Ρίξε μια ματιά στο επόμενο βίντεο με σύγκριση s2 & s3παιδες τι λέτε αξίζει να ζοριστώ για να πάω στο s3;;
ειναι τόσο καλύτερο απο νεξους κ s2 που να αξίζει το να ξεφύγεις τοσο απο το αρχικό μπατζετ;
τι ρωτάω θα με πεις...
τέλος παντων ετσι κ για να γίνει κουβεντα
Τα έκανα ρε παιδιά έτσι ακριβώς αλλα ματαια.
Βασικά τον ανταπτορα τον θέλω για την παλιά τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας.
Γενικά το s3 υπερέχει σε όλους τους τομείς όπως είναι φυσιολογικό. Για καθημερινή χρήση όμως πιστεύω θα σε υπερκαλύψει και το nexus γιατί έχει και εξίσου μεγάλη οθόνη . Νομίζω ότι στα καταστήματα με επιδότηση το βαράνε πολύ το s3 ακόμα επειδή είναι η νέα ναυαρχίδα χωρίς να σημαίνει όμως ότι και τα άλλα μοντέλα υπολοίπονται . Σαν πιο value for money με βάση το τιμολόγιο τους θα επέλεγα το nexus. Αν το έπαιρνα από όποιο μαγαζί ήθελα χωρίς επιδότηση εκεί αλλάζει το θέμα
Πολύ καλή τιμή για το s3 και γενικά ανταγωνιστικό site.Με κάτω από τα 500 είναι μεγαλύτερο δίλημμα για κάποιον να επιλέξει.Καλά στα καταστήματα που λες, το ..."βαράνε" πάρα πολύ...
Εγώ που σκεφτόμουνα να το πάρω, είχα στο μυαλό μου το παρακάτω κατάστημα
http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4f3695ab-1c2a-47b5-90e1-bef0141b7e94
Το καλό είναι ότι αν έχεις πιστωτική μπορείς να το πάρεις με 6 άτοκες δόσεις.
χμμ ναι όντως έχεις δίκιο στο πιο πάνω λινκ που εβαλα δεν ξερω καν αν δεχονται πιστωτική... τουλάχιστον μέχρι εκει που προχώρησα την "παραγγελία"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.