[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Η δεν συνδέθηκε στο wifi του σπιτιού σου αλλά σε κάποιο ελεύθερο , η δεν έχει κλείδωμα το ρούτερ σου . Από όσο ξέρω οι αποθηκευμένοι κωδικοί του wifi και του bluetooth μένουν στην μνήμη του λειτουργικού .
Και εγώ αυτό ήξερα. Μάλιστα για να δεις τους κωδικούς που έχεις αποθηκεύσει χρειάζεσαι ρουτ και ειδική εφαρμογή.

Η δεν συνδέθηκε στο wifi του σπιτιού σου αλλά σε κάποιο ελεύθερο , η δεν έχει κλείδωμα το ρούτερ σου . Από όσο ξέρω οι αποθηκευμένοι κωδικοί του wifi και του bluetooth μένουν στην μνήμη του λειτουργικού .
Τιποτε απο τα 2 φιλε.Ειμαι εξω απο την Αθηνα και στο σκαναρισμα ολες οι συσκευες βλεπουν το δικο μου ρουτερ και του γειτονα,και τα 2 με λουκετο.

Το μόνο αρνητικό στην 4.2.2 που έχω βρει είναι η κατανάλωση μπαταρίας. Με την 4.1.1 και μόνιμα ανοιχτό το WiFi το κινητό κράταγε 2 1/2 μέρες. Με 4.2.2 το κινητό κρατάει 1 1/2, δηλαδή 1 μέρα μείωση. Με ανοιχτό το WiFi μόνο όταν είναι ενεργό το κινητό, η μπαταρία φτάνει τις 2 μέρες.

Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω σε 4.1 :banghead:

DS Battery saver και έχω πάει στις 3 μέρες με το τελευταίο nightly Cyanogenmod

Βέβαια απενεργοποίησα το συνεχές sync των επαφών με το facebook και 1-2. Ρίξτε μια ματιά σε wakelocks με κάποιο battery tester

DS Battery saver και έχω πάει στις 3 μέρες με το τελευταίο nightly Cyanogenmod

Βέβαια απενεργοποίησα το συνεχές sync των επαφών με το facebook και 1-2. Ρίξτε μια ματιά σε wakelocks με κάποιο battery tester

Έβαλα ένα πρόσφατο build και το ds battery saver και θα δω πως θα πάει. Ευχαριστώ για το τιπ!!!!! :beer:

Οσον αφορα τις SD, μου εχει καψει ηδη 2 καρτες και απ οτι διαβαζω ειναι προβλημα γενικο της Samsung - μου χει σπασει τα νευρα..

Οσον αφορα τις SD, μου εχει καψει ηδη 2 καρτες και απ οτι διαβαζω ειναι προβλημα γενικο της Samsung - μου χει σπασει τα νευρα..
Μήπως η μία ή και οι δύο ήταν Sandisk? Κάποια παρτίδα ήταν προβληματική (αν θυμάμαι καλά κατασκευή 10ος/2012 αλλά μέχρι να φτάσει στην λιανική λογικά μιλάμε για 2-3ο/13).

Έβαλα ένα πρόσφατο build και το ds battery saver και θα δω πως θα πάει. Ευχαριστώ για το τιπ!!!!! :beer:

Βάλε και το Battery stats plus και δες ποιες εφαρμογές αποτρέπουν τη συσκευή σου από το να μπει σε deep sleep.

Συνήθεις ύποπτοι είναι εφαρμογές που κάνουν συχνά updates. πχ facebook, συγχρονισμός με gmail, google+, evernote, το media library αν έχεις χαλασμένα αρχεία media ή περίεργους χαρακτήρες και διάφορα άλλα που αν λυθούν μπορούν να δώσουν καμιά μέρα έξτρα.

Βέβαια το DS Battery saver υποτίθεται ότι τα κάνει όλα freeze όσο είναι κλειστή η οθόνη και τα ξυπνάει μια φορά κάθε ωρα πχ (ρυθμιζόμενο).
Δώς του και 1-2 μέρες να τσιμπήσει όλα τα στάτιστικά που θέλει και θα δείς παραπάνω βελτίωση.

Εχει τυχει σε εμενα και αλλους τεσσερεις φιλους μου καμενη καρτα σε ανδροιδες,αλλα μονο το δικο μου ειναι
μαρκας Samsung.Το μονο κοινο στοιχειο στην ολη υποθεση ειναι οτι αγοραστηκαν ολες απο γνωστο ιντενετομαγαζο ........

Τού βαλα και γώ χτές μια sandisk 32άρα... ελπίζω να μην έχω χαζά...

Μια παρτίδα από τις γκρι-κόκκινο είχε πρόβλημα: http://www.cdiscount.com/telephonie...4260802-sansdsdqu032gu46.html?rr_product=true

Εγώ τέτοια έχω 32gb εδώ και 7 μήνες περίπου και παίζει μια χαρά. Προσωπική εκτίμηση είναι οτί πολλές κάρτες καίγονται λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάτι το οποίο εξαρτάται από την χρήση (παιχνίδια κλπ) καθώς η θέση της κάρτας μνήμης είναι πολύ κοντά στον επεξεργαστή. Κάποιες κάρτες θα είναι πιο ευαίσθητες από άλλες και για αυτό γίνεται το κακό.

φιλε και γω προβληματα εχω με την εξωτερικη sd καρτα. συγκεκριμενα το galaxy τη διαβαζει μεν(es explorer οχι ο προεγκατεστημενος) αλλα δεν δεχεται να μεταφερω εικονες και βιντεο εμφανιζοντας την εντολη "open failed eacces (permission denied)"

τελικά εγώ έβαλα ό,τι βρήκα μπροστά μου.
Transcend 32 10άρα

Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί μου βγάζει που και πού ότι διακόπηκε το process google apps κάτι....?
(άσχετο με την κάρτα μνήμης)

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Της έκανες format?

σωκρατη πηγα να την κανω φορματ μεσα απο το μενου ρυθμισεις-χωρος αποθηκευσης αλλα ζητουσε "τοποθετηση καρτας sd"!! μα πως ειναι δυνατον αναρωτιεμαι αφου ο es explorer την αναγνωριζει. επιλεοντας στο ιδιο μενου την τοποθετηση καρτας sd η καταληξη ητανε να δω το μηνυμα "κενη καρτα SD"

Τα παιδιά εδώ είπανε ότι το πρόβλημα είναι στην κάρτα όπου η συγκεκριμένη εταιρεία έβγαλε μια μεγάλη παρτίδα από ελαττωματικές.