Nikfrance
Banned
Μια από τα ίδια και σε μένα.
Πάλι 4.1.2 έχει. Τι σκατά αναβάθμιση έκανε τότε;
έλα ντε και εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω....
Μια από τα ίδια και σε μένα.
Πάλι 4.1.2 έχει. Τι σκατά αναβάθμιση έκανε τότε;
Όλες τις μνήμες, από όπου και να τις αγοράσεις, έχουν 2χρονια εγγύηση και στις αλλάζουν αμέσως.
Το θέμα είναι μην έχει γίνει backup και χαθούν αρχεία.
μου έκανε και μένα, ήμουν και στο εξωτερικό και ψιλοφοβήθηκα να σου πω....μη γίνει καμιά στραβή
πρέπει να ήταν στις 11 του μήνα
Ωραιο αυτο. το θεμα ειναι οτι δεν την αναγνωριζε καν η συσκευη μου, πως να βαλω αρχεια μεσα?
αυτη η αναβαθμιση φενεται οτι ισχυει για τα ελληνικα κινητα γιατι σε μενα που χω γερμανικο δεν ηρθε κατι...
Ρε λεβεντες εχω ενα προβλημα με το mp3 που επελεξα για ringtone. Συγκεκριμενα, μερικες φορες σε εισερχομενες, λειτουργει μονο η δονηση. Εχω τσεκαρει το εν λογω mp3 και δεν υφισταται καποιο θεμα μ' αυτο. Εχετε κατι υπ' οψη;
Βάλε και το Battery stats plus και δες ποιες εφαρμογές αποτρέπουν τη συσκευή σου από το να μπει σε deep sleep.
Συνήθεις ύποπτοι είναι εφαρμογές που κάνουν συχνά updates. πχ facebook, συγχρονισμός με gmail, google+, evernote, το media library αν έχεις χαλασμένα αρχεία media ή περίεργους χαρακτήρες και διάφορα άλλα που αν λυθούν μπορούν να δώσουν καμιά μέρα έξτρα.
Βέβαια το DS Battery saver υποτίθεται ότι τα κάνει όλα freeze όσο είναι κλειστή η οθόνη και τα ξυπνάει μια φορά κάθε ωρα πχ (ρυθμιζόμενο).
Δώς του και 1-2 μέρες να τσιμπήσει όλα τα στάτιστικά που θέλει και θα δείς παραπάνω βελτίωση.
Εγώ πάντως πήρα αυτή
![]()
![]()
![]()
ΟΚ δεν είναι σιλοκόνη, αλλά μ άρεσε πολύ...
Να δούμε πως θα τα πάει και από προστασία...
Να υποθεσω πως μεχρι τωρα ειχες αυτες;Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει διαφανη θηκη σιλικονης που να εφαρμοζει σωστα και να μην κιτρινιζει ευκολα;
Έχω χρησιμοποιήσει διάφορες μέχρι που τελικά βρήκα μακράν την καλύτερηεπειδη δεν θελω να εχω κλειδωμα στην οθονη υπάρχει κάποια σοβαρή εφαρμογη που να κρύβει κρυπτογραφει δεδομένα που δεν θέλεις να βρουν σε περίπτωση απώλειας?
Θέλω κατι που να αφήνει το τηλέφωνο ελεύθερο και νσ ζητάει πιν μονο οταν το θελήσεις εσύ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.