[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Απο το κιες εψαξα αλλα οχι πολυ και δε βρηκα τροπο.

Αν υπαρχει κατι μου λες, οχι ομως καστομ. Για οριτζιναλ μιλαμε παντα. Να γυρισω στη 4.2.2 που ηταν τζετ κατα την αποψη μου.
Θενκς.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560
παραπάνω περιγράφει πώς να γυρίσεις στο αρχικό fw που είχε η συσκευή μόλις βγήκε από το εργστάσιο.
αρχικά το κινητό ερχόταν με 4.0.4 και μετά ήρθε η 4.1.2.
Η 4.2.2 που γράφες ότι είχες είχε διαρρεύσει από τη samsung αλλά δεν βγήκε ποτέ στην κυκλοφορία. προφανώς την φλάσαρες μέσω odin.
όλα τα original firmwares που έχουν βγει για το s3 είναι στο παρακάτω λινκ, για τηνπερίπωση που δε θες να μείνες στην αρχική 4.0.4 ή 4.1.2
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4145294#post4145294

Last edited:
Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Bugs που εχω με τη 4.3

- Πατας το κουμπι να ανοιξει το τηλεφωνο απο αναμονη που ειναι, και κανει μια ωρα να ανοιξει η οθονη.
- Σε παιρνει καποιος τηλεφωνο και καποιες φορες εχει πεσει σε τοοοοσο βαθεια αναμονη που χτυπαει 6-7 φορες ο ηχος και η οθονη δεν εχει αναψει καν για να απαντησεις.
- Οποτε βρει δικτυο, ειτε 3g ειτε ασυρματο, data γενικα, πλακωνει στα καλα καθουμενα και κατεβαζει ενα ματσο attachment που ειναι μεσα σε mail, τα οποια ειναι ηδη κατεβασμενα.Βρρρ τα βελακια του κατεβασματος απο πανω.
- Εχει αλλαξει και πρεπει να εχεις την επιλογη του συγχρονισμου ΟΝ ολη την ωρα για να ενημερωνει το gmail που εχω τα mail μου. Στο προηγουμενο δεν ηταν ετσι. Και χωρις το συγχρονισμο on εμπαινες στα mail και ξεκιναγε και τα κατεβαζε.
- Το κερασακι ? Δεν εμφανιζε τα στοιχεια καμμιας επαφης οταν με επερναν τηλεφωνο. Κι αυτο γιατι στα καλα καθουμενα τους ηρθε οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι της μορφης
+30 123 345 7890 για να τα εμφανισει, κι αναγκαστικα και τα ξαναεφτιαξα ΟΛΑ απο την αρχη.
- Καποια widgets οταν τους ερθει εξαφανιζονται.
- Η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσει τουλαχιστον 30%

Αμα θυμηθω κι αλλα θα τα γραψω.....:drummer:

Κι εγώ είχα την ατυχία να την περάσω ota , και μου κάνει ακριβώς τα ίδια. Μεγάλο ατόπημα της samsung αυτή η αναβάθμιση. Μας εξωθεί να περάσουμε custom firmware ,που αν δε βαριομουν θα το είχα κάνει. Περιμένω μήπως έρθει κάποια διόρθωση και αποφύγουμε τις ¨καγκουριες¨.

Τελικά για να καταλάβουμε.
Ηταν επίσημη η οχι?
Αφου σύμφωνα με το myphonegr η τελευταία είναι η 4.1.2 του Ιουλίου που ήρθε και σε μένα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560
παραπάνω περιγράφει πώς να γυρίσεις στο αρχικό fw που είχε η συσκευή μόλις βγήκε από το εργστάσιο.
αρχικά το κινητό ερχόταν με 4.0.4 και μετά ήρθε η 4.1.2.
Η 4.2.2 που γράφες ότι είχες είχε διαρρεύσει από τη samsung αλλά δεν βγήκε ποτέ στην κυκλοφορία. προφανώς την φλάσαρες μέσω odin.
όλα τα original firmwares που έχουν βγει για το s3 είναι στο παρακάτω λινκ, για τηνπερίπωση που δε θες να μείνες στην αρχική 4.0.4 ή 4.1.2
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4145294#post4145294

Ευχαριστω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Κι εγώ είχα την ατυχία να την περάσω ota , και μου κάνει ακριβώς τα ίδια. Μεγάλο ατόπημα της samsung αυτή η αναβάθμιση. Μας εξωθεί να περάσουμε custom firmware ,που αν δε βαριομουν θα το είχα κάνει. Περιμένω μήπως έρθει κάποια διόρθωση και αποφύγουμε τις ¨καγκουριες¨.

