[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ναι ξέρω που φαίνεται η διαθέσιμη μνήμη, αλλά δεν πρέπει απαραίτητα να μπαίνεις σε αυτό το "trip", με απλό νούμερο μνήμης, διότι το android δεν λειτουργεί έτσι ακριβώς (χωρίς να λέω ότι δεν χρειάζεται μνήμη).

Όταν ανοίγω το κινητό, έχω 400MB περίπου available, με την χρήση μέσα στην ημέρα διαμορφώνεται στα 250ΜΒ. Αλλά δεν με ανησυχεί, διότι όταν το σύστημα χρειαστεί μνήμη, θα σκοτώσει κάποιο cache και θα μου την δώσει. Αυτό έχει μεγάλη σημασία μόνο σε ιδιαίτερο multitasking

Έχω όλα τα angry birds, 4-5 παιχνίδια ακόμη, whatsapp, papercamera, apex launcher, minimalistic text widget, φακό, fpse, fxguru, terminal emulator, mx player, xiaalive, soundhound και δύο εφαρμογές της Alpha Bank

Αυτά είναι όλα. Επίσης έχω απενεργοποιήσει πολλές άχρηστες system εφαρμογές.

Σήμερα μου ήρθε και η 3.000mah original battery της Samsung, την οποία αγόρασα χθες από ελληνικό webstore. Θα ξεχνάω να φορτίζω :P

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Με το S1 και εγώ πέρασα ώρες πολλές, μήνες θα έλεγα να το κάνω να λειτουργήσει σωστά και όπως το ήθελα,

πολλές δυσλειτουργίες, εφαρμογές που δεν "έπαιζαν" κτλ κτλ

Στο S3 δεν χρειάστηκε να αλλάξω setup με τις ρυθμίσεις της συσκευής το έφερα εύκολα στα μέτρα μου, γιά να καλύψω αυτά που ήθελα!

Απροβλημάτιστο, γρήγορο και φόρτωμα την μπαταρία σχεδόν κάθε βράδυ!

Γιατί να κάνω την ζωή μου δύσκολη!:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Με το S1 και εγώ πέρασα ώρες πολλές, μήνες θα έλεγα να το κάνω να λειτουργήσει σωστά και όπως το ήθελα,

πολλές δυσλειτουργίες, εφαρμογές που δεν "έπαιζαν" κτλ κτλ

Στο S3 δεν χρειάστηκε να αλλάξω setup με τις ρυθμίσεις της συσκευής το έφερα εύκολα στα μέτρα μου, γιά να καλύψω αυτά που ήθελα!

Απροβλημάτιστο, γρήγορο και φόρτωμα την μπαταρία σχεδόν κάθε βράδυ!

Γιατί να κάνω την ζωή μου δύσκολη!:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Σίγουρα είναι άψογο δεν το συζητώ....

Αλλά πχ. ο dialer ή τα contacts, αν τα επιλέξεις όταν δεν τα έχεις ανοίξει πριν, έχουν καθυστέρηση σε όλες τις Jelly Bean. Αυτός είναι ένας λόγος πειραματισμού από μόνος του, καθώς συμβαίνει μόνο στα S3.

Επίσης, γιατί εφόσον το S3 φοράει ακριβώς το ίδιο chip με το Note 2 (ακριβώς όμως....) να μην είναι συγχρονισμένο στο 1.6? Αφού το Note2 εκεί είναι. Αυτός είναι ένας δεύτερος λόγος.

και πολλοί πολλοί άλλοι λόγοι, καθώς ο εχθρός του καλού... είναι το καλύτερο

Ειναι λογικη η διαφορα στον χρονισμο.Αλλος ο ογκος του Note 2 και αλλος του S3.Πιθανοτατα να εχει να κανει με την απαγωγη θερμοτητας ...
Στην πράξη βεβαια, αυτα τα 100mhz δεν φαινονται.Αν πχ πας τo note 2 στα 1500, θα παιζει ακριβως το ιδιο.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Ειναι λογικη η διαφορα στον χρονισμο.Αλλος ο ογκος του Note 2 και αλλος του S3.Πιθανοτατα να εχει να κανει με την απαγωγη θερμοτητας ...
Στην πράξη βεβαια, αυτα τα 100mhz δεν φαινονται.Αν πχ πας τo note 2 στα 1500, θα παιζει ακριβως το ιδιο.

Έχοντας το κινητό 3 μήνες στα 1.6, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα overheat. Έχει λογική ίσως αυτό που λες, αλλά βάσει εμπειρίας μου αλλά και πολλών άλλων, δεν ισχύει. Μάλλον marketing reasons.... για το 1.4

Η διαφορά όμως από 1.4 στο 1.6 είναι αισθητή. Το κινητό είναι πιο "snappy" σε everyday use και όσον αφορά στα παιχνίδια, δεν το συζητώ.

Με την 3.000mah δεν σου κρύβω με έβαλες στην μπρίζα φίλε μου, θα βγω σίγουρα πολύ κερδισμένος!

