[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Όλες τις μνήμες, από όπου και να τις αγοράσεις, έχουν 2χρονια εγγύηση και στις αλλάζουν αμέσως.
Το θέμα είναι μην έχει γίνει backup και χαθούν αρχεία.

Ωραιο αυτο. το θεμα ειναι οτι δεν την αναγνωριζε καν η συσκευη μου, πως να βαλω αρχεια μεσα?

μου έκανε και μένα, ήμουν και στο εξωτερικό και ψιλοφοβήθηκα να σου πω....μη γίνει καμιά στραβή
πρέπει να ήταν στις 11 του μήνα

αυτη η αναβαθμιση φενεται οτι ισχυει για τα ελληνικα κινητα γιατι σε μενα που χω γερμανικο δεν ηρθε κατι...

όχι δεν νομίζω εγώ έχω γαλλικό, αν και καλά το πάρουμε ανά χώρα πως ήταν η ενημέρωση...

Απλά πιστεύω ότι πήραν το "κάλεσμα" από την εταιρία για κάποια ενημέρωση, διόρθωση, χωρίς απαραίτητα να πρόκειται για αναβάθμιση του λογισμικού!

Τι άλλο....

όσο για αυτούς που δεν ζητήθηκε ενημέρωση από το S3, γιατί κάποιους ναι και άλλοι όχι δεν έχω απάντηση:BDGBDGB53:

Last edited:
Ωραιο αυτο. το θεμα ειναι οτι δεν την αναγνωριζε καν η συσκευη μου, πως να βαλω αρχεια μεσα?

αυτη η αναβαθμιση φενεται οτι ισχυει για τα ελληνικα κινητα γιατι σε μενα που χω γερμανικο δεν ηρθε κατι...

δεν είναι ελληνικό.
παράλληλη εισαγωγή είναι.
και ήμουν εκτός ελλάδας...

Τις αναβαθμίσεις τις δίνει η Samsung ανάλογα με τον κωδικό χώρας της συσκευής. Επίσης μπορεί να γράφει π.χ. 4.1.2 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται βελτιώσεις ή αλλαγές. Στο S2 (Γερμανικό) μου είχαν έρθει για την 4.0.4 , 3 ή 4 μικρές αναβαθμίσεις. Στο νοτε2 (Πολωνικό) μου έχουν έρθει 3 για την 4.1.2. Αν δεν υπάρχει άλλος λόγος προτείνω να τις κάνετε. Εκτός αν ψάχνετε τις λεπτομέρειες. Μπορεί π.χ. να έχει λίγο χειρότερη μπαταρία ή κάτι άλλο. Θυμάμαι ότι η 4.0.3 στο S2 είχε πολλά προβλήματα σε κάποιους (σε εμένα όχι) και η 4.0.4 δούλευε ρολόι σχεδόν σε όλους. Από 4.1.1 και μετά δεν έχω ακούσει κάποια προβλήματα ουσίας. Φυσικά αν είστε ρουτ με μαμά ρομ να ξέρετε ότι 99% κάνοντας την όποια αναβάθμιση χάνετε το ρουτ και πρέπει να το ξανακάνετε.

Ρε λεβεντες εχω ενα προβλημα με το mp3 που επελεξα για ringtone. Συγκεκριμενα, μερικες φορες σε εισερχομενες, λειτουργει μονο η δονηση. Εχω τσεκαρει το εν λογω mp3 και δεν υφισταται καποιο θεμα μ' αυτο. Εχετε κατι υπ' οψη;

Ο.Κ. Ηταν κουφο...αλλα το ελυσα το θεμα!!:2thumb22sup:

Βάλε και το Battery stats plus και δες ποιες εφαρμογές αποτρέπουν τη συσκευή σου από το να μπει σε deep sleep.

Συνήθεις ύποπτοι είναι εφαρμογές που κάνουν συχνά updates. πχ facebook, συγχρονισμός με gmail, google+, evernote, το media library αν έχεις χαλασμένα αρχεία media ή περίεργους χαρακτήρες και διάφορα άλλα που αν λυθούν μπορούν να δώσουν καμιά μέρα έξτρα.

Βέβαια το DS Battery saver υποτίθεται ότι τα κάνει όλα freeze όσο είναι κλειστή η οθόνη και τα ξυπνάει μια φορά κάθε ωρα πχ (ρυθμιζόμενο).
Δώς του και 1-2 μέρες να τσιμπήσει όλα τα στάτιστικά που θέλει και θα δείς παραπάνω βελτίωση.

Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα να φτάσω την κατανάλωση μπαταρίας στο 1.6 με 2.0% με κανονική χρήση, οπότε όλα καλά. Χρειάστηκε να κλείσω τα location services της google που μαζί με το google now έκαναν την ζημιά.
:what:

Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει διαφανη θηκη σιλικονης που να εφαρμοζει σωστα και να μην κιτρινιζει ευκολα;

Εγώ πάντως πήρα αυτή :)

$(KGrHqZ,!igFBehDN1EkBQilg00Ei!~~60_3.JPG

$(KGrHqJ,!roFBBvR5-LBBQilg2ybU!~~60_3.JPG

$(KGrHqV,!i0FB1m47oRcBQilgyutk!~~60_3.JPG

ΟΚ δεν είναι σιλοκόνη, αλλά μ άρεσε πολύ...

Να δούμε πως θα τα πάει και από προστασία...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Πλαστικό διαφανες στο πισω μερος και περίγραμμα gel ( καλυτερη αίσθηση απο την σιλικόνη)
TPU Gel Edge Case with Clear Hard Back Cover
TPU-Gel-Edge-Case-with-Clear-Hard-Back-Cover-for-Samsung-Galaxy-S3-SIII-i9300-1.JPG

TPU-Gel-Edge-Case-with-Clear-Hard-Back-Cover-for-Samsung-Galaxy-S3-SIII-i9300-5.JPG

medscaleU1803%20Samsung%20Galaxy%20S3%20Trans%20Black%20Combo.jpg

csam9300sc27_3_sf.jpg

Η αν θες εξ ολοκλήρου gel
TPU Rubber Gel Jelly Soft Skin Case Cover
csam9300sc06_3_it.jpg

Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει διαφανη θηκη σιλικονης που να εφαρμοζει σωστα και να μην κιτρινιζει ευκολα;
Να υποθεσω πως μεχρι τωρα ειχες αυτες;
$(KGrHqV,!i0E+LZvikFrBQEH7+!Bhg~~60_35.JPG

Last edited:
Κώστα οι δύο τελευταίες επειδή τις έχω ένα χρόνο και κιτρινιζουν και χαλαρώνουν με τον καιρό.
Αν και είναι πολύ λεπτές και στην ουσία δεν προσθέτουν σημαντικό όγκο στο κινητό παρόλα αυτά δεν θα τις ξανά αγόραζα αφού και οι δύο έχουν φτάσει στην κατάσταση που περιγράφω.
Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και η χρήση τους.

Παιδιά τέλος καλό με την προβληματική κάρτα της sandisk!! :ernaehrung004:μου την αλλάξανε με μια άλλη η οποία τρέχει άψογα, πράγμα που επαληθεύει τις υποψίες σας για προβληματικές παρτίδες της εταιρείας...

Δυο θεματακια το ενα για s3 το άλλο γενικό
1 σήμερα μου έβγαλε internal storage κάτι λίγα ΜΒ...
Ερώτηση πού βλέπουμε την εσωτερική μνημη και πώς την καθαρίζουμε?
2 επειδη δεν θελω να εχω κλειδωμα στην οθονη υπάρχει κάποια σοβαρή εφαρμογη που να κρύβει κρυπτογραφει δεδομένα που δεν θέλεις να βρουν σε περίπτωση απώλειας?

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

επειδη δεν θελω να εχω κλειδωμα στην οθονη υπάρχει κάποια σοβαρή εφαρμογη που να κρύβει κρυπτογραφει δεδομένα που δεν θέλεις να βρουν σε περίπτωση απώλειας?
Έχω χρησιμοποιήσει διάφορες μέχρι που τελικά βρήκα μακράν την καλύτερη
Smart App Protector
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector&hl=en

edit:
Επισης μην ξεχνάς οτι εχουμε πια και το Android Device Manager που σε περιπτωση απωλειας κανεις διαγραφη απο μακρυα.
https://www.google.com/android/devicemanager

+
το Samsung find my phone
http://findmymobile.samsung.com/login.do

Last edited:
Το πρόγραμμα αυτό δεν βοηθάει διότι οι πληροφορίες που θελω να μην φαίνονται είναι πχ στον τηλ κατάλογο.
Οπότε δώρο άδωρο διότι οταν θελήσω νσ τηλεφωνησω παλι θα πρέπει να δώσω ενα πιν.
Θέλω κατι που να αφήνει το τηλέφωνο ελεύθερο και νσ ζητάει πιν μονο οταν το θελήσεις εσύ

Θέλω κατι που να αφήνει το τηλέφωνο ελεύθερο και νσ ζητάει πιν μονο οταν το θελήσεις εσύ

Δε ξέρω πως το φαντάζεσαι – το μόνο όταν θες – αλλά πιθανά θα έχει τρύπες όπως τα σκέπτεσαι , λ.χ. από άλλη εφαρμογή θα φαίνονται τα contacts.

Βάλε κλείδωμα στην αρχική οθόνη!
Μη βάζεις πιν αν δε σε βολεύει βάλε μπίλιες: ‛Pattern’ βολεύει
Ή βάλε αναγνώριση προσώπου
´η πάρε iPhone με δακτυλικά αποτυπώματα
Ή κάτι με εικόνες και ένα κάρο άλλοι τρόποι

Γενικά υπάρχουν πολλοί μέθοδοι κλειδώματος για να διαλέξεις – μην προσπαθείς να εφεύρεις καινούριο για την ώρα, βολέψου με κάποιον υπάρχον τρόπο.