[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

έχει κάποιος υπόψη ένα 16άρι σ3 που δεν είναι φορτωμένο πόσα ελεύθερα πρέπει νάχει?
έχω την εντύπωση ότι είχα 11 και αφού έβαλα 3-4 εφαρμογές πήγα στα 8.5?
είναι δυνατόν?
Λειτουργικό και σύστημα σε ένα ολοκαίνουργιο πόσο πιάνουν?
δυστυχώς όταν το πήρα δεν είχα προσέξει.

έχει κάποιος υπόψη ένα 16άρι σ3 που δεν είναι φορτωμένο πόσα ελεύθερα πρέπει νάχει?
είναι δυνατόν?

στο sii συνολικος 11,50gb αρχικα(το υπολοιπο παει στο λειτουργικο)4.1.2 εκδοση android,με 10gb διαθεσιμα.
δεν εχεις προβλημα και ενα giga να του αφησεις.
καλυτερο ομως για εμενα,ειναι να παρεις μια 16gb sd(ή μεγαλυτερη)
και να τα περνας ολα εκει,εκτος απο αυτα που αναγκαστικα ζητανε να τρεξουν απο την ενσωματωμενη μνημη.

Το προβλημσ ειναι αν τρεις εφαρμογες μπορουν να φανε 2.5 γιγα.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειχα 11
Τις εφαρμογες τις εβγαλα αλλα στα 8.5 ειμαι

Το προβλημσ ειναι αν τρεις εφαρμογες μπορουν να φανε 2.5 γιγα.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειχα 11
Τις εφαρμογες τις εβγαλα αλλα στα 8.5 ειμαι

αναλογως τι εφαρμογες ειναι αυτες.
δεν εχω προσεξει στο android,εαν οι εφαρμογες οταν γινονται εγκατασταση στο τηλεφωνο,
παραμενουν στο αρχικο τους μεγεθος ή "ανοιγουν".
γιατι π.χ στο Ipad-που εχω παρατηρησει-μπορει η εφαρμογη οταν την κατεβασεις να λεει 450mb,
αλλα οταν γινει η εγκατασταση,να χρειαστει 3πλασιο χωρο στο τηλεφωνο.

Μα τις εβγαλα λεω

ωπα..σορι..
πως εγινε αυτο...?
η σωστη απεγκατασταση εφαρμογων ειναι:
ρυθμισεις>διαχειριση εφαρμογων>πατας την εφαρμογη που θες να αφαιρεσεις>επιβολη διακοπης>εκαθαριση δεδομενων>απεγκασταση.
ετσι το πηγες?

**στο πρωτο ποστ σου της σελιδας λες εβαλα..

Last edited:
Προφανως τη διαδικασια που λες εκανα.
Βεβαια δεν εχω ρουτ

είναι δυνατόν?
Κάπου 11 είναι στην αρχή, έχεις δίκιο. Αλλά καμιά φορά πέφτουν γρήγορα. Είτε από πρόγραμμα gps, είτε από κάποιο μεγάλο παιχνίδι, είτε (πιο σύνηθες) από κασέ. Βάλε κάποιο προγραμμα καθαρισμού για να σου βρει το κασέ και να το σβήσεις. Αν π.χ. πέρασες πολλές φωτό και στην κάρτα μνήμης να τις έχεις δημιουργεί στην εσωτερική μνήμη thumbnails για να ανοίγει γρηγορότερα την έκθεση (που δεν το κάνει πάντα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και μπορεί αυτό να είναι 200-300 ή και παραπάνω μβ. Βέβαια αυτό καλό είναι να μην το σβήσεις.

Στο δευτερο λεω εβγαλα

ok

Προφανως τη διαδικασια που λες εκανα.
Βεβαια δεν εχω ρουτ

ουτε και το δικο μου αλλα δεν εχω τετοιο θεμα.
εαν πας μεσα στην διαχειριση εφαρμογων,υπαρχουν αυτες που εχεις αφαιρεσει?
δεν μπορει,κατι εχουν αφησει πισω τους.

Samsung HM 1500

Βρήκα άκρη. Έκανα διαγραφή από το ΒΤ. Σας ευχαριστώ πολύ .
Φίλε George μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ για το πως έκανες reset το Bluetooth γιατί έχω κ εγώ το ίδιο κ δεν μπορεί να το δει ούτε το δικό μου κιν.
Ευχαριστώ!!

