[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

ακόμα και firmware από άλλη χώρα να περάσεις, ακυρώνεται η εγγύηση.
ο τρόπος να επανέλθεις στο επίσημο firmware είναι πανεύκολος και μάλιστα γίνεται μέσα από το kies.
και επειδή υπάρχει και ένας μετρητής που καταγράφει πόσα ανεπίσημα firmware έχεις περάσει (αν η αντιπροσωπία θελήσει να το ψάξει τόσο πολύ), ακόμα κι αυτός είναι εύκολο να μηδενιστεί.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με custom μπορεί να επηρεάσει την εγγύηση, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχεις υπ' όψην με το που αρχίζεις τις καστομιές.

Bugs που εχω με τη 4.3

- Πατας το κουμπι να ανοιξει το τηλεφωνο απο αναμονη που ειναι, και κανει μια ωρα να ανοιξει η οθονη.
- Σε παιρνει καποιος τηλεφωνο και καποιες φορες εχει πεσει σε τοοοοσο βαθεια αναμονη που χτυπαει 6-7 φορες ο ηχος και η οθονη δεν εχει αναψει καν για να απαντησεις.
- Οποτε βρει δικτυο, ειτε 3g ειτε ασυρματο, data γενικα, πλακωνει στα καλα καθουμενα και κατεβαζει ενα ματσο attachment που ειναι μεσα σε mail, τα οποια ειναι ηδη κατεβασμενα.Βρρρ τα βελακια του κατεβασματος απο πανω.
- Εχει αλλαξει και πρεπει να εχεις την επιλογη του συγχρονισμου ΟΝ ολη την ωρα για να ενημερωνει το gmail που εχω τα mail μου. Στο προηγουμενο δεν ηταν ετσι. Και χωρις το συγχρονισμο on εμπαινες στα mail και ξεκιναγε και τα κατεβαζε.
- Το κερασακι ? Δεν εμφανιζε τα στοιχεια καμμιας επαφης οταν με επερναν τηλεφωνο. Κι αυτο γιατι στα καλα καθουμενα τους ηρθε οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι της μορφης
+30 123 345 7890 για να τα εμφανισει, κι αναγκαστικα και τα ξαναεφτιαξα ΟΛΑ απο την αρχη.
- Καποια widgets οταν τους ερθει εξαφανιζονται.
- Η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσει τουλαχιστον 30%

Αμα θυμηθω κι αλλα θα τα γραψω.....:drummer:

Last edited:
Ομορφιες....

(κατι τετοια ειναι που σε Ζμπρωχνουν (πίσω) στην Apple....)

Ομορφιες....

(κατι τετοια ειναι που σε Ζμπρωχνουν (πίσω) στην Apple....)

Εμενα οχι. Πρωτον δεν ειχα ποτε apple εκ πεποιθησεως, και δευτερον το τηλεφωνο το εχω απο τον ιουνιο του 12 οταν βγηκε, και το εχω καταευχαριστηθει.
Αυτο το 4.3 το κατεστρεψε.....

ps.
ειδα και της γυναικας μου το 4s τι εγινε με το "φρεσκο" OS , αστο.....

Η πλακα ειναι οτι κοιταω κατα καιρους σε αυτο το θεμα και δεν εχω δει καποιον να λεει κατι.
Αν μου ξεφυγε ζητω συγνωμη.
Εκτος αν ηταν ολοι τοσο τυχεροι και δεν καναν το update.....

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Πρωτον δεν ειχα ποτε apple εκ πεποιθησεως...
Αυτές τις αυτόψυχαναγκαστικές ''πεποιθήσεις'' :p που σε εμποδίζουν να χαρείς κάτι και σε κρατάνε σε κάτι δυσκοιλιο όπως το Android, δεν τις καταλαβαίνω...

