[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

Μπααααα.....ουτε μεσω kieς μου εβγαλε τιποτα !!
Μαλλον με εχει τιμωρημενο η samsung......και στο τηλεφωνο και στην τηλεοραση με θελει υποβαθμισμενο:flipout:

το ίδιο ισχύει και για εμάς που πήραμε σκέτη συσκευή και έχουμε cosmokarta? θα έρθει μνμ?

μοναδικη official για την Ελλαδα,εχει παρει μονο η vodafone.
ολοι οι υπολοιποι(unbraded,cosmote,wind)-προφανως-σε λιγες μερες.

Εχω αφησει το τηλεφωνο σε flying mode και με ανοιχτο το wifi.
Παιζει να ερθει ετσι ή πρεπει να ειναι και σε συνδεση με τον παροχο??? (vodafone ειμαι)

Εχω αφησει το τηλεφωνο σε flying mode και με ανοιχτο το wifi.
Παιζει να ερθει ετσι ή πρεπει να ειναι και σε συνδεση με τον παροχο??? (vodafone ειμαι)

λογικα θα σου χτυπησει μεσω intrenet.
κανε και εσυ ανα διαστηματα μανιουαλ αναζητηση αναβαθμισης.

Εμμμ ...κανω και τιποτα αλλο!!!!!!
Και να σκεφτειτε οτι ηρθε εδω και τρεις μερες αναβαθμιση στης πιτσιρικας το s2 που ειναι cosmote:violent-smiley-030:

Εμμμ ...κανω και τιποτα αλλο!!!!!!
Και να σκεφτειτε οτι ηρθε εδω και τρεις μερες αναβαθμιση στης πιτσιρικας το s2 που ειναι cosmote:violent-smiley-030:

εισαι σιγουρος?αναβαθμιση σε 4.1?
μονο σε vodafone εχει ερθει επισημως 4.1.

ΣΟΣ, μόλις ανακάλυψα ότι δεν ανοίγει το κινητό, το έβαλα να φορτίσει και μου βγάζει εικονίδιο με την μπαταρία άδεια κι ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό, ξέρει κανείς τι παίζει; Βοηθήστε γιατί με έπιασε κρύος ιδρώτας παίδες.

Υ.Γ. μετά από 4 λεπτά ξεκίνησε να φορτίζει, όμως το είχα ανοικτό πριν περίπου μία ώρα κι η μπαταρία ήταν στο 85%, πως γίνεται ξαφνικά να έχει αδειάσει εντελώς;

Μόλις το έκανε και εμένα. Σημερα εγκατέστησα το Ocean HD wallpapers.
Πράγματι μετά απο 2 λεπτά, ξεκίνησε να φορτίζει και έφυγε το κίτρινο θαυμαστικό.
Αμα με αφήσει σε λίγο να το ανοίξω , θα την ξηλώσω να δω τι γίνεται. Εντωμεταξύ, κάποια στιγμή σήμερα το απόγευμα, το έπιασα το τηλέφωνο απο πίσω, και ψιλοέκαιγε.
Εχω την έκδοση 4.0.3

Πράγματι μετά απο 2 λεπτά, ξεκίνησε να φορτίζει και έφυγε το κίτρινο θαυμαστικό.
Αμα με αφήσει σε λίγο να το ανοίξω , θα την ξηλώσω να δω τι γίνεται. Εντωμεταξύ, κάποια στιγμή σήμερα το απόγευμα, το έπιασα το τηλέφωνο απο πίσω, και ψιλοέκαιγε.
Εχω την έκδοση 4.0.3
Δύο τινά σας συμβαίνουν. Ή κάποια εφαρμογή σας ρουφάει σαν βδέλλα την μπαταρία ή η μπαταρία είναι στα τελευταία της. Αν δεν το έχετε πάνω από 1-1.5 χρόνο ώστε να έχει γεράσει η μπαταρία τότε το πρώτο. Βάλτε κάποια εφαρμογή σαν την betterbatterystats η ανάλογη για να τσεκάρετε τι καταναλώνει μπαταρία. Επίσης το ζέσταμα στο πίσω μέρος σημαίνει ότι ο επεξεργαστής ζορίζεται από κάτι και για αυτό τρώει την μπαταρία.

Αμα με αφήσει σε λίγο να το ανοίξω , θα την ξηλώσω να δω τι γίνεται. Εντωμεταξύ, κάποια στιγμή σήμερα το απόγευμα, το
έπιασα το τηλέφωνο απο πίσω, και ψιλοέκαιγε.
Εχω την έκδοση 4.0.3[/QUOTE]

ειναι αλλο ενα κουσουρι της 4.0.3.
κανε λιγο υπομονη μεχρι να ερθει η 4.1 να ησυχασεις..

Παιδες μαλλον με εχει τιμωρημένο η samsung.
Σημερα αξιωθηκα να το συνδεσω και στο Kies.
Θα μαντεψατε φυσικα οτι δεν βρηκε καμμια ενημερωση:furious3:
Ειναι δυνατον ρε φουστη μου????

Παιδες μαλλον με εχει τιμωρημένο η samsung.
Σημερα αξιωθηκα να το συνδεσω και στο Kies.
Θα μαντεψατε φυσικα οτι δεν βρηκε καμμια ενημερωση:furious3:
Ειναι δυνατον ρε φουστη μου????

ρε συ Μιχαλη τι βιαζεσαι..?
δεν ειπαμε οτι μονο σε vodafone εχει προς το παρον Update?
υπομονη λιγες ημερες-(υποθετω..:FSGSFGS4:)-ακομη....
μολις βγει για οτιδηποτε αλλο,θα το αναφερω εδω.
don`t worry..

Παιδιά για θυμίστε μου με την τελευταία αναβάθμιση φεύγει το εικονίδιο επαφές στο μενού του τηλεφώνου; Εννοώ όταν πατάμε το πράσινο κουμπάκι έχει μενού πληκτρολόγιο, αρχείο κλήσεων επαφές, αγαπημένα και ομάδες, με ενδιαφέρει αν φεύγει από κει το επαφές όπως είχα ακούσει παλιότερα.