[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Το κατάλαβα. ..
Απλα ρωταω για να ξέρω αν θα πατήσω το οκ οταν με ρωτήσει.
Οπότε οποιαδήποτε πληροφορία το συντομότερο δυνατόν θα είναι πολύτιμη

Χθες εκανε το update ο ξαδερφος μου σε 4.3
και αυτο που φανηκε αμεσως ειναι ποιο ζωηρα χρωματα
και καλυτερα γραφικα στην οθονη.
Τωρα για τα αρνητικα ......
Το τηλεφωνο σε καινουργιες φωτογραφιες αρκετες της
παρουσιαζει μισες σαν χαλασμενες.
Δεν ξερω αν ειναι προβλημα του firmware η προβλημα της SD
που αποθηκευονται οι φοτο.
Θα δοκιμασουμε αλλη καρτα και θα επανελθω.

Μπήκα στις ρυθμίσεις και πάτησα στο ενημέρωση λογισμικού (αν και το έχω ενεργοποιημένο μόνιμα) βρήκε νέα αναβάθμιση 429mb και ξεκίνησε αυτόματα το download , πάτησα ακύρωση όμως γιατί έπρεπε να φύγω και είπα θα το κάνω στο σπίτι .
Δυστυχώς τώρα που ξανακάνω την ίδια διαδικασία μου λέει: Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις έχουν ήδη εγκατασταθεί . Φυσικά το τηλέφωνο γράφει 4.1.2 @#$%^

Και πριν δυο μέρες εξερευνούσα τα μενού ενός nexus 5 με 4.4.1 !!! , οι της samsung είναι απαράδεκτοι εντελώς .

Μπήκα στις ρυθμίσεις και πάτησα στο ενημέρωση λογισμικού (αν και το έχω ενεργοποιημένο μόνιμα) βρήκε νέα αναβάθμιση 429mb και ξεκίνησε αυτόματα το download , πάτησα ακύρωση όμως γιατί έπρεπε να φύγω και είπα θα το κάνω στο σπίτι .
Δυστυχώς τώρα που ξανακάνω την ίδια διαδικασία μου λέει: Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις έχουν ήδη εγκατασταθεί . Φυσικά το τηλέφωνο γράφει 4.1.2 @#$%^

Και πριν δυο μέρες εξερευνούσα τα μενού ενός nexus 5 με 4.4.1 !!! , οι της samsung είναι απαράδεκτοι εντελώς .
Πίστεψέ με,δεν χάνεις τίποτα που δεν πρόλαβες το update.Μη σου πω να μην το κάνεις κι όλας γιατί βλεπω να μην μας τα λέει καλά η μπαταρία.

Πίστεψέ με,δεν χάνεις τίποτα που δεν πρόλαβες το update.Μη σου πω να μην το κάνεις κι όλας γιατί βλεπω να μην μας τα λέει καλά η μπαταρία.
τριτη μερα σημερα με την 4.3, ως τωρα κανενα θεμα.

Ως τωρα το μονο αξιολογο που βρηκα ειναι η νεα δυνατοτητα για φωτο με ηχο, που εφεραν απο το s4. Επισης νεο feature η αυτοματη ρυθμιση της οθονης, χρωματικα, αναλογα με τη χρηση εκεινη τη στιγμη (φωτο, βιντεο, ιντερνετ κλπ). Κατα τα αλλα τιποτα αξιοπροσεχτο.
Εχει και καποια αλλα οπως πχ νεο πληκτρολογιο samsung, μικροαλλαγες στο gallery, καποια widgets αλλα προσωπικα δεν τα χρησιμοποιω.
Πιο σημαντικο νομιζω ειναι το trim που υποσχεται μη-κοπωση του λειτουργικου με τον καιρο αλλα δε μπορω να το διαπιστωσω ακομη.

Χθες βράδυ αναβαθμισθηκα και γω.
Κατι ψιλα μου κανει με τον Opera ,αλλα μπορεί να φταίει ο Opera .
Στις ρυθμίσεις άλλαξε το μενού κατά τα άλλα....θα δείξει!

Σημερα το πρωι μου ηρθε η αναβαθμιση. Δεν το εχω ψαξει πολυ εως και καθολου μπορω να πω. Στα γρηγορα ειδα οτι μου τρωει περισσοτερη ram χωρις λογο.. Υπαρχει επιστροφη ή το ξεχναω αυτο?

Είμαι από αυτούς που την πάτησαν με τη πρώτη φουρνιά της αναβάθμισης κι αναγκαστικά γυρισα πίσω. Τώρα μου ξανά προτείνει αναβάθμιση αλλά το σκέφτομαι. Πχ πως παει η κατανάλωση της μπαταρίας;

Μου χτυπάει email μου μου γράφει ότι έχω αδιάβαστα 20... ενώ τα έχω διαβάσει. Όπως και όταν μου έρθει sms, διαβάζω το sms και μου το δείχνει ακόμα τον αριθμό 1 πάνω στον φάκελο. Βέβαια, ευτυχώς, μετά από λίγη ώρα φεύγει. Ωραία πράγματα..... Έχω συνηθίσει την παλιά. Απλά με έτρωγε ο κ... και έκααν αναβάθμιση.
Ξέρει κάποιος πως μπορώ να επιστρέψω στην 4.1.2 που είχα (αν θυμάμαι καλά) ;;;

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Μου χτυπάει email μου μου γράφει ότι έχω αδιάβαστα 20... ενώ τα έχω διαβάσει. Όπως και όταν μου έρθει sms, διαβάζω το sms και μου το δείχνει ακόμα τον αριθμό 1 πάνω στον φάκελο. Βέβαια, ευτυχώς, μετά από λίγη ώρα φεύγει. Ωραία πράγματα..... Έχω συνηθίσει την παλιά. Απλά με έτρωγε ο κ... και έκααν αναβάθμιση.

Σε samsung support center, όπως το έκανα κι εγώ, με την προηγούμενη αναβαθμιση

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

σιγά το πρόβλημα.
το έχω αυτό και με την 4.1.2.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Σε samsung support center, όπως το έκανα κι εγώ, με την προηγούμενη αναβαθμιση
Ok θα το ψάξω, ευχαριστώ.

σιγά το πρόβλημα.
το έχω αυτό και με την 4.1.2.....

Το έχεις συνηθίσει. Εγώ όχι.