[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Μήπως στις ρυθμίσεις δεν έβαλες Ελληνικά ? Σου ζητά αν θυμάμαι να κατεβάσεις και ένα language pack .
Επίσης έχει επιλογές να σου βγάζει τα αποτελέσματα όπως του ορίσεις εσύ , αλφαβητικά , ή πρώτα τα συχνότερα χρησιμοποιημένα και να ακολουθούν οι επαφές κλπ.
Ακόμη ψάχνει και στις σημειώσεις των επαφών εάν θέλεις , ψάξτο λίγο αξίζει .

Greek wpa finder.
Έχει καταχωρημενους τους default κωδικούς από τα ρουτερ.
Δηλαδή αν δεν έχει αλλαχτεί ο κωδικός και παραμένει ο αρχικός τότε μπορεί να σου τα ανοίξει.

Nα σαι καλά όμορφη Σαλόνικα !! ;) Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.
Αν περίμενα απ τον άλλον ...

Last edited:
Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Μα εκεί είναι το θέμα
Έβαλα

Ψάξτο σου λέω , αξίζει . Κοίτα στις ρυθμίσεις εκεί που λέει αναζήτηση με το τ9 η κάπως έτσι .
Τις επαφές δεν τις χρησιμοποιώ καθόλου , ανοίγω τον rocket και με μόλις τρία κλικ έχω τις περισσότερες φορές πρώτη πρώτη την επαφή που ψάχνω .
Χωρίς πλάκα δεν χρησιμοποιώ ούτε τα αγαπημένα .

Ψάξτο σου λέω , αξίζει . Κοίτα στις ρυθμίσεις εκεί που λέει αναζήτηση με το τ9 η κάπως έτσι .
Τις επαφές δεν τις χρησιμοποιώ καθόλου , ανοίγω τον rocket και με μόλις τρία κλικ έχω τις περισσότερες φορές πρώτη πρώτη την επαφή που ψάχνω .
Χωρίς πλάκα δεν χρησιμοποιώ ούτε τα αγαπημένα .

+1

Εσυ μου το έμαθες και πραγματικά είναι πάρα πολύ γρήγορο και το χρησιμοποιώ πλέον πάντοτε.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Δεν βρίσει κάτι με αυτό το όνομα ... Κάποιο άλλο δεν έχει δοκιμάσει κανείς ;;

Είναι σπαστήρι... προφανώς δεν υπάρχει στο play store...

Γκούγκλαρέ το. Η έκδοση που βρήκα εγώ ήθελε πρώτα το aptoide

Δε σπάει τα πάντα πάντως. Σκανάρεις και αν βρεί κάποιο που έχει στη μνήμη του σου δείχνει ένα τσέκ, οπότε μπορείς να κάνεις get pasword το κάνεις copy και μετά paste στην σύνδεση wifi κανονικά.
Στη γειτονιά μου είναι μόνο ένα στη λίστα και μπήκε μια χαρά...

Αν θέλεις κάτι πιο προχωρημένο, θα πρέπει να ψάξεις πως να ξεκλειδώσεις τον driver για να μπορεί να μπει σε monitor mode, να κάνει packet sniffing και μετά με διάφορες τεχνικές να τσιμπήσεις πράματα...

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Αν θέλεις κάτι πιο προχωρημένο, θα πρέπει να ψάξεις πως να ξεκλειδώσεις τον driver για να μπορεί να μπει σε monitor mode, να κάνει packet sniffing και μετά με διάφορες τεχνικές να τσιμπήσεις πράματα...

Συγγνώμη survey mode λέγεται όχι monitor

Εμένα στο galaxy nexus ούτε ο rocket ούτε ο ex dialer μου έκαναν κλικ.
Ο μαμά λειτουργεί πολύ πιο smooth. Τα gestures μου άρεσαν αλλά δεν "έπιαναν" πάντα.. έπρεπε να το κάνω 2, 3 φορές για να πιάσει.
Άσε που κάποιες φορές πάνω σε κλήση επέστρεφα στο μενού του rocket ίσως κ κατά λάθος και μετά δεν μπορούσα να τερματήσω την κλήση...

τους κρατάω και τους 3 αλλά σίγουρα οι δυό θα φύγουν.
και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα φύγει ο στοκ.

Άσχετο παιδιά (sorry off topic) είμαι εκτος ελλάδος, και έρχομαι στην πατρίδα για διακοπές "παίζει" κάποια κάρτα κάτι τέλος πάντων...

το internet με ενδιαφέρει μόνο βασικά... για ένα μήνα θα καθίσω αν γνωρίζετε κάτι ενδιαφέρον!

Ευχαριστώ!

Άσχετο παιδιά (sorry off topic) είμαι εκτος ελλάδος, και έρχομαι στην πατρίδα για διακοπές "παίζει" κάποια κάρτα κάτι τέλος πάντων...

το internet με ενδιαφέρει μόνο βασικά... για ένα μήνα θα καθίσω αν γνωρίζετε κάτι ενδιαφέρον!

Ευχαριστώ!

Νομίζω η wind είναι κάπως πιο καλή σε κάρτα και ειδικά για δεδομένα. Ρίξε μια ματιά στο wind.gr. εχε υπόψη σου όμως ότι δεν είναι και η πιο καλή σε σήμα. Αν και πλέον έχουν κοπεί αρκετές κεραίες και από τους άλλους που βαζανε κεραίες οπού γουσταρανε.

Εχε επίσης υπόψη σου ότι δεν το παίρνεις πλέον από περίπτερό βάζεις την σιμ και δουλεύει.πρέπει να δηλώσεις το όνομά σού.το κάνουν και κάποια περιπτερά πλέον αυτό αλλά για πιο γρήγορα μπες σε ένα κατάστημά.

Με το καλό να έρθεις και καλά να περάσεις εδώ στα μέρη μας!

Ευχαριστώ!

Οπως σου προτάθηκε και πιο πανω η Wind ειναι η πιο οικονομική.
Με 10 έχεις 300' προς όλους και τα 10 μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για Internet πακέτο 5 για 1Gb)

Ήρθα στο πισι:

Cosmote: 5 ευρω = 500ΜΒ http://www.cosmote.gr/cosmoportal/c...el=HDV&sku=0229933&catName=COSMOKARTA_Prs&s=0
Wind: 5 ευρώ = 1GB. http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/
Vodafone: ομοίως με Κοτε: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1241

Λογικά σε συμφέρει η Wind. Ρίξε όμως μια ματιά σε όλους και απλά να έχεις μαζί ταυτότητα ή άλλο έγγραφο όταν πας να αγοράσεις.

Ευχαριστώ!

Εγώ θα σου πρότεινα (αν θα είσαι σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος) να κάνεις μία έρευνα αν έχεις κάποιους γνωστούς στην περιοχή για το πια εταιρεία εχει κάλυψη 3G εν πρώτης και μετά να διαλέξεις. Διότι τι να το κάνεις το 1gb σε τιμή 500mb αν έχεις gprs. Εγώ να φανταστείς είμαι τόσο άτυχος που σε χιλιομετρική απόσταση από θεσσαλονικη 40 & 65χλμ (το εξοχικό μου και το εξοχικό της γυναίκας μου) ουτε wind ουτε Vodafone έχουν 3G κάλυψη 😭