[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

To leaked 4.2.2 το δοκίμασε κανείς?

Έχω διαβάσει διάφορα, τίποτα ακόμα σίγουρο, δεν είναι από τα δοκιμασμένα roms, είναι ενδιαφέρον πολλά στοιχεία από το S4,

ας αφήσουμε να δοκιμάσουν άλλοι πρώτα, να δούμε κανένα σοβαρό tuto και βλέπουμε...!

υπό παρακολούθηση το λοιπόν...

Διάβασα ότι η 4.2.2 προκαλεί υπερθερμάνσεις (και όχι μόνο στο S4) οπότε θα πρότεινα όποιος δεν το έχει ως χόμπι το "αλλάζω 2 ρομ την εβδομάδα" να κάνει υπομονή για να βγει καμία διόρθωση. :-)

Η δικη μου γνωμη ειναι παντως να βαζεται οποια custom rom κυκλοφορει, αρκει να ειναι η επισημη και οχι leaked

Οταν μπαινω στο φορουμ απο το s3 η φωτεινοτητα της οθονης "πεφτει". Σε αλλες σελιδες δεν το κανει αυτο. Υπαρχει λυση;
Να πω οτι οταν βγαινω απο το φορουμ, η φωτεινοτητα ειναι "τουμπανο" για 1 δευτερολεπτο που κανει να βγει.

Τελικά έλυσα το "πρόβλημα". Είχα βάλει "εξοικονόμηση ενέργειας στο internet"... Aν δε το ψάξεις όμως πολύ ...

Παιδάκια ξέρουμε κανένα απλικέισιο για sms/mms που να υποστηρίζει αναφορά παράδοσης δίπλα στο μήνυμα? Στο στύλ viber ή imessage?

Παιδάκια ξέρουμε κανένα απλικέισιο για sms/mms που να υποστηρίζει αναφορά παράδοσης δίπλα στο μήνυμα? Στο στύλ viber ή imessage?

Δοκίμασε και τα τρία γνωστά. Gosms, chomp, handsent. Και λέω δοκίμασε γιατί κάποιο παλιά το είχε έτσι αλλά επειδή σταματησα να την χρησιμοποιώ δεν θυμάμαι ποιο σίγουρα και επίσης με τις αναβαθμίσεις διάβασα ότι άλλαξε και η αναφορά σε κάποιο/α.

το γκοσμσ έχει αναφορά παράδοσης... οχι απο προεπιλογη .. το επιλέγεις στις ρυθμίσεις!!

Τελικά έλυσα το "πρόβλημα". Είχα βάλει "εξοικονόμηση ενέργειας στο internet"... Aν δε το ψάξεις όμως πολύ ...

Που ακριβως ειναι η επιλογη?

Καλησπέρα σε όλους.Πριν μερικές μέρες πήρα και γω ένα update λειτουργικού έκανε restart και όλα ok. Η έκδοση που έχει πάνω τώρα είναι η 4.1.2. Το πρόβλημα μου είναι στη φωτογραφική . Ενώ βγάζει κανονικά φωτογραφίες όταν πάω να τις δω μετά έχει αντί για τις φωτογραφίες ένα γκρι εικονίδιο με μία ρωγμή σα να είναι κατεστραμμένα αρχεία και δε δείχνει τίποτα άλλο. Έχει τύχει σε κανέναν? Ποτέ δεν έχω κάνει root και λοιπά mods.

Καλησπέρα σε όλους.Πριν μερικές μέρες πήρα και γω ένα update λειτουργικού έκανε restart και όλα ok. Η έκδοση που έχει πάνω τώρα είναι η 4.1.2. Το πρόβλημα μου είναι στη φωτογραφική . Ενώ βγάζει κανονικά φωτογραφίες όταν πάω να τις δω μετά έχει αντί για τις φωτογραφίες ένα γκρι εικονίδιο με μία ρωγμή σα να είναι κατεστραμμένα αρχεία και δε δείχνει τίποτα άλλο. Έχει τύχει σε κανέναν? Ποτέ δεν έχω κάνει root και λοιπά mods.

Ίσως να μην έχει σχέση η αναβάθμιση και να έχει πρόβλημα η κάρτα μνήμης. Έχεις βάλει τις φώτο να σώζονται στην εξωτερική κάρτα η στην εσωτερική (είναι επιλογή στις ρυθμίσεις όταν ανοίγεις την καμερα). Δοκίμασε σε διαφορετικό μέρος από αυτό που έχεις τώρα και ξαναδοκίμασε. Αν εχεις στην εξωτερική κάρτα καλύτερα να σώσεις ότι έχεις μέσα και να κάνεις ένα φόρματ μέσω του κινητού.

