[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

το τσιπάκι NFC είναι πάνω στη μπαταρία

Ναι, αυτό το επιβεβαίωσα ήδη. Οπότε θέλει πολύ προσοχή στο τι αγοράζεις και από που.

Δεύτερη ερώτηση. Αν και έχω ορισμένο στο ημερολόγιο του s3 να γίνεται συγχρονισμός με το λογαριασμό του gmail calendar δε το κάνει και μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει κάποιος που το δουλεύει και ενδεχομένως μπορεί να μοιραστεί κάποια γνώμη?

Ναι, αυτό το επιβεβαίωσα ήδη. Οπότε θέλει πολύ προσοχή στο τι αγοράζεις και από που.

...

Έχεις δίκιο. Έκανα λάθος και συγγνώμη. Όπως φαίνεται και εδώ: http://www.ifixit.com/Teardown/Samsung+Galaxy+S+III+Teardown/9391/1 το έχουν το τσιπάκι στην μπαταρία. Παρασύρθηκα από το Νοτε2 που το έχει στην πλάτη. Είναι περίεργο καθώς και το Σ3 έχει τους δύο ακροδέκτες δίπλα στην μπαταρία όπως και το Νοτε2 στο οποίο συνδέεται το πίσω κάλυμμα που έχει το τσιπάκι. Όπως είδα και αλλού η γνήσια 3.000 μπαταρία το έχει και αυτή (λογικό) αλλά για άλλη, όπως γράφεις, θέλει προσοχή να το έχει.

με τα flac συμβαίνει το εξής.
κατά την μεταφορά τους στο κινητό από αλλού, παίρνεις το μύνημα ότι τα αρχεία δεν μπορουν να αναπαραχθούν στο τηλέφωνο και μόνο θα αποθηκευτούν....

μόλις τώρα μετέφερα ένα άλμπουμ.
Το n7player λέει ότι δεν μπορεί να το παίξει.
Το bsplayer το παίζει κανονικά.

μόλις τώρα μετέφερα ένα άλμπουμ.
Το n7player λέει ότι δεν μπορεί να το παίξει.
Το bsplayer το παίζει κανονικά.

το bsplayer παίζει μεν, αλλά αν κλειδώσεις την οθόνη σταματάει την αναπαραγωγή φλάκ.!!!
μπ3 τα παίζει και κλειδωμένο...

μπορεί να βοηθήσει κανείς?

σε κάποια φάση κάπου πάτησα κάτι να κάνει ενημερώσεις όταν βρίσκει wifi.
Από το πρωί δεν έχει σταματήσει....:rifle:
Δεν μπορώ να βρω πού το απενεργοποιούν....

μπορεί να βοηθήσει κανείς?

σε κάποια φάση κάπου πάτησα κάτι να κάνει ενημερώσεις όταν βρίσκει wifi.
Από το πρωί δεν έχει σταματήσει....:rifle:
Δεν μπορώ να βρω πού το απενεργοποιούν....

Αστο να κάνει τα updates του ...

εγώ θέλω να μου λέει: υπάρχει ένα update. Το θες?

Για το update του λειτουργικού πάντα θα σε ρωτάει.

Για τα Apps

Μπες στο Play Store -> Settings ->
Εκεί θα βρεις επιλογές για Notifications (ενημέρωσε με όταν υπάρχουν Updates)
Εκεί είναι και η επιλογή WiFi Only

Επίσης από το Play Store -> My apps
Βλέπεις ποιες εφαρμογές έχει εγκατεστημένες
Για κάθε μια μπορείς να τικάρεις την επιλογή αυτόματη-ανανέωση

Καλό ήταν που τα κατέβασες πάντως :-)

Για το update του λειτουργικού πάντα θα σε ρωτάει.

μα δεν με ρωτάει για το λειτουργικό πλέον.

τι τούκανα δεν ξέρω.
Αντίθετα για όλα των άλλων ρωτάει....

μα δεν με ρωτάει για το λειτουργικό πλέον.

τι τούκανα δεν ξέρω.
Αντίθετα για όλα των άλλων ρωτάει....

Αυτές τις μέρες στο S3 έφτασε σε κάποιους και Update λειτουργικού. Καλό ήταν, αλλά δεν είναι τόσο συχνό φαινόμενο.
Υποθέτω ότι το πέρασες το Update !? Το μεγάλο που ήθελε και reboot, Έγινε?

Μπες στο settings (όχι του play store το απλό settings) και δες την έκδοση του, θα σου πουν τα παιδιά που έχουν S3 αν έχεις την τελευταία έκδοση από τη μαμά Samsung.

Για τα apps , εάν έχεις αμφιβολία τι έγινε, πήγαινε και βαλε τα όλα να κάνουν auto-update υποχρεωτικά, να μην έχεις να το σκεφτείς κάθε φορά. Και φυσικά το notify στο ON να ξέρεις τι γίνεται.

Τωρα μολις τελειωσε και η δικια μου.
Ενα app μου εβαλε για μουσικη .....κατα τ αλλα..... οτι λεει και Σωκρατης!!

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Μάλλον πρόκειται για ότι πιο έξυπνο και εύχρηστο έχει βγει σε βάσεις αυτοκινήτου:
http://www.autopro.gr/tetr...der.html?sl=EL
...

Mου το σύστησε μέλος του myphone που το χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό.
Είχα στο Νοκια 8210 ένα ίδιο σύστημα (πιο ογκώδες βέβαια). Είναι πολύ καλό στο αυτοκίνητο αλλά δυστυχώς το μικρό μέταλλο που μπαίνει στο κινητό δημιουργεί ένα μικρό πρόβλημα όταν το κινητό κάθεται στο τραπέζι. Δεν μπορείς να το δουλέψεις σχεδόν καθόλου γιατί μπαλατζάρει δεξιά αριστερά. Αρκετές φορές αφήνω το κινητό στο τραπέζι (σε κάποιο καφέ) και ανοίγω μέιλ κλπ χωρίς να το κρατάω. Αυτή η μικρή επιφάνεια το δυσχεραίνει αρκετά αυτό.

καλό φαίνεται, βεβαια ok να δούμε τι παίζει είναι αρκετά ισχυρός ο μαγνήτης?? η θα πέφτει λακκούβες κτλ...

λέει έως και πόσα γραμμάρια τηλέφωνο??

το S3 πχ το "σηκώνει"??

Last edited: