[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Καλησπέρα, μετά από 5 χρόνια στα "μήλο" είπα να κάνω μία αλλαγή να δω πως θα πάει και έχω από χθες στην κατοχή μου ένα SIII.
Όλα καλά και ωραία μέχρι στιγμής, 2 πραγματάκια μόνο θα ρωτήσω.
1. Δουλεύει γενικά με το 80% της RAM και όποτε το καθαρίζω κατεβαίνει μέχρι 70%. Υπάρχει κάποιο θέμα ή και πως να την μειώσω περισσότερο.
2. Στα email σε POP3 είχα συνηθήσει να έχω τα emails στο iphone παρ' όλο που τα έσβηνα από τον server. Σήμερα που τα έσβησα από τον server , χάθηκαν και από το galaxy. Έψαξα να βρω κάτι τις, αλλά όσο και να προσπάθησα δεν βρήκα κάτι που να βοηθήσει.

Γενικά πάντως κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Νίκος

Last edited:
Στα email σε POP3 είχα συνηθήσει να έχω τα emails στο iphone παρ' όλο που τα έσβηνα από τον server. Σήμερα που τα έσβησα από τον server , χάθηκαν και από το galaxy. Έψαξα να βρω κάτι τις, αλλά όσο και να προσπάθησα δεν βρήκα κάτι που να βοηθήσει.

Mεγιαα Νίκο!
Στα POP accounts, όταν έχουν ήδη κατεβεί τα emails στην συσκευή και στον υπολογιστή, αν τα διαγράψεις από το ένα παραμένουν στο άλλο.
Το ίδιο συμβαίνει και αν τα διαγράψεις όλα από τον server, στις συσκευές παραμένουν αν έχουν ήδη κατέβει.
Ακριβώς το αντίθετο γίνετε με τα IMAP accounts, δηλαδή σαν αυτό που έγινε σε εσένα.

συμφωνώ απόλυτα με αυτο που λες και είναι το λογικό. ελα μου όμως που σε pop3 εμένα τα έσβησε. ..

Καλημέρα,

δυστυχώς, έτσι κάνει το mail client του android και δεν μπορεί να ρυθμιστεί αλλιώς.

Αν δεν θέλεις να τα σβήνει πρέπει να βάλεις κάποιον άλλο mail client. Εξ όσων γνωρίζω καλά δουλεύει ο K9.

Μια απορια:

Βρισκω το S3 αλλού στα 290 ευρω και αλλού στα 400.Γιατί υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη?Μηπως αυτο που εχει 290 ειναι 'μαιμου'?Γιατι εχω δει βιντεακια στο youtube που συγκρινουν τα μαιμου με τα γνησια και πως τα ξεχωριζεις κτλ.

Aυτα με τα 290 , ειναι αυθεντικά , αλλα παραεισαγωγής.
Το καλό ειναι οτι ολα οσα ειναι Ευρωπαικά και αναγράφεται το ΙΜΕΙ τους στην αποδειξη αγοράς, αναγνωρίζονται κανονικά απο την αντιπροσωπεία μας.
Μια χαρα τα αγοράζεις δηλαδή χωρις κανενα φόβο.

Διέρρευσε δοκιμαστική έκδοση του Android 4.3

Την εμφάνιση της έκανε η πολυαναμενόμενη Android 4.3 Jelly Bean για το Samsung Galaxy S3, υπό μορφή pre-release beta. Πρόκειται
ουσιαστικά για έκδοση πολύ κοντά στην επίσημη (η οποία αναμένεται πως θα διατεθεί στο κοινό τις επόμενες εβδομάδες), την οποία ο
χρήστης θα πρέπει να περάσει μόνος του στη συσκευή του υπό μορφή flashing.​

