[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Καλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα :blink::speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

κι εγώ το έχω root χωρίς άχρηστα hub κλπ , χωρίς live wallpapers, αλλά τα widgetάκια μου τα έχω. Ε τι στο καλό , αν το αδειάσουμε τελείως και το κάνουμε iphone δεν λέει.

Τραγικές διαφορές πάντως. είμαι με 2.3.5 με speedmod kernel

Τάσο εγώ είμαι με kernel CF-Root XWLA4, στην 2.3.6

Τι έκανα

1) kατέβασα αυτήν την ROM, την οποία χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό (ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ !!!)
2) πριν φλασάρω έβγαλα από το zip τα περιττά apk καθώς και το bootanimation
3) πριν φλασάρω αντικατέστησα στο zip, το Modem με το Modem XXKI4, καθώς με vodafone δουλεύει άψογα (έχει και αυτό σημασία στην μπαταρία)
4) έκανα full wipe και ένα full overwrite format της SD με το SDFormatter
5) φλασαρα και δεν ξανασχολήθηκα με καταναλώσεις, κρασαρίσματα κλπ. Απλά το απόλυτο κινητό.

Μπορώ να σου ανεβάσω αν θες την ROM κομπλέ να την φλασάρεις και να δεις και εσύ, απλά φοβάμαι μήπως κάποια από όσα έχω βγάλει τα χρησιμοποιείς... Βέβαια μπορείς να τα βάλεις και μετά. Εναλλακτικά, κατέβασε την ρομ από το ανωτέρω link και βγάλτα εσύ :)

Πάντως ένα widget έχω και εγώ, απλά δεν είναι animated. Exω βάλει το Μinimalistic text για να φτιάξω custom ημερομηνία στο homescreen & κείμενα με barcodes στα πλαϊνά homescreens, τα οποία κάνουν Link σε εφαρμογές.

Last edited:
Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Με full φωτεινότητα; Πάντα; Δεν την έχεις στο αυτόματο; Πάντως στο S2 δεν τολμώ ούτε στο αυτόματο να την βάλω την φωτεινότητα. Ούτε μέρα δεν θα βγάλω. Την έχω μόνιμα καρφωτά κάτω από την μέση.
Δεν τη εχω στο αυτοματο ποτε, σε εσωτερικο χωρο στο 50% και εξω στανταρ 100% και παλι μου φαινεται μετρια στο τομεα αυτο για εξωτερικο χωρο εννοω παντα.Θα μπορουσε καλυτερα. Δεν ξερω αν βελτιωθει με καποιο update.Ελπιζω βεβαια και του βαζω 10 το αριστο δηλαδη σαν συσκευη.

Καλησπερα, Να ρωτησω μηπως ξερει κανεις ποιος εχει την καλυτερη τιμη για αγορα με συνδεση (μεταφορα νουμερου) μεσω πιστωτικης καρτας. Ως παγια μεχρι 45 ευρω.
Μιας και θα ειναι το πρωτο μου smartphone δεν ξερω εαν θα συμφερει και η αγορα του S2 τωρα πια που πεφτουν οι τιμες στα παλια !

Μιλάμε για epic fail του τύπου:

Από http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=338674

"Ο Ιούνιος έκλεισε με την είδηση ενός ιδιοκτήτη του Samsung Galaxy S3 από την Ιρλανδία που είχε μαζί του την συσκευή και απρόοπτα προκλήθηκε το τυχαίο συμβάν της έκρηξης του. Αυτά τουλάχιστον ήταν τα λεγόμενά του συγκεκριμένου ατόμου, ενώ η αναφορά έκανε λόγο για μη ύπαρξη σύνδεσης της συγκεκριμένης συσκευής με κάποιου είδους φορτιστή την στιγμή που συνέβη η έκρηξη.

Μάλλον όμως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική μιας και η Samsung, έπειτα από μια διεξοδική έρευνα που έκαναν για αυτήν οι «Fire Investigators UK», κατέληξε στο τελικό συμπέρασμα πως η συσσώρευση θερμότητας που προκάλεσε την έκρηξη οφειλόταν σε μία εξωτερική πηγή. Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικοί που εξέτασαν την συσκευή λεπτομερώς θεωρούν ότι η ζημιά που υπέστη το τηλέφωνο οφείλεται στο ότι πιθανότατα αυτό είχε τοποθετηθεί μέσα σε κάποιον... φούρνο μικροκυμάτων.

Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της «εκρηκτικής» συσκευής που εμφανίζεται στο Διαδίκτυο με το ψευδώνυμο dillo2k10 φαίνεται πως ανακαλεί τα όσα είχε δηλώσει αρχικά σε ηλεκτρονικό φόρουμ, εξηγώντας πως η ζημιά προκλήθηκε στο κινητό του από άλλο άτομο που επιχείρησε να επαναφέρει το τηλέφωνο έπειτα από την επαφή που είχε αυτό με νερό. Συμπληρώνει παράλληλα πως το τηλέφωνό του δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα και αναφέρει πως πρόκειται για ένα «ηλίθιο λάθος», μια μεγάλη παρεξήγηση στην οποία δόθηκε περαιτέρω έκταση."

Δεν ξέρω τελικά αν ήταν fail, γεγονός είναι ότι αν έσκαγαν έτσι για πλάκα τα κινητά οποιασδήποτε μάρκας, θα είχαν καταργηθεί μόνο και μόνο από τον φόβο του κόσμου.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Δεν ξέρω τελικά αν ήταν fail, γεγονός είναι ότι αν έσκαγαν έτσι για πλάκα τα κινητά οποιασδήποτε μάρκας, θα είχαν καταργηθεί μόνο και μόνο από τον φόβο του κόσμου.

Τάσο, το fail πάει στο ότι πήγε και άνοιξε ολόκληρο θέμα για την έκρηξη ενός καινούριου στην κυκλοφορία και πολυαναμενόμενου κινητού χωρίς να ελέγξει πρώτα ποιος του δίνει την πληροφορία.
Άσε το ότι κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να βάλει στον φούρνο μικροκυμάτων μια ηλεκτρονική συσκευή για να στεγνώσει.

Όσο για το εάν σκάνε έτσι κινητά, δυστυχώς υπάρχουν ήδη μαρτυρίες για αυτό λόγω κακών μπαταριών.

Για πείτε καμιά εγγυημένη λύση/guide για root ή για custom rom γιατί μία που μπήκα και μία που βγήκα στο xda με τον πανικό που γίνεται εκεί μέσα.....

Οχι....

....ακόμα :grinning-smiley-043

Εγώ σήμερα το παρέλαβα μπλεδάκι μου άρεσε τόοοσο πολύ που....

...το πούλησα ξανά σήμερα :flipout:
πραγματικά έσπασα κάθε ρεκόρ!!! :7SFGSFG:

υ.γ. Καλά δεν λέω όμορφο κινητό αλλά λιιιγο μεγάλο!!!

avclub1akis.jpg

avclub3akis.jpg

avclub4akis.jpg

avclub2akis.jpg

avclub5akis.jpg

avclub6akis.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Εγώ το σκεφτόμουν, αλλά τελικά πήγα στο HTC One S. Γουστάρω το κινητό μου να χωράει στο χέρι μου...

Καλά τι μου το θύμισες τώρα αυτό;;; το είχα ξεχάσει εντελώς!

Μάλλον πρέπει να το πάρω και αυτό τώρα!!!! :2thumb22sup:

Ειχα δει οταν βγηκε το λευκο και δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα για να κανω την αλλαγη του s2.
Το Σαββατο ομως ειδα το μπλε και ξετρελλαθηκα.
Οι φωτογραφιες το αδικουν πραγματικα.

Μας εβαλε και ο airb φωτιες τωρα, ετσι οπως το ειδα στο κουτι...

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Καλά τι μου το θύμισες τώρα αυτό;;; το είχα ξεχάσει εντελώς!

Μάλλον πρέπει να το πάρω και αυτό τώρα!!!! :2thumb22sup:

Να το πάρεις.. IMO ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (ως συμβιβασμός γκαζιού / οθόνης / διαστάσεων / τιμής / κτλ). Και είναι και πανέμορφο (IMHO πάντα :p).

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Να το πάρεις.. IMO ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (ως συμβιβασμός γκαζιού / οθόνης / διαστάσεων / τιμής / κτλ). Και είναι και πανέμορφο (IMHO πάντα :p).

Nαι ειναι κουκλι το παραδεχομαι.Αλλα δεν παιρνει καρτα sd, δεν μπορεις να αλλαξεις μπαταρια , και η amoled του αν και πολυ καλή , δεν μπορεί να φτάσει αυτες της samsung.
Για να μην αναφερω τις φθορες στην κεραμικη επιφάνεια.

Για την SD δεν με ενδιαφέρει, τα 16GB μου φτάνουν και μου περισσεύουν (εμένα τουλάχιστον), μπαταρία δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω ποτέ σε κινητό (δεν έχω κρατήσει ποτέ συσκευή τόσο ώστε να χρειαστεί), η Super AMOLED του με Gorilla Glass απλά τα σπάει (ανύπαρκτες διαφορές με τα Samsung) και το θέμα των φθορών είναι υπό αίρεση (μάλλον έχει φτιαχτεί στα τρέχοντα κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά).

Ορίστε μας. :p