εμπαινε με τιποτε.
εκανα επανεκινηση,αλλα και παλι δεν..

στα σημεια προσβασης,εχω 2.
cosmote wireless internet & cosmote mms.

τσεκαρισμενο ειναι το cosmote wireless internet(πρασινη κουκιδα),το οποιο ουσιαστικα ειναι αρυθμιστο.
το cosmote mms(που δεν ειναι τικαρισμενο)εχει σωστες ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να το επιλεξω.
τι εγινε?χαθηκαν οι ρυθμισεις?

Εννοείς να σου βγάζει μεγάλη εικόνα όταν καλούν και όχι την πιξελιασμένη? νομίζω όχι. Υπάρχουν όμως κάποιες εφαρμογές που βγάζουν τεράστια. Δεν το έχω ψάξει όμως.
Η βασική αλλαγή της 4.0.4 είναι πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Επίσης είναι πολύ σταθερή. Την είχα για αρκετούς μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και με την 4.0.3 εκτός από μειωμένη διάρκεια μπαταρίας δεν είχα άλλα προβλήματα αλλά ήμουν από τους τυχερούς. Πολλοί έχουν αρκετά θέματα με την 4.0.3 (κολλήματα, επανεκκινήσεις κλπ). Είναι μάλλον από τις "κακές" εκδόσεις. Αν το συνδέσεις με το KIES δεν σου βγάζει ενημέρωση? Είσαι με 4.0.3 και σου λέει ότι είναι η τελευταία? Αν ναι, σε λίγο καιρό θα πάρεις την 4.1 κατευθείαν.
Οχι δεν εννοώ για μεγάλη εικόνα, αυτό είναι εφαρμογή. Εννοώ ότι όταν πατάς το πράσινο εικονίδιο σου βγάζει επιλογές για πληκτρολόγιο, επαφές, μητρώο κι αγαπημένα, θυμάμαι μου είχαν πει ότι με την αναβάθμιση δεν υπάρχει το εικονίδιο των επαφών οπότε πρέπει να μπαίνεις στις επαφές από την εφαρμογή με το πορτοκαλί εικονίδιο, ισχύει αυτό;

Να σας πω.....
Χθες το βραδυ ηρθε αναβαθμιση στο s2 και το εκανε σαν s3!!!!!.
Τ θεμα ειναι οτι ηρθε στης πιτσιρίκας που εχει cosmote και οταν πηγα και γω να την κανω (στην vodafone)εγραφε οτι δεν υπαρχει τιποτα για ενημερωση.
Δηλ εξαρταται απο τον παροχο????

Εχει να κανει με ο branding της συσκευης.Αν ειναι πχ Ευρωπαικο ,η vodafone ή cosmote κλπ.
Αν και ειναι ιδια συσκευη , φοράνε διαφορετικές rom.
Κάνε λίγη υπομονή και περίμενε, ή πέρασε μια ευρωπαικη με odin...

Να σας πω.....
Χθες το βραδυ ηρθε αναβαθμιση στο s2 και το εκανε σαν s3!!!!!.
Τ θεμα ειναι οτι ηρθε στης πιτσιρίκας που εχει cosmote και οταν πηγα και γω να την κανω (στην vodafone)εγραφε οτι δεν υπαρχει τιποτα για ενημερωση.
Δηλ εξαρταται απο τον παροχο????

Και εμένα Vodafone είναι και μου ήρθε κανονικά το μύνημα χτές το απόγευμα.. Θα κάνω την αναβάθμιση μέσα στο Σ/Κ.
Λίγη υπομονή χρειάζεται..

Last edited:

kalispera paidia. diavazo oti erxete siga siga. h dikia mou syskevi ine apo plaisio xoris syndesi. meso ota tha to anavathmiso?