Παιδιά πως μπορώ να σβήσω αποθηκευμένους κωδικούς; Θέλω να μπω για παράδειγμα σε μια ιστοσελίδα στην οποία έχω μπει με δύο διαφορετικούς κωδικούς και μου βγάζει πολύ συχνά αυτόματα τον κωδικό που δεν θέλω πλέον να χρησιμοποιώ. Υπάρχει τρόπος να τον σβήσω αυτόν; Ευχαριστώ.
Θα έπρεπε να το έχεις αναβαθμίσει τουλάχιστον σε 4.2.1
Με επαφές θα τις έχει backup το gmail σου και οι εφαρμογές θα κατέβουν μόνες τους μόλις βάλεις τον λογαριασμό σου στο νέο λογισμικό.
Θα είναι σα να παίρνεις καινούρια συσκευή.
Τώρα για το πρόβλημα σου εάν δεν στο ξανακάνει μάλλον ήτανε κάποιο τυχαίο κόλλημα του λογισμικού.
Θα έπρεπε να το έχεις αναβαθμίσει τουλάχιστον σε 4.2.1
Με επαφές θα τις έχει backup το gmail σου και οι εφαρμογές θα κατέβουν μόνες τους μόλις βάλεις τον λογαριασμό σου στο νέο λογισμικό.
Θα είναι σα να παίρνεις καινούρια συσκευή.
Τώρα για το πρόβλημα σου εάν δεν στο ξανακάνει μάλλον ήτανε κάποιο τυχαίο κόλλημα του λογισμικού.
προφανως 4.1.2 θες να πεις..γιατι επισημα τουλαχιστον,δεν μας εχει δωσει αλλη.
Προφανώς.
Να είναι καλά οι devs που κρατάνε την συσκευή μας up to date!!!
Πάντως προσωπικά μετά από αρκετό καιρό σε 4.1.2 γύρισα σε 4.0.4. Μου λείπουν κάποια πραγματάκια, αλλά η αίσθησή μου είναι πως η 4.1.2 είναι αισθητά πιο βαριά ενώ με την 4.0.4 το κινητό είναι πιο γρήγορο στην απόκρισή του.
Με την 4.1.2 ειδικά όταν άνοιγα data ή Wifi και άρχιζε να κάνει sync, το κινητό για μερικά δευτερόλεπτα ήταν ...ψιλονεκρό. Αν άνοιγα δε ταυτόχρονα και μια εφαρμογή που ήθελε και internet access (π.χ. meteo) ... κλάφτα Χαράλαμπε...
εγω με την 4.0.4 ειχα συνεχεια sod.δεν ξαναγυρναω με τιποτε...
Ποια 4.0.4; Εμένα μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κιχ (φτου φτου).
Για να πω την αλήθεια δεν είχα ξαναβάλει 4.0.4. Πήγα από 4.0.3 (η χειρότερη με διαφορά) κατευθείαν σε 4.1.2 (διάφορες Nordic). H 4.0.4 που έβαλα τώρα είναι γερμανική T-Mobile.
Μάλιστα στην 4.0.4 βρήκα και την υγειά μου με το bluetooth του αυτοκινήτου, διότι με τις 4.1.2 συνδεόταν 1-2 φορές και μετά για να ξανασυνδεθεί ήθελε κλείσιμο-άνοιγμα το bluetooth.
κατι ακουσα για omnin 4.2.2.αυτην φοράς;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.