[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Δεν ξερω τι εννοεις για τον dialer παντως γενικα επειδη οικογενειακα πηραμε ολοι samsung θα ελεγα οτι ειναι ψοφιμια στο σημα και μαλλον λογω χαμηλου σαρ

σε σύγκριση με iphone και htc, τα s2 και s3 είναι απείρως καλύτερο σε σήμα. με τα προηγούμενα έπρεπε να βγω στο μπαλκόνι για να μιλήσω ή δεν μιλούσα καν. τα samsung μασάνε σίδερα!

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

σε σύγκριση με iphone και htc, τα s2 και s3 είναι απείρως καλύτερο σε σήμα. με τα προηγούμενα έπρεπε να βγω στο μπαλκόνι για να μιλήσω ή δεν μιλούσα καν. τα samsung μασάνε σίδερα!

τα sony όμως που είχαμε επίσης οικογενειακώς μιλούσανε και μέσα από τα σίδερα....

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

τα sony όμως που είχαμε επίσης οικογενειακώς μιλούσανε και μέσα από τα σίδερα....

ήταν από άλλες εποχές... πιό αγνές...!

Ά! Νάτο και σε καινούργιο: http://www.sonymobile.com/gr/support/phones/p990/ Μεταξύ μας, καταθληπτικό μοιάζει.

όχι....
αυτό:

sony-ericsson-p1i.jpg

0.58 sar, αλλά το σήμα του τρυπάει το Ρούπελ....

(και ΔΕΝ αποσύρθηκε. Το χρησιμοποιώ παράλληλα - είναι ήδη στον 6ο χρόνο!)

Χι χι. Είχα το i και ήταν και γ@μw τα τηλέφωνα τότε. Μάλιστα το είχα δώσει σε έναν πελάτη ο οποίος το δούλευε μέχρι και πριν 2 χρόνια. Αθάνατο

Χι χι. Είχα το i και ήταν και γ@μw τα τηλέφωνα τότε. Μάλιστα το είχα δώσει σε έναν πελάτη ο οποίος το δούλευε μέχρι και πριν 2 χρόνια. Αθάνατο

χα
τον έφαγα τον πελάτη.... (και σένα μαζί !)

Ειχα ακουσει παλια οτι η google αγορασε μια ελληνικη εφαρμογη που επιτρεπει να πληκτρολογεις γρηγορα χωτις νσ γινετσι συτο που βλρπετε

....
Ισχυει
Υπαρχει?

Ειχα ακουσει παλια οτι η google αγορασε μια ελληνικη εφαρμογη που επιτρεπει να πληκτρολογεις γρηγορα χωτις νσ γινετσι συτο που βλρπετε

....
Ισχυει
Υπαρχει?
Το μαμά πληκτρολόγιο του galaxy nexus κανει σχεδόν αυτό που λες... Απο την στιγμη που περασα σε 4.2.1 ολα αυτα. Δεν ξέρω τι γίνεται με το sIII. Ίσως να είναι το ιδιο. Θέλει καποιες ρυθμίσεις βέβαια που δεν είμαι κ ο πιο καταλληλος να στις πω...
Η πλάκα είναι πως στα αγγλικά δεν λειτουργεί τόσο καλά...

Να ρωτησω
Μου βγαζει πχ οτι υπαρχει ενημερωση λογισμικου.
Πως μπορω να ξερω ΤΙ ακριβως ειναι αυτη η ενημερωση εκδοση τι βελτιωσεις προφερει κλπ?
Αμα κανω αποδοχη θα μου πει πριν δωσω το οκ η θα την κανει και τελος?

Να ρωτησω
Μου βγαζει πχ οτι υπαρχει ενημερωση λογισμικου.
Πως μπορω να ξερω ΤΙ ακριβως ειναι αυτη η ενημερωση εκδοση τι βελτιωσεις προφερει κλπ?
Αμα κανω αποδοχη θα μου πει πριν δωσω το οκ η θα την κανει και τελος?
Όχι δεν σου γράφει αναλυτικά. Αλλά γιατί να μην την κάνεις? Εμένα στην 4.1.2 ήρθαν μετά την μεγάλη άλλες 3 μικρές (2 από 50 ΜΒ και μια 29ΜΒ).

Όχι δεν σου γράφει αναλυτικά. Αλλά γιατί να μην την κάνεις? Εμένα στην 4.1.2 ήρθαν μετά την μεγάλη άλλες 3 μικρές (2 από 50 ΜΒ και μια 29ΜΒ).

η αναβάθμιση επηρεάζει εγκατεστημένες εφαρμογές, λίστες επαφών κλπ?

η αναβάθμιση επηρεάζει εγκατεστημένες εφαρμογές, λίστες επαφών κλπ?

Οχι τιποτα δεν θα πειραξει. Απλα αφησε την να ολοκληρωθεί ομαλα. Αν εισαι εκτος πριζας ισως σου απαιτησει και ενα ποσοστο μπαταριας διαθεσιμο μεγαλυτερο απο 30 40 %.

Δε νομίζω να υπάρχει λόγος να αποφεύγεις τα updates.

