[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Φίλε George μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ για το πως έκανες reset το Bluetooth γιατί έχω κ εγώ το ίδιο κ δεν μπορεί να το δει ούτε το δικό μου κιν.
Ευχαριστώ!!

Καλησπερα φιλε μου. Οταν μπω απ το pc θα το ψαξω ξανα και σου απαντησω. Δεν το θυμαιμαι τωρα για να σου πω.

Κανα προγραμματακι σοβαρο που να μπορει να ξεκλειδωνει τα κλειδωμενα ρουτερ οταν ειμαι εκτος σπιτιου, υπαρχει ?

free. Αλλά αν είναι κάποιο που να αξίζει τα χρήματά του, κανένα πρόβλημα. Αρκεί να μην είναι μούφα... Έχεις κάτι καλό να προτείνεις ;

Στο google+ στην διαχείριση εφαρμογών έχει πάνω δεξία "απεγκατάσταση ενημερώσεων"? Αν ναι, αν τις βγάλεις αυτές μετά θα εμφανιστεί το "ανενεργό" για να το κλείσεις μόνιμα. Τουλάχιστον στην 4.1.2 έτσι έγινε με το συγκεκριμένο. Αν γίνεις ρουτ ίσως κάποιες "σκληροπυρηνικές" εφαρμογές του συστήματος (play, χάρτες κλπ) να μην μπορέσεις να τις κλείσεις με το greenify (με το titanium θα μπορέσεις) αλλά και πάλι θα μπορέσεις να κλείσεις πολλές που τρέχουν χωρίς λόγο (παιχνίδια, κλπ). Αν πάντως δεν έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα γιατί ασχολείσαι? Αν έχεις κάποια λαγκ (κυρίως στον dialer και στην έκθεση) να ξέρεις ότι και 10 εφαρμογές να κλείσεις πάλι θα το έχεις. Ειδικά στον dialer βάζεις ένα άφτερ (rocketdialer, exdialer) δίνεις 3-4 μέρες να το μάθεις και μετά δεν ξανανόιγεις τον στοκ. Εδώ και 1.5 χρόνο περίπου στοκ ανοίγω για να δώσω κάποιες εντολές που δεν περνάνε από τον rocketdial.

1.5 χρονο με s2 χωρίς ρουτ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ να κλείσω εφαρμογές. Είχα απενεργοποίησει κάποιες και αυτό ήταν.

έδιωξα με τον παραπάνω τρόπο κάτι chaton, videohub, ssuggest...
βέβαια το πρωι μου είπε ότι κάποιες υπηρεσίες διακόπηκαν...

δυό ερωτήματα για να ασχοληθούμε....
αυτό το screen off το πολυδιαφημισμένο (και εδώ) τι προσφέρει?
τις περισσότερες φορές όταν θες να κλείσεις, βρίσκεσαι ήδη σε μιά σελίδα αλλού και για να γυρίσεις στην home πρέπει ούτως ή άλλως να πατήσεις κουμπιά. Αρα πατάς το κλείδωμα με τη μία.

επίσης υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να δείχνει πάνω στις ειδοποιήσεις με ποιά συσκευή bluetooth είναι αντιστοιχισμένο το τηλέφωνο?

επίσης: το exdialer τι βελτιώσεις προσφέρει έναντι του κανονικού.
Εχω και τους δυό εδώ και 15-20 μέρες και χρησιμοποιώ μια τον έναν μιά τον άλλον....αλλά δεν καταλαβαίνω πολλά

Last edited:
έδιωξα με τον παραπάνω τρόπο κάτι chaton, videohub, ssuggest...
βέβαια το πρωι μου είπε ότι κάποιες υπηρεσίες διακόπηκαν...

...

επίσης: το exdialer τι βελτιώσεις προσφέρει έναντι του κανονικού.
Εχω και τους δυό εδώ και 15-20 μέρες και χρησιμοποιώ μια τον έναν μιά τον άλλον....αλλά δεν καταλαβαίνω πολλά
Εγώ έχω τον rocket dial αλλά είναι ανάλογος του ex dialer. Αυτό που κερδίζεις βασικα είναι ότι δεν έχεις το περιβόητο λαγκ του μαμά dialer. Από εκεί και έπειτα πρέπει να σκαλισεις αρκετά τις ρυθμίσεις για να το φέρεις εκεί που θέλεις. Ας πούμε μπορείς να βάλεις το κουμπί κλήσης δεξιά, αριστερά ή κάτω κάτι που εμένα με βόλεψε πολύ. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και θα βρεις πολλά πράγματα.

lag?
δηλαδή?
σε ποιά φάση λαγκάρει?

Οταν πατάς τον μαμά να ανοίξει δεν έχει τύχει να σκαλώσει για λίγο? Αν όχι είσαι τυχερός. Το λαγκ στον μαμά dialer και στην έκθεση ταλαιπωρεί κάποιους. Αλλά λύνεται απλά με εφαρμογές που προσφέρουν και περισσότερα. Εγώ στο s2 και νοτε2 δεν είχα λαγκ αλλά ούτως ή άλλως είχα μάθει σε άλλες εφαρμογές και έμεινα εκεί.