ΤΟ advanced task killer το δουλεύετε?
έχω την εντύπωση ότι περισσότερο πρόβλημα κάνει παρά δουλειά.
Χτες είχα την εντύπωση ότι πήγαινε αργά. Φώναζα τον Killer μου έλεγε 95 ελεύθερα, 110....
Και τα πήγαινε μετά στο 150-170.
Ενώ άλλες φορές είχα 180 και με το καθάρισμα πήγαινε 300.
Σήμερα από το πρωί που το άνοιξα έτρεξα τον Killer και μου έδειξε 240, αλλά δεν καθάρισα.
Μέχρι τώρα δεν έχω καθαρίσει απλά τον φωνάζω για να δω και είμαι στο 220...

έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η κατάσταση αυτή όλη την ώρα τρέχουν κάτι βλακείες....

google+ (δεν το χρησιμοποιώ ούτε έχω λογαριασμό)
ρολοι
email (τι χρειάζεται αυτό αφού έχεις το gmail)
foobarcon (ενώ το βράδυ το είχα σκοτώσει)
βαρόμετρο
winamp
videohub (τι είναι αυτό)
svoice
χαρτες
s suggest
smasung link
πληροφορίες ΟΑΣΘ

όλα αυτά είτε δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είτε τα έκλεισα το βράδυ....

μήπως ήρθε η ώρα?

ΤΟ advanced task killer το δουλεύετε?
έχω την εντύπωση ότι περισσότερο πρόβλημα κάνει παρά δουλειά.
Χτες είχα την εντύπωση ότι πήγαινε αργά. Φώναζα τον Killer μου έλεγε 95 ελεύθερα, 110....
Και τα πήγαινε μετά στο 150-170.
Ενώ άλλες φορές είχα 180 και με το καθάρισμα πήγαινε 300.
Σήμερα από το πρωί που το άνοιξα έτρεξα τον Killer και μου έδειξε 240, αλλά δεν καθάρισα.
Μέχρι τώρα δεν έχω καθαρίσει απλά τον φωνάζω για να δω και είμαι στο 220...

έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η κατάσταση αυτή όλη την ώρα τρέχουν κάτι βλακείες....

google+ (δεν το χρησιμοποιώ ούτε έχω λογαριασμό)και για εμενα αχρηστο
ρολοι
email (τι χρειάζεται αυτό αφού έχεις το gmail)ειναι για τα υπολοιπα μειλ σου
foobarcon (ενώ το βράδυ το είχα σκοτώσει)
βαρόμετρο
winamp
videohub (τι είναι αυτό)
svoice
χαρτες
s suggest
smasung link
πληροφορίες ΟΑΣΘ

όλα αυτά είτε δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είτε τα έκλεισα το βράδυ....

μήπως ήρθε η ώρα?

μην το ψαχνεις.στο android δεν σταματανε ποτε να τρεχουν οι εφαρμογες.
μονο εαν εισαι root μπορεις να βαλεις χερι.
εαν δεν χρησ/εις καποια απο τις εφαρμογες που ανεφερες,αφαιρεσε την.

μην το ψαχνεις.στο android δεν σταματανε ποτε να τρεχουν οι εφαρμογες.
μονο εαν εισαι root μπορεις να βαλεις χερι.
εαν δεν χρησ/εις καποια απο τις εφαρμογες που ανεφερες,αφαιρεσε την.

ποιά να αφαιρέσω?
το email?
videohub?
s suggest?
samsung link?

αφού δεν αφαιρούνται

ποιά να αφαιρέσω?
το email?
videohub?
s suggest?
samsung link?

αφού δεν αφαιρούνται

Δεν ξερω αν είσαι ρουτ. Αν είσαι έχεις δύο λύσεις για να σταματήσεις εφαρμογές συστήματος. Greenify που σταματά την εφαρμογή μέχρι να τη ζητήσεις. Αν τη ζητήσεις αυτή ανοίγει τη δουλεύεις και μόλις την κλείσεις την σταματάει πάλι. Δυστυχώς για να σταματήσει κάποιες εφαρμογές συστήματος δεν χρειάζεται μόνο το ρουτ αλλά και κάποιες μοντές που δεν έχω κάνει.

Titanium backup (δεν κάνει μόνο backup όπως δηλώνει το όνομα). Μπορείς να παγώσεις εφαρμογές αλλά και να τις απ εγκαταστήσεις τελείως. Αν είσαι σε στοκ ρομ καλύτερα όχι απεγκατάσταση γιατί μετά δημιουργείται πρόβλημα στις μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Αν δεν είσαι ρουτ η μόνη λύση είναι να πας στην διαχείριση εφαρμογών και να πατήσεις το ανενεργό όπου είναι διαθέσιμο και σε όποια εφαρμογή δεν χρειάζεσαι.

Ας πούμε το google+ απ ενεργοποιείται κανονικά.

Το email μην το κόβεις γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι είναι απαραίτητο ακόμη και αν έχεις μόνο το Gmail αλλά δεν το έχω ψάξει. Αλλά μπορείς να κόψεις τον έλεγχο στην γραμματοθυριδα και τις ειδοποιήσεις τελείως οπότε δεν θα καταναλώνει πολλούς πόρους.