Ίσως να μην έχει σχέση η αναβάθμιση και να έχει πρόβλημα η κάρτα μνήμης. Έχεις βάλει τις φώτο να σώζονται στην εξωτερική κάρτα η στην εσωτερική (είναι επιλογή στις ρυθμίσεις όταν ανοίγεις την καμερα). Δοκίμασε σε διαφορετικό μέρος από αυτό που έχεις τώρα και ξαναδοκίμασε. Αν εχεις στην εξωτερική κάρτα καλύτερα να σώσεις ότι έχεις μέσα και να κάνεις ένα φόρματ μέσω του κινητού.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Τελικά αυτό έφταιγε τα αποθήκευε στην κάρτα , το γύρισα στο τηλέφωνο και όλα οκ. Όπως πάντα παρών στα θέματα Android και διαφωτιστικός. Να είσαι καλά!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Τελικά αυτό έφταιγε τα αποθήκευε στην κάρτα , το γύρισα στο τηλέφωνο και όλα οκ. Όπως πάντα παρών στα θέματα Android και διαφωτιστικός. Να είσαι καλά!

Παρακαλώ. Οι βοήθειες πρέπει να υπάγονται στο "δουναι και λαβειν". :-)

Αν γράφεις βίντεο συχνά να ξέρεις ότι τα 10 περίπου γιγα της εσωτερικής ξοδεύονται γρήγορα οπότε αν είναι κανε ένα φόρματ στην εξωτερική να δεις συμπεριφορά και αν ξανακάνει τα ίδια μετά από λίγο καιρό αποσύρε την καλύτερα για να μην χάσεις ενδεχομένως σημαντικά αρχεία στο μέλλον.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Κανεις ?????

Μιλάς για ακουστικό? Γιατί δεν είδα την προηγούμενη δημοσίευση.

Αν ναι, τότε τσέκαρε αν κάνεις τα επόμενα:

- το ακουστικό πρέπει να είναι σε αναζήτηση συσκευής για να συνδεθεί. Κάποια το κάνουν αυτόματα κάποια παλαιότερα όχι και απλά "ψάχνουν" την τελευταία που συνδέθηκαν. Αν έχει επαναφορά εργοστασιακών το ακουστικό ακόμη καλύτερα. Κάνε μία για να διαγραφούν οι προηγούμενες συσκευές. Ψάξε τις οδηγίες του.

- Στις ρυθμίσεις του ΒΤ θα τσεκάρεις την πρώτη επιλογή που λέει "ορατή". Αυτό χρειάζεται στην πρώτη σύνδεση. Και μετά σάρωση.

Έχεις συνδέσει άλλη ΒΤ συσκευή σε αυτό το τηλέφωνο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

- το ακουστικό πρέπει να είναι σε αναζήτηση συσκευής για να συνδεθεί. Κάποια το κάνουν αυτόματα κάποια παλαιότερα όχι και απλά "ψάχνουν" την τελευταία που συνδέθηκαν. Αν έχει επαναφορά εργοστασιακών το ακουστικό ακόμη καλύτερα. Κάνε μία για να διαγραφούν οι προηγούμενες συσκευές. Ψάξε τις οδηγίες του.

- Στις ρυθμίσεις του ΒΤ θα τσεκάρεις την πρώτη επιλογή που λέει "ορατή". Αυτό χρειάζεται στην πρώτη σύνδεση. Και μετά σάρωση.

Τα έχω δοκιμάσει όλα (πιστεύω). Θα κάνω αλλη μια δοκιμή αύριο.
Το είχα συνδεμένο σε ένα νοκια. Απο το νοκια έκανα διαγραφή. Απο το βτ δεν ξέρω πως να κάνω ??
Αν βρω τις οδηγίες του ...
Ευχαριστώ. Θα ενημερώσω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Τα έχω δοκιμάσει όλα (πιστεύω). Θα κάνω αλλη μια δοκιμή αύριο.
Το είχα συνδεμένο σε ένα νοκια. Απο το νοκια έκανα διαγραφή. Απο το βτ δεν ξέρω πως να κάνω ??
Αν βρω τις οδηγίες του ...
Ευχαριστώ. Θα ενημερώσω...
Ποιο ακουστικό είναι?

Απο το νοκια έκανα διαγραφή. Απο το βτ δεν ξέρω πως να κάνω ??
.

Από το ΒΤ είναι που πρέπει να κάνεις διαγραφή διότι είναι συζευγμένο με το nokia . Σύμφωνα με το μοντέλο αναζήτησε manual στο web (σίγουρα θα βρεις) και κάνε του reset .

Από το ΒΤ είναι που πρέπει να κάνεις διαγραφή διότι είναι συζευγμένο με το nokia . Σύμφωνα με το μοντέλο αναζήτησε manual στο web (σίγουρα θα βρεις) και κάνε του reset .

Ποιο ακουστικό είναι?
Samsung HM 1500

Βρήκα άκρη. Έκανα διαγραφή από το ΒΤ. Σας ευχαριστώ πολύ .