[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

πλάκα κάνεις τώρα........ τι είναι αυτό δηλαδή;

ας φτιάξουν πρώτα στις επαφές την στήλη στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και τα άλλα είναι φούμαρα...

Χαχαχα, εγώ το είχα πάρει το μάθημα μου από μικρός, πάντα την ατζέντα σε λατινικά.

Η παραμετροποίηση είναι σίγουρα δίκοπο μαχαίρι.
Όλο αυτό τον καιρό διάβαζα σε άρθρα και περιοδικά το Χ είναι πιο φιλικό, το Υ έχει καλύτερο το ταδε app… κ.ο.κ.

Θεωρητικά οι μεγάλοι παίκτες (IHVs) έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το λειτουργικό καλύτερο, κάτι που εμείς δυσκολευόμαστε
Πρακτικά Bugs υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες, και μάλιστα κάποια που θα έπρεπε να λύνονται εύκολα…

samsungad1.jpg

http://www.techmaster.gr/i-samsung-epitithetai-stin-apple-gia-to-iphone-5/

Στο software βέβαια είναι το θέμα..... Οταν πάρει την JB πάντως θα πετάει.....

Το DHD μου πραγματικά έγινε άλλο κινητό...(rooted)...

Ήδη είναι κορυφή το κινητό , με το jellybean θα βελτιωθεί κιάλλο . Λεπτομέρειες του τύπου επαναφόρτωση επαφών και εφαρμογής τηλεφώνου που αργούν μερικά δευτερόλεπτα διορθώνονται και περιμένω με αγωνία το google now και το πολύ καλό αναβαθμισμένο google voice που σε συγκριτικό με siri είναι πιο γρήγορο και εξίσου αποτελεσματικό.

Πάντως ειλικρινά χρησιμοποιείτε την φωνητική αναγνώριση; Κάθεστε και μιλάτε στο κινητό; και καλά να είσαι μόνος σου στο αυτοκίνητο.
Στο μετρό κάθεστε και μιλάτε στο κινητό;;;; :flipout::flipout:
Συγνώμη αλλά μόνο και μόνο με την σκέψη με πιάνουν γέλια :flipout::flipout: αφενός και αφετέρου θεωρώ ότι ΔΕΝ βολεύει τις περισσότερες φορές όταν είσαι με κόσμο.

Προσωπικά τη χρησιμοποιώ μόνο για χαβαλέ όταν είμαι με παρέα αλλά μάλλον στο εξωτερικό που είναι στη native γλώσσα τους θα τη χρησιμοποιούν περισσότερο από μας. Ανεξάρτητα από αυτό έχει ενδιαφέρον να δεις πως εξελίσσεται η τεχνολογία με προχωρημένα πρότυπα αναγνώρισης σε συνδυασμό με τεχνητή νοημοσύνη.

Εγω χρησιμοποιώ το Cyber voice απο το προηγούμενο μου κινητο φυσικά πιο πολυ οταν οδηγω αλλα και μερικες φορες που βαριέμαι να ψαξω καποια επαφή απλως του ζηταω να την πάρει ττηλεφωνο...
Πολυ πρακτική και ακουει καλα..

Samsung Galaxy S III: Πότε κάνει factory reset χωρίς προειδοποίηση; (update)

galaxy-s3.jpg

Η Samsung κυκλοφόρησε ένα software update για το Galaxy S III που μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες του Over-The-Air και αντιμετωπίζει το κενό ασφαλείας αυτό.
Ένα κενό ασφαλείας, που φαίνεται ότι εντοπίστηκε στο Samsung Galaxy S III και άλλα κινητά της κορεατικής εταιρείας, οδηγεί τις συσκευές σε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς προειδοποίηση.

Το μόνο που χρειάζεται για να συμβεί αυτό είναι ο «ανυποψίαστος» χρήστης να επισκεφθεί, μέσω QR, NFC ή push messages, ένα συγκεκριμένο site. Με αυτόν τον τρόπο, και μέσω μίας γραμμής κώδικα που βρίσκεται στην εν λόγω σελίδα, μπορεί να προκληθεί απομακρυσμένη επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής και έτσι αυτή να επανέλθει αυτόματα στην κατάσταση που βρισκόταν όταν ο κάτοχός της την έβγαλε από τη συσκευασία.
Πρόκειται, στην ουσία, για το ίδιο αποτέλεσμα που προκαλείται, αν πληκτρολογήσετε τον κωδικό επαναφοράς της συσκευής – που για το Samsung Galaxy S III είναι το «*2767*».
Σύμφωνα, μάλιστα, με ειδικούς, το bug αυτό δεν αφορά μόνο τη «ναυαρχίδα» της Samsung, καθώς έχει παρατηρηθεί και στα Galaxy S II, Ace και Galaxy S Advance και, ενδεχομένως, να επηρεάζει όλα τα κινητά της εταιρείας που τρέχουν από την έκδοση Gingerbread και Touchwiz.
Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω κενό ασφαλείας επέδειξε ο Ravi Borgaonkar, ένας ερευνητής για την ασφάλεια των επικοινωνιών στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, στο πλαίσιο του συνεδρίου Ekoparty για την ασφάλεια στην Αργεντινή την περασμένη εβδομάδα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πηγές: Pocket-Lint & ZDNet

http://www.digitallife.gr/samsung-galaxy-siii-factory-reset-xwris-proeidopoiisi-91390

MHL-HDMI-HDTV-Adaptor-Cable-for-samsung-Galaxy-S3-SIII-i9300-20pcs-lots-Free-shipping.jpg

Σημερα που ηρθε ο ανταπτορας για σύνδεση του S3 στην tv αλλα δυστυχώς δεν ειδα φως…
Πρόκειται για τον αυθεντικό ανταπτορα της Samsung και μάλιστα όπως γραφει στην συσκευασία συμβατός με το S3.
Παρολα αυτά εικόνα στην tv μου δεν μπορεσα να δω…
Το εχει δοκιμάσει καποιος και αν ναι μηπως χρειάζεται κατι επιπλέον που μου διαφεύγει;

Σύνδεσέ τα και μετά άνοιξε την TV.