Αν μου επιτραπεί ένα copy paste από το site tou insomnia.......έχει ενδιαφέρον

"Η ιστοσελίδα SamMobile έχει στα χέρια της μια δοκιμαστική έκδοση (Build ID: JDQ39) του Android 4.2.2 Jelly Bean το οποίο προορίζεται για κυκλοφορία τον επόμενο μήνα στο Galaxy S III και το οποίο φέρνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Galaxy S4 στο περσινό bestseller της Samsung.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η πρώτη αλλαγή αφορά την οθόνη κλειδώματος και την παρουσία σ' αυτή των widgets αλλά και των 2 εφέ (Ripple και Light) για το ξεκλείδωμα της συσκευής. Η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας αλλά και η πρόσβαση στο μενού των γρήγορων ρυθμίσεων με κίνηση 2 δακτύλων έρχεται και αυτή από το S4 στο S III

Στα νέα χαρακτηριστικά βλέπουμε το Driving Mode, την επιλογή νέων screen modes για διαφορετική απόχρωση των χρωμάτων της οθόνης του SIII αλλά και το ανανεωμένο S-Voice του Galaxy S4 που είναι πρόθυμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Στην έκδοση που δοκίμασε η ιστοσελίδα, δεν υπάρχουν ακόμα τα νέα χαρακτηριστικά που διαθέτει το λογισμικό της κάμερας του S4 και επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο από τις δύο κάμερες της συσκευής ταυτόχρονα. Το ίδιο ισχύει και για τα νέα air gestures τα οποία πραγματοποιούν συγκεκριμένες ενέργειες σε εφαρμογές, με συγκεκριμένη κίνηση του χεριού σας τα οποία παραμένουν αμφίβολο το αν θα τα δούμε σ' αυτή η κάποια μελλοντική αναβάθμιση του Galaxy S III."

Τόσα και τόσα και τόσα features αλήθεια εσείς τα χρησιμοποιείτε;

Εγώ πάντως τα περισσότερα όταν έρθει η στιγμή να τα χρησιμοποιήσω ξεχνάω ότι υπάρχουν:

π.χ. χτυπάει το τηλέφωνο και θέλω σίγαση. Ποτέ δεν έχω καλύψει την οθόνη με την παλάμη....

με άλλα λόγια οι "ευκολίες" που μας παρουσιάζουν κάθε τόσο, μάλλον έχουν ρόλο εντυπωσιασμού παρά καθημερινής χρήσης. Αυτό αρχίζω και αισθάνομαι εγώ.

Όντως, ελαχιστα απο αυτα χρησιμοποιω.
Το βασικο ειναι να εχει μεγαλη και ωραια οθονη, να ειναι γρηγορο και να εχει καλη αυτονομια.
Ολα τα αλλα τα εχεις ξεχασει τον 1ο μηνα

Εγώ πάντως τις χρησιμοποιώ αρκετά τις κινήσεις. Δε ξέρω αν περάσει η επίδραση του νέου gadget τι θα κάνω, αλλά μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα χρηστικά

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Τόσα και τόσα και τόσα features αλήθεια εσείς τα χρησιμοποιείτε;

Εγώ πάντως τα περισσότερα όταν έρθει η στιγμή να τα χρησιμοποιήσω ξεχνάω ότι υπάρχουν:

π.χ. χτυπάει το τηλέφωνο και θέλω σίγαση. Ποτέ δεν έχω καλύψει την οθόνη με την παλάμη....

με άλλα λόγια οι "ευκολίες" που μας παρουσιάζουν κάθε τόσο, μάλλον έχουν ρόλο εντυπωσιασμού παρά καθημερινής χρήσης. Αυτό αρχίζω και αισθάνομαι εγώ.
Σε κάποια έχεις δίκιο. Απλά τα βλέπεις για λίγο και μετά τα απ ενεργοποιείς. Π.χ. το να κοιτάει πως κοιτάς την οθόνη και να μην την γυρνάει αν γυρίσεις στο πλάι. Στην αρχή είναι ωραίο και δουλεύει. Μόλις όμως κλείσεις το φως τότε παύει να δουλεύει (λογικό μεν αλλά θα μπορούσαν να το εξέλισσαν να του αρκούσε το φως από την οθόνη που φωτίζει το πρόσωπο καθώς είναι χρήσιμο όταν είσαι ξαπλωμένος και τότε συνήθως δεν έχεις δυνατό φως).

Κάποια άλλα όμως έχουν χρήση. Εμένα με έχει βολέψει το screenshot με το πέρασμα την παλάμης πάνω από την οθόνη (κάθετα η παλάμη. Σαν να "ξεσκονίζεις" την οθόνη). Απλό και εύκολο. Ούτε κουμπιά, ούτε τίποτα. Επίσης σε φίλο του φάνηκε χρήσιμο όταν του έπεσε η πένα στην καφετέρια κάτω από το τραπέζι από το νοτε2 και δεν την πήρε είδηση. Σηκώθηκε να φύγει και μόλις έκανε 3-4 βήματα το κινητό άρχισε να δονείται καθώς κατάλαβε ότι ο χρήστης περπατά και η πένα λείπει. Γλύτωσε ένα 20ρικο από αυτό.

Επίσης κάτι άλλο "άμεσο" είναι η απευθείας κλήση από sms. Διαβάζεις ένα sms και αν θέλεις να καλέσεις απευθείας φέρνεις το ακουστικό στο αυτί. Καλεί απευθείας το νούμερο. Κάποιες φορές χρειάζεται. Επίσης έξυπνο είναι το ζουμ ιν/αουτ με το κινητό μπρος πίσω. Ζουμάρισμα με το ένα χέρι χωρίς να χρειάζεται δύο χέρια.

Γενικά από δίνει 10 εξτραδάκια ίσως να χρησιμοποιώ τα 3-4. Αλλά προτιμώ να τα έχει αυτά τα 10 ώστε να δω ποια θα μου καθίσουν καλά στην καθημερινότητα.