(εμενα, εχει αρχίσει και μου δινει στα νευρα το lag του S4...παταω κατι και περιμενω να δω αν θα ανοιξει / εχει πατηθει....ας οψεται η μικρη οθονη του 5S....)

ps.
ειδα και της γυναικας μου το 4s τι εγινε με το "φρεσκο" OS , αστο.....

Να αναγκαστείς να κανεις edit ολες τις επαφές σου δε νομίζω παντως....

Αυτές τις αυτόψυχαναγκαστικές ''πεποιθήσεις'' :p που σε εμποδίζουν να χαρείς κάτι και σε κρατάνε σε κάτι δυσκοιλιο όπως το Android, δεν τις καταλαβαίνω...

(εμενα, εχει αρχίσει και μου δινει στα νευρα το lag του S4...παταω κατι και περιμενω να δω αν θα ανοιξει / εχει πατηθει....ας οψεται η μικρη οθονη του 5S....)

Να αναγκαστείς να κανεις edit ολες τις επαφές σου δε νομίζω παντως....

Νταξ, κι εμενα Χρηστο με λενε, αλλα στο τρυπακι αυτο δεν θα με βαλεις :silly:

Δε δοκιμάζεις ένα restore; Μπορεί να μην έχει κάτσει καλά.

Φιλε μου, μετα απο το λουκι με τις επαφες , το μονο που εχω κουραγιο να δοκιμασω ακομα, ειναι η υπομονη μου μεχρι να βγαλουν τη διορθωση.
Ευτυχως δεν ειμαι και hyper χρηστης του τηλεφωνου, το εχω σαν εργαλειο, αλλα....

Ααααα, ξεχασα. Η ποιοτητα των φωτο , καμμια σχεση με πριν. Ενα σωρο παραπανω σετ στη καμερα, αλλα φωτο οπως πριν δεν καταφερα να βγαλω.
Δεν το κανω edit στο παραπανω μηνυμα για να μη μου την πει ο σουλης:silly:

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Η πλακα ειναι οτι κοιταω κατα καιρους σε αυτο το θεμα και δεν εχω δει καποιον να λεει κατι.

Τι κοιτάς δηλαδή?
να δεις τί?
εμένα 4.1.2 είναι, μ αυτην το πήρα και μ αυτήν είναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Τι κοιτάς δηλαδή?
να δεις τί?
εμένα 4.1.2 είναι, μ αυτην το πήρα και μ αυτήν είναι.

Τωρα τι ερωτηση ειναι αυτη?
Εντυπωσεις και σχολια απο καποιον που την περασε.
1000 ποστ νημα ειναι με τοσους κατοχους.

Μη κοιτας εσυ τωρα στα γερα....:grandpa: γκουχ-γκουχ , που πηγες κι εμπλεξες .:ernaehrung004:

αν δεν την δώσει η μαμά...τι να περάσω?

πάντως εγώ πιστεύω ότι εκτός από λαμπρές εξαιρέσεις ό,τι δίνει η μαμά (ακόμα και στοκ εφαρμογές) στην τελική είναι πολύ πιό σταθερές και σίγουρες από όλες τις φάνσυ...

δεν ήταν θέμα τύχης, το Update στην ελλάδα ήρθε μόνο από vodafone και κράτησε μια μέρα, μετά αποσύρθηκε.
στο ενδιάμεσο είχε βουήξει το ίντερνετ για τα άπειρα Bugs και προειδοποιήσεις να μην το βάλουμε.
οκ υπερβολή το "είχε βουήξει" αλλά σε όλα τα φόρα σε όλα τα νήματα για SGS3 το λέγανε. ακόμα και στο παρόν θυμάμαι ότι το είχα αναφέρει κι εγώ.
in any case μπορείς εύκολα μέσω του kies να ξαναγυρίσεις στο προηγούμενο firmware χωρίς πολύ κόπο. αν θες οδηγίες στη διάθεσή σου.
πάντως αν

αν δεν την δώσει η μαμά...τι να περάσω?