Και με custom τα ιδια προβληματα θα εχεις.
Τουλαχιστον οσες ειναι Samsung based.
Μονο σε pure android η 4.3 ηταν ενταξει.

Τελικά για να καταλάβουμε.
Ηταν επίσημη η οχι?
Αφου σύμφωνα με το myphonegr η τελευταία είναι η 4.1.2 του Ιουλίου που ήρθε και σε μένα

Λογικά επίσημη είναι αφού μας ήρθε ota ,το κινητό είναι αγορασμένο από πλαίσιο. Περίπου στις 10 Νοεμβρίου ήρθε η αναβάθμιση και δεν είχε ακουστεί ακόμα κάτι για τα προβλήματα αλλιώς θα έμενα στην παλιά που δούλευε καλά.

Λογικά επίσημη είναι αφού μας ήρθε ota ,το κινητό είναι αγορασμένο από πλαίσιο. Περίπου στις 10 Νοεμβρίου ήρθε η αναβάθμιση και δεν είχε ακουστεί ακόμα κάτι για τα προβλήματα αλλιώς θα έμενα στην παλιά που δούλευε καλά.

Πριν λιγες ωρες , ηρθε ΕΠΙΣΗΜΟ patch το οποιο και περασα. Εκανε τι εκανε, update κτλ, και τουλαχιστον για την ωρα το τηλεφωνο δειχνει ΟΚ.
Αν δω κατι αλλο , θα επανελθω.

υγ

Ξεχασα, ota ηρθε..

Επίσημη δεν σημαίνει ότι πρέπει να έρθει μονη της δτο κινητ

Μπορεις να το διευκρινησεις λιγο αυτο γιατι δεν καταλαβαινω τι γραφεις ? :operator:

Last edited by a moderator:
Μαλιστα. Τι σημαινει επισημη ?
Επισης αμα ερθει ota, πως ονομαζεται?

Καλημερα!

μολις ανακαλυψα σε ενα ξενο φορουμ εναν τροπο να ξαναγινει το τηλεφωνο σφαιρα οπως ηταν στην αρχη, χωρις lag:
στον dialer πατηστε *#9900# και μετα πατε στην επιλογη 2.
διαγραφει ολα τα σκουπιδια που μαζευει το android και το κινητο πεταει.
η διαφορα στην ταχυτητα ειναι τεραστια. δοκιμαστε το.
δουλευει σε ολα τα τηλεφωνα. δεν ειναι μονο για s3.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Μαλιστα. Τι σημαινει επισημη ?
Επισης αμα ερθει ota, πως ονομαζεται?

Καλημερα!

Επισημη εννοω εκεί που καθομουν μου ειπε να κάνω αναβάθμιση.?
Εσυ οτα τι εννοείς?
Ελπίζω οχι οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκηση ς

ota= over the air
δηλαδη εκει που καθεσαι σου'ρχεται

Ελπιζω να καθαρισα τις αμφιβολιες σου!

Μια που τις καθάρισες για πες

Γιατί εσένα σου ήρθε οτα η 4.2 και πχ σε μένα όχι. .

Last edited by a moderator:
Οι διαφορές στον χρόνο που λαμβάνονται οι αναβαθμίσεις έχει να κάνει με την χώρα και την εταιρία κινητής τηλεφωνίας.
Ο κάτοχος ελληνικού s3 δηλαδή έκδοσης που προορίζεται για την ελληνική αγορά θα πάρει πιο αργά αναβάθμιση απο κάτοχο γερμανικού s3.
Το s3 πάντως δεν νομίζω πως πήρε ποτέ επίσημα την 4.2

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Γιατί εσένα σου ήρθε οτα η 4.2 και πχ σε μένα όχι. .

Το s3 πάντως δεν νομίζω πως πήρε ποτέ επίσημα την 4.2

Εκεί ήθελα να καταληξω

νομίζω ότι ο browser λέει ότι OTA του ήρθε η 4.3 και όχι η 4.2