[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

σαφως αλλα μπορεις να το ενεργοποιείς οταν θες να μπεις στο δυκτιο... εκτός αν θες να εισαι συνέχεια on line ... προσωπικά δεν βρίσκω λόγο... οκ θα έχω κάποιες κινήσεις παραπάνω για να "μπω" αλλά η αυξημενη διάρκεια μπαταρίας ειναι για μένα σημαντική...

:D καλά αν είχα κ εγώ τέτοιο τηλέφωνο σιγά σιγά μπορει και να εθιζόμουν.... τώρα που αυτό που εχω σερνεται το παίζω χαλαρός με το δυκτιο!!

παιδες τι λέτε αξίζει να ζοριστώ για να πάω στο s3;;
ειναι τόσο καλύτερο απο νεξους κ s2 που να αξίζει το να ξεφύγεις τοσο απο το αρχικό μπατζετ;
τι ρωτάω θα με πεις...
τέλος παντων ετσι κ για να γίνει κουβεντα

Γενικά το s3 υπερέχει σε όλους τους τομείς όπως είναι φυσιολογικό. Για καθημερινή χρήση όμως πιστεύω θα σε υπερκαλύψει και το nexus γιατί έχει και εξίσου μεγάλη οθόνη . Νομίζω ότι στα καταστήματα με επιδότηση το βαράνε πολύ το s3 ακόμα επειδή είναι η νέα ναυαρχίδα χωρίς να σημαίνει όμως ότι και τα άλλα μοντέλα υπολοίπονται . Σαν πιο value for money με βάση το τιμολόγιο τους θα επέλεγα το nexus. Αν το έπαιρνα από όποιο μαγαζί ήθελα χωρίς επιδότηση εκεί αλλάζει το θέμα

παιδες τι λέτε αξίζει να ζοριστώ για να πάω στο s3;;
ειναι τόσο καλύτερο απο νεξους κ s2 που να αξίζει το να ξεφύγεις τοσο απο το αρχικό μπατζετ;
τι ρωτάω θα με πεις...
τέλος παντων ετσι κ για να γίνει κουβεντα
Ρίξε μια ματιά στο επόμενο βίντεο με σύγκριση s2 & s3

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όπως θα δεις στην καθημερινότητα (όπως τονίζει και στο συμπέρασμα του) δεν θα δεις σπουδαίες διαφορές ούτε στην απόκριση ούτε στην χρήση. Απλά είναι προφανώς άλλη εμπειρία χρήσης η μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να υπολείπεται και η "μικρή" του s2. Ένα "προσόν" του S2 (πέρα από τη μικρότερη ανάλυση και μέγεθος) είναι ότι είναι Super Amoled Plus. To "plus" που κάνει τη διαφορά έχει να κάνει με τα subpixels που απαρτίζουν το κάθε Pixel. Το έχω δει στην πράξη (και το έχω ξαναγράψει κάπου αλλού) με Galaxy Nexus & Galaxy S2 δίπλα δίπλα. Περίμενα την τεράστια διαφορά στο μάτι λόγω της πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης του Nexus (ίδια με του S3) αλλά δεν ηταν τόσο εντυπωσιακό τελικά. Φαίνεται μεν η μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και ο γέροντας S2 παραμένει δυνατός έστω και με πολύ χαμηλότερη ανάλυση.

superamoledplus.jpg

Στις plus είναι 3 τα subpixels στις υπόλοιπες είναι 2. Αν είχαν 100 ευρώ διαφορά δεν θα είχε νόημα η συζήτηση αλλά με διαφορά περίπου στα 200 δεν ξέρω σίγουρα. Αν πιέζεσαι πολύ για τηλέφωνο και τα οικονομικά είναι στενά τότε S2, αν όχι τότε s3. Εναλλακτικά μπορείς να περιμένεις 6-8 μήνες που θα πέσει άλλα 100+ ευρώ το S3.

Προσωπικά, ως κάτοχος s2 (ευχαριστημένος πολύ μετά από χρόνια συνεχών αλλαγών σε κινητά) θα με ενοχλούσε στο s3 το μέγεθος. Όλα συνηθίζονται βέβαια αλλά νομίζω οι 4.3 ίντσες είναι η χρυσή τομή. Επίσης δεν αισθάνομαι ότι λείπει κάτι. Οι 4 πυρήνες σπανίως χρησιμοποιούνται ούτως ή άλλως (από τους 2 του S2 ο ένας την περισσότερη ώρα "κοιμάται", όπως φαίνεται από ειδικά προγράμματα, και ο άλλος συνήθως δουλεύει στα 200-400 mhz από τα 1.200 που είναι η οροφή του). η φωτογραφική επίσης είναι σχεδόν ίδια. Όπως το βλέπω το μεγάλο χάσμα θα υπάρχει μεταξύ s2 και s4 σε κανά 8μηνο. Όπως είναι τώρα μεγάλο το χάσμα μεταξύ s & s3.

Γενικά το s3 υπερέχει σε όλους τους τομείς όπως είναι φυσιολογικό. Για καθημερινή χρήση όμως πιστεύω θα σε υπερκαλύψει και το nexus γιατί έχει και εξίσου μεγάλη οθόνη . Νομίζω ότι στα καταστήματα με επιδότηση το βαράνε πολύ το s3 ακόμα επειδή είναι η νέα ναυαρχίδα χωρίς να σημαίνει όμως ότι και τα άλλα μοντέλα υπολοίπονται . Σαν πιο value for money με βάση το τιμολόγιο τους θα επέλεγα το nexus. Αν το έπαιρνα από όποιο μαγαζί ήθελα χωρίς επιδότηση εκεί αλλάζει το θέμα

Καλά στα καταστήματα που λες, το ..."βαράνε" πάρα πολύ...
Εγώ που σκεφτόμουνα να το πάρω, είχα στο μυαλό μου το παρακάτω κατάστημα
http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4f3695ab-1c2a-47b5-90e1-bef0141b7e94
Το καλό είναι ότι αν έχεις πιστωτική μπορείς να το πάρεις με 6 άτοκες δόσεις.

Καλά στα καταστήματα που λες, το ..."βαράνε" πάρα πολύ...
Εγώ που σκεφτόμουνα να το πάρω, είχα στο μυαλό μου το παρακάτω κατάστημα
http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4f3695ab-1c2a-47b5-90e1-bef0141b7e94
Το καλό είναι ότι αν έχεις πιστωτική μπορείς να το πάρεις με 6 άτοκες δόσεις.
Πολύ καλή τιμή για το s3 και γενικά ανταγωνιστικό site.Με κάτω από τα 500 είναι μεγαλύτερο δίλημμα για κάποιον να επιλέξει.

χμμ ναι όντως έχεις δίκιο στο πιο πάνω λινκ που εβαλα δεν ξερω καν αν δεχονται πιστωτική... τουλάχιστον μέχρι εκει που προχώρησα την "παραγγελία"

Νέες διαφημίσεις

Από αύριο αρχίζει επίσημα η αναβάθμιση σε jellybean!Άντε να γευτούμε και μεις λίγο 4.1 στο s3 :cool: