[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S II

Παιδιά πως μπορώ να σβήσω αποθηκευμένους κωδικούς; Θέλω να μπω για παράδειγμα σε μια ιστοσελίδα στην οποία έχω μπει με δύο διαφορετικούς κωδικούς και μου βγάζει πολύ συχνά αυτόματα τον κωδικό που δεν θέλω πλέον να χρησιμοποιώ. Υπάρχει τρόπος να τον σβήσω αυτόν; Ευχαριστώ.

Παιδιά πως μπορώ να σβήσω αποθηκευμένους κωδικούς; Θέλω να μπω για παράδειγμα σε μια ιστοσελίδα στην οποία έχω μπει με δύο διαφορετικούς κωδικούς και μου βγάζει πολύ συχνά αυτόματα τον κωδικό που δεν θέλω πλέον να χρησιμοποιώ. Υπάρχει τρόπος να τον σβήσω αυτόν; Ευχαριστώ.

Ποιον browser χρησιμοποιείς;
Αν και γενικά να ξέρεις ότι σε mobile δεν γίνεται ένας ένας. Τουλάχιστον σε όσους browsers έχω δουλεψει. Ίσως κάποιος να έχει κάποιο add-on.

Καλημερα παιδια. Ξερει κανεις τι παιζει? Εδω και 4-5 μερες το κινητο λεει (unfortunately touchwiz home has stopped working ). Το εχω αναβαθμισει κανονικα σε 4.1.2 JB

Last edited:

googlaρε το και θα σου βγαλει αρκετα αποτελεσματα.
καποιο κολλημα του λειτουργικου ειναι.
του εχει περασει καποιο προσθετο launcher?
ειναι rootαρισμενο?

Οχι Δημητρη δεν εχω αλλο launcher. Τι εννοεις rootαρισμενο? Μπορεις να μου πεις τι ακριβως να κανω?

οι λυσεις που δινουν:

1
Go to Settings.
Under Device click Home screen mode.
Select Easy mode.
Click Apply.

2

go to settings (you have to be quick getting there) Swipe from top of screen then press the star thing on the top rh corner.
open application manager
change to "all"
scroll down to "touchwiz home" select
hit "clear data"
this should reset touchwiz when you restart it.

3

1. With the device powered off, press and hold the Power, Volume Up and Volume Down buttons simultaneously until you see a recovery menu.

2. Use the Volume buttons to toggle your selection to the wipe data / factory reset option.

3. Press the Power button to choose the highlighted selection and to perform the factory reset.

ειναι καποιες λυσεις που δινουν.

η 3η με τα reset,να ξερεις οτι σβηνει οτι εχεις περασμενο στο τηλεφωνο σου.
δοκιμασε τις 2 προηγουμενες και εαν δεν δεις αποτελεσμα,κανε τα 2 ρισετ της 3ης λυσης.

Τον τελευταίο καιρό η συσκευή μου κάνει κόλπα και δεν ξέρω τι φταίει. Μάλλον λέω ότι φταίει η μπαταρία αλλά θέλω τη γνώμη σας. Για παράδειγμα, παλιότερα φορτίζοντας το κινητό με φορτιστή αυτοκινήτου 1300μΑ, ακόμα και κατά την πλοήγηση με το GPS ανοιχτό η μπαταρία φόρτιζε, τώρα διαπίστωσα το αντίθετο μιας και πλέον κατεβαίνει το ποσοστό αντί να φορτίζει. Επίσης έχει τύχει να μου δείχνει ποσοστό φόρτισης για παράδειγμα 58% κι όταν κάνω επανεκκίνηση το κινητό να μου δείχνει στο καπάκι 13%. Επίσης σήμερα κατά την επανεκκίνηση του κινητού μου έβγαλε όλες τις εφαρμογές που είχα τακτοποιημένες σε φακέλους σε μία σελίδα για να μην ψάχνω κι έγιναν 9 σελίδες με εφαρμογές που πρέπει πάλι να τις βάλω στους φακέλους. Σας φαίνονται λογικά όλα αυτά; Να σημειώσω ότι τη συσκευή την έχω ακριβώς 3 χρόνια με το στοκ λογισμικό gingerbread 2.3.4. Να πάω για μπαταρία; Παίζει να θέλει αναβάθμιση; Το χω ξανασυζητήσει εδώ το θέμα αναβάθμισης και φοβάμαι να μπω σ αυτή τη διαδικασία γιατί έχω φέρει το κινητό στα μέτρα μου και δεν ξέρω τι γίνεται με τις επαφές, τις εφαρμογές κι όλα αυτά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες προτάσεις-λύσεις.

Θα έπρεπε να το έχεις αναβαθμίσει τουλάχιστον σε 4.2.1
Με επαφές θα τις έχει backup το gmail σου και οι εφαρμογές θα κατέβουν μόνες τους μόλις βάλεις τον λογαριασμό σου στο νέο λογισμικό.
Θα είναι σα να παίρνεις καινούρια συσκευή.
Τώρα για το πρόβλημα σου εάν δεν στο ξανακάνει μάλλον ήτανε κάποιο τυχαίο κόλλημα του λογισμικού.