Ο καρκίνος είναι το facebook που παίρνει περίπου 50-60μβ ραμ με συνεχή λειτουργία. Απενεργοποιειται όμως πλήρως και χωρίς ρουτ.

το google+ δεν έχει επιλογή ανενεργό.
Κάποια άλλα έχουν αλλά δεν ξέρω καν τι κάνουν.
πχ google partner setup...
τί είναι αυτό?

δεν είμαι ρουτ.
το θέμα είναι αμα γίνω πάλι κάποια δεν πειράζονται?

δεν απεγκαθίστανται.
Στο κινητό μόνο το gmail παίρνω, αλλά μικρό το κακό με το e-mail.
Ας μείνει.
Τα άλλα δεν φεύγουν

το google+ δεν έχει επιλογή ανενεργό.
Κάποια άλλα έχουν αλλά δεν ξέρω καν τι κάνουν.
πχ google partner setup...
τί είναι αυτό?

δεν είμαι ρουτ.
το θέμα είναι αμα γίνω πάλι κάποια δεν πειράζονται?
Στο google+ στην διαχείριση εφαρμογών έχει πάνω δεξία "απεγκατάσταση ενημερώσεων"? Αν ναι, αν τις βγάλεις αυτές μετά θα εμφανιστεί το "ανενεργό" για να το κλείσεις μόνιμα. Τουλάχιστον στην 4.1.2 έτσι έγινε με το συγκεκριμένο. Αν γίνεις ρουτ ίσως κάποιες "σκληροπυρηνικές" εφαρμογές του συστήματος (play, χάρτες κλπ) να μην μπορέσεις να τις κλείσεις με το greenify (με το titanium θα μπορέσεις) αλλά και πάλι θα μπορέσεις να κλείσεις πολλές που τρέχουν χωρίς λόγο (παιχνίδια, κλπ). Αν πάντως δεν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα γιατί ασχολείσαι? Αν έχεις κάποια λαγκ (κυρίως στον dialer και στην έκθεση) να ξέρεις ότι και 10 εφαρμογές να κλείσεις πάλι θα το έχεις. Ειδικά στον dialer βάζεις ένα άφτερ (rocketdialer, exdialer) δίνεις 3-4 μέρες να το μάθεις και μετά δεν ξανανόιγεις τον στοκ. Εδώ και 1.5 χρόνο περίπου στοκ ανοίγω για να δώσω κάποιες εντολές που δεν περνάνε από τον rocketdial.

1.5 χρονο με s2 χωρίς ρουτ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ να κλείσω εφαρμογές. Είχα απενεργοποίησει κάποιες και αυτό ήταν.

Στο google+ στην διαχείριση εφαρμογών έχει πάνω δεξία "απεγκατάσταση ενημερώσεων"? Αν ναι, αν τις βγάλεις αυτές μετά θα εμφανιστεί το "ανενεργό" για να το κλείσεις μόνιμα. Τουλάχιστον στην 4.1.2 έτσι έγινε με το συγκεκριμένο. Αν γίνεις ρουτ ίσως κάποιες "σκληροπυρηνικές" εφαρμογές του συστήματος (play, χάρτες κλπ) να μην μπορέσεις να τις κλείσεις με το greenify (με το titanium θα μπορέσεις) αλλά και πάλι θα μπορέσεις να κλείσεις πολλές που τρέχουν χωρίς λόγο (παιχνίδια, κλπ). Αν πάντως δεν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα γιατί ασχολείσαι? Αν έχεις κάποια λαγκ (κυρίως στον dialer και στην έκθεση) να ξέρεις ότι και 10 εφαρμογές να κλείσεις πάλι θα το έχεις. Ειδικά στον dialer βάζεις ένα άφτερ (rocketdialer, exdialer) δίνεις 3-4 μέρες να το μάθεις και μετά δεν ξανανόιγεις τον στοκ. Εδώ και 1.5 χρόνο περίπου στοκ ανοίγω για να δώσω κάποιες εντολές που δεν περνάνε από τον rocketdial.

1.5 χρονο με s2 χωρίς ρουτ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ να κλείσω εφαρμογές. Είχα απενεργοποίησει κάποιες και αυτό ήταν.
Mini update.

Αναβάθμισα το Greenify στην 1.86 και πλέον μπορεί να παγώσει πολλές από τις εφαρμογές συστήματος που πριν δεν μπορούσε. Π.χ. χάρτες και Play. Πλέον σου βγάζει μήνυμα μεν ότι είναι εφαρμογή συστήματος αλλά έχει και επιλογή "insist" και τις παγώνει κανονικά.