Την βρήκα original στο amazon 36 euro καλά είναι??

http://www.amazon.fr/Samsung-EB-K1G...RILQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1363856224&sr=8-2

Μια χαρά είναι. Εγώ την πήρα από εδώ με 40 και next day delivery :)

Το έδωσα δεν το είδες?? Δεν ανοίγει?

http://www.amazon.fr/Samsung-EB-K1G...RILQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1363856224&sr=8-2

είναι το γαλλικό amazon και είναι free αλλα ok πιστεύω ισχύει για όλη την ευρώπη το free από ότι ξέρω

Επίσης μια ερωτησούλα σας παρακαλώ μην πετάω χρήματα, έχω την θήκη την original της μαμάς που ανοίγει από πάνω προς τα κάτω,

και ρωτάω η θήκη που ανοίγει από το πλάι "δίνει" εξίσου καλά όπως στο note που το έχω δει??

Έχω διαβάσει ότι λόγο της πιο "μικρής" επιφανειας δεν "κάθεται" τόσο καλά!

Μια ερωτησουλα παληκαρια μου....
Ψες πηγα να κανω τον φωτογρ
αφο της παρεας και το μονο που καταφερα,ητο να βγαζω κατι "καλλιτεχνικες" μπλε φωτο.
Στο παρελθον κατι φωτο εβγαζε........τωρα με φλας ενα μπλε πραγμα......συμβανει και σε σας?????

Μια ερωτησουλα παληκαρια μου....
Ψες πηγα να κανω τον φωτογρ
αφο της παρεας και το μονο που καταφερα,ητο να βγαζω κατι "καλλιτεχνικες" μπλε φωτο.
Στο παρελθον κατι φωτο εβγαζε........τωρα με φλας ενα μπλε πραγμα......συμβανει και σε σας?????

Αν και γράφεις ότι στο παρελθόν έβγαζε νορμάλ φώτο μήπως έχει ξεμείνει μια ζελατίνα προστασίας στο φακό?

Επίσης μήπως κατά λάθος έβαλες κάποιο εφέ? Στις ρυθμίσεις στην κάμερα στα εφέ έχει και ένα που λέει μπλε και βγάζει σε γαλάζιο τις φώτο και ίσως με το φλας τα κάνει όλα γαλάζια. Βάλε εκεί κανένα εφέ και ξαναδοκίμασε.

Το ειδα και αυτο,αλλα δεν ειναι.
Μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση ,οτι δεν ειναι δυνατο το φλας και αντι να στελνει "φλασια" βγαζει ενα ψοφιο μπλε χρωμα.
Μπρορω να πω οτι χωρις φλας ειναι καλυτερα!!!

Εκατσα και εβγαλα τωρα μια σειρα φωτο και βρηκα μια λυση,αλλα δεν ξερω αν ειναι η ενδεδειγμενη.
Εβαλα την ισορροπια λευκου στο φως ημερας και βγηκε ολη η μπλεδιλα.
Το θεμα ειναι οτι αυτο ξαναγυρναει στο αυτοματο,οποτε καθε φορα θα πρεπει να θυμαμαι να το γυρναω!!

Βρε Μιχάλη μου που έμπλεξες πάλι??

Το έψαξα λίγο στο δικό μου δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον να σου πω...

μήπως έχεις κανένα εφέ ενεργό??

Κάμερα>ρυθμίσεις>εφέ κτλ...

Στην τελική πήγαινε κάτω κάτω που λέει "επαναφορά" για δοκίμασε αυτό..!

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

παρέλαβα την μπαταρία 3000mah όλα καλά ήρθε και με το original καπάκι του,

δεν χωράει στο παλιό καπάκι είναι 2 χιλιοστά περίπου πιο χοντρή, "κέρδισα" λίγο πάχος στο κινητό, ok αστεία πράγματα!

Σίγουρα το πρόβλημα της φόρτισης δεν θα υφίσταται τόσο! :a0210:

θα σας ενημερώσω στην πορεία!

Το κακό νέο τώρα, όπως είναι λογικό οι θήκες που έχω πλέον δεν "κάθονται" δεν κουμπώνουν, εκτος από μια που μπαίνει όλο μέσα.

Δεν ντρέπομαι να σας πω ότι ΔΕΝ το είχα σκεφτεί αυτό...:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μήπως έχει πάρει το μάτι σας κάπου θήκες να καλύπτει τις "χοντρές" μπαταρίες??

P.S.
Mιχάλη τι έγινε "παίζει"????

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

P.S.
Mιχάλη τι έγινε "παίζει"????
Νικολα μια απο τα ιδια.....μονο οταν βαζω το AWB στο φως ημερας φευγει η μπλεδιλα!!
Αληθεια ....εσας δεν σας το παρουσιαζει???
Ολα καλα με φλας??

Ναι ναι δουλεύει μια χαρά το δικό μου και το φλας.

Μιχάλη μου θα το ψάξω και στα γαλλικά forums και ελπίζω να βρω κάτι,

θα σε ενημερώσω...

Να υποθέσω ότι έχεις κάνει CUSTOM αλλαγή roms κτλ??

το "τίμημα της δόξας"...!

αυτά που βρήκα σου λέω, η ας βοηθήσει και κανένας άλλος από εδώ που πιθανόν να ξέρει καλύτερα!

Προσπάθησε να κάνεις μια ενημέρωση στο S3 πρώτη κίνηση να δεις τι θα βγει,

μετά λογικά δεν σου μένει άλλη λύση από ένα hard reset να τα σβήσεις όλα και να επαναφέρεις το κινητό σου στις εργοστασιακές του λειτουργίες!

το πρόβλημα θα λυθεί λογικά! (Κάνε save πρώτα)

Αν πέσει κάτι άλλο στην αντίληψη μου θα σου πω...