DomieMic65
Supreme Member
Ακριβως το ίδιο ΜΔ δεν το βλέπει ουτε το*δικό μου g. nexus...Γιατί δεν βλέπει το bluetooth ; Όσο και να προσπάθησα ...
Ακριβως το ίδιο ΜΔ δεν το βλέπει ουτε το*δικό μου g. nexus...Γιατί δεν βλέπει το bluetooth ; Όσο και να προσπάθησα ...
Δεν ξερω τι εννοεις για τον dialer παντως γενικα επειδη οικογενειακα πηραμε ολοι samsung θα ελεγα οτι ειναι ψοφιμια στο σημα και μαλλον λογω χαμηλου σαρ
σε σύγκριση με iphone και htc, τα s2 και s3 είναι απείρως καλύτερο σε σήμα. με τα προηγούμενα έπρεπε να βγω στο μπαλκόνι για να μιλήσω ή δεν μιλούσα καν. τα samsung μασάνε σίδερα!
τα sony όμως που είχαμε επίσης οικογενειακώς μιλούσανε και μέσα από τα σίδερα....
Χι χι. Είχα το i και ήταν και γ@μw τα τηλέφωνα τότε. Μάλιστα το είχα δώσει σε έναν πελάτη ο οποίος το δούλευε μέχρι και πριν 2 χρόνια. Αθάνατο
Το μαμά πληκτρολόγιο του galaxy nexus κανει σχεδόν αυτό που λες... Απο την στιγμη που περασα σε 4.2.1 ολα αυτα. Δεν ξέρω τι γίνεται με το sIII. Ίσως να είναι το ιδιο. Θέλει καποιες ρυθμίσεις βέβαια που δεν είμαι κ ο πιο καταλληλος να στις πω...Ειχα ακουσει παλια οτι η google αγορασε μια ελληνικη εφαρμογη που επιτρεπει να πληκτρολογεις γρηγορα χωτις νσ γινετσι συτο που βλρπετε
....
Ισχυει
Υπαρχει?
Όχι δεν σου γράφει αναλυτικά. Αλλά γιατί να μην την κάνεις? Εμένα στην 4.1.2 ήρθαν μετά την μεγάλη άλλες 3 μικρές (2 από 50 ΜΒ και μια 29ΜΒ).Να ρωτησω
Μου βγαζει πχ οτι υπαρχει ενημερωση λογισμικου.
Πως μπορω να ξερω ΤΙ ακριβως ειναι αυτη η ενημερωση εκδοση τι βελτιωσεις προφερει κλπ?
Αμα κανω αποδοχη θα μου πει πριν δωσω το οκ η θα την κανει και τελος?
Όχι δεν σου γράφει αναλυτικά. Αλλά γιατί να μην την κάνεις? Εμένα στην 4.1.2 ήρθαν μετά την μεγάλη άλλες 3 μικρές (2 από 50 ΜΒ και μια 29ΜΒ).
η αναβάθμιση επηρεάζει εγκατεστημένες εφαρμογές, λίστες επαφών κλπ?
Σε κάποια έχεις δίκιο. Απλά τα βλέπεις για λίγο και μετά τα απ ενεργοποιείς. Π.χ. το να κοιτάει πως κοιτάς την οθόνη και να μην την γυρνάει αν γυρίσεις στο πλάι. Στην αρχή είναι ωραίο και δουλεύει. Μόλις όμως κλείσεις το φως τότε παύει να δουλεύει (λογικό μεν αλλά θα μπορούσαν να το εξέλισσαν να του αρκούσε το φως από την οθόνη που φωτίζει το πρόσωπο καθώς είναι χρήσιμο όταν είσαι ξαπλωμένος και τότε συνήθως δεν έχεις δυνατό φως).Τόσα και τόσα και τόσα features αλήθεια εσείς τα χρησιμοποιείτε;
Εγώ πάντως τα περισσότερα όταν έρθει η στιγμή να τα χρησιμοποιήσω ξεχνάω ότι υπάρχουν:
π.χ. χτυπάει το τηλέφωνο και θέλω σίγαση. Ποτέ δεν έχω καλύψει την οθόνη με την παλάμη....
με άλλα λόγια οι "ευκολίες" που μας παρουσιάζουν κάθε τόσο, μάλλον έχουν ρόλο εντυπωσιασμού παρά καθημερινής χρήσης. Αυτό αρχίζω και αισθάνομαι εγώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.