[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Για sms υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ταχύτητα και ευχρηστία?

Καλησπερα σας .Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια . Το ξερω οτι με g mail μπορω να τις περασω το δοκιμασα αλλα ειχα αλλο προβλημα μετα γιατι ειχα τις επαφες μου διπλες . Εσβησα μια μια τις επαφες και ολα οκ .Ενα περιεργο που παρατηρησα ηταν οταν το συνδεσα στο pc εβγαλε μνμ αν επιθυμω να κανω ρυθμισεις με το nokia suite που ειχα εγκατεστημενο απο πριν για το nokia n 81 το προηγουμενο κινητο μου . Δεν το εκανα τελικα γιατι δεν γνωριζω αν γινετε αυτο , νομιζω οτι καθε συσκευη εχει και το δικο της προγραμμα .Kαθε αρχη και δυσκολη και μαθαινω σιγα σιγα σιγουρα ειναι κατι διαφορετικο απο το nokia n 81 που ειχα πριν .:fahne90:

Για sms υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ταχύτητα και ευχρηστία?
Go sms pro
Handsent

Και τα δύο είναι αρκετά καλά. Έχουν ρύθμιση για backup και μεγάλη παραμετροποίηση. Προσωπικά προτιμώ το πρώτο.

Δεν ασχολουμαι και πολυ με τα κινητα ετσι δεν γνωριζω πολλα . Απλα πραμματα να κανω και ειμαι οκ .

Και εγώ που ασχολούμαι, τι κατάλαβα? 9 βράδια χαμένα, 1 γεμάτο με ανακαλύψεις, είναι η αναλογία. :D
Απλά το σκαλίζεις λίγο για να το φέρεις εκεί που το αισθάνεσαι πιο άνετο για τις δικές σου ανάγκες και μετά δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα. Αλλά και να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα και να συνηθίσεις τις μαμά εφαρμογές πάλι καλά είναι εφόσον κάνεις την δουλειά σου.

http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/495571/gsm-awards-2013-ta-oskar-tis-kinitis-tilefonias/

Κορυφαίος κατασκευαστής η Samsung και κορυφαία συσκευή το Galaxy S III

Τα φετινά βραβεία GSM Awards ανακοινώθηκαν στην MWC 2013, με τη Samsung να σαρώνει τα βραβεία για ακόμα μία φορά, διατηρώντας το τίτλο του κορυφαίου κατασκευαστή φορητών συσκευών της χρονιάς.Τη πρώτη θέση στην κατηγορία των smartphone κατέλαβε το Galaxy S III, στα tablets επικράτησε το Nexus 7, ενώ στα κινητά τηλέφωνα επικράτησε η συσκευή της Nokia Asha 305. Ακόμα μία πρωτιά και για το Facebook όμως που ανακηρύχθηκε ως η κορυφαία εφαρμογή για κινητές συσκευές.

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

To s3 δεν μου εκανε γενικά κλικ , κανει κατι μικρα lags που και που.
Ισως μονο και μονο για το ..."ψυχολογικο" , δεν θα αγοραζα κινητο android χωρις να εχει 2gb ram.
Το s3 lte ευτυχως φοράει 2gb ram αλλα δυστυχως εχει αφαιρεσει το fm radio.
To Νοte 2 ειναι κινητο πειρασμος ...Τα εχει ολα, και τα κάνει ολα χωρις το παραμικρο ...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

To s3 δεν μου εκανε γενικά κλικ , κανει κατι μικρα lags που και που.
Ισως μονο και μονο για το ..."ψυχολογικο" , δεν θα αγοραζα κινητο android χωρις να εχει 2gb ram.
Το s3 lte ευτυχως φοράει 2gb ram αλλα δυστυχως εχει αφαιρεσει το fm radio.
To Νοte 2 ειναι κινητο πειρασμος ...Τα εχει ολα, και τα κάνει ολα χωρις το παραμικρο ...

όχι βέβαια δεν έχει αφαιρεθεί το Radio FM...

μάλλον έχεις μπερδευτεί με κάτι άλλο...

Είναι άψογο το S3 και απροβλημάτιστο, από τα κορυφαία smart! σε όλα του!:music-smiley-005:

Last edited:
Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

δεν ξέρω φίλε μου για πιο μοντέλο αναφέρεσαι δεν έχω ιδέα,

εγώ μιλάω για τα S3 που έχουμε οι περισσότεροι κοινοί θνητοί δηλαδή: το gt-i9300

θα το ψάξω πάντως κάποια στιγμή να δω από περιέργεια...

Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Kαλά τα γράφω λοιπόν.Το "απλο" S3 εχει 1gb ram και fm radio.Το s3 lte/4g εχει 2gb ram αλλα οχι fm radio :)

Πλεονεκτήματα I9305
2GB Ram
LTE

Μειονεκτήματα Ι9305
Δεν έχει FM Radio
Δεν κυκλοφορούν πολλές ROM & Kernels

Αυτά και μόνο

Πάντως ομολογουμένως, για να είμαι ειλικρινής καθώς παίζω αρκετό καιρό με android (S1, S2, Blade, S3, HTC κλπ κλπ κλπ), δεν θα άλλαζα το i9300 με τίποτε αυτήν την στιγμή. Το αγόρασα τον Νοέμβριο του 2012 και με αρκετούς πειραματισμούς, έχω καταλήξει σε ένα setup το οποίο απλά είναι λιτό, ταχύτατο, multitasking και με μπαταρία η οποία με ξεζούμισμα θα με κρατήσει σίγουρα μέχρι τα μεσάνυχτα που θα μπει για φόρτιση. Όλα αυτά με full brightness (δεν μπορώ το auto) και screen on ~4 ώρες.

Εν κατακλείδι, με μία καλή custom ROM (πχ Sotmax) και έναν καλό custom kernel (πχ Yank) έχεις Stock φιλοσοφία, ίχνος lag και battery life απόλυτα ικανοποιητική. Θα μου πείτε ότι σωστό θα ήταν να είναι έτσι out of the box... ναι συμφωνώ, αλλά αφού δεν κοστίζει τίποτε στην τσέπη μου να το κάνω custom και είναι σχετικά απλό.... γιατί όχι?

Εχεις εγκαταστησει πολλες εφαρμογες?
Ποση ελευθερη μνημη σου μένει?Στην διαχειριση εφαρμογων απο τις ρυθμισεις θα το δεις.