Ετσι μου έπαιξε με το S2.

Υ.Γ. Δεν το ξαναγόρασα στο S3. Το θεωρώ άχρηστο αξεσουάρ μετά το πέρας τουπρώτου εντυπωσιασμού.

Τα έκανα ρε παιδιά έτσι ακριβώς αλλα ματαια.
Βασικά τον ανταπτορα τον θέλω για την παλιά τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας.
Με το S3 γλιτωνω την αγορά νέου media player αφού συνδέεται ασύρματα με το pc και θα μου παίζει τα tb ταινιών και σειρών που έχω μαζέψει

Samsung Galaxy S3.... Μεταφορα επαφων & 1η Φορτιση ..??

Καλησπερα.
Εχω ενα LG Arena και θελω να μεταφερω τις επαφες μου στο καινουριο μου Galaxy S3.
Στον Γερμανο που πηγα μου ειπε πως δεν μπορει να αναγνωρισει το Arena οποτε πρεπει να βρω ενα τροπο μονος μου χωρις να χασω επαφες φυσικα.
Αν αποθηκευσω τις επαφες στο pc μεσο του προγραμματος του Arena και μετα με outlook στο Galaxy ? Κατι τετοιο εχω διαβασει.
Αλλα και συνδεοντας το Galaxy στο pc δεν μπορω να το διαχειριστω ! Πιο προγραμμα θελει για να το διαχειριζομαι απο το pc ?
Δεν ξερω ..
Επισης οι μπαταριες απο το εργοστασιο ερχονται παντα στο 40% με 50% ...
Να το δουλεψω μεχρι να κλεισει τελειως και να του κανω 1-2 καλες φορτισεις απο 12 ωρες... η να το βαλω τωρα που εχει 40% για 10 ωρες περιπου ?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Samsung Galaxy S3.... Μεταφορα επαφων & 1η Φορτιση ..??

Με το προγραμμα της lg θα περασεις τις επαφες στο Outlook και μετα με το προγραμμα kies θα κανεις τον συγχρονισμο με το Galaxy.

Re: Samsung Galaxy S3.... Μεταφορα επαφων & 1η Φορτιση ..??

Καλησπερα.
Εχω ενα LG Arena και θελω να μεταφερω τις επαφες μου στο καινουριο μου Galaxy S3.
Στον Γερμανο που πηγα μου ειπε πως δεν μπορει να αναγνωρισει το Arena οποτε πρεπει να βρω ενα τροπο μονος μου χωρις να χασω επαφες φυσικα.
Αν αποθηκευσω τις επαφες στο pc μεσο του προγραμματος του Arena και μετα με outlook στο Galaxy ? Κατι τετοιο εχω διαβασει.
Αλλα και συνδεοντας το Galaxy στο pc δεν μπορω να το διαχειριστω ! Πιο προγραμμα θελει για να το διαχειριζομαι απο το pc ?
Δεν ξερω ..
Επισης οι μπαταριες απο το εργοστασιο ερχονται παντα στο 40% με 50% ...
Να το δουλεψω μεχρι να κλεισει τελειως και να του κανω 1-2 καλες φορτισεις απο 12 ωρες... η να το βαλω τωρα που εχει 40% για 10 ωρες περιπου ?
Μην αγχώνεσαι για την μπαταρία. Βάλε την για 2-3 ώρες να φορτίσει κανονικά. Καλό είναι να τις κάνεις και 2-3 πλήρεις κύκλους στην αρχή (δλδ δούλεμα μέχρι να κλείσει και μετά πλήρη φόρτιση. Αν και δεν είναι απαραίτητο. Μια χαρά θα είναι και χωρίς αυτό.

Για τις επαφές ένα άλλο κόλπο είναι το εξής. Επέλεξε στο LG όλες τις επαφές και πάτα "αποστολή" αν είσαι τυχερός και έχει με bluetooth τότε θα περαστούν κατευθείαν στο Galaxy. το έκανα σε ένα φίλο με Νοκια και δούλεψε τέλεια. Ένα ακόμη ενδεχόμενο είναι αν έχεις gmail να κάνεις συγχρονισμό από το LG (αν έχει αυτή τη δυνατότητα) και μετά ξανά συγχρονισμό του galaxy με το gmail. Οπότε θα τις πάρεις έτσι. Εμένα έτσι δούλεψε από iphone -> galaxy s2.

Επίσης, μεγειά να το χαρείς !!

Re: Samsung Galaxy S3.... Μεταφορα επαφων & 1η Φορτιση ..??

Σας ευχαριστω παιδια.
Σιγουρα αυτο με την μπαταρια ...?? Ειναι πολυ βασικο θεμα η σωστη λειτουργια της μπαταριας ...

Samsung Galaxy S3....

Εχω κλεισει το 3G και η μπαταρια κραταει 5 ημερες με λογικη χρηση βεβαια !....
Σε οποια εφαρμογη και να μπω μου ζηταει προσθηκη λογαριασμου Google .. γιατι ?