Σε αντίθεση με άλλες beta releases, η συγκεκριμένη έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «υπερβολικά σταθερή» και μάλιστα, ικανή ακόμη
και για πλήρη καθημερινή χρήση. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως πρόκειται - ίσως - για την τελευταία δοκιμαστική έκδοση αυτής, η οποία
στοχεύει στην εξοικείωση των χρηστών με τα νέα μενού, αλλά και όλες τις ανανεώσεις στο γραφικό περιβάλλον της Android 4.3. Παρά
τις αλλαγές ωστόσο, απουσιάζουν τα ανανεωμένα widgets (τα οποία χρησιμοποιούν ακόμη τον παλιότερο σχεδιασμό) και το Samsung
Knox, πράγματα όμως που θα δούμε σίγουρα στην τελική έκδοση της ROM.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την παραπάνω ROM, μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Το myphone.gr, ωστόσο, δεν φέρει καμία ευθύνη για
τυχόν απώλειες δεδομένων ή άλλες βλάβες, η διαδικασία γίνεται με δική σας ευθύνη και, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κρατήσετε τα
σχετικά αντίγραφα ασφαλείας. Όσοι από εσάς τώρα, δοκιμάσατε την συγκεκριμένη ROM στο Galaxy S3 σας, αφήστε μας τις εντυπώσεις
σας με ένα σχόλιο ή ακόμα καλύτερα, με κάποιο screenshot!

samsung-galaxy-s3-dierreyse-dokimastiki-ekdosi-android-4-3.jpg

[via]
(Send from Nexus 4)

Last edited:
blw7.png

Η Samsung δεν αφήνει ανικανοποίητους τους κατόχους του Galaxy S3, ξεκινώντας από σήμερα τη διάθεση της έκδοσης
4.3 Jelly Bean του Android.

Η αναβάθμιση των 932mb έκανε την εμφάνιση της αυτή τη φορά στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στους χρήστες της
συσκευής οι οποίοι ανήκουν στο δίκτυο της Vodafone, ενώ σύντονα αναμένεται η διάθεση της και στις υπόλοιπες
χώρες για όλα τα δίκτυα.

Η λίστα με τις αλλαγές και τις προσθήκες που φέρνει το Android 4.3 Jelly Bean στο Galaxy S III
είναι η εξής:

• GALAXY GEAR Support
• TRIM Support (faster UI)
• ANT+ Support
• Core UI elements get the new TouchWiz look (not widgets and icons though)
• New Samsung Keyboard
• GPU drivers have been updated
• New Lockscreen: Multiple Widgets, improved ripple effect than Android 4.1.2, ability to change clock size and set a personal message
• New Display modes: Adapt Display and Professional Photo
• Daydream
• Driving mode
• Actionable notifications
• Move-to-SD-card feature
• New Camera mode : Sound and Shot
• New Additions in Notification Center
• Tabbed Settings UI
• Implementation of Voice controls
• New Samsung Apps: Calculator, Clock, Contacts, Gallery, Music
• Full screen Samsung apps
• New S-Voice

[via]

Move-to-SD-card feature; Για τι είδους αρχεία (που δεν υποστηρίζονταν ως τώρα);

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Move-to-SD-card feature; Για τι είδους αρχεία (που δεν υποστηρίζονταν ως τώρα);

όχι για αρχεία, για apps.
το είχε και παλιά η HTC αλλά νομίζω καταργήθηκε από την ICS και μετά.
χρήσιμο feature αλλά λογικά από την SD θα φορτώνουν πιο αργά τα apps.

Αν είναι για apps είναι πολύ ενδιαφέρον! Νόμιζα όμως ότι αυτό καθορίζεται σε επίπεδο android και δεν εξαρτάται απ' το customization της εκάστοτε εταιρίας. Μακάρι να ισχύει όμως γιατί ακόμα κι αν τα apps τρέχουν πιο αργά όταν είναι εγκατεστημένα στην κάρτα (που θα τρέχουν ) είναι καλύτερο να υπάρχει ως επιλογή παρά το αντίθετο. Άλλωστε μπορεί σε ορισμένα να μη μας ενφιαφέρει τόσο η ταχύτητα και να είναι πιο σημαντικό να μην πιάνουν χώρο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.