[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Υπάρχουν ακόμα .mov? :p Δοκίμασε MX Player και VLC.

Χα χα. Ναι υπάρχουν:) ειδικά αν για 2 χρόνια τραβάς βίντεο το μικρό σου διαολακι με το μήλο τηλέφωνο τα θες στη βιβλιοθήκη σου. Μάλλον για αντίποινα στην Apple δε τα κάναν συμβατά:D δε βλέπω άλλο λόγο.

Μάλλον κάτι άλλο σε τιμωρεί που τράβαγες το "μικρό σου διαολάκι" με την κάμερα από κινητό και όχι από κανονική.:flipout:

Μάλλον κάτι άλλο σε τιμωρεί που τράβαγες το "μικρό σου διαολάκι" με την κάμερα από κινητό και όχι από κανονική.:flipout:

Όχι πολλά. Μόνο 12gb για να μου κάνουν παρέα στα ταξίδια μου. Τι να κάνω? Είμαι χαζομπαμπας :)

Αυτό που κάνουν συνήθως είναι να κλείνουν ακόμα και εφαρμογές που είναι χρήσιμες για το λειτουργικό και που αυτόματα το λειτουργικό τις επανεκκινει.
Αυτό το συνεχόμενο άνοιξε κλείσε έχει ως αποτέλεσμα να κάνει πιο αργό το κινητό μας για άλλες λειτουργίες εφόσον απασχολείται με το να ξανα ανοίγει λειτουργίες που χρειάζονται να είναι ενεργές.

Και πως κλείνουμε εφαρμογές που ανοίγουν απο μονές τους και δεν τις χρειαζόμαστε;

Παιδιά έχω το s3 mini χωρις root 2 μήνες.Αν θέλω να κάνω πλήρη back up με ποιο τρόπο πρέπει να γίνει; Δηλ αν γίνει hard reset και μετά να μπορώ να το επαναφέρω

Ευτυχης κατοχος κι εγω πλεον αφου το s2 μας αποχαιρετησε για τα καλα. Το χω 2 μερες αλλα ψιλοαγχωνομαι για την μπαταρια. Ελπιζω να νου βγαζει τη μερα.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ευτυχης κατοχος κι εγω πλεον αφου το s2 μας αποχαιρετησε για τα καλα. Το χω 2 μερες αλλα ψιλοαγχωνομαι για την μπαταρια. Ελπιζω να νου βγαζει τη μερα.

Πολύ καλό smart θα το ευχαριστηθείς!

Όσο για τις πρώτες μέρες σίγουρα θα το έχεις όλη μέρα στα χέρια, μπορεί να σε βγάζει "δύσκολα" έως το βράδυ...

αλλα κατά μέσο όρο, δεν ξέρω βέβαια πόσο "απαιτητικός χρήστης" είσαι θα σε βγάζει ΑΝΕΤΑ 2 μέρες ΓΕΜΑΤΕΣ

Το S2 από τη τα έπαιξε??

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

μεγειές Θανάση !

αλλα κατά μέσο όρο, δεν ξέρω βέβαια πόσο "απαιτητικός χρήστης" είσαι θα σε βγάζει ΑΝΕΤΑ 2 μέρες ΓΕΜΑΤΕΣ

επιεβεβαιώνω, εκτός αν είστε www addict...!

Το S2 από τη τα έπαιξε??

το βαρέθηκε και βάλθηκε να το σπάσει γιατί αλλιώς δεν έπαιρνε "έγκριση" από το κονγκρέσο για αλλαγή!!!-bye-

το θέμα μπαταρίας είναι καθαρά ψυχολογικό.
εγώ μπήκα σε τριπ να το φορτίζω καθημερινά μήπως και ξεμείνω.
Με αποτέλεσμα κάθε βράδυ να είμαι στο 90 και μετά να το ξεσκίζω στο ιντερνετ.
Αν το δεις ως τηλέφωνο βασικά και όχι ως παιχνίδι η μέρα είναι δεδομένη. Οι δυό πιάνονται σχετικά εύκολα

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ούτε γι αστείο. Επιμένω.

Ειλικρινά φιλε Τάσο είδες πόσες μαρτυρίες στο πρόσφατο παρελθόν που συμφωνούν με εμένα για την διάρκεια της μπαταρίας, δεν σου λέω υπερβολές, βέβαια κρατάω μια μικρή επιφύλαξη γιατί ΔΕΝ ξέρω πόσο το "ζαλίζεις" όλη μέρα, αν είσαι όλη μέρα αναμμένος, WEB, παιχνίδια, GPS κτλ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σου φτάνει έως το βράδυ ΛΟΓΙΚΟ, αλλα σε μια τέτοια είδους χρήση δεν χρειάζεσαι μπαταρία, αλλα ένα σύστημα να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος με την μπρίζα!

Και δεν εξετάζω το ενδεχόμενο να σου "τσακίζει" την μπαταρία κάποια εφαρμογή, εννοείτε ότι κοιτάς που δίνει και πόσο η μπαταρία σου και έχεις και ένα battery manager + ένα προφίλ ενέργειας οικονομικό!

Δέν το βαρέθηκα. Μια χαρά τη δουλειά του έκανε. δεν ψηνόμουνα να σκάσω 350 για κινητό, όχι ότι δεν θα τα έσκαγα, αλλά για άλλο πράγμα (για avr):smash:
Το s2 είχε φάει βουτιά από ποδήλατο χωρίς να του έχω ούτε θήκη ούτε ζελατίνα. Ως αποτέλεσμα ράγισε το μπροστά τζάμι κοντά στο κεντρικό κουμπί. Λειτουργούσε κανονικά όμως. Κοίταξα για το ενδεχόμενο να αλλάξω μόνο το τζάμι αλλά ενώ στο internet αναφέρει πολλά παραδείγματα κινητού στα οποία αυτό είναι εφικτό, για το s2 βρήκα μόνο αναφορές ότι λόγω της κόλλας έπρεπε να αλλάξει συνολικά η οθόνη (κοντά στο κατοστάρικο) και δεν ασχολήθηκα αφού το τηλέφωνο λειτουργούσε. Μου είχε φύγει και το άγχος να το προσέχω... Η σχέση μου αυτή με το ραγισμένο κινητό διήρκησε γύρω στους έξι μήνες.
Έλα όμως που το έπιασε στα χέρια του ένας γρουσούζης, ο υπερηχάς και με ρώτησε με απορία και θαυμασμό "και δουλεύει κανονικά?".
Ε, αυτό ήτανε... μέσα σε μια βδομάδα τα έπαιξε το κεντρικό κουμπί που ακουμπούσε στη ρωγμή και bye bye μετά...
Εντάξει, πέρα του μεταφυσικού χιούμορ, το πιθανότερο είναι να άρπαξε υγρασία από τη ρωγμή οπότε είπα το κάνεις που το κάνεις...
Μέχρι στιγμής πάντως δηλώνω πολύ ευχαριστημένος. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά οπότε τώρα θα φανεί και το θέμα της μπαταρίας. Η αλήθεια είναι πως του κάνω heavy duty χρήση. Δημήτρη προς το παρόν πήρα μια φτηνή θήκη μαζί με ζελατίνα 12 ευρώ από το πλαίσιο για λόγους ανασφάλειας (όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι) και ψάχνομαι κι εγώ για θήκη.