πάντως εγώ πιστεύω ότι εκτός από λαμπρές εξαιρέσεις ό,τι δίνει η μαμά (ακόμα και στοκ εφαρμογές) στην τελική είναι πολύ πιό σταθερές και σίγουρες από όλες τις φάνσυ...

Γιατι, περασες τις αλλες που εχει δωσει η μαμα? Ακομα με τη 4.1.2 ειπες εισαι. Ισα να κανουμε κουβεντα? Δε σε καταλαβαινω, ειλικρινα.

Πολλες υποθεσεις......και οτι δεν την εδωσε η μαμα, και οτι ειναι φανσι...
Ε λοιπον η μαμα την εδωσε ΟΤΑ. Απλα δεν εισαι καλα πληροφορημενος.

δεν ήταν θέμα τύχης, το Update στην ελλάδα ήρθε μόνο από vodafone και κράτησε μια μέρα, μετά αποσύρθηκε.
στο ενδιάμεσο είχε βουήξει το ίντερνετ για τα άπειρα Bugs και προειδοποιήσεις να μην το βάλουμε.
οκ υπερβολή το "είχε βουήξει" αλλά σε όλα τα φόρα σε όλα τα νήματα για SGS3 το λέγανε. ακόμα και στο παρόν θυμάμαι ότι το είχα αναφέρει κι εγώ.
in any case μπορείς εύκολα μέσω του kies να ξαναγυρίσεις στο προηγούμενο firmware χωρίς πολύ κόπο. αν θες οδηγίες στη διάθεσή σου.
πάντως αν

Θεμα τυχης ηταν η ατυχια μου τη μερα που κοιταξα για update να την εχει δωσει.
Αν δεις σε παλαιοτερες εκδοσεις και σε αυτο το θεμα, ποσοι περασαν update την ιδια μερα της ΟΤΑ ...

Anyway, την πατησα, δε τρεχει τιποτα.
Απο το κιες εψαξα αλλα οχι πολυ και δε βρηκα τροπο.

Αν υπαρχει κατι μου λες, οχι ομως καστομ. Για οριτζιναλ μιλαμε παντα. Να γυρισω στη 4.2.2 που ηταν τζετ κατα την αποψη μου.
Θενκς.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Γιατι, περασες τις αλλες που εχει δωσει η μαμα? Ακομα με τη 4.1.2 ειπες εισαι. Ισα να κανουμε κουβεντα? Δε σε καταλαβαινω, ειλικρινα.

Πολλες υποθεσεις......και οτι δεν την εδωσε η μαμα, και οτι ειναι φανσι...
Ε λοιπον η μαμα την εδωσε ΟΤΑ. Απλα δεν εισαι καλα πληροφορημενος.

Μυγα σε τσιμπησε?
Εχεις κατι μαζι μου?
4.1.2. εχω και δεν εχω άλλες γιατί άλλες δε μου έδωσε η μαμά.
Και οταν μιλαω μιλαω για εφαρμογές που κατ επέκταση θεωρώ αντίστοιχα ισχύει και γι α εκδόσεις λειτουργικού.
Και αν δεν είμαι καλά πληροφορημενος αυτό δεν είναι λόγος να είσαι αγενής

Ναι. Η μυγα 4.3;-)
Τι να εχω μαζι σου ? Πλακα μου κανεις. Εγω παρεθεσα τα θεματα που εχω κι εσυ με πικαρεις. Μαλλον εγω θα επρεπε να σου κανω την ιδια ερωτηση.

Και με συγχωρεις αλλα δεν ειμαι καθολου αγενης. Ξαναλεω παρεθεσα συγκεκριμενα θεματα και θεωρησες σκοπιμο να

....το ταπατοκ μεσα......
...θεωρησες σκοπιμο να υπονοησεις οτι εγω φταιω που κατεβασα μη επισημη εφαρμογη για φανσι λογους.
Τελος παντων. Παμε παρακατω κι επι της ουσιας.