[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Αν το δεις ως τηλέφωνο βασικά και όχι ως παιχνίδι η μέρα είναι δεδομένη. Οι δυό πιάνονται σχετικά εύκολα

Μόνο που ένα smartphone και ειδικά στο επίπεδο του S3, το τελευταίο πράγμα που χρησιμοποιείς, είναι το τηλέφωνο.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ειλικρινά φιλε Τάσο είδες πόσες μαρτυρίες στο πρόσφατο παρελθόν που συμφωνούν με εμένα για την διάρκεια της μπαταρίας, δεν σου λέω υπερβολές, βέβαια κρατάω μια μικρή επιφύλαξη γιατί ΔΕΝ ξέρω πόσο το "ζαλίζεις" όλη μέρα, αν είσαι όλη μέρα αναμμένος, WEB, παιχνίδια, GPS κτλ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σου φτάνει έως το βράδυ ΛΟΓΙΚΟ, αλλα σε μια τέτοια είδους χρήση δεν χρειάζεσαι μπαταρία, αλλα ένα σύστημα να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος με την μπρίζα!

Και δεν εξετάζω το ενδεχόμενο να σου "τσακίζει" την μπαταρία κάποια εφαρμογή, εννοείτε ότι κοιτάς που δίνει και πόσο η μπαταρία σου και έχεις και ένα battery manager + ένα προφίλ ενέργειας οικονομικό!

ΟΚ, μπορείς στο τέλος της ημέρας να ανεβάσεις ένα screenshot από την οθόνη που δείχνει αναλυτικά την μπαταρία που έχει το γράφημα και τις μπάρες από κάτω;

Μ' ενδιαφέρει να δω κυρίως, πόση ώρα έχει μείνει ανοικτή η οθόνη όλη μέρα...

Ζελατίνες??

Βρε παιδιά δεν είδατε τα video?? δεν καταλαβαίνει τίποτα η οθόνη ούτε γρατσουνιές και επίτηδες να προσπαθείτε, είναι "άσπαστα"...!

πέταξα ζελατίνες και θήκες, έχω περάσει μόνο μια λεπτή σιλικόνη, να το προστατέψει για κάποια τούμπα, και τέλος!

Πέταξα και γω τη ζελατίνα που είχα από τότε που το πήρα και η αίσθηση της αφής έγινε πολύ καλύτερη. Μία minimal θήκη την κρατάω για τα προσχήματα

Ναι ναι, ποίες ζελατίνες αλίμονο...

Και οι θήκες πήγαν περίπατο, έβαλα μια slim (λεπτή σιλικόνη) και χαίρομαι το smart μου όσο ποτέ!

Άλλη αίσθηση άλλη φάση!!!!

Μόνο που ένα smartphone και ειδικά στο επίπεδο του S3, το τελευταίο πράγμα που χρησιμοποιείς, είναι το τηλέφωνο.

Αυτές τις δύο εβδομάδες που το χρησιμοποιώ, με αρκετή χρήση ως τηλέφωνο, μόνιμα ανοικτό wifi & Bluetooth, αρκετά συχνή χρήση email 1,5 ημέρα σίγουρα. Το 4s στην ίδια χρήση μου έβγαζε ημέρα. Οπότε με λίγη οικονομία και κλειστά τα wifi, GPS, Bluetooth πιστεύω ότι το 2+ days δεν ειναι δύσκολο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

έχω πολύ πιό σοβαρά πράγματα να κάνω από το να περνάω την ώρα μου με το κινητό.
Μιά μέρα μου κράτησε τις δυό πρώτες που το έψαχνα σαν τρελλός.
Από κει και πέρα μπαίνω χαλαρά και στην τρίτη με μιά καλή φόρτιση.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ζελατίνες??

Βρε παιδιά δεν είδατε τα video?? δεν καταλαβαίνει τίποτα η οθόνη ούτε γρατσουνιές και επίτηδες να προσπαθείτε, είναι "άσπαστα"...!

πέταξα ζελατίνες και θήκες, έχω περάσει μόνο μια λεπτή σιλικόνη, να το προστατέψει για κάποια τούμπα, και τέλος!

θα ήθελα να δω ένα βίντεο όπου κάνεις εσύ το ίδιο στο δικό σου.
μετά τις αποκαλύψεις της samsung για "πληρωμένες" καταχωρήσεις, οι πρώτες ύποπτες είναι οι παραπάνω.

H θήκη από σιλικόνη είναι απαραίτητη,τόσο για προστασία από πεσίματα και χτυπήματα όσο και για την εντελως διαφορετική αίσθηση ασφάλειας που αποκομίζεις όταν κρατας το τηλέφωνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

θα ήθελα να δω ένα βίντεο όπου κάνεις εσύ το ίδιο στο δικό σου.
μετά τις αποκαλύψεις της samsung για "πληρωμένες" καταχωρήσεις, οι πρώτες ύποπτες είναι οι παραπάνω.

Το ότι η εταιρία δίνει τα smart free για "test" ok το καταλαβαίνω ποιος θα κάνει τέτοιες μ@λ@κίες στο smart του,
από κει και πέρα τη εννοείς?? γιατί δεν καταλαβαίνω, ότι τα video είναι ύποπτα ως προς τη??
έχουν ειδικά εφέ από σπεσιαλίστες του χόλιγουντ, δεν είναι αλήθεια ότι βλέπουμε στα video???

Δεν νομίζω να εννοείς αυτό...

συνεπώς τη μας ενδιαφέρει, έτσι η αλλιώς μας (μου) απέδειξαν ότι ΑΝΤΕΧΟΥΝ τα "πάντα"!!