Οταν πατάς τον μαμά να ανοίξει δεν έχει τύχει να σκαλώσει για λίγο? Αν όχι είσαι τυχερός. Το λαγκ στον μαμά dialer και στην έκθεση ταλαιπωρεί κάποιους. Αλλά λύνεται απλά με εφαρμογές που προσφέρουν και περισσότερα. Εγώ στο s2 και νοτε2 δεν είχα λαγκ αλλά ούτως ή άλλως είχα μάθει σε άλλες εφαρμογές και έμεινα εκεί.

εννοείς το πληκτρολόγιο?
μόλις σηκώσω το δάχτυλο έχει έρθει. Στην λογική τικ τακ. Στο τακ έχει ανοίξει.
Ίσως μόλις κάνω powerup το κινητό την πρώτη φορά που θα τον φωνάξω και κάνει λίιιγο παραπάνω.
Προσωπικά ο exdialer μου άρεσε επειδή είναι άσπρο background

Το λαγκ στον μαμά dialer και στην έκθεση ταλαιπωρεί κάποιους. Αλλά λύνεται απλά με εφαρμογές που προσφέρουν και περισσότερα. Εγώ στο s2 και νοτε2 δεν είχα λαγκ αλλά ούτως ή άλλως είχα μάθει σε άλλες εφαρμογές και έμεινα εκεί.

Για πείτε καμιά πρόταση για εφαρμογή Eκθεσης γιατί η μαμίσια σέρνεται...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

lag?
δηλαδή?
σε ποιά φάση λαγκάρει?

Αν βάλεις το rocketdialer θα καταλάβεις αμέσως που λαγκάρει ο στοκ , μα αμέσως .......για τέτοια διαφορά μιλάμε .
Και ο exdialer καλώς αλλά τελευταία μου έσπασε τα νεύρα με το τακτικό μήνυμα πως έληξε και πρέπει να αγοράσω την φουλ έκδοση .

Επίσης άλλαξα και τον nova launcher με τον apex launcher γιατί είδα πως η απόκρυψη εφαρμογών που δεν τις χρειάζομαι και τα gesture είναι ενεργοποιημένα , ενώ στον nova μόνο στην prime έκδοση .

Ρύθμισα σε σύρσιμο προς τα πάνω οπουδήποτε στην οθόνη να ανοίγει τις εφαρμογές και πάλι σύρσιμο πάνω για επιστροφή στην home , επίσης προς τα κάτω να κλείνει ο οθόνη με το soft lock screen , καλά το τελευταίο με βόλεψε πολύ , ένα χάιδεμα προς τα κάτω οπουδήποτε στην οθόνη και σβήνει .

Πολύ ωραίο το rocket, αν και εχω συνηθίσει το integration του μαμά με το facebook όπου μου δείχνει φωτογραφίες, emal κλπ.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Αν βάλεις το rocketdialer θα καταλάβεις αμέσως που λαγκάρει ο στοκ , μα αμέσως .......για τέτοια διαφορά μιλάμε .
Και ο exdialer καλώς αλλά τελευταία μου έσπασε τα νεύρα με το τακτικό μήνυμα πως έληξε και πρέπει να αγοράσω την φουλ έκδοση .

Επίσης άλλαξα και τον nova launcher με τον apex launcher γιατί είδα πως η απόκρυψη εφαρμογών που δεν τις χρειάζομαι και τα gesture είναι ενεργοποιημένα , ενώ στον nova μόνο στην prime έκδοση .

Ρύθμισα σε σύρσιμο προς τα πάνω οπουδήποτε στην οθόνη να ανοίγει τις εφαρμογές και πάλι σύρσιμο πάνω για επιστροφή στην home , επίσης προς τα κάτω να κλείνει ο οθόνη με το soft lock screen , καλά το τελευταίο με βόλεψε πολύ , ένα χάιδεμα προς τα κάτω οπουδήποτε στην οθόνη και σβήνει .

εκτός από τον εντυπωσιασμό το rocket μπορώ να πω ότι είναι και πιό αργό από τον στοκ.
το soft lock τελικά είναι ένα κουμπί πάνω σε ένα folder που πρέπει να το βρεις να το πατήσεις. Δεν είδα κάπου επιλογές για κύλιση ή ...χάδια...

supersonic , αν βάλεις τον apex launcher πας ρυθμίσεις/ρυθμίσεις συμπεριφοράς/χειρονομία κύλισης κάτω , επιλέγεις το εκτέλεση εφαρμογής και αφού σου βγάλει όλες τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες επιλέγεις το soft lock .

Σίγουρα έστησες σωστά τον rocket ?
Και μόνο που κάνει πατώντας τα αριθμητικά πλήκτρα εύρεση στις επαφές σύμφωνα με τα γράμματα που αντιστοιχούν στο κάθε πλήκτρο , είναι αρκετό και γρήγορο για μένα .
Πλέον δεν ανοίγω καθόλου τις επαφές .

Last edited:
Κανα προγραμματακι σοβαρο που να μπορει να ξεκλειδωνει τα κλειδωμενα ρουτερ οταν ειμαι εκτος σπιτιου, υπαρχει ?

Greek wpa finder.
Έχει καταχωρημενους τους default κωδικούς από τα ρουτερ.
Δηλαδή αν δεν έχει αλλαχτεί ο κωδικός και παραμένει ο αρχικός τότε μπορεί να σου τα ανοίξει.

Ο ροκετ πρωτον στον κατάλογο δεν δείχνει τα περισσότερα ονόματα