Με επαφές θα τις έχει backup το gmail σου και οι εφαρμογές θα κατέβουν μόνες τους μόλις βάλεις τον λογαριασμό σου στο νέο λογισμικό.
Τώρα για το πρόβλημα σου εάν δεν στο ξανακάνει μάλλον ήτανε κάποιο τυχαίο κόλλημα του λογισμικού.

Μου το χει ξανακάνει αυτό με τους φακέλους, αυτό με τη μπαταρία δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, σ ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

προφανως 4.1.2 θες να πεις..γιατι επισημα τουλαχιστον,δεν μας εχει δωσει αλλη.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S2

Πάντως προσωπικά μετά από αρκετό καιρό σε 4.1.2 γύρισα σε 4.0.4. Μου λείπουν κάποια πραγματάκια, αλλά η αίσθησή μου είναι πως η 4.1.2 είναι αισθητά πιο βαριά ενώ με την 4.0.4 το κινητό είναι πιο γρήγορο στην απόκρισή του.
Με την 4.1.2 ειδικά όταν άνοιγα data ή Wifi και άρχιζε να κάνει sync, το κινητό για μερικά δευτερόλεπτα ήταν ...ψιλονεκρό. Αν άνοιγα δε ταυτόχρονα και μια εφαρμογή που ήθελε και internet access (π.χ. meteo) ... κλάφτα Χαράλαμπε...

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S2

Προφανώς.
Να είναι καλά οι devs που κρατάνε την συσκευή μας up to date!!!

κατι ακουσα για omnin 4.2.2.αυτην φορας?

Πάντως προσωπικά μετά από αρκετό καιρό σε 4.1.2 γύρισα σε 4.0.4. Μου λείπουν κάποια πραγματάκια, αλλά η αίσθησή μου είναι πως η 4.1.2 είναι αισθητά πιο βαριά ενώ με την 4.0.4 το κινητό είναι πιο γρήγορο στην απόκρισή του.
Με την 4.1.2 ειδικά όταν άνοιγα data ή Wifi και άρχιζε να κάνει sync, το κινητό για μερικά δευτερόλεπτα ήταν ...ψιλονεκρό. Αν άνοιγα δε ταυτόχρονα και μια εφαρμογή που ήθελε και internet access (π.χ. meteo) ... κλάφτα Χαράλαμπε...

εγω με την 4.0.4 ειχα συνεχεια sod.δεν ξαναγυρναω με τιποτε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S2

εγω με την 4.0.4 ειχα συνεχεια sod.δεν ξαναγυρναω με τιποτε...

Ποια 4.0.4; Εμένα μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κιχ (φτου φτου).
Για να πω την αλήθεια δεν είχα ξαναβάλει 4.0.4. Πήγα από 4.0.3 (η χειρότερη με διαφορά) κατευθείαν σε 4.1.2 (διάφορες Nordic). H 4.0.4 που έβαλα τώρα είναι γερμανική T-Mobile.
Μάλιστα στην 4.0.4 βρήκα και την υγειά μου με το bluetooth του αυτοκινήτου, διότι με τις 4.1.2 συνδεόταν 1-2 φορές και μετά για να ξανασυνδεθεί ήθελε κλείσιμο-άνοιγμα το bluetooth.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S2

Ποια 4.0.4; Εμένα μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κιχ (φτου φτου).
Για να πω την αλήθεια δεν είχα ξαναβάλει 4.0.4. Πήγα από 4.0.3 (η χειρότερη με διαφορά) κατευθείαν σε 4.1.2 (διάφορες Nordic). H 4.0.4 που έβαλα τώρα είναι γερμανική T-Mobile.
Μάλιστα στην 4.0.4 βρήκα και την υγειά μου με το bluetooth του αυτοκινήτου, διότι με τις 4.1.2 συνδεόταν 1-2 φορές και μετά για να ξανασυνδεθεί ήθελε κλείσιμο-άνοιγμα το bluetooth.

εγω απο την αλλη,με "μαμα" 4.0.3 καο 4.0.4 ειχα πολλα προβληματα.
με "μαμα" 4.1.2 κανενα απολυτως.

απ`οτι ειδα,ειναι αρκετα πολυπλοκη διαδικασια να παμε σε 4.4.2 και αυτες τις ημερες ειδικα,δεν εχω καθολου ορεξη για κατι τετοιο.
οταν μου ερθει,θα κανω μια προσπαθεια...:2thumb22sup:

Πολύπλοκη;;;;
Όχι βέβαια.
Από recovery είναι το πολύ 5 λεπτά να μπουτάρεις στην νέα σου ρομ.
Χωρίς να χάσεις τίποτα, τουλάχιστον από φωτογραφίες τηλέφωνα κτλ, εκτός από τις εφαρμογές/παιχνίδια και τις ρυθμίσεις/προόδους τους. Αλλά και αυτό λύνεται με titanium backup.