Τι άλλο...:a0210:

Εχει δοκιμάσει κανένας καμιά τέτοια;
http://www.ebay.com/itm/Newest-3250...993&pid=100018&prg=1023&rk=3&sd=170906121843&

1000mah παραπάνω με 5 ευρώ;;;;; για μούφα το κόβω.

Θα πρότεινα να μην εμπιστευτείς μπαταρία από ebay. Πολλά παιδιά κλαίνε τα λεφτά του (έστω και λιγα). Μερικοί έχουν σκίσει και το χαρτί και από κάτω γράφει άλλη χωρητικότητα. Ούτε τα 2/3 αυτής της οποίας αγόρασαν. Η βρες κάποια καλή τιμή για την γνήσια τριχιλιαρη (που αναφέρε και φίλος πριν μερικά ποστς) ή πάρε με 17-18 μια δεύτερη απλή ή πάρε κανένα πακ μικρό να φορτίζεις από εκεί στην ανάγκη ή φορτίζε πιο συχνά. Στο s2 είχα μόνιμα καλώδια στη δουλειά, στο αυτοκίνητο και στο πίσι στο σπίτι. Όπου βρισκόμουν έδινα έστω για λίγη ώρα λίγη φόρτιση και ήμουν οκ.

Δεν έχει το NFC τσιπάκι.

Καλύτερα η γνήσια, αλλά δίνει μαζί και καπάκι γιατί χοντραίνει λίγο.

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-SA...886?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item257b7f2c1e

Την έχω εγώ, έχει βοηθήσει πολύ +1 μέρα!

Αλλα υπόψιν ΔΕΝ μπαίνει καμια θήκη μετά!

P.S.
η σιλικόνη μου μπήκε πάντως με την πιο χοντρή μπαταρία χωρίς να φαίνεται "άσχημο" η να παραμορφώνει κτλ

εγώ αγόρασα αυτό τον φορτιστή μαζί με την original μπαταρία (έχει και NFC). Η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική, σε σχέση με ebay amazon κλπ.
όταν γυρίζω σπίτι το βράδυ βγάζω την αδειασμένη μπαταρία και βάζω τη φορτισμένη και είμαι πάλι στο 100% χωρίς να αφήνω το κινητό καθόλου δεσμευμένο στο φορτιστή του.
είναι πολύ βολικό γιατί δεν έχεις καθόλου έξτρα όγκο στο κιητό όπως πχ με την 3000 mah και πραγματικά από τότε που την πήρα δεν ξανααγχώθηκα ποτέ μην ξεμείνω.
ακόμα και σε ταξίδια στο εξωτερικό που βγαίνω από το ξενοδοχείο στις 8 το πρωί και επιστρέφω στις 12 το βράδυ και ολη μέρα το ξεσκίζω με emails κλπ, είμαι care-free (ήταν ο μεγαλύτερος μπελάς μου ως τώρα να γυρνάω με τον φορτιστή και να ψάχνω ελεύθερη -και συμβατή- μπρίζα)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

ΟΚ, μπορείς στο τέλος της ημέρας να ανεβάσεις ένα screenshot από την οθόνη που δείχνει αναλυτικά την μπαταρία που έχει το γράφημα και τις μπάρες από κάτω;

Μ' ενδιαφέρει να δω κυρίως, πόση ώρα έχει μείνει ανοικτή η οθόνη όλη μέρα...

Σου ανεβάζω 3 διαφορετικά από διαφορετικές μέρες, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματική χρήση του smart,
γιατί είμαι σε αναρρωτική σπίτι, αλλα θα δεις ότι άνετα φτάνω 2 μέρες έως και 4+ μέρες χωρίς να "παίζω" πολύ με το smart.

Σε κανονική χρήση επιφυλάσσομαι κάποια στιγμή να σου δείξω τις ενδείξεις, KAI πάλι φτάνω 2 μέρες ΑΝΕΤΑ και με την μικρή την μπαταρία!

το τελευταίο πρόσεξε είναι στα γαλλικά sorry, όμως θα δεις εύκολα 4 μέρες και 2 ώρες, και μένει άλλο ένα 12% μπαταρία!

screenshot%202.jpg
screenshot%203.jpg
screenshot%204.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Σου ανεβάζω 3 διαφορετικά από διαφορετικές μέρες, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματική χρήση του smart,
γιατί είμαι σε αναρρωτική σπίτι, αλλα θα δεις ότι άνετα φτάνω 2 μέρες έως και 4+ μέρες χωρίς να "παίζω" πολύ με το smart.

Σε κανονική χρήση επιφυλάσσομαι κάποια στιγμή να σου δείξω τις ενδείξεις, KAI πάλι φτάνω 2 μέρες ΑΝΕΤΑ και με την μικρή την μπαταρία!

το τελευταίο πρόσεξε είναι στα γαλλικά sorry, όμως θα δεις εύκολα 4 μέρες και 2 ώρες, και μένει άλλο ένα 12% μπαταρία!

screenshot%202.jpg
screenshot%203.jpg
screenshot%204.jpg

και ένα με την κατανάλωση της οθόνης

Attachments

• Screenshot_2013-05-11-19-38-34.jpg
    Screenshot_2013-05-11-19-38-34.jpg
    56 KB · Views: 90
  • Screenshot_2013-05-11-19-38-22.jpg
    Screenshot_2013-05-11-19-38-22.jpg
    63.7 KB · Views: 90
Last edited:
θα περάσω και εγώ ένα της οθόνης και μόνο, αλλα δεν έχω κανονική χρήση τον τελευταίο καιρό, πάντως όσες φορες έχω ρίξει μια ματια,

από 1 έως 2 ώρες ενεργοποιημένη η οθόνη 1 και μισή ώρα μέσο όρο...!

Και της 2 μέρες της έχω 9 στης